Πώς να στείλετε φαξ από το iPhone σας: Οι 5 καλύτερες εφαρμογές

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

Βασικά Takeaways

 • Δεν μπορείτε να στείλετε φαξ από το iPhone σας χωρίς εφαρμογή τρίτου μέρους, καθώς το iOS δεν διαθέτει αυτήν τη δυνατότητα.
 • Το Fax Burner είναι η καλύτερη δωρεάν εφαρμογή για αποστολή φαξ από το iPhone σας. Μπορείτε να στείλετε έως και πέντε σελίδες δωρεάν και να λάβετε 25 σελίδες το μήνα.
 • Αν θέλετε να στείλετε φαξ πολλές σελίδες, θα πρέπει να πληρώσετε ένα τέλος ανεξάρτητα από την εφαρμογή που χρησιμοποιείτε.

Το iOS δεν προσφέρει ενσωματωμένη λειτουργία που σας επιτρέπει να στέλνετε φαξ από το iPhone σας. Για να το κάνετε αυτό, θα χρειαστείτε μια εφαρμογή τρίτου μέρους. Θα σας μάθουμε πώς να στέλνετε φαξ από το iPhone σας χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή που προτείνουμε και, στη συνέχεια, θα σας παραθέσουμε πρόσθετες επιλογές που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Πώς να στείλετε ένα φαξ από το iPhone σας δωρεάν

Αν και έχουν γίνει λιγότερο συνηθισμένες, υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους οι συσκευές φαξ εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται σήμερα. Επομένως, εάν πρέπει να στείλετε ένα γρήγορο φαξ και δεν είστε διατεθειμένοι να εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα πληρωμής ή να εισαγάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, το Fax Burner είναι η καλύτερη εφαρμογή για δωρεάν αποστολή φαξ από το iPhone σας.

Κατεβάστε:Φαξ Καυστήρας (Δωρεάν, συνδρομή διαθέσιμη)

Με το Fax Burner, μπορείτε να στείλετε φαξ έως και πέντε σελίδες και να λάβετε έως και 25 σελίδες φαξ, το μήνα δωρεάν. Αυτές οι δωρεάν λειτουργίες ισχύουν ακόμη και όταν χρησιμοποιείτε το Fax Burner για αποστολή φαξ από τον υπολογιστή σας.

  Πώς να αφαιρέσετε δεδομένα τοποθεσίας κατά την κοινή χρήση φωτογραφιών στο iPhone

Για να ξεκινήσετε την αποστολή ενός φαξ από το iPhone σας, πραγματοποιήστε λήψη και εκκίνηση της εφαρμογής, πληκτρολογήστε τη διεύθυνση email σας και έναν κωδικό πρόσβασης για να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 • Πατήστε Σύνταξη φαξ.
 • Στο πεδίο Προς, εισαγάγετε τον αριθμό φαξ του παραλήπτη σας. Στο πεδίο Σημείωση συνοδευτικής επιστολής, μπορείτε να πληκτρολογήσετε ορισμένες σημειώσεις, αλλά αυτό είναι προαιρετικό.
 • Πατήστε το εικονίδιο συν (+) δίπλα στο Σελίδες για αποστολή φαξ.
 • Επιλέξτε Λήψη φωτογραφίας για να τραβήξετε μια φωτογραφία του εγγράφου που θέλετε να στείλετε με φαξ. Εάν έχετε ήδη έτοιμη την εικόνα, επιλέξτε Choose From Library ή Choose From Dropbox.
 • Εάν θέλετε να στείλετε φαξ περισσότερες από μία σελίδες, πατήστε ξανά το ίδιο εικονίδιο συν (+) και επαναλάβετε το προηγούμενο βήμα.
 • Μόλις τελειώσετε, πατήστε Αποστολή φαξ σε φαξ από το iPhone σας. Μόλις σταλεί το φαξ σας, θα δείτε ένα αναδυόμενο παράθυρο Το φαξ σας είναι έτοιμο.
 • Στις παραπάνω εικόνες, θα παρατηρήσετε επίσης ένα εικονίδιο με πράσινο μολύβι στις μεταφορτωμένες εικόνες. Πατώντας σε αυτό, μπορείτε να επεξεργαστείτε την εικόνα. Μπορείτε να προσθέσετε κείμενο, σχολιασμούς και μια υπογραφή στο αρχείο που θέλετε να στείλετε με φαξ.

  Σε περίπτωση που ανεβάσατε λάθος εικόνα(εις), απλώς πατήστε το μπλε κουμπί Διαγραφή και έναρξη από την αρχή για να ανεβάσετε ξανά τα αρχεία σας εύκολα.

  Όταν χρειάζεται να λάβετε φαξ, το Fax Burner σάς παρέχει έναν αριθμό φαξ χωρίς χρέωση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για έως και 24 ώρες. Προς το παρόν, προσφέρονται μόνο αριθμοί τηλεφώνου Ηνωμένων Πολιτειών και ο αριθμός λήγει μετά από 24 ώρες, επομένως πρέπει να δημιουργείτε έναν νέο κάθε φορά.

  Κάθε φορά που χρειάζεται να στείλετε φαξ περισσότερες από πέντε σελίδες, το Fax Burner προσφέρει ένα μηνιαίο και ετήσιο πρόγραμμα συνδρομής. Το μηνιαίο πρόγραμμα κοστίζει 12,99 $ και περιλαμβάνει 500 εισερχόμενες και εξερχόμενες σελίδες.

    Τώρα μπορείτε να υπαγορεύετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με φωνή στο Microsoft Outlook, αλλά θα έπρεπε;

  Οι καλύτερες εναλλακτικές εφαρμογές φαξ για iPhone

  Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με το Fax Burner, μπορείτε να ελέγξετε μερικές άλλες εφαρμογές για αποστολή φαξ από το iPhone σας. Παρακάτω, θα καλύψουμε τις μοναδικές πτυχές κάθε εφαρμογής και πώς μπορεί να ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας για φαξ.

  FAX από iPhone

  Το Φαξ από το iPhone σάς επιτρέπει να στέλνετε φαξ από περισσότερες από 90 χώρες. Το πρόγραμμα συνδρομής της εφαρμογής την καθιστά κατάλληλη για όσους θέλουν να στέλνουν και να λαμβάνουν μεγάλο αριθμό φαξ χωρίς να επιβαρύνονται με αυξανόμενο κόστος όταν αποστέλλονται φαξ περισσότερες σελίδες.

  Προσφέρει τρία προγράμματα συνδρομής: ένα πρόγραμμα μιας εβδομάδας στα 9,99 $, ένα πρόγραμμα ενός μήνα στα 24,99 $ και ένα πρόγραμμα ενός έτους στα 249,99 $. Και τα τρία προγράμματα περιλαμβάνουν απεριόριστα φαξ κατά τη διάρκεια της περιόδου συνδρομής.

  Ένα άλλο θετικό σημείο της εφαρμογής είναι ότι σας επιτρέπει να στείλετε το πρώτο φαξ από το iPhone σας δωρεάν, ώστε να μπορείτε να το δοκιμάσετε πριν δεσμευτείτε σε οποιοδήποτε σχέδιο.

  Κατεβάστε:FAX από iPhone (Δωρεάν δοκιμή, απαιτείται συνδρομή)

  FAX Δωρεάν

  Το FAX Free έχει ένα πολύ φθηνότερο πρόγραμμα συνδρομής σε σύγκριση με το FAX από το iPhone. Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα κοστίζει 6,99 $ και το ετήσιο πρόγραμμα κοστίζει 39,99 $.

  Ωστόσο, αν και τα προγράμματα συνδρομής της εφαρμογής σάς επιτρέπουν να στέλνετε απεριόριστο αριθμό φαξ, δεν σας επιτρέπει να τα λαμβάνετε. Επομένως, είναι πιο κατάλληλο για άτομα που θέλουν να στείλουν με φαξ πολλά έγγραφα αλλά δεν χρειάζεται να λάβουν κανένα.

  Παρόμοια με το ΦΑΞ από το iPhone, μπορείτε να στείλετε ένα φαξ από το iPhone σας δωρεάν πριν εγγραφείτε. Η εφαρμογή προσφέρει επίσης μια δωρεάν δοκιμή τριών ημερών, αλλά θα πρέπει πρώτα να εισαγάγετε τα στοιχεία πληρωμής σας.

  Κατεβάστε:FAX Δωρεάν (Δωρεάν, συνδρομή διαθέσιμη)

    Οι 9 καλύτερες εφαρμογές πάρτι παιχνιδιών για να προσελκύσετε τους καλεσμένους σας [2023]

  Τιμητικές αναφορές για το iPhone Fax

  Ως τιμητικές αναφορές, Μικροσκοπικό Φαξ και Genius Fax είναι δύο άλλες εφαρμογές που αξίζει να εξεταστούν.

  Παρόμοια με το ΦΑΞ από το iPhone, το Tiny Fax σάς επιτρέπει επίσης να στέλνετε και να λαμβάνετε απεριόριστα φαξ. Τα προγράμματα συνδρομής του είναι επίσης φθηνότερα—πιθανότατα επειδή σας επιτρέπουν να στέλνετε φαξ μόνο από 50 χώρες αντί για 90.

  Εάν αυτός ο τοπικός περιορισμός δεν σας απασχολεί, το Tiny Fax είναι μια καλή, φθηνότερη εναλλακτική λύση για το φαξ από το iPhone. Μου άρεσε επίσης που το Tiny Fax σάς επιτρέπει να κλειδώνετε την εφαρμογή με Face ID για επιπλέον απόρρητο.

  Τέλος, η δομή πληρωμών του Genius Fax διαφέρει αισθητά από όλες τις άλλες εφαρμογές που έχουμε συζητήσει. Δεν χρειάζεται να πληρώσετε για ένα πρόγραμμα συνδρομής. Αντίθετα, αγοράζετε πιστώσεις για αποστολή ή λήψη φαξ.

  Σύμφωνα με Σελίδα βοήθειας του Genius Fax, οι πιστώσεις δεν λήγουν ποτέ και θα παραμείνουν στον λογαριασμό σας. Ως εκ τούτου, είναι μια πιο ευέλικτη εφαρμογή φαξ iPhone, καθώς δεν θα σας δεσμεύει ένα πρόγραμμα συνδρομής με σταθερή ημερομηνία λήξης, κάτι που διαφορετικά μπορεί να προκαλέσει την ανησυχία ότι δεν αξιοποιείτε στο έπακρο το πρόγραμμα επί πληρωμή σας.

  Το κύριο μειονέκτημα του Tiny Fax και του Genius Fax είναι ότι δεν προσφέρουν δωρεάν δοκιμαστικό φαξ. Θα πρέπει να πληρώσετε εκ των προτέρων για μια συνδρομή ή πιστώσεις για φαξ από το iPhone σας, επομένως οι κορυφαίες προτάσεις μας εξακολουθούν να είναι αυτές που αναφέραμε νωρίτερα.

  Γενικά, οι βασικές λειτουργίες των διαφόρων εφαρμογών φαξ iPhone είναι λίγο πολύ οι ίδιες. Τελικά, τα διαφορετικά σημεία τιμών γίνονται ο αποφασιστικός παράγοντας για το ποια εφαρμογή θα ταιριάζει στις ανάγκες σας σωστά.

  Το Fax Burner είναι η καλύτερη συνολική εφαρμογή για αποστολή φαξ από το iPhone σας, εάν χρειάζεται να στείλετε μόνο μερικά φαξ ως μεμονωμένη εκδήλωση. Εάν θεωρείτε ευκολότερο να εργάζεστε σε υπολογιστή, μπορείτε επίσης να εξετάσετε ορισμένες επεκτάσεις του Chrome για αποστολή φαξ από την επιφάνεια εργασίας σας ή αποστολή φαξ από το Gmail.