Πώς να πετύχετε τη διχόνοια για να εργαστείτε στο σχολείο ή στο κολέγιό σας

Αποποίηση ευθύνης: Ορισμένες σελίδες σε αυτόν τον ιστότοπο ενδέχεται να περιλαμβάνουν σύνδεσμο συνεργατών. Αυτό δεν επηρεάζει το editorial μας με κανέναν τρόπο.

Όταν βρίσκεστε σε σχολείο, κολέγιο ή κυβερνητικό ίδρυμα, οι πιθανότητες είναι ότι η πρόσβασή σας σε συγκεκριμένους ιστότοπους είναι περιορισμένη. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης ή ιστότοπους κοινής χρήσης περιεχομένου που μπορούν να ανταλλάξουν ευαίσθητα δεδομένα. Εφόσον το Discord είναι και τα δύο, το σχολείο ή το κολέγιό σας πιθανότατα δεν θα σας επιτρέψει να το κατεβάσετε ή ακόμα και να επισκεφθείτε τον ιστότοπο.

Ευτυχώς, υπάρχουν επιλογές στο Διαδίκτυο που μπορούν να σας βοηθήσουν να παρακάμψετε αυτό το ζήτημα και να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή ακόμα κι αν είναι αρχικά αποκλεισμένη. Εξαρτάται κυρίως από τον τύπο του μπλοκ και τις προτιμήσεις σας. Αυτό το άρθρο θα εξηγήσει πώς να χρησιμοποιήσετε το Discord στο σχολείο ακόμα κι αν στην αρχή φαίνεται αδύνατο.

Χρησιμοποιήστε ένα VPN για πρόσβαση στο Discord

Εάν τα φίλτρα Ιστού στον υπολογιστή του σχολείου σας αναγνωρίζουν διακομιστές μεσολάβησης ιστού, πρέπει να κάνετε μια ανώνυμη περιήγηση. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN).

Περιορισμένη προσφορά: 3 μήνες ΔΩΡΕΑΝ!

Η διαφορά μεταξύ VPN και διακομιστή μεσολάβησης ιστού είναι απλή. Ο διακομιστής μεσολάβησης Ιστού μπορεί να χειριστεί μόνο την επισκεψιμότητα που περνά από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού και τον ιστότοπο που έχετε εισαγάγει. Από την άλλη πλευρά, ένα VPN μπορεί να κρύψει ολόκληρη τη συσκευή σας και τη διεύθυνση IP σας. Αυτό περιλαμβάνει επίσης λογισμικό που δεν σχετίζεται με το πρόγραμμα περιήγησης ιστού, όπως η εφαρμογή Discord.

Για λόγους εκμάθησης, ας καλύψουμε πώς να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε ένα VPN για πρόσβαση στο Discord στο εργασιακό ή σχολικό σας δίκτυο.

  Πώς να ορίσετε έναν μέγιστο ρυθμό καρέ στα προγράμματα οδήγησης της NVIDIA
 • Υποθέτοντας ότι δεν είστε ήδη, συνδεθείτε στο δίκτυο του σχολείου ή της εργασίας σας.
 • Αφού δημιουργήσετε έναν λογαριασμό με το ExpressVPN και συνδεθείτε, ανοίξτε την εφαρμογή και κάντε κλικ στο κουμπί Σύνδεση.
 • Εάν θέλετε να συνδεθείτε σε μια συγκεκριμένη περιοχή ή μια λίστα με προτεινόμενες τοποθεσίες, κάντε κλικ στο κουμπί του μενού έλλειψης (οι τρεις οριζόντιες κουκκίδες) και, στη συνέχεια, επιλέξτε Τοποθεσίες VPN.
 • Τώρα που είστε συνδεδεμένοι στο δίκτυό σας ExpressVPN, μεταβείτε στο Discord χρησιμοποιώντας είτε την εφαρμογή είτε το πρόγραμμα περιήγησης και συνδεθείτε.
 • Δοκιμάστε την εφαρμογή προγράμματος περιήγησης

  Μερικές φορές, οι υπολογιστές στα σχολεία και τα κολέγια δεν αποκλείουν κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή. Αντίθετα, απλώς εμποδίζουν τους χρήστες να κατεβάσουν ένα εκτελέσιμο αρχείο (EXE), το οποίο σας εμποδίζει να εγκαταστήσετε την εφαρμογή (όπως το Discord) στον υπολογιστή.

  Περιορισμένη προσφορά: 3 μήνες ΔΩΡΕΑΝ!

  Πριν προχωρήσετε σε πιο σύνθετες επιλογές, θα πρέπει να ελέγξετε αν αυτό ισχύει για εσάς. Αν είναι, η λύση είναι εύκολη. Το Discord έχει μια εφαρμογή προγράμματος περιήγησης ιστού που λειτουργεί σχεδόν το ίδιο με την κανονική εφαρμογή, με τη διαφορά ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας για να συνδεθείτε αντί να το κατεβάσετε.

  Μεταβείτε στην έκδοση του προγράμματος περιήγησης ιστού της εφαρμογής. Εάν φορτωθεί, μπορείτε απλώς να πληκτρολογήσετε τα διαπιστευτήριά σας και να περιμένετε να φορτώσει η εφαρμογή. Στη συνέχεια, θα πρέπει να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή στο πρόγραμμα περιήγησης με τις ίδιες δυνατότητες όπως αν την κατεβάσατε. Αλλά αν δεν φορτώσει, θα πρέπει να προχωρήσετε σε πιο σύνθετες μεθόδους.

  Αντιγράψτε τη διεύθυνση IP (μόνο για Windows)

  Ορισμένα σχολεία χρησιμοποιούν προγράμματα αποκλεισμού περιεχομένου που βασίζονται σε λέξεις-κλειδιά για να σας εμποδίσουν να αποκτήσετε πρόσβαση σε ιστότοπους. Αντί να μπλοκάρουν το VPN, αυτά τα εργαλεία θα αποκλείσουν ορισμένες λέξεις που μπορεί να περιέχει ένας ιστότοπος. Αυτός είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για τα σχολεία να μπλοκάρουν ιστότοπους όπως το Facebook, το Instagram, το Twitter κ.λπ.

  Περιορισμένη προσφορά: 3 μήνες ΔΩΡΕΑΝ!

  Ευτυχώς, μπορείτε να αποφύγετε τους αποκλεισμούς περιεχομένου εύκολα εάν χρησιμοποιείτε Windows.

    Πώς να ελέγξετε ένα iPad από απόσταση
 • Κάντε κλικ στο μενού Έναρξη, ξεκινήστε να πληκτρολογείτε «γραμμή εντολών» μέχρι να εμφανιστεί το εικονίδιο στο μενού εργασιών και κάντε κλικ σε αυτό για να ανοίξετε τη Γραμμή εντολών.
 • Τώρα, πληκτρολογήστε «ping discordapp.com» και πατήστε Enter.
 • Αυτό θα πρέπει να εμφανίζει τη διεύθυνση IP του ιστότοπου.
 • Στη συνέχεια, αντιγράψτε την IP στη γραμμή αναζήτησης Google και πατήστε Enter, ελπίζουμε να δείτε μια σελίδα παρόμοια με αυτή που φαίνεται παρακάτω.
 • Αυτό θα πρέπει να αποφύγει τον αποκλεισμό λέξεων-κλειδιών.

  Χρησιμοποιήστε έναν διακομιστή μεσολάβησης Web

  Ένας διακομιστής μεσολάβησης Ιστού θα πρέπει να είναι αρκετός για να παρακάμψετε τα φίλτρα στο σχολείο ή το κολέγιό σας και να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπο και την εφαρμογή Discord.

  Αυτή η μέθοδος αποκρύπτει τη δημόσια διεύθυνση IP σας και δρομολογεί όλη την κυκλοφορία ιστού μέσω διαφορετικών διακομιστών. Εάν μπορείτε να ανοίξετε τον διακομιστή μεσολάβησης Ιστού κανονικά στον υπολογιστή του σχολείου σας, θα μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπο του Discord.

  Λάβετε υπόψη ότι θα πρέπει να χρησιμοποιείτε αξιόπιστους και ασφαλείς διακομιστές μεσολάβησης Ιστού. Για παράδειγμα, το Hidester είναι φιλικό προς το χρήστη και εντελώς δωρεάν. Μόλις ανοίξετε αυτόν τον διακομιστή μεσολάβησης ιστού, απλώς αντιγράψτε τη διεύθυνση URL του ιστότοπου Discord και πατήστε το κουμπί ‘Σερφάρετε ανώνυμα’. Όταν το πρόγραμμα περιήγησης σάς μεταφέρει στην εφαρμογή web Discord, απλώς συνδεθείτε και χρησιμοποιήστε την χωρίς να κάνετε λήψη του αρχείου EXE.

  Εκτός από το Hidester, μπορείτε να δοκιμάσετε τα Hide.me, Proxysite, Kproxy και Whoer. Είναι όλα ασφαλή, δωρεάν και εξαιρετικά απλά. Λειτουργούν κυρίως με την ίδια αρχή, επίσης.

  Εγκαταστήστε το Discord από εξωτερικό χώρο αποθήκευσης

  Εάν το πρόγραμμα περιήγησης στο σχολείο σας αποκλείει ορισμένους ιστότοπους και δεν επιτρέπει λήψεις, μπορείτε να δοκιμάσετε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή από εξωτερικό χώρο αποθήκευσης. Κατεβάστε την εφαρμογή Discord από άλλο δίκτυο – για παράδειγμα, στο σπίτι – και μεταφέρετέ την στον υπολογιστή μέσω κάρτας SD ή μονάδας USB.

  Εάν είστε τυχεροί, θα μπορείτε να ρυθμίσετε την εφαρμογή στον υπολογιστή σας και να τη χρησιμοποιήσετε χωρίς να χρειάζεται να έχετε πρόσβαση στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Ορισμένοι υπολογιστές σχολείων και κολεγίων επιτρέπουν την εγκατάσταση αρχείων, ενώ ορισμένοι θα ζητήσουν την άδεια του διαχειριστή.

    Επικοινωνήστε με άτομα με προβλήματα ακοής χωρίς χρήση ASL στο iPhone

  Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Discord από άλλη συσκευή

  Εκτός εάν ο δρομολογητής στο σχολείο σας απέκλεισε τη διεύθυνση IP του Discord συγκεκριμένα, θα πρέπει να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή σε άλλες συσκευές. Για παράδειγμα, μπορείτε να κάνετε λήψη του Discord από το Play Store (Android) ή το App Store (iTunes). Ρυθμίστε το στο τηλέφωνο ή το tablet σας και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ανεξάρτητα από τους περιορισμούς του προγράμματος περιήγησης ιστού.

  Χρησιμοποιήστε την έκδοση Alpha Testing του Discord

  Συχνά, οι κορυφαίες εκδόσεις προγραμμάτων δεν ελέγχονται όταν τα ιδρύματα τα μπλοκάρουν. Εάν είστε αρκετά τυχεροί, τότε το σχολείο ή ο χώρος εργασίας σας αμέλησαν να περιορίσουν την πρόσβαση στην έκδοση Alpha στο Discord.

  Δοκιμάστε να αποκτήσετε πρόσβαση στο canary.discordapp στο πρόγραμμα περιήγησής σας, ελπίζουμε ότι αυτό λειτουργεί για εσάς. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την πληκτρολόγηση, χρησιμοποιήστε τη μέθοδο IP που αναφέρεται παραπάνω και πληκτρολογήστε «ping canary.discordapp» στη γραμμή εντολών και αντιγράψτε τη διεύθυνση IP για χρήση.

  Χρησιμοποιήστε έναν καθρέφτη TOR

  Όπως αναφέρθηκε στα σχόλια, μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας με έναν καθρέφτη TOR για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Discord σε ένα σχολικό ή εργασιακό δίκτυο που του έχει απαγορεύσει την πρόσβαση/χρήση. Η επιτυχία αυτής της μεθόδου θα ποικίλλει ανάλογα με τα τείχη προστασίας του δικτύου σας και άλλα μέτρα ασφαλείας.

  Ίσως χρειαστεί να δοκιμάσετε πολλούς διαφορετικούς καθρέφτες για να λειτουργήσει αυτή η μέθοδος.

  Περιηγηθείτε προσεκτικά

  Υπάρχει λόγος για τον οποίο σχολεία και άλλα ιδρύματα αποκλείουν ιστότοπους όπως το Discord. Αυτοί οι ιστότοποι αποσπούν την προσοχή και επιτρέπουν στους μαθητές να μοιράζονται ευαίσθητα δεδομένα. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν χρησιμοποιείτε VPN, καθώς ορισμένοι ιστότοποι και εκτελέσιμα αρχεία περιέχουν κακόβουλα δεδομένα που μπορεί να βλάψουν τον υπολογιστή και να σας φέρουν σε μπελάδες. Έτσι, ακόμα κι αν μπορείτε να παρακάμψετε αυτά τα μπλοκ, φροντίστε να χρησιμοποιήσετε τις δεξιότητές σας με υπευθυνότητα.

  Θυμηθείτε, εάν μπορείτε εύκολα να αναζητήσετε έναν τρόπο να αντιμετωπίσετε τα τείχη προστασίας και τους περιορισμούς του ιστότοπού τους, τότε το ίδιο κάνουν και οι διαχειριστές του σχολείου/της εργασίας σας. Εάν είναι επιμελείς, τότε τίποτα δεν παραμένει αποτελεσματικό για πάντα.

  Υπάρχουν άλλοι τρόποι παράκαμψης των φίλτρων σε κολέγια και σχολεία; Μοιραστείτε τις συμβουλές σας με άλλους αναγνώστες στα παρακάτω σχόλια.