Πώς να χρησιμοποιήσετε τα στοιχεία βρόχου στο Microsoft Teams για να διευκολύνετε τις συνεργασίες

Τα αποτελεσματικά εργαλεία συνεργασίας είναι η ανάγκη της ώρας. Ωστόσο, η εισαγωγή περισσότερων εργαλείων μπορεί μερικές φορές να οδηγήσει σε περισσότερη σύγχυση αντί να την αραιώσει. Για την αντιμετώπιση αυτής της πρόκλησης, πολλές πλατφόρμες προσθέτουν νέες δυνατότητες συνεργασίας εντός εφαρμογής.

Το Microsoft Teams, το οποίο έχει ήδη υιοθετηθεί ευρέως για εσωτερικές επικοινωνίες, έχει εισαγάγει στοιχεία βρόχου για περαιτέρω εξορθολογισμό της συλλογικής εργασίας. Είτε παρακολουθείτε εργασίες, είτε διεξάγετε δημοσκοπήσεις είτε συνυπογράφετε περιεχόμενο, τα στοιχεία Loop σας καλύπτουν.

Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα στοιχεία Loop στην εφαρμογή Teams για βελτιωμένη συνεργασία.

Τι είναι τα στοιχεία βρόχου στο Microsoft Teams;

Τα στοιχεία βρόχου είναι λειτουργικές μονάδες στο Microsoft Teams που επιτρέπουν τη συλλογική εργασία. Μπορείτε να συν-επεξεργάζεστε αυτά τα στοιχεία με άλλους χρήστες στη συνομιλία Teams όπου γίνεται κοινή χρήση του στοιχείου.

  Πώς να αλλάξετε το όνομα του Apple Watch σας

Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα στοιχεία ενσωματωμένα και να προβάλετε τις αλλαγές άλλων χρηστών σε πραγματικό χρόνο. Το Loop προσφέρει τους ακόλουθους τύπους συνεργατικών στοιχείων:

 • Λίστα με κουκκίδες
 • ΛΙΣΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ
 • Αριθμημένη λίστα
 • Παράγραφος
 • Τραπέζι
 • Τραπέζι ψηφοφορίας
 • Λίστα εργασιών
 • Πώς να δημιουργήσετε στοιχεία βρόχου

  Η δημιουργία στοιχείων Loop είναι απλή. μπορείτε να το κάνετε απευθείας από τη συνομιλία σας στο Teams. Δείτε πώς:

 • Μεταβείτε στο επιθυμητό πλαίσιο συνομιλίας όπου έχετε τους συνεργάτες σας. Εάν δεν έχετε υπάρχον, δημιουργήστε μια ομαδική συνομιλία με τους επιθυμητούς συναδέλφους.
 • Στο πλαίσιο μηνύματος συνομιλίας, επιλέξτε το εικονίδιο στοιχείων βρόχου. Αυτό εμφανίζει μια λίστα με τα διαθέσιμα στοιχεία.
 • Επιλέξτε το επιθυμητό στοιχείο Loop. Το επιλεγμένο στοιχείο έχει πλέον εισαχθεί στο νέο σας μήνυμα.
 • Εισαγάγετε το περιεχόμενο.
 • Τέλος, κάντε κλικ στο Αποστολή για να στείλετε το μήνυμα στη συνομιλία. Άλλα μέλη συνομιλίας μπορούν πλέον να κάνουν ενσωματωμένες επεξεργασίες στο περιεχόμενο.
 •   11 καλύτερες καρέκλες γραφείου για εργασία από το σπίτι με άνεση

  Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το @ για να αναφέρετε άτομα στο περιεχόμενο του στοιχείου. Αυτό είναι χρήσιμο για λίστες εργασιών όπου μπορείτε να προσθέσετε ανατεθειμένους σε μια εργασία ή όταν πρέπει να ζητήσετε από ορισμένα άτομα να εισάγουν το περιεχόμενο.

  Πώς να επεξεργαστείτε τα στοιχεία βρόχου

  Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, τα στοιχεία του Loop μπορούν εύκολα να επεξεργαστούν inline. Απλώς κάντε κλικ στο μήνυμα που περιέχει το στοιχείο, ρίξτε τον κέρσορα στο σημείο που θέλετε να επεξεργαστείτε και ξεκινήστε να πληκτρολογείτε.

  • Πληκτρολογήστε / για να εισαγάγετε στοιχεία όπως ημερομηνίες, αναφορές, εικόνες και ακόμη και άλλα στοιχεία βρόχου.
  • Πληκτρολογήστε // για να προσθέσετε ένα σχόλιο.

  Τρόπος κοινής χρήσης στοιχείων βρόχου

  Η δημιουργία ενός στοιχείου Loop σε μια συνομιλία Teams το μοιράζεται αυτόματα με όλα τα μέλη της ομαδικής συνομιλίας. Μπορείτε να ελέγξετε την τρέχουσα πρόσβαση των στοιχείων και να τροποποιήσετε τα δικαιώματά τους μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις κοινής χρήσης.

    Πώς να διαγράψετε τις προσωπικές σας πληροφορίες από τους ιστότοπους του People-Finder

  Για να μοιραστείτε ένα υπάρχον στοιχείο Loop σε μια άλλη συνομιλία, κάντε κλικ στην Αντιγραφή συνδέσμου, μεταβείτε στο άλλο πλαίσιο συνομιλίας και επικολλήστε τον αντιγραμμένο σύνδεσμο ως νέο μήνυμα. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε τον αντιγραμμένο σύνδεσμο σε άλλες εφαρμογές του Office.com, όπως το Outlook και το Whiteboard.

  Πώς να διαχειριστείτε τα στοιχεία βρόχου

  Τα στοιχεία βρόχου αποθηκεύονται ως αρχεία .loop στο OneDrive σας. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση, να αναζητήσετε, να επεξεργαστείτε, να διαγράψετε και να επαναφέρετε αυτά τα αρχεία όπως οποιοδήποτε άλλο αρχείο OneDrive. Επομένως, εάν μετακινήσετε το φάκελο στο OneDrive σας, τα στοιχεία του βρόχου ενδέχεται να σταματήσουν να λειτουργούν, ανάλογα με τα δικαιώματα της νέας τοποθεσίας.

  Στο Teams, κάνοντας κλικ στον τίτλο με υπερσύνδεση του στοιχείου Loop σάς επιτρέπει να πλοηγηθείτε στη θέση του στο OneDrive.

  Ευθυγραμμίστε την ομάδα σας με στοιχεία βρόχου

  Τα στοιχεία βρόχου στο Microsoft Teams αποτελούν απόδειξη του πώς τα πιο απλά εργαλεία μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά τη συνεργασία σε πραγματικό χρόνο. Γιατί να μην το δοκιμάσετε και να ενισχύσετε την παραγωγικότητα της ομάδας σας με τα στοιχεία Loop;