Πώς να φτιάξετε κάρβουνο στο Minecraft

Η τήξη είναι μια σημαντική διαδικασία χειροτεχνίας στο Minecraft. Χρησιμοποιείται για τη δημιουργία βαφών, το μαγείρεμα τροφίμων, την παραγωγή γυαλιού και την εξαγωγή σημαντικών μεταλλευμάτων όπως ο σίδηρος. Στην καρδιά της διαδικασίας τήξης βρίσκεται ο κλίβανος (ή η υψικάμινος) και υπάρχει καύσιμο. Το καύσιμο είναι αυτό που τροφοδοτεί τη διαδικασία τήξης, π.χ. ανάβει τη φωτιά και ο άνθρακας είναι το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο και εύκολο στην εύρεση καύσιμο στο Minecraft. Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν και άλλα μπλοκ καυσίμου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

κάρβουνο στο Minecraft

Ως καύσιμο, το κάρβουνο είναι εξίσου αποδοτικό με τον άνθρακα και 5 φορές πιο αποδοτικό από τις ξύλινες σανίδες. Δεν εμφανίζεται φυσικά και επομένως πρέπει να κατασκευαστεί. Τα συστατικά κατασκευής για το κάρβουνο είναι εύκολο να βρεθούν και είναι εύκολο να τα φτιάξετε, αλλά όταν το συγκρίνετε με τον άνθρακα, αθροιστικά είναι ένα πολύ πιο ακριβό καύσιμο για χρήση για μια διαδικασία τήξης.

  Πώς να εκτρέφετε άλογα στο Minecraft

Το κάρβουνο έχει άλλες χρήσεις εκτός από το καύσιμο. Χρησιμοποιείται για την κατασκευή μιας φωτιάς, ενός πυρσού ψυχής και ενός πυροσβεστικού φορτίου. Είναι πολύ απίθανο να το χρησιμοποιήσετε για να μυρίσετε οτιδήποτε, εκτός εάν απλά δεν μπορείτε να βρείτε κάρβουνο, κάτι που είναι αδύνατο.

Πώς να φτιάξετε κάρβουνο στο Minecraft

Για να φτιάξετε κάρβουνο, χρειάζεστε?

Ξύλο
Ξύλινες σανίδες ή κάρβουνο (ή οποιοδήποτε άλλο καύσιμο π.χ. φύκια)
Ένας φούρνος

Για να φτιάξετε κάρβουνο, πρέπει να μυρίσετε ξύλο. Οποιοσδήποτε τύπος ξύλου θα κάνει τη δουλειά. Βρείτε το πλησιέστερο δέντρο και πάρε όσο ξύλο θέλεις για να φτιάξεις κάρβουνο. Ένα ξύλινο μπλοκ θα σας δώσει ένα κάρβουνο.

  Πώς να φτιάξετε ένα γυάλινο μπουκάλι Minecraft

Ανοίξτε το φούρνο.
Τοποθετήστε το ξύλο στο κελί τήξης.
Τοποθετήστε το καύσιμο που προτιμάτε στην υποδοχή καυσίμου.
Συλλέξτε κάρβουνο μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Άλλη μέθοδος για την απόκτηση ξυλάνθρακα

Αν τύχει να βρείτε μια φωτιά για κατασκήνωση π.χ. σε ένα χωριό, και έχετε ένα εργαλείο (τσεκούρι) με το μεταξωτό άγγιγμα γοητείας, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να σπάσετε τη φωτιά και θα πέσουν δύο κάρβουνα. Είναι αυτονόητο ότι αυτή είναι μια κουραστική μέθοδος για την απόκτηση κάρβουνου, ειδικά αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε τις δικές σας φωτιές γύρω από τη βάση σας.

  Πώς να φτιάξετε τούβλα στο Minecraft

συμπέρασμα

Το Charcoal προστέθηκε στο Minecraft το 2010, ωστόσο, εκείνη την εποχή, δεν έκανε πολλά. Στην πραγματικότητα, έμοιαζε με κάρβουνο και δεν θα ξέρατε αν είχατε κάρβουνο ή κάρβουνο στο απόθεμά σας τότε. Έκτοτε έχει αλλάξει αρκετά, τόσο στην οπτική εμφάνιση όσο και στο τι μπορεί να κάνει. Το κάρβουνο φαίνεται πλέον σαφώς διαφορετικό από το κάρβουνο και είναι συστατικό σε 3-4 διαφορετικά είδη. Το Charcoal είναι διαθέσιμο σε όλες τις εκδόσεις του Minecraft (Java, Bedrock κ.λπ.).