Πώς να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε έναν συναγερμό μόνο με δόνηση στο Android

Βασικά Takeaways

 • Ρυθμίστε ένα ξυπνητήρι μόνο με δόνηση στο τηλέφωνό σας Android χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Ρολόι της Google για να αποφύγετε να ξυπνήσετε από έναν ενοχλητικό ήχο.
 • Για να δημιουργήσετε ένα ξυπνητήρι μόνο με δόνηση, ανοίξτε την εφαρμογή Ρολόι, ρυθμίστε την ώρα αφύπνισης, επιλέξτε “Αθόρυβο” για τους ήχους της συσκευής και βεβαιωθείτε ότι η λειτουργία δόνησης είναι ενεργοποιημένη.
 • Μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ξυπνητήρι μόνο με δόνηση για επανάληψη συγκεκριμένες ημέρες ή να ορίσετε ένα ξυπνητήρι μία φορά για μια μελλοντική ημερομηνία χρησιμοποιώντας την επιλογή ξυπνητηριού χρονοδιαγράμματος της εφαρμογής Ρολόι.
  Πώς να μεταφέρετε εφαρμογές σε μια νέα συσκευή Android

Δεν θέλουν όλοι να ξυπνούν από τον ενοχλητικό ήχο ενός συναγερμού. Ευτυχώς, οι χρήστες Android μπορούν να αποφύγουν να ξυπνήσουν από έναν ενοχλητικό ήχο ρυθμίζοντας ένα ξυπνητήρι μόνο με δόνηση στην εφαρμογή Ρολόι της Google. Θα σας μάθουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε.

Πώς να δημιουργήσετε έναν συναγερμό μόνο με δόνηση στο Android

Αρχικά, βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή Ρολόι της Google είναι εγκατεστημένη στη συσκευή σας Android. Εάν δεν είναι, κάντε λήψη και εγκαταστήστε το μέσω του Google Play.

Κατεβάστε: Ρολόι (Ελεύθερος)

Ανοίξτε την εφαρμογή Ρολόι στη συσκευή σας και ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες:

 • Μεταβείτε στην ενότητα Συναγερμός της εφαρμογής από το κάτω μενού και πατήστε το εικονίδιο συν (+).
 • Ρυθμίστε την ώρα που θέλετε να ενεργοποιηθεί το ξυπνητήρι και μετά πατήστε OK.
 • Βρείτε το ξυπνητήρι που ρυθμίσατε και πατήστε Προεπιλογή δίπλα στο εικονίδιο του κουδουνιού.
 • Επιλέξτε Αθόρυβο για Ήχους συσκευής.
 • Τώρα, επιστρέψτε στο προηγούμενο μενού και βεβαιωθείτε ότι η λειτουργία Δόνηση είναι ενεργοποιημένη.
 •   7 καλύτερες πλατφόρμες για εκτέλεση Android σε Linux

  Αυτό είναι! Ρυθμίσατε με επιτυχία το πρώτο σας ξυπνητήρι μόνο με δόνηση στο τηλέφωνό σας Android.

  Πώς να προγραμματίσετε ή να επαναλάβετε έναν συναγερμό μόνο με δόνηση

  Από προεπιλογή, το ξυπνητήρι που ρυθμίσατε θα προγραμματιστεί για σήμερα, αλλά τι γίνεται αν θέλετε να χτυπήσει το ξυπνητήρι σας περισσότερες από μία φορές—για παράδειγμα, σε ένα πρόγραμμα; Λοιπόν, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε τις ημέρες της εβδομάδας που θέλετε να ενεργοποιηθεί το ξυπνητήρι.

  Εναλλακτικά, εάν θέλετε να προγραμματίσετε ένα εφάπαξ ξυπνητήρι μόνο με δόνηση για αργότερα στο δρόμο, πατήστε την επιλογή Προγραμματισμός αφύπνισης κάτω από το ξυπνητήρι μόνο με δόνηση, επιλέξτε την προτιμώμενη ημερομηνία από το ημερολόγιο και πατήστε OK. Τώρα, ο συναγερμός μόνο με δόνηση θα προγραμματιστεί μόνο μία φορά σε μελλοντική ημερομηνία.

    Εναλλαγή ταπετσαρίας Android με τη δική του κοινωνική κοινότητα

  Τέλος, εάν θέλετε το προγραμματισμένο ξυπνητήρι σας να επαναλαμβάνεται καθημερινά ή εβδομαδιαία μετά την προγραμματισμένη ημερομηνία, επιλέξτε τις επιθυμητές ημέρες της εβδομάδας κάτω από το επιλεγμένο ξυπνητήρι.

  Η εφαρμογή Ρολόι της Google σάς προσφέρει τον διακριτικό συναγερμό που χρειάζεστε

  Χάρη στους συναγερμούς μόνο με δόνηση, μπορείτε να ξυπνήσετε με ένα τηλέφωνο που δονείται αντί για έναν ενοχλητικά δυνατό ήχο που θα μπορούσε επίσης να ξυπνήσει άτομα που ζουν στο ίδιο νοικοκυριό. Επίσης, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τους ανθρώπους στο δωμάτιο που σας ρωτούν γιατί χτυπάει το ξυπνητήρι σας όταν το χρησιμοποιείτε απλώς ως υπενθύμιση για να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας.