Πώς να στείλετε και να δείτε συνδέσμους στο Snapchat

Το Snapchat μόλις πρόσθεσε μια σειρά από νέες δυνατότητες. Τώρα μπορείτε να προσθέσετε φίλτρα φωνής και φόντο σε ένα στιγμιότυπο. Τα φόντο είναι πραγματικά μια εκτεταμένη χρήση των εργαλείων αυτοκόλλητων και γόμας των εφαρμογών. Η αξιοσημείωτη προσθήκη σε αυτήν την έκδοση είναι η δυνατότητα αποστολής και προβολής συνδέσμων στο Snapchat. Μέχρι αυτήν την ενημέρωση, μόνο οι επωνυμίες μπορούσαν να μοιράζονται συνδέσμους. Η δυνατότητα είναι πλέον διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες του Snapchat.

Η δυνατότητα αποστολής και προβολής συνδέσμων σε Snapchat snaps παρέχεται με μια ενημέρωση της εφαρμογής. Πρέπει να ενημερώσετε στην πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής για να τη χρησιμοποιήσετε.

Προσθέστε έναν σύνδεσμο σε ένα Snap

Ανοίξτε το Snapchat και τραβήξτε μια φωτογραφία. Θα μεταφερθείτε στην οθόνη επεξεργασίας που έχει ένα νέο κουμπί. Πατήστε το κουμπί συνδετήρα/συνημμένο. Αυτό θα ανοίξει ένα παράθυρο του προγράμματος περιήγησης μέσα στο Snapchat. Εισαγάγετε έναν σύνδεσμο εδώ. Εάν δώσετε στο Snapchat πρόσβαση στο πρόχειρό σας, θα μπορεί να διαβάσει οποιονδήποτε σύνδεσμο έχετε αντιγράψει σε αυτό.

  Πώς να αποκτήσετε το αυτοκόλλητο χρόνου στο Snapchat

Εισαγάγετε τη διεύθυνση URL και περιμένετε να φορτώσει. Δεν χρειάζεται να περιμένετε να φορτώσει ολόκληρη η σελίδα. Απλώς περιμένετε μέχρι να εμφανιστεί το κουμπί Επισύναψη στο Snap. Πατήστε το κουμπί για να στείλετε έναν σύνδεσμο με το snap σας.

Στη συνέχεια, επιλέξτε έναν φίλο στον οποίο θα στείλετε το snap και ο σύνδεσμός σας θα σταλεί μαζί του.

Προβολή συνδέσμου στο Snapchat

Ο σύνδεσμος δεν κρύβει ένα στιγμιότυπο. Η επαφή σας θα λάβει το snap όπως κάθε άλλο snap. Δεν υπάρχει κυριολεκτικά καμία ένδειξη ότι υπάρχει ένας σύνδεσμος που προστέθηκε στο snap που, για κάθε δίκαιο, είναι γελοίο. Για να δείτε τον σύνδεσμο, η επαφή σας πρέπει να σύρει προς τα πάνω στο snap.

  Το Snapchat διαγράφει αυτόματα τις συνομιλίες;

Ο σύνδεσμος μπορεί να προβληθεί ξανά όταν αναπαραχθεί ξανά το στιγμιότυπο. Φυσικά, από τη στιγμή που το στιγμιότυπο προβληθεί και αναπαραχθεί ξανά, δεν υπάρχει τρόπος να προβάλετε ξανά τον σύνδεσμο. Ο σύνδεσμος είναι, για όλες τις προθέσεις και σκοπούς, ένα στοιχείο του ίδιου του snap.

Η δυνατότητα είναι εξαιρετική για οποιονδήποτε χρησιμοποιεί το Snapchat για διαφήμιση. Θα βοηθήσει τις μικρές επιχειρήσεις, ίσως. Ωστόσο, έχει τα ελαττώματά του, δηλαδή δεν μπορείτε να καταλάβετε εάν ένα snap έχει έναν σύνδεσμο συνδεδεμένο σε αυτό. Ο σύνδεσμος μπορεί επίσης απλώς να μην υπάρχει. Αν δεν προσθέσετε κείμενο στο στιγμιότυπο που λέτε στον φίλο σας να σύρει προς τα επάνω και να το δει, θα το αντιμετωπίσει όπως κάθε άλλο στιγμιότυπο. Ο εύκολος τρόπος να το αντιμετωπίσετε, ακόμα κι αν το Snapchat δεν θέλει κανένα εικονίδιο να εμποδίζει την εικόνα που έχετε στείλει, είναι ίσως να προσθέσετε ένα μικρό εικονίδιο δίπλα στην ειδοποίηση μέσα στην εφαρμογή που δείχνει το νέο στιγμιότυπο. Τουλάχιστον αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που το Facebook δεν θα μπει στον πειρασμό να αντιγράψει.

  Πώς να καταλάβετε εάν κάποιος άλλος χρησιμοποιεί τον λογαριασμό σας στο Snapchat