Πώς να προσθέσετε ή να αντικαταστήσετε αντικείμενα στις φωτογραφίες σας χρησιμοποιώντας το εργαλείο AI GenSwap του Luminar Neo

Βασικά Takeaways

  • Το εργαλείο GenSwap του Luminar Neo επιτρέπει στους φωτογράφους να αντικαθιστούν ή να προσθέτουν εύκολα αντικείμενα στις φωτογραφίες τους για τέλειες συνθέσεις.
  • Το GenSwap είναι μέρος του δεύτερου εργαλείου τεχνητής νοημοσύνης του Luminar Neo, το οποίο κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2023.
  • Οι χρήστες μπορούν να ενημερώσουν στην πιο πρόσφατη έκδοση του Luminar Neo για να αποκτήσουν πρόσβαση στο εργαλείο GenSwap, να ανοίξουν τις φωτογραφίες τους στον κατάλογο και να χρησιμοποιήσουν τη γραμμή εργαλείων GenSwap για να περάσουν την περιοχή για να αντικαταστήσουν ή να προσθέσουν αντικείμενα σε χρόνο μηδέν.

Χρησιμοποιώντας την τελευταία δυνατότητα δημιουργίας AI του Luminar Neo, GenSwap, οι φωτογράφοι μπορούν εύκολα να αντικαταστήσουν ή να προσθέσουν αντικείμενα στις φωτογραφίες τους για τέλειες συνθέσεις. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το GenSwap για αβίαστο δημιουργικό έλεγχο των εικόνων σας.

Στις 16 Νοεμβρίου 2023, το Luminar Neo—το λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών με τεχνητή νοημοσύνη της Skylum—κυκλοφόρησε το δεύτερο εργαλείο παραγωγής τεχνητής νοημοσύνης, GenSwap.

Ενώ η εστίαση του Luminar Neo είναι η επεξεργασία φωτογραφιών με μια ανατροπή τεχνητής νοημοσύνης, τολμούσε να δημιουργήσει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης μόνο τον Οκτώβριο του 2023 όταν ανακοίνωσε το εργαλείο AI GenErase για την αφαίρεση των περισπασμών φωτογραφιών. Το GenErase επιτρέπει στους φωτογράφους να αφαιρούν στοιχεία που αποσπούν την προσοχή σε κατά τα άλλα όμορφες φωτογραφίες. Το GenSwap έφτασε για να αντικαταστήσετε ή να προσθέσετε στοιχεία με καλύτερες επιλογές.

  Γιατί η αποσύνδεση μιας συσκευής διορθώνει τόσα πολλά προβλήματα;

Το GenSwap είναι το δεύτερο από τα τρία εργαλεία παραγωγής τεχνητής νοημοσύνης που προσθέτει η Luminar Neo στο λογισμικό της το 2023. Το τρίτο εργαλείο δημιουργίας τεχνητής νοημοσύνης, GenExpand, αναμένεται τον Δεκέμβριο του 2023 και θα ανταγωνιστεί τα εργαλεία Generative Expand του Photoshop και Magic Expand του Canva.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το GenSwap στο Luminar Neo

Το GenSwap είναι ένα εύχρηστο εργαλείο με χρήσιμη γραμμή εργαλείων και τα αποτελέσματα είναι υψηλής ποιότητας. Μάθετε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το GenSwap για να προσθέσετε ή να αντικαταστήσετε στοιχεία στις φωτογραφίες σας παρακάτω.

Βήμα 1: Ενημέρωση στο Luminar Neo 1.16.0

Για να λάβετε την πιο πρόσφατη ενημέρωση, θα πρέπει να εγγραφείτε στο Luminar Neo από την ποικιλία προγραμμάτων συνδρομής που προσφέρονται. Για νέους χρήστες, κατευθυνθείτε στο Συνδρομητική σελίδα του Luminar Neo για να βρείτε το επίπεδο επιπέδου που σας ταιριάζει. Οι τιμές ξεκινούν από 14,95 $ για ένα μήνα.

Εάν είστε ήδη συνδρομητής του Luminar Neo, μπορείτε να ενημερώσετε στην πιο πρόσφατη έκδοση από το εγκατεστημένο λογισμικό.

Για ενημέρωση, ανοίξτε το Luminar Neo και μεταβείτε στο Luminar Neo > Έλεγχος για ενημερώσεις. Εγκαταστήστε την ενημέρωση από το αναδυόμενο παράθυρο. Μόλις εγκατασταθεί, κλείστε την εφαρμογή Luminar Neo και ανοίξτε την ξανά για να αποκαλύψετε το εργαλείο GenSwap και άλλα ενημερωμένα στοιχεία.

Βήμα 2: Ανοίξτε τις Φωτογραφίες σας στον Κατάλογο

Εάν έχετε ήδη μεταφορτώσει φωτογραφίες στον Κατάλογό σας που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, επιλέξτε Όλες οι φωτογραφίες και βρείτε τη φωτογραφία που θέλετε να επεξεργαστείτε με το GenSwap.

  Πώς να περιστρέφετε γρήγορα εικονικές μηχανές στο Ubuntu με το Quickemu

Για να ανεβάσετε νέες φωτογραφίες, επιλέξτε Κατάλογος στην κορυφή και, στη συνέχεια, Προσθήκη φωτογραφιών στο αριστερό μενού. Βρείτε και επιλέξτε τις φωτογραφίες σας και, στη συνέχεια, επιλέξτε Προσθήκη για να τις εισαγάγετε στον Κατάλογό σας Luminar Neo.

Στο παράθυρο Καταλόγου, επιλέξτε τη φωτογραφία που θέλετε να επεξεργαστείτε. Μπορείτε να επεξεργαστείτε μόνο μία φωτογραφία τη φορά χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα GenSwap.

Βήμα 3: Ανοίξτε το GenSwap

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα εργαλεία δημιουργίας τεχνητής νοημοσύνης του Luminar Neo απευθείας από τον Κατάλογο φωτογραφιών και όχι από τις προεπιλογές ή τα παράθυρα επεξεργασίας. Μετά την ενημέρωση, το GenSwap θα εμφανιστεί κάτω από τα Εργαλεία δημιουργίας στη δεξιά πλευρά της σελίδας Καταλόγου. επιλέξτε το.

Η εικόνα σας θα ανοίξει στη σελίδα GenSwap και κάτω από αυτήν βρίσκεται η γραμμή εργαλείων GenSwap. Η γραμμή εργαλείων περιέχει τον τίτλο του εργαλείου που χρησιμοποιείτε (δεν πρέπει να συγχέεται με τα άλλα εργαλεία δημιουργίας τεχνητής νοημοσύνης), κουμπιά αναίρεσης και επανάληψης, προβολή προεπισκόπησης, επιλογές ζουμ, κουμπιά επιλογής και κατάργησης επιλογής, ρυθμιστικό μεγέθους πινέλου, κουμπί επαναφοράς , και τέλος το μαγικό κουμπί Swap.

Βήμα 4: Περάστε την περιοχή για αντικατάσταση ή προσθήκη

Από προεπιλογή, το πινέλο κάλυψης θα εμφανιστεί για το εργαλείο GenSwap. Χρησιμοποιήστε το ρυθμιστικό μεγέθους για να προσδιορίσετε πόσο μεγάλο ή μικρό θα πρέπει να είναι το πινέλο σας και, στη συνέχεια, περάστε την περιοχή που θέλετε να αντικαταστήσετε ή προσθέστε ένα εντελώς νέο αντικείμενο.

Εάν αντικαθιστάτε ένα υπάρχον στοιχείο στη φωτογραφία σας, καλύψτε όλα τα μέρη της, συμπεριλαμβανομένων των σκιών και των αντανακλάσεων. Συμπεριλάβετε επίσης μια περιοχή προσωρινής αποθήκευσης γύρω από την άκρη του υπάρχοντος στοιχείου.

  Τι είναι το Intel Stream Assist και πώς βελτιώνει τη ροή του παιχνιδιού;

Για να προσθέσετε ένα νέο στοιχείο, περάστε ένα γενικό σχήμα ή περιοχή όπου θέλετε να εμφανίζεται το αντικείμενο.

Εάν χρειάζεται, περιορίστε την επιλογή σας επιλέγοντας Deselect για να μετατρέψετε ουσιαστικά το πινέλο σε γόμα. Στη συνέχεια, αποεπιλέξτε—ή διαγράψτε—τμήματα της μάσκας για να βελτιώσετε το σχήμα της.

Βήμα 5: Γράψτε την προτροπή σας

Αφού ζωγραφιστεί η μάσκα πινέλου, θα εμφανιστεί το πλαίσιο προτροπής GenSwap. Σε αυτό το πλαίσιο, χρησιμοποιήστε επίθετα και ουσιαστικά για την περιγραφική προτροπή σας. Δεν χρειάζονται μετα-ρήματα όπως «προσθήκη», «δημιουργώ», «αντικατάσταση» ή «δημιουργώ».

Η προτροπή σας μπορεί να έχει μήκος έως και 256 χαρακτήρες, επομένως να είστε όσο πιο λεπτομερείς θέλετε και να κάνετε την προτροπή όσο το δυνατόν πιο σαφή.

Βήμα 6: Επιλέξτε Εναλλαγή

Το τελευταίο βήμα για τη δημιουργία εικόνας είναι να επιλέξετε Εναλλαγή στη γραμμή εργαλείων GenSwap. Το Luminar Neo χρειάζεται μερικά λεπτά για να επεξεργαστεί το αίτημά σας και θα πρέπει να εξασφαλίσετε μια σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο για να ολοκληρώσετε την εργασία GenSwap AI.

Μόλις δημιουργηθεί η νέα σας εικόνα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Προεπισκόπηση στη γραμμή εργαλείων για να προβάλετε ή να αποκρύψετε τη γενετική προσθήκη για να δείτε την αρχική εικόνα έναντι του νέου αποτελέσματος.

Εάν δεν σας αρέσει το αποτέλεσμα, πατήστε ξανά Swap για να δημιουργήσετε ξανά από την ίδια προτροπή. Εναλλακτικά, ξαναγράψτε το μήνυμα προτροπής ή βελτιώστε την περιοχή επιλογής για μια εναλλακτική εικόνα.

Όταν είστε ευχαριστημένοι με τη δημιουργία εικόνων που δημιουργείτε, επιλέξτε Αποθήκευση στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης. Στη συνέχεια, μπορείτε να συνεχίσετε να αξιοποιείτε στο έπακρο το Luminar Neo με τα άλλα εργαλεία επεξεργασίας του.

Δημιουργήστε την τέλεια σύνθεση με το GenSwap

Το λογισμικό Luminar Neo της Skylum φημίζεται για τη χρήση εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης και τα εργαλεία παραγωγής τεχνητής νοημοσύνης είναι τα πιο πρόσφατα στην εξέλιξη της τεχνητής νοημοσύνης. Όχι μόνο είναι εύκολη η πρόσβαση και η χρήση του GenSwap, αλλά παράγει επίσης υψηλής ποιότητας, καθαρά αποτελέσματα που ταιριάζουν με τη φωτογραφία σας.