Πώς να προσθέσετε ετικέτες σε άτομα στην ιστορία σας στο Instagram αφού τη δημοσιεύσετε

Έχετε ποτέ δημοσιεύσει στο Instagram Story σας και μετά συνειδητοποιήσατε ότι ξεχάσατε να κάνετε tag τον φίλο σας; Μην διαγράψετε την ανάρτηση και ξεκινήστε από την αρχή! Υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να επισημάνετε φίλους στα Stories του Instagram που έχετε ήδη δημοσιεύσει.

Πώς να προσθέσετε ετικέτα σε κάποιον στην ιστορία σας στο Instagram μετά τη δημοσίευση

Εάν ξεχάσετε να προσθέσετε ετικέτα σε κάποιον στο Instagram Story σας, μπορείτε πάντα να διαγράψετε το Story και να το δημοσιεύσετε ξανά μαζί με την ετικέτα. Η διαγραφή μιας ιστορίας Instagram δεν είναι τόσο δύσκολη, αλλά θα πρέπει να ξεκινήσετε την ανάρτησή σας από την αρχή.

Υπάρχει ένας πολύ πιο εύκολος τρόπος για να προσθέσετε ετικέτα σε έναν λογαριασμό σε μια δημοσιευμένη ιστορία:

  Πώς να καταργήσετε τη σίγαση μιας ιστορίας στο Instagram

1. Πατήστε το ροζ ή γκρι δακτύλιο γύρω από την εικόνα του προφίλ σας στο Instagram για να ανοίξετε το Story σας.

2. Πατήστε το εικονίδιο Περισσότερα στην κάτω δεξιά γωνία της ιστορίας σας.

3. Πατήστε Προσθήκη αναφορών από το μενού.

4. Πατήστε τους λογαριασμούς στους οποίους θέλετε να προσθέσετε ετικέτα. Μπορείτε να αναζητήσετε λογαριασμούς χρησιμοποιώντας τη γραμμή αναζήτησης στο επάνω μέρος.

5. Πατήστε Προσθήκη στο κάτω μέρος.

Μόλις προσθέσετε λογαριασμούς με αυτόν τον τρόπο, αυτά τα άτομα θα λάβουν ένα DM που θα λέει ότι τα αναφέρατε στην Ιστορία σας. Στη συνέχεια, μπορούν να προσθέσουν τη δημοσίευση απευθείας στη δική τους ιστορία, εάν το επιλέξουν.

Πώς διαφέρει η χρήση του κουμπιού “Προσθήκη αναφορών” από το αυτοκόλλητο αναφοράς

Ίσως γνωρίζετε ήδη ότι μπορείτε να προσθέσετε ετικέτες σε άτομα στο Instagram Story σας προτού το δημοσιεύσετε είτε χρησιμοποιώντας το αυτοκόλλητο αναφοράς είτε απλά πληκτρολογώντας ένα όνομα χρήστη στο Story. Αυτές είναι και οι δύο μέθοδοι που χρησιμοποιείτε μόνο πριν από τη δημοσίευση της ιστορίας. Το κουμπί Προσθήκη Αναφορών είναι διαθέσιμο μετά τη δημοσίευση της ιστορίας.

  Θα ξέρουν αν κάνετε αναζήτηση σε κάποιον στο Instagram;

Η άλλη διαφορά μεταξύ αυτών των μεθόδων είναι ότι το αυτοκόλλητο αναφοράς θα εμφανίσει το όνομα χρήστη αυτού του λογαριασμού στο Story σας, που σημαίνει ότι οποιοσδήποτε θεατής μπορεί να πατήσει αυτό το αυτοκόλλητο για να δει τον λογαριασμό στον οποίο έχει επισημανθεί. Το κουμπί Προσθήκη Αναφορών δεν θα εμφανίζει το όνομα χρήστη στην ιστορία, επομένως οι θεατές δεν θα βλέπουν λογαριασμούς με ετικέτα.

Η προσθήκη ετικετών στους φίλους σας προτού δημοσιεύσετε την Ιστορία είναι καλύτερη αν θέλετε οι θεατές να πατήσουν και να δουν τους λογαριασμούς τους. Η προσθήκη ετικετών στη συνέχεια με το κουμπί Προσθήκη αναφορών είναι καλύτερη για φίλους με ιδιωτικούς λογαριασμούς ή όταν ξεχάσετε να τους προσθέσετε ετικέτα εκ των προτέρων.

  Πώς να δημιουργήσετε στιγμιότυπα ιστορίας στο Instagram

Η μετάβαση σε έναν ιδιωτικό λογαριασμό Instagram μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε την ασφάλεια σας στο διαδίκτυο, αλλά οι φίλοι σας με ετικέτα δεν θα μπορούν να αναδημοσιεύσουν τις Ιστορίες σας εάν ο λογαριασμός σας είναι ιδιωτικός. Με το κουμπί Προσθήκη Αναφορών, η προσθήκη ετικετών στους φίλους και την οικογένειά σας στο Instagram είναι πιο εύκολη από ποτέ και τους επιτρέπει να αναδημοσιεύουν τις φωτογραφίες και το περιεχόμενό σας.