Πώς να συμπληρώσετε εκ των προτέρων τις απαντήσεις στις Φόρμες Google

Εάν στείλετε Φόρμες Google που απαιτούν τις ίδιες απαντήσεις, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο από τους απαντητές σας συμπληρώνοντας εκ των προτέρων ορισμένα πεδία.

Μερικές φορές, μια φόρμα Google χρησιμοποιείται απλώς για τη λήψη γνώμης μέσω μιας απλής έρευνας. Σε άλλες περιπτώσεις, η φόρμα Google είναι ο προτιμώμενος τρόπος παρακολούθησης της προόδου της εργασίας και της ολοκλήρωσης του εισιτηρίου.

Είτε παρακολουθείτε την πρόοδο είτε χρειάζεται να καταγράψετε άλλες επαναλαμβανόμενες εργασίες ολοκλήρωσης, μπορείτε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Google σας προτού τη στείλετε. Αυτό θα εξοικονομήσει χρόνο και προσπάθεια από τους απαντητές σας, καθώς μπορούν να αποφύγουν τη συμπλήρωση κάθε καταχώρισης στη φόρμα κάθε φορά που πρέπει να υποβληθεί.

  Πώς μπορώ να αφαιρέσω τον εαυτό μου από μια ομάδα Dropbox

Δείτε πώς μπορείτε να συμπληρώσετε εκ των προτέρων μια Φόρμα Google με απαντήσεις σε ερωτήσεις, προτού τη στείλετε.

Πώς να ρυθμίσετε τη φόρμα σας Google με προσυμπληρωμένες απαντήσεις

Εάν αποφασίσατε να χρησιμοποιήσετε τις Φόρμες Google για την επιχείρησή σας, μπορεί να είναι καλή ιδέα να συμπληρώσετε εκ των προτέρων τη φόρμα Google πριν τη στείλετε. Είναι εύκολο και μπορεί να γίνει με μερικά κλικ. Δείτε πώς μπορείτε να συμπληρώσετε εκ των προτέρων μια Φόρμα Google, εάν τη διαθέτετε—δηλαδή, εάν την έχετε δημιουργήσει ή έχετε πρόσβαση σε επεξεργασία.

 • Ανοιξε το Φόρμα Google έχετε δημιουργήσει.
 • Κάντε κλικ στο μενού με τις τρεις κουκκίδες και επιλέξτε Λήψη προσυμπληρωμένου συνδέσμου.
 • Θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο/καρτέλα με προεπισκόπηση της φόρμας.
 • Επιλέξτε τις απαντήσεις που θέλετε να συμπληρωθούν και κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη συνδέσμου στο κάτω μέρος.
 • Θα δημιουργηθεί ένας σύνδεσμος προς την προσυμπληρωμένη φόρμα Google. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Αντιγραφή.
 • Αντιγράψτε αυτόν τον σύνδεσμο σε ένα αρχείο κειμένου ή word και χρησιμοποιήστε τον για την υποβολή απαντήσεων στη Φόρμα Google σας για να εξοικονομήσετε χρόνο κατά τη λήψη των πληροφοριών που χρειάζεστε.
 •   Πώς να προετοιμαστείτε για το Halloween στο "Animal Crossing: New Horizons"

  Εάν επιθυμείτε περισσότερη βοήθεια με τον διαχειριστή του ερωτηματολογίου σας, υπάρχουν πολλά υπέροχα πρόσθετα Φόρμες Google που μπορείτε να εξετάσετε.

  Η λήψη δεδομένων σε επαναλαμβανόμενες εργασίες είναι ευκολότερη με μια προσυμπληρωμένη φόρμα Google

  Η προσυμπλήρωση μιας Φόρμας Google πριν τη στείλετε είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για την παρακολούθηση των δεδομένων παραγγελιών εργασίας, όπου το πρόβλημα είναι, τις περισσότερες φορές, το ίδιο. Αυτή η απλή μέθοδος για να έχετε μια φόρμα Google προσυμπληρωμένη με κοινές, επαναλαμβανόμενες απαντήσεις μπορεί να γλιτώσει εσάς ή το εργατικό δυναμικό σας από την κουραστική ταλαιπωρία της επαναλαμβανόμενης επιλογής.

    Τι είναι το RDP; Ένας οδηγός εισαγωγής