Πώς να ρυθμίσετε ένα VPN σε iPhone 6s και iPhone 6s Plus

Αποποίηση ευθύνης: Ορισμένες σελίδες σε αυτόν τον ιστότοπο ενδέχεται να περιλαμβάνουν σύνδεσμο συνεργατών. Αυτό δεν επηρεάζει το editorial μας με κανέναν τρόπο.

Αν θέλετε να μάθετε πώς να ρυθμίσετε ένα VPN για το iPhone 6s ή το iPhone 6s Plus σας, θα σας εξηγήσουμε πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό πολύ εύκολα. Ο κύριος λόγος που θέλετε να ρυθμίσετε ένα VPN ή ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο στο iPhone 6s ή στο iPhone 6s Plus σας είναι να επιτρέψετε μια ασφαλή και ιδιωτική σύνδεση όταν επικοινωνείτε αντί να χρησιμοποιείτε ένα δημόσιο δίκτυο που θέτει σε κίνδυνο δεδομένα και πληροφορίες κατά τη χρήση το δημόσιο δίκτυο.

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο μπορεί να θέλετε να ρυθμίσετε ένα VPN στο iPhone 6s και στο iPhone 6s Plus είναι ότι ίσως χρειαστεί να διαμορφώσετε το VPN για πρόσβαση ή αποστολή email εργασίας στο iPhone σας για λόγους ασφαλείας. Θα χρειαστεί να ρυθμίσετε ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο στο iOS 9, ώστε να μπορείτε να διασφαλίσετε ότι όλο το περιεχόμενο και τα δεδομένα που εισέρχονται και εξέρχονται από τη συσκευή σας iOS είναι ασφαλή. Το VPN λειτουργεί μέσω Wi-Fi και συνδέσεων δικτύου δεδομένων κινητής τηλεφωνίας.

Εάν χρησιμοποιείτε iPhone 6s ή 6s Plus, είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι το πιο πρόσφατο λογισμικό που υποστηρίζεται είναι το iOS 13. Ανάλογα με την έκδοση του λογισμικού που χρησιμοποιείτε, οι οδηγίες μας ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς. Επίσης, θα χρησιμοποιήσουμε το ExpressVPN στα παραδείγματά μας λόγω της ευελιξίας και της αξιοπιστίας του. Ας μάθουμε πώς να ρυθμίσετε ένα VPN στο iPhone 6s ή 6s Plus σας χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση.

  Πώς να εγκαταστήσετε ένα VPN σε έναν δρομολογητή [All Major Brands]

Περιορισμένη προσφορά: 3 μήνες ΔΩΡΕΑΝ!

Πώς να ρυθμίσετε ένα VPN στο iPhone 6s ή 6 σας σε iOS 12 ή μεταγενέστερη έκδοση

Σε αυτήν την πρώτη ενότητα, θα καλύψουμε τις οδηγίες για την εγκατάσταση ενός VPN σε iOS 12 ή μεταγενέστερη έκδοση. Ευτυχώς, τα βήματα είναι αρκετά απλά.

 • Για να ξεκινήσετε, θα χρειαστεί να κατεβάσετε την αποκλειστική εφαρμογή για το VPN σας από το App Store.
 • Συνδεθείτε στην εφαρμογή και ακολουθήστε τυχόν βήματα επαλήθευσης.
 • Στη συνέχεια, θα δείτε ένα παράθυρο που σας ενημερώνει ότι η συσκευή σας θα ζητήσει άδεια για τη ρύθμιση του VPN σας. Πατήστε Συνέχεια.
 • Πατήστε Να επιτρέπεται για να ρυθμίσετε το VPN στο iPhone σας.
 • Ακολουθήστε τις υπόλοιπες οδηγίες για να επιτρέψετε τις ειδοποιήσεις. Στη συνέχεια, μπορείτε να πατήσετε το εικονίδιο τροφοδοσίας εντός της εφαρμογής για να ενεργοποιήσετε το VPN σας.
 •   Λειτουργεί το NordVPN με το Netflix; 2023 (Μάιος)

  Τώρα, η δραστηριότητά σας στο iPhone και στο διαδίκτυο καλύπτεται από την υπηρεσία VPN.

  Ρυθμίστε ένα VPN σε iPhone 6 ή iPhone 6 Plus με iOS 11 ή νεότερη έκδοση

  Εάν εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε μια παλαιότερη έκδοση του iOS, η διαδικασία είναι ελαφρώς διαφορετική. Πρώτα, θα χρησιμοποιήσουμε το Safari για να συνδεθείτε στην υπηρεσία VPN μας και, στη συνέχεια, θα ολοκληρώσουμε τη διαμόρφωση της υπηρεσίας στις Ρυθμίσεις του iPhone. Δείτε πώς:

  Περιορισμένη προσφορά: 3 μήνες ΔΩΡΕΑΝ!

 • Ανοίξτε το Safari και επισκεφτείτε τον ιστότοπο των VPN σας. Σε αυτό το παράδειγμα, θα χρησιμοποιήσουμε το ExpressVPN.
 • Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας και ολοκληρώστε τυχόν απαιτήσεις επαλήθευσης.
 • Μεταβείτε στη σελίδα του λογαριασμού σας.
 • Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο iPhone & iPad. Στη συνέχεια, πατήστε στην επιλογή για να ολοκληρώσετε τη μη αυτόματη ρύθμιση του ExpressVPN για iOS.
 • Πατήστε Να επιτρέπεται όταν σας ζητηθεί.
 • Αφού αποδεχτείτε όλες τις ειδοποιήσεις, το προφίλ του VPN θα είναι έτοιμο για εγκατάσταση στο iPhone σας.
 •   Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα VPN σε ένα Chromebook

  Τώρα, θα μεταβούμε στις Ρυθμίσεις του iPhone σας για να ολοκληρώσουμε τη ρύθμιση. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

 • Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις στο iPhone σας και πατήστε Γενικά.
 • Πατήστε στο Προφίλ. Στη συνέχεια, πατήστε στο VPN σας.
 • Πατήστε Εγκατάσταση στην επάνω δεξιά γωνία.
 • Το VPN σας θα εμφανιστεί στις Ρυθμίσεις>Γενικά>VPN.
 • Από εδώ μπορείτε να διαχειριστείτε τη σύνδεσή σας και την τοποθεσία σας.
 • Ενεργοποιήστε το VPN “On” ή “Off”

  Αφού ρυθμίσετε ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο στο iOS 9, έχετε την επιλογή να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το VPN από τη σελίδα ρυθμίσεων στη συσκευή σας Apple. Όταν συνδέεστε χρησιμοποιώντας VPN, το εικονίδιο VPN εμφανίζεται στη γραμμή κατάστασης.

  Εάν έχετε ρυθμίσει το VPN στο iOS 9 με πολλές διαμορφώσεις, μπορείτε εύκολα να αλλάξετε διαμορφώσεις στο iPhone, το iPad ή το iPod Touch σας μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις > Γενικά > VPN και να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των διαμορφώσεων VPN.

  Περιορισμένη προσφορά: 3 μήνες ΔΩΡΕΑΝ!

  Λάβετε βοήθεια σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης ενός VPN σε iPhone 6s και iPhone 6s Plus:

  Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη ρύθμιση ενός Εικονικού Ιδιωτικού Δικτύου στο iPhone 6s ή το iPhone 6s Plus ή δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο VPN σας ή εάν δείτε μια ειδοποίηση που λέει “Λείπει το κοινό μυστικό”, οι ρυθμίσεις VPN ενδέχεται να είναι λανθασμένες ή ελλιπείς . Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τις ρυθμίσεις VPN ή το κοινό μυστικό κλειδί σας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον διαχειριστή του δικτύου σας ή το Τμήμα IT.