Πώς να ρυθμίσετε και να παίξετε περιεχόμενο Spotify κατά τη διάρκεια των εκτελεσμάτων Strava σας

Αν έχετε παίξει περιεχόμενο Spotify στις εκδόσεις Strava σας στο παρελθόν, θυμάστε ότι η διαδικασία δεν ήταν τόσο ομαλή όσο θα έπρεπε. Θα έπρεπε να ξεκινήσετε την εγγραφή του τρεξίματός σας, να κατευθυνθείτε στο Spotify για να ξεκινήσετε να παίζετε ένα από τα playlist σας και να επιστρέψετε στο Strava. Και κάθε φορά που θέλετε να παραλείψετε ένα τραγούδι ή να αλλάξετε τη λίστα αναπαραγωγής, θα πρέπει να κάνετε εναλλαγή μεταξύ αυτών των δύο εφαρμογών.

Ωστόσο, αυτές οι μέρες έχουν πλέον παρέλθει — καθώς μπορείτε να παίξετε την καλύτερη λίστα αναπαραγωγής σας χωρίς να χρειαστεί να φύγετε από το Strava. Και το καλύτερο μέρος είναι ότι δεν χρειάζεται να πληρώσετε για μια premium συνδρομή.

Πώς να συνδέσετε το Spotify στον λογαριασμό σας Strava

Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να κατεβάσετε και τις δύο εφαρμογές στο τηλέφωνό σας και να τις ρυθμίσετε. Αφού δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, η σύνδεσή τους διαρκεί λίγα μόνο λεπτά.

  Πώς να διαγράψετε το προφίλ του Marco Polo

Εκκινήστε το Strava και επιλέξτε το κουμπί Εγγραφή. Στη συνέχεια, πατήστε στο εικονίδιο της μουσικής νότας. Αυτό θα πρέπει να σας μεταφέρει στη σελίδα εξουσιοδότησης του Spotify. Εκεί, πατήστε το κουμπί Άνοιγμα Spotify για να συνδέσετε τον λογαριασμό σας Spotify στο Strava.

Μετά τη σύνδεση της υπηρεσίας, η μουσική νότα θα πρέπει να μετατραπεί στο εικονίδιο του Spotify και θα πρέπει να δείτε την επικάλυψη του προγράμματος αναπαραγωγής μουσικής του Spotify στο κάτω μέρος της οθόνης.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Spotify κατά τη διάρκεια των τρεξίματων Strava

Το Strava έχει κάνει καλή δουλειά στην ενσωμάτωση των υπηρεσιών του Spotify και μπορείτε να ελέγχετε τι ακούτε χωρίς να χρειάζεται να βγείτε από την εφαρμογή. Μόλις ξεκινήσετε το τρέξιμό σας, πατήστε το εικονίδιο Spotify για να παίξετε την αγαπημένη σας μουσική ή podcast.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής του Spotify για να παραλείψετε και να θέσετε σε παύση ένα κομμάτι, να μεταβείτε σε ένα διαφορετικό άλμπουμ ή να σας αρέσει ένα τραγούδι, ώστε το Spotify να το προσθέσει στη λίστα αναπαραγωγής των τραγουδιών που σας αρέσουν.

  Ποιο Πλαίσιο Δοκιμών είναι το καλύτερο για εσάς;

Το Spotify θα σας δείξει επίσης τι έχετε παίξει πρόσφατα, τους καλλιτέχνες που σας αρέσουν ή θα προτείνει νέο περιεχόμενο. Έτσι, αν βρείτε κάτι νέο που σας αρέσει, μπορείτε να το προσθέσετε στη λίστα αναπαραγωγής σας.

Όπως θα περίμενε κανείς, ο έλεγχος που έχετε σε αυτό που ακούτε εξαρτάται από το αν είστε δωρεάν ή επί πληρωμή μέλος του Spotify. Σε έναν δωρεάν λογαριασμό, δεν μπορείτε να επιλέξετε ποια συγκεκριμένα τραγούδια θα παίξετε ή να παίξετε άλμπουμ με τη σειρά που θέλετε. Επίσης, ενδέχεται να συναντήσετε διαφημίσεις που δεν μπορούν να παραβλεφθούν. Επομένως, εάν δεν θέλετε οι διαφημίσεις να διακόπτουν την εκτέλεση του Strava, ίσως αξίζει να επιλέξετε ένα νέο πρόγραμμα συνδρομής στο Spotify.

Επιπλέον, χρειάζεστε μια λειτουργική σύνδεση στο διαδίκτυο, καθώς το Strava δεν υποστηρίζει τη δυνατότητα του Spotify να παίζει μουσική εκτός σύνδεσης. Εάν βρίσκεστε σε πρόγραμμα περιορισμένων δεδομένων, μπορεί να είναι δύσκολο να ελέγξετε τη χρήση δεδομένων του κινητού σας τηλεφώνου. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα φορητό σημείο πρόσβασης Wi-Fi για φορητές συσκευές.

  9 εντολές AWS S3 με παραδείγματα για τη διαχείριση κάδου και δεδομένων

Ακόμα κι αν έχετε τελειώσει το τρέξιμό σας και κλείσατε το Strava, το Spotify θα συνεχίσει να παίζει. Εάν θέλετε να συνεχίσετε να ακούτε τις λίστες αναπαραγωγής σας ή να επιλέξετε ένα νέο κομμάτι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Spotify ως συνήθως.

Πώς να αποσυνδέσετε το Spotify από τον λογαριασμό σας Strava

Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Spotify κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας στο Strava, μπορείτε εύκολα να το αποσυνδέσετε. Τη στιγμή της γραφής, δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό μέσω της εφαρμογής Strava ή Spotify. Αντίθετα, πρέπει να έχετε πρόσβαση στο δικό σας Σελίδα λογαριασμού Spotify. Εκεί, μεταβείτε στην ενότητα Διαχείριση εφαρμογών.

Θα δείτε κάθε εφαρμογή που έχει πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Spotify. Κάντε κλικ στην Κατάργηση πρόσβασης δίπλα στο Strava.

Τρέξτε με το Strava και το Spotify

Ανεξάρτητα από τη δραστηριότητά σας στο Strava, μπορείτε τώρα να την κάνετε ακόμα πιο ευχάριστη με τις λίστες αναπαραγωγής σας στο Spotify. Εφόσον έχετε ένα γενναιόδωρο πρόγραμμα δεδομένων, τίποτα δεν σας εμποδίζει να αποκτήσετε το σωστό soundtrack για τις προπονήσεις σας.

Τώρα που διαβάσατε αυτόν τον οδηγό, θα σας είναι πολύ πιο εύκολο να βελτιστοποιήσετε την αναπαραγωγή της μουσικής σας για τις μεγάλες και μικρές διαδρομές.