Πώς να πληρωθείτε για να δοκιμάσετε ιστότοπους το 2022 [15 Websites]

Το Crowdsourced testing είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να πληρώνεστε για να δοκιμάσετε ιστότοπους και να φέρετε επιπλέον μηνιαία μετρητά.

Πριν εξετάσετε αυτήν την επιλογή, ας συζητήσουμε τι είναι το crowd testing και πώς μπορείτε να αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα δουλεύοντας ως crowd tester.

Τι είναι το crowdsourced testing;

Το Crowdsourced testing ή το crowd testing είναι ένας τύπος δοκιμής λογισμικού που έγινε πρόσφατα πολύ δημοφιλής, επιτρέποντας στους ανθρώπους να κερδίζουν χρήματα για τις προσπάθειες δοκιμών τους. Οποιοσδήποτε σε όλο τον κόσμο μπορεί να υποβάλει αίτηση σε εταιρείες δοκιμών πλήθους για να δοκιμάσει εφαρμογές για κινητά/διαδίκτυο, ιστότοπους και λογισμικό καταναλωτών.

Οι δοκιμές Crowdsourced δεν αντικαθιστούν τις επαγγελματικές εσωτερικές δοκιμές QA. Η εσωτερική ομάδα δοκιμών QA έχει σαφή κατανόηση του προϊόντος και των αξιών και των στόχων της εταιρείας. Αλλά μερικές φορές, καθίσταται δύσκολο και αναποτελεσματικό για αυτούς να δοκιμάσουν το προϊόν σε όλες τις διαθέσιμες συσκευές και λειτουργικά συστήματα.

Ποιος μπορεί να κάνει crowd testing;

Οποιοσδήποτε σε όλο τον κόσμο μπορεί να εγγραφεί σε πλατφόρμες δοκιμών πλήθους και να υποβάλει αίτηση σε έργα για να αποκτήσει ιστότοπους δοκιμών επί πληρωμή. Η πρόσληψη ατόμων από διαφορετικές τοποθεσίες έχει πλεονεκτήματα όπως η διεξαγωγή δοκιμών 24/7, υπό διάφορες συνθήκες, όπως διαφορετικές συσκευές και λειτουργικά συστήματα. Οι εταιρείες δοκιμών με πληθώρα λειτουργούν ως διαχειριστές που διαχειρίζονται το πλήθος των δοκιμαστών. Επιτρέπουν στις εταιρείες να αποκτήσουν ένα πλήθος δοκιμαστών ειδικά για τις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους.

Απαιτήσεις για πληρωμή σε δοκιμαστικούς ιστότοπους

 • Μια επιτραπέζια συσκευή με λειτουργικό σύστημα, ένα κινητό τηλέφωνο.
 • Σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο.
 • Μια συσκευή με κάμερα web και μικρόφωνο.
 • Θα πρέπει να έχει καλές επικοινωνιακές δεξιότητες.
 • Πρέπει να συμπληρώσετε έρευνες μετά από δοκιμές προϊόντος γρήγορα.

Πλεονεκτήματα της Crowdsourced Testing

Ακολουθούν μερικοί λόγοι για τους οποίους οι εταιρείες πληρώνουν πλατφόρμες δοκιμών πληθώρας για να προσλάβουν πλήθος για να δοκιμάσουν τον ιστότοπο, τις εφαρμογές για κινητά και άλλες ψηφιακές εφαρμογές τους:

Ταχύτητα- Ένα πλήθος ελεγκτών είναι διαθέσιμο 24/7 από διαφορετικές τοποθεσίες που μπορούν να εκτελέσουν τις δοκιμές γρήγορα. Μπορεί να χρειαστούν μόνο 2-5 ημέρες για να ολοκληρωθεί η δοκιμή, επιτρέποντας στην εταιρεία να κυκλοφορήσει το προϊόν της πριν από τον ανταγωνισμό της.

Κλίμακα- Για να ολοκληρώσουν το έργο δοκιμών γρηγορότερα, οι εταιρείες μπορούν να δεσμεύσουν 10-100 δοκιμαστές τη φορά, κάτι που είναι αδύνατο μέσω εσωτερικών δοκιμών.

Ποιότητα- Τα ελαττώματα εντοπίζονται γρήγορα και εύκολα καθώς το προϊόν δοκιμάζεται υπό διαφορετικές συνθήκες, με αποτέλεσμα προϊόντα υψηλής ποιότητας για τους καταναλωτές.

Μέγιστη κάλυψη- Άτομα από διαφορετικές τοποθεσίες εκτελούν πλήθος δοκιμών σε διάφορες συσκευές και λειτουργικά συστήματα.

Πολύτιμα σχόλια- Θα λάβετε πολύτιμα σχόλια από πραγματικούς χρήστες πριν από την κυκλοφορία του προϊόντος.

Οικονομικά αποδοτικές – Οι δοκιμές Crowdsourced μειώνουν το κόστος έως και 50% σε σύγκριση με τις παραδοσιακές εσωτερικές δοκιμές.

Σενάριο πραγματικής ζωής – Προσομοιώνει το πραγματικό περιβάλλον όπου θα χρησιμοποιηθεί το λογισμικό, με χρήστες διαφορετικών δεξιοτήτων, γεωγραφιών, γλωσσών και τεχνικής εξειδίκευσης.

  8 ιστότοποι Crypto News για να παρακολουθείτε τις τελευταίες ενημερώσεις

Τι είδους δοκιμή θα πρέπει να κάνει ένας χρήστης σε έναν ιστότοπο;

Το Crowdtesting γίνεται κυρίως για εφαρμογές για κινητά, λογισμικό τυχερών παιχνιδιών, εφαρμογές ιστού και κυκλοφορίες νέων προϊόντων λογισμικού. Οι εταιρείες προτιμούν τις δοκιμές crowdsourced επειδή οι δοκιμαστές από διάφορες τοποθεσίες εκτελούν τη δοκιμή υπό ένα ευρύ φάσμα συνθηκών, κάτι που δεν είναι πρακτικό με τις εσωτερικές δοκιμές.

Ακολουθούν οι τύποι δοκιμών που πραγματοποιούνται από δοκιμαστές crowdsourced:

 • Λειτουργικές δοκιμές- Δοκιμή της λειτουργικότητας εφαρμογών web και φορητών συσκευών.
 • Δοκιμές UI και UX- Δώστε σχόλια και ερμηνεύστε οπτικό στυλ, διάταξη και σχεδιασμό εφαρμογών.
 • Δοκιμή ευχρηστίας – Δοκιμάστε τη χρηστικότητα των εφαρμογών (πώς χρησιμοποιούν οι χρήστες την εφαρμογή και τα σχόλιά τους)
 • Εκτέλεση απλών δοκιμαστικών σεναρίων- Οι δοκιμαστές πλήθους μπορούν να εκτελέσουν απλά δοκιμαστικά σενάρια αντί να χρησιμοποιούν δαπανηρά εργαλεία όπως το Selenium.
 • Δοκιμή φόρτωσης – Ελέγξτε την απόδοση και την ταχύτητα φόρτωσης των εφαρμογών υπό διάφορες συνθήκες.
 • Δοκιμές ασφαλείας- Οι δοκιμαστές πλήθους ασφαλείας αναλύουν πόσο ασφαλείς είναι οι εφαρμογές.
 • Έρευνες- Λάβετε σχόλια ή γνώμη από το γενικό ή στοχευμένο πλήθος.
 • Δοκιμή συμβατότητας – Δοκιμή συμβατότητας εφαρμογής σε διαφορετικές συσκευές και λειτουργικά συστήματα.

Πώς λειτουργούν οι πλατφόρμες crowdsourced;

Οι εταιρείες Crowdsourced ενεργούν ως διαχειριστές έργων για τους δοκιμαστές πλήθους για λογαριασμό της εταιρείας. Οι εταιρείες χρησιμοποιούν πλατφόρμες δοκιμών crowdsourced για να δοκιμάσουν τα προϊόντα τους παγκοσμίως υπό διαφορετικές συνθήκες από χρήστες αντί για επαγγελματίες δοκιμαστές.

Εάν θέλετε να πληρώνεστε για δοκιμαστικούς ιστότοπους, θα πρέπει να εγγραφείτε σε οποιαδήποτε πλατφόρμα δοκιμών crowdsourced χρησιμοποιώντας το αναγνωριστικό email, το τηλέφωνο και άλλα διαπιστευτήριά σας. Ορισμένες πλατφόρμες απαιτούν από εσάς να κάνετε μια δοκιμασία προσόντων, μετά την οποία μπορείτε να αρχίσετε να κάνετε αίτηση για έργα. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να περάσετε ένα τεστ πριν από τον έλεγχο για ορισμένα έργα.

Κυρίως τα έργα απαιτούν να ηχογραφήσετε τη φωνή, την οθόνη και τον εαυτό σας μέσω μιας κάμερας web. Αφού υποβάλετε το εγγεγραμμένο βίντεο και δώσετε τα σχόλιά σας, θα πληρωθείτε μόλις γίνουν δεκτά.

Πριν εγγραφείτε σε μια πλατφόρμα δοκιμών πλήθους, εξετάστε τις ακόλουθες ερωτήσεις:

 • Είναι η εταιρεία νόμιμη και έχει επαληθευμένους ελεγκτές;
 • Επιτρέπει η εταιρεία δοκιμαστές από την τοποθεσία σας;
 • Τι συσκευές θα χρειαστείτε;
 • Στέλνουν πληρωμές τακτικά και έγκαιρα;
 • Ποιος επαληθεύει και αναφέρει τα αποτελέσματα των δοκιμών;

Ας δούμε τώρα μερικές δημοφιλείς πλατφόρμες crowdsourced για να πληρώνεστε για δοκιμή ιστοτόπων.

Betatesting

Betatesting σας προσφέρει έργα για να δοκιμάσετε ιστότοπους, καθώς και εφαρμογές και υλικό. Μπορείτε εύκολα να κερδίσετε κατά μέσο όρο 10-20 $ για την ολοκλήρωση εργασιών και την παροχή σχολίων και αναφορών σφαλμάτων.

Αφού εγγραφείτε στην πλατφόρμα, θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις έργου στο email σας. Μπορείτε να εργάζεστε σε έως και 5 έργα κάθε μήνα και να λαμβάνετε πληρωμή μέσω PayPal μετά την ολοκλήρωση κάθε έργου.

Πίνακας Intellizoom

Παρόμοια με το Betatesting, αφού δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας στο Intellizoom, θα λάβετε προσκλήσεις για έργα για δοκιμή ιστοτόπων και άλλων ψηφιακών προϊόντων μέσω email. Λόγω του υψηλού ανταγωνισμού, πρέπει γρήγορα να υποβάλετε αίτηση για προσκλήσεις για έργα συμπληρώνοντας ένα ερωτηματολόγιο πριν από τον έλεγχο.

Για μικρές και απλές δοκιμές, μπορείτε να κερδίσετε 2 $, ενώ είναι 10 $ για έργα που απαιτούν υποβολές βίντεο. η πλατφόρμα εκδίδει πληρωμές 21 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του έργου μέσω PayPal.

  Πώς να βρείτε την κλίση στα Φύλλα Google

Ferpection

Ferpection σας επιτρέπει να ολοκληρώσετε έργα για να δοκιμάσετε ιστότοπους και εφαρμογές για κινητές συσκευές χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή, το κινητό τηλέφωνο ή το tablet σας. Χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα, πρέπει να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης, να δώσετε τα σχόλιά σας ή τη γνώμη σας για ιστότοπους και εφαρμογές και να κερδίσετε χρήματα χωρίς να χρειάζεται να εγγράψετε τον ήχο ή το βίντεό σας. Οι πληρωμές εκδίδονται την τελευταία Παρασκευή κάθε μήνα μέσω δωροκάρτας PayPal ή Amazon.

TestingTime

Σε αντίθεση με άλλες πλατφόρμες, TestingTime απαιτεί έναν ζωντανό συντονιστή μαζί σας μέσω skype κατά την εκτέλεση των εργασιών. Μπορείτε να κερδίσετε έως και 50 € ανά έργο για να δοκιμάσετε εφαρμογές, ιστότοπους, υλικό, τρόφιμα κ.λπ.

Μπορείτε να επιλέξετε είτε να πληρωθείτε μέσω PayPal είτε απευθείας κατάθεση εντός 10 ημερών από την ολοκλήρωση κάθε εργασίας. Οποιοσδήποτε σε όλο τον κόσμο μπορεί να εγγραφεί και να πληρωθεί για να δοκιμάσει ιστότοπους με βάση τη διάρκεια και την πολυπλοκότητα της εργασίας.

Τσεκέαλος

Κερδίστε 10 $ για κάθε περίοδο σχολίων διάρκειας 30 λεπτών Τσεκέαλος. Μπορείτε να εγγραφείτε στον ιστότοπο από οπουδήποτε στον κόσμο χρησιμοποιώντας την επιτραπέζια συσκευή, το κινητό τηλέφωνο ή το tablet σας. Οι πληρωμές γίνονται μέσω PayPal.

Εγγράφω

Εγγράφω είναι μια από τις καλύτερες πλατφόρμες για να κερδίσετε χρήματα όταν έχετε μόνο λίγα λεπτά για να ξοδέψετε. Μπορείτε να εγγραφείτε στον ιστότοπό τους χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση email σας, μετά την οποία θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για κάθε νέα εργασία. Η Εγγραφή σάς επιτρέπει να ολοκληρώνετε εργασίες δοκιμής εφαρμογών ιστού χρησιμοποιώντας το τηλέφωνο, τον υπολογιστή ή το tablet σας και να λαμβάνετε πληρωμές μέσω PayPal.

Userlytics

Χρήστηςλυτικά είναι μοναδικό με τρόπο που όχι μόνο έχει έργα για τη δοκιμή ιστοτόπων αλλά και εφαρμογές, πρωτότυπα, έννοιες και άλλα ψηφιακά προϊόντα. Για να ξεκινήσετε να κερδίζετε χρήματα, εγγραφείτε στο Userlytics χρησιμοποιώντας το email σας και ολοκληρώστε τις εργασίες αφού λάβετε μια πρόσκληση και περάσετε το ερωτηματολόγιο πριν από τον έλεγχο. Μέσω του Userlytics, μπορείτε να κάνετε $5-$90 και να λαμβάνετε πληρωμές μέσω PayPal.

Βρόχος 11

Για να εγγραφείτε για Βρόχος 11 και να πληρωθείτε σε δοκιμαστικούς ιστότοπους, πρέπει πρώτα να διαγράψετε το τεστ καταλληλότητας των 5 λεπτών. Σύμφωνα με τον ιστότοπό τους, η αμοιβή είναι πάνω από το μέσο όρο και καλή για δοκιμές υψηλής ποιότητας. Εάν παρέχετε καλή δουλειά με συνέπεια, η πλατφόρμα προσφέρει επίσης μπόνους.

Πινγκ πονγκ

Με Πινγκ πονγκ, μπορείτε να κερδίσετε από 10 έως 100 € για την εργασία που ολοκληρώνετε δίνοντας σχόλια. Οι πληρωμές εκδίδονται 7 ημέρες μετά την ολοκλήρωση κάθε εργασίας μέσω Paypal ή Wise. Οι απαιτήσεις για να ξεκινήσετε να εργάζεστε είναι μια σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο και μια επιτραπέζια συσκευή με κάμερα web και μικρόφωνο.

Αποκρινόμενος

Αποκρινόμενος έχει ένα ευρύ φάσμα έργων εκτός από τη δοκιμή ιστοτόπων (όπως ομάδες μελέτης εστίασης, έρευνες κ.λπ.) που μπορείτε να εφαρμόσετε και να κερδίσετε χρήματα. Είναι μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες πλατφόρμες. Αφού ρυθμίσετε τον λογαριασμό σας, μπορείτε να περιηγηθείτε σε έργα και να κάνετε αίτηση για να ξεκινήσετε να εργάζεστε και να κερδίσετε χρήματα μέσω του PayPal. Άλλες εξαιρετικές συναυλίες που έχει ο Respondent είναι ευκαιρίες για ομάδες εστίασης όπου μπορείτε να πληρώνεστε έως και 150 $ για μια ώρα.

Εγκέφαλος χρήστη

Μπορείτε να ξεκινήσετε τη δοκιμή ιστοτόπων με λήψη Εγκέφαλος χρήστη στο iPhone και στο Google Chrome. Κάθε δοκιμαστής πρέπει να περάσει τα προσόντα για να ξεκινήσει να εργάζεται σε έργα που δοκιμάζουν εφαρμογές web. Κάθε δοκιμή θα διαρκούσε 5-20 λεπτά μετά την ολοκλήρωση, εκ των οποίων θα λάβετε 5 $ μέσω PayPal.

  15 καλύτερες προσαρμοσμένες ROM Galaxy Note 3

UserCrowd

Με UserCrowd, θα λάβετε έργα που κάνουν έρευνες σχεδιασμού για να βοηθήσετε τις εταιρείες να βελτιώσουν το προϊόν τους και να δώσουν τα σχόλιά σας. Η πλατφόρμα πληρώνει κυρίως με τη μορφή πιστώσεων τις οποίες μπορείτε να εξαργυρώσετε μόλις φτάσετε τις 100 πιστώσεις ($10).

Διαίσθηση

Διαίσθηση πληρώνει τους δοκιμαστές για να στείλουν σχόλια για τα δικά τους προϊόντα, Mailchimp, TurboTax, QuickBooks, Creditkarms και Mint. Οι δοκιμαστές που προτιμούν είναι Επιχειρηματίες, ελεύθεροι επαγγελματίες, ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, Λογιστές, ελεύθεροι επαγγελματίες κ.λπ., οι οποίοι πληρώνουν τους δικούς τους φόρους. Πραγματοποιούν πληρωμή σε ψηφιακές δωροκάρτες μετά τη συμπλήρωση κάθε 30 λεπτών.

uTest

uTest επιτρέπει στους δοκιμαστές να δοκιμάσουν και να δοκιμάσουν νέα τεχνολογία, όπως εφαρμογές δοκιμών για κινητές συσκευές αυτοκινήτου και εφαρμογές δοκιμής πληρωμής. Μόλις εγγραφείτε χρησιμοποιώντας έναν σύνδεσμο παραπομπής, θα λάβετε επίσης ένα μπόνους. Με το uTest, μπορείτε να ελέγξετε το έργο εκ των προτέρων και να αποφασίσετε εάν θα συμμετάσχετε ή όχι και να αρχίσετε να εργάζεστε. Ωστόσο, θα πληρωθείτε μόνο εάν εγκριθούν τα σχόλια ή οι αναφορές σας.

Εργασία δοκιμαστή

Εργασία δοκιμαστή έχει έργα από δημοφιλείς εταιρείες όπως το Facebook, η Google, η Microsoft κ.λπ. Οι δοκιμαστές μπορούν να λάβουν έργα για να δοκιμάσουν εφαρμογές από αυτές τις εταιρείες. Θα λάβετε μια πρόσκληση να υποβάλετε αίτηση για έργα. Η πλατφόρμα ενθαρρύνει κάθε δοκιμαστή να βελτιωθεί παρέχοντάς τους σχόλια. Μόλις εγγραφείτε στην πλατφόρμα, θα πρέπει να περάσετε μια διαδικτυακή αξιολόγηση που ελέγχει την επάρκειά σας στα Αγγλικά και τις δεξιότητες δοκιμών. Θα έχετε το πολύ δύο προσπάθειες για να περάσετε το τεστ.

Crowdsourced testing ως επιλογή καριέρας

Το Crowdsourced testing είναι μια εξαιρετική επιλογή για να πληρωθείτε για να δοκιμάσετε ιστότοπους που λειτουργούν τα Σαββατοκύριακα ή όποτε έχετε χρόνο. Ωστόσο, δεν είναι μια εξαιρετική επιλογή καριέρας πλήρους απασχόλησης, αλλά μια εξαιρετική επιλογή δεύτερης σταδιοδρομίας.

Ακολουθούν ορισμένα σημεία που πρέπει να έχετε κατά νου για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την επιλογή καριέρας:

 • Επιλέξτε την καλύτερη πλατφόρμα για τη δοκιμή ιστοτόπων που σας προσφέρει πολλές επιλογές έργου και έχει αξιοπρεπή αμοιβή.
 • Η απόκτηση συνεπούς εργασίας από μια ενιαία πλατφόρμα είναι μερικές φορές δύσκολη. Μπορείτε να εγγραφείτε σε περισσότερες από μία πλατφόρμες για να διασφαλίσετε ότι έχετε περισσότερες επιλογές έργου.
 • Θα πρέπει να έχετε καλές δεξιότητες επικοινωνίας ώστε η πλατφόρμα δοκιμών crowdsourced και η εταιρεία να αποδεχθεί την εργασία σας.
 • Οι δοκιμαστές θα πρέπει να ενδιαφέρονται πραγματικά για την ολοκλήρωση των έργων αντί να το κάνουν μόνο για χρήματα.
 • Για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα, μην εργάζεστε σε πολλά έργα ταυτόχρονα. πάρτε έργα μόνο τόσο πολύ όπου μπορείτε να δώσετε την ποιοτική εργασία σας.

Το Takeaway

Οι δοκιμές Crowdsourced δεν αντικαθιστούν τις εσωτερικές δοκιμές, αλλά ένα εξαιρετικό εργαλείο για την παροχή εμπειρίας δοκιμών σε πραγματικό κόσμο και τη μείωση του κινδύνου σφαλμάτων πριν την κυκλοφορία τους στους πελάτες. Αναδεικνύεται ως μια δημοφιλής δεύτερη επιλογή καριέρας και είναι αναμφίβολα μια αξιόπιστη πηγή εισοδήματος για εσάς. Θα πρέπει να επιλέξετε μια πλατφόρμα που προσφέρει καλά έργα δοκιμών και αξιοπρεπή αμοιβή.