Πώς να περπατήσετε στο Pokémon Go And Find Pokéstops

Το Pokemon Go έφτασε και ήδη παρεμβαίνει στην παραγωγικότητα. Το παιχνίδι είναι ίσως το καλύτερο παιχνίδι AR που κυκλοφορεί σήμερα και δεν υπάρχει κανένα παρόμοιο που κάνει το παιχνίδι να παίζει ελαφρώς μπερδεμένο. Τα παιχνίδια για κινητά υποτίθεται ότι είναι απλά και μπορούμε κανονικά να τα παίξουμε χωρίς να χρειάζεται να κάνουμε πολλά άλλα από το να γείρουμε τις οθόνες μας ή να τα πατήσουμε. Με το Pokemon Go, τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά και πολλοί χρήστες δυσκολεύονται απλώς να μάθουν να μετακινούνται και να βρίσκουν Poke Stops. Δείτε πώς να κάνετε και τα δύο.

Μόλις καταγράψετε το ένα Pokemon κατά το στάδιο έναρξης του παιχνιδιού, ο χαρακτήρας σας παραμένει σε έναν χάρτη όπου το παιχνίδι ισχυρίζεται ότι υπάρχουν άλλα Pokemon που μπορείτε να πιάσετε. Ωστόσο, παρ’ όλη τη βόλτα σας, ο χαρακτήρας δεν κουνιέται. Αυτό συμβαίνει επειδή το να περπατάτε γύρω από το σπίτι ή το διαμέρισμά σας δεν θα είναι αρκετό. Θα πρέπει να φύγετε από το σπίτι σας και να περπατήσετε ή να κάνετε μια βόλτα στην πόλη σας για να βρείτε άλλα Pokemon. Αυτό ΔΕΝ είναι ένα παιχνίδι που μπορείτε να παίξετε απλά καθισμένοι στον καναπέ σας.

  Πώς να ελέγξετε εάν οι διακομιστές του Pokemon Go λειτουργούν χωρίς να συνδεθείτε στο παιχνίδι

Το Pokemon Go δεν χρησιμοποιεί το επιταχυνσιόμετρο/γυροσκόπιο/τιδήποτε άλλο για να σας μετακινήσει στον χάρτη. Χρησιμοποιεί τις συντεταγμένες GPS σας, επομένως το να περπατάτε στο σπίτι σας δεν τις αλλάζει καθόλου. Σηκωθείτε και πηγαίνετε στο πάρκο, επισκεφτείτε έναν φίλο ή βγείτε έξω και φροντίστε να παραμείνετε σε εγρήγορση. Η συσκευή σας δονείται όταν ένα Pokemon βρίσκεται στην περιοχή λήψης.

Η επόμενη ερώτηση είναι πώς να βρείτε ένα Poke Stop. Τα παιχνίδια σάς λένε να τα βρείτε γύρω από αγάλματα ή ορόσημα και ίσως αναρωτηθείτε τι πληροί τις προϋποθέσεις ως ορόσημο που αξίζει να επισημανθεί με Poke Stop. Η απάντηση είναι πολύ μικρή. ένα εμπορικό κέντρο, ένα δημοφιλές πάρκο στην περιοχή σας, ένα δημοφιλές εστιατόριο, ακόμη και μια εκκλησία μπορεί να πληρούν τις προϋποθέσεις ως Poke Stop. Το παιχνίδι δεν είναι τσιγκούνικο μαζί τους και μπόρεσα να βρω τέσσερα διαφορετικά Poke Stops οδηγώντας σε ένα μικρό τμήμα μιας ήδη μικρής πόλης.

  Πώς να παίξετε Pokèmon Go με απενεργοποιημένη την οθόνη σας [Android]

Για να χρησιμοποιήσετε ένα Poke Stop, δηλαδή για να λάβετε αντικείμενα από αυτό, βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε εντός του εύρους ενός Poke Stop. Τα Poke Stops έχουν πολύ μικρότερη εμβέλεια από τα Pokemon. Το μήνυμα “This Pokestop Is Too Far Away” δεν πρέπει να εμφανίζεται όταν πατάτε τον δείκτη Poke Stop στον χάρτη. Όταν βρίσκεστε εντός εμβέλειας, το τετράγωνο που σηματοδοτεί τη στάση Poke ‘ανοίγει’. Τώρα μπορείτε να σύρετε προς τα δεξιά στον κύκλο που διαθέτει μια φωτογραφία του Poke Stop και θα διαλύσει τα στοιχεία. Πατήστε τα αντικείμενα για να τα συλλέξετε. Μπορείτε να επισκεφτείτε ξανά μια στάση Poke μετά από πέντε λεπτά και να σύρετε ξανά για να συλλέξετε αντικείμενα από αυτήν.

  Πώς να πολεμήσετε Gym Battles στο Pokèmon Go

Διασκεδάστε να τα πιάνετε όλα.