Πώς να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε τον κλειδωμένο φάκελο στο Google Photos στο iPhone

Η λειτουργία Κλειδωμένος Φάκελος του Google Photos ήταν διαθέσιμη στο Android για κάτι που μοιάζει με την αιωνιότητα και ενώ η εταιρεία είχε πει ότι θα το κυκλοφορήσει σε iPhone το 2022, μόλις τώρα η λειτουργία αρχίζει να κυκλοφορεί σε συσκευές iOS. Έτσι, εάν αναρωτιέστε πώς να διασφαλίσετε ότι οι προσωπικές σας φωτογραφίες δεν είναι ορατές σε κανέναν εκτός από εσάς, δείτε πώς να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε τον Κλειδωμένο φάκελο στο Google Photos στο iPhone.

Σημείωση: Η Google έχει αρχίσει να κυκλοφορεί τον Κλειδωμένο φάκελο σε όλους τους χρήστες iPhone, αλλά η λειτουργία ενδέχεται να χρειαστεί λίγο χρόνο για να είναι διαθέσιμη στο iPhone σας.

Ρύθμιση κλειδωμένου φακέλου Φωτογραφίες Google

Για να ρυθμίσετε τον κλειδωμένο φάκελο στο iPhone σας, απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Ανοίξτε το Google Photos στο iPhone σας και πατήστε «Βιβλιοθήκη» στην κάτω γραμμή πλοήγησης. Εδώ, πατήστε “Βοηθητικά προγράμματα”
  6 Drupal Security Scanner για εύρεση ευπαθών σημείων

  • Πατήστε “Κλειδωμένος φάκελος” και μετά πατήστε “Ρύθμιση κλειδωμένου φακέλου”

  • Επιτρέψτε στο Google Photos να χρησιμοποιεί Face ID (ή Touch ID) και, στη συνέχεια, επιλέξτε εάν θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των φωτογραφιών μέσα στον Κλειδωμένο φάκελο ή όχι.

Σημείωση: Οι φωτογραφίες στον Κλειδωμένο φάκελο κρυπτογραφούνται όταν δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας. Εάν ενεργοποιήσετε τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτές τις φωτογραφίες σε άλλες συσκευές. Ωστόσο, εάν επιλέξετε να μην δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας αυτών των φωτογραφιών, θα είναι διαθέσιμες μόνο στο iPhone σας.

Αυτό είναι όλο, έχετε δημιουργήσει με επιτυχία έναν κλειδωμένο φάκελο στις Φωτογραφίες Google. Ας δούμε τώρα πώς μπορείτε να προσθέσετε φωτογραφίες στον Κλειδωμένο φάκελο και να τις αφαιρέσετε εάν χρειάζεται.

  8 Amazing React Sandbox για να ενισχύσετε τις δεξιότητές σας

Προσθήκη φωτογραφιών στον κλειδωμένο φάκελο

Ανοίξτε τον Κλειδωμένο φάκελο (Βιβλιοθήκη -> Βοηθητικά προγράμματα -> Κλειδωμένος φάκελος) και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

  • Εάν δεν έχετε προσθέσει ακόμα φωτογραφίες, θα δείτε ένα μεγάλο κουμπί “Μετακίνηση στοιχείων” μέσα στον κλειδωμένο φάκελο. Απλώς αγγίξτε το.

  • Τώρα, επιλέξτε τις φωτογραφίες που θέλετε να αποκρύψετε και πατήστε «Μετακίνηση».

  • Πατήστε ξανά στο «Μετακίνηση» στο παράθυρο διαλόγου επιβεβαίωσης που εμφανίζεται. Μόλις οι φωτογραφίες έχουν κρυφτεί, το Google Photos θα σας δώσει ένα αναδυόμενο παράθυρο επιβεβαίωσης. το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε “Τέλος”

Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα παρακάτω βήματα για να προσθέσετε φωτογραφίες στον κρυφό σας φάκελο στο Google Photos.

  • Ανοίξτε τη φωτογραφία που θέλετε να αποκρύψετε και σύρετε προς τα επάνω για να δείτε τις επιλογές κοινής χρήσης. Εδώ, πατήστε “Μετακίνηση σε κλειδωμένο φάκελο”
  Πώς να διαγράψετε το ιστορικό συναλλαγών PhonePe

  • Επιβεβαιώστε την πρόθεσή σας στα αναδυόμενα παράθυρα που εμφανίζονται, και αυτό είναι. Η φωτογραφία θα μετακινηθεί στον κλειδωμένο φάκελο σας στο Google Photos.

Κατάργηση φωτογραφιών από τον κλειδωμένο φάκελο

Όποιος κι αν είναι ο λόγος, εάν θέλετε να αφαιρέσετε οποιεσδήποτε φωτογραφίες από τον Κλειδωμένο φάκελο στο Google Photos, απλώς ανοίξτε τον Κλειδωμένο φάκελο (Βιβλιοθήκη -> Βοηθητικά προγράμματα -> Κλειδωμένος φάκελος) και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Επιλέξτε τις φωτογραφίες που θέλετε να «αποκρύψετε» και μετά πατήστε «Μετακίνηση». Επιβεβαιώστε την πρόθεσή σας στο παράθυρο διαλόγου που εμφανίζεται, και αυτό είναι.