Πώς να παρακολουθείτε κάποιον στους Χάρτες Google χωρίς να το γνωρίζει

Ας ελπίσουμε ότι η εξελισσόμενη τεχνολογία έχει μια λύση σε κάθε ερώτηση ή πρόβλημα. Ωστόσο, η ανάγκη να διορθωθούν ορισμένα ζητήματα που προκύπτουν λόγω αυτής της καινοτόμου τεχνολογίας έφερε ακόμη περισσότερα ερωτήματα. Μια τέτοια ερώτηση είναι πώς να παρακολουθείτε κάποιον στους Χάρτες Google χωρίς να το γνωρίζει. Αυτό μπορεί να οφείλεται στα κενά στην τεχνολογία που βοηθά τους ανθρώπους να κάνουν κακή χρήση ή να παραγκωνίζονται από την κανονική ζωή. Ο κύριος στόχος του άρθρου είναι να απαντήσει στο ερώτημα πώς να βρείτε την τοποθεσία κάποιου στους Χάρτες Google. Ενημερώστε μας επίσης πώς να παρακολουθείτε έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου στο Google Map.

Πώς να παρακολουθείτε κάποιον στους Χάρτες Google χωρίς να το γνωρίζει

Ακολουθούν οι τρόποι παρακολούθησης της τοποθεσίας κάποιου χρήστη στους Χάρτες Google.

Σημείωση: Οι ρυθμίσεις και οι δυνατότητες που απεικονίζονται στις εικόνες αντιστοιχούν σε ένα τηλέφωνο Samsung Galaxy A21s και ενδέχεται να διαφέρουν στο τηλέφωνό σας ανάλογα με τον τύπο ή το μοντέλο του κατασκευαστή.

Μέθοδος 1: Ενεργοποιήστε την Κοινή χρήση τοποθεσίας στους Χάρτες Google

Η πρώτη μέθοδος για να παρακολουθείτε κάποιον που χρησιμοποιεί τους Χάρτες Google είναι να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Κοινή χρήση τοποθεσίας στην εφαρμογή. Πρέπει να ενεργοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα στο τηλέφωνο του ατόμου-στόχου και μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις ακόλουθες πληροφορίες.

 • Όνομα και φωτογραφία του ατόμου που σχετίζεται με τον Λογαριασμό Google στην εφαρμογή Χάρτες.
 • Τοποθεσία σε πραγματικό χρόνο, πρόσφατες τοποθεσίες και δεδομένα από μέρη που επισκέπτεται συχνά το άτομο, όπως το σπίτι.
 • Η μέθοδος ταξιδιού που επιλέγεται από το άτομο-στόχο, όπως η οδήγηση.
 • Πρόσβαση στις πληροφορίες της συσκευής, όπως Τροφοδοσία μπαταρίας.

Σημείωση: Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο, η διεύθυνση αλληλογραφίας ή ο αριθμός τηλεφώνου σας πρέπει να προστεθεί στις Επαφές Google από το άτομο-στόχο.

Βήμα I: Ενεργοποιήστε την τοποθεσία τηλεφώνου

Για να βρείτε την απάντηση στην ερώτηση πώς να παρακολουθείτε κάποιον στους Χάρτες Google χωρίς να το γνωρίζει, το πρώτο βήμα για να ενεργοποιήσετε την παρακολούθηση του ατόμου είναι να ενεργοποιήσετε τη ρύθμιση τοποθεσίας στο τηλέφωνο. Αυτό θα βοηθούσε στην παρακολούθηση της θέσης GPS του τηλεφώνου-στόχου.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις από το κύριο μενού.

2. Πατήστε στην καρτέλα Τοποθεσία.

3. Ενεργοποιήστε τη ρύθμιση Τοποθεσία για να την ενεργοποιήσετε.

Βήμα II: Ενεργοποιήστε τη λειτουργία Κοινή χρήση τοποθεσίας και Κοινή χρήση τοποθεσίας

Το επόμενο βήμα είναι να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Κοινή χρήση τοποθεσίας στην εφαρμογή Χάρτες Google στο τηλέφωνο προορισμού και να την μοιραστείτε με τον λογαριασμό σας. Αυτό θα βοηθούσε στην παρακολούθηση του ατόμου έως ότου το άτομο απενεργοποιήσει τη λειτουργία Κοινή χρήση τοποθεσίας ή την τοποθεσία της συσκευής με μη αυτόματο τρόπο.

1. Σύρετε προς τα επάνω την οθόνη και ανοίξτε την εφαρμογή Χάρτες.

2. Πατήστε στην εικόνα προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία.

3. Πατήστε στην επιλογή Κοινή χρήση τοποθεσίας.

Σημείωση: Εάν θέλετε να βρείτε το ιστορικό των τοποθεσιών που επισκέφτηκε το άτομο, μπορείτε να πατήσετε την επιλογή Το Χρονολόγιο σας. Αυτό μπορεί να είναι κατάλληλο μόνο εάν στο άτομο έχει παραχωρηθεί προηγουμένως πρόσβαση στη ρύθμιση Τοποθεσία.

4. Πατήστε στο κουμπί Κοινή χρήση τοποθεσίας.

5. Πατήστε μέχρι να απενεργοποιήσετε αυτήν την επιλογή.

6Α. Επιλέξτε τη διεύθυνση email σας και πατήστε το κουμπί Κοινή χρήση.

6Β. Εάν η διεύθυνση αλληλογραφίας σας δεν εμφανίζεται στη λίστα, πατήστε στην επιλογή Περισσότερα. Αναζητήστε τη διεύθυνση email σας στις επαφές Google στη λίστα, επιλέξτε την και πατήστε το κουμπί Αποστολή.

Βήμα III: Παρακολούθηση ατόμου στόχου

Θα λάβετε ένα μήνυμα με τον σύνδεσμο για πρόσβαση στην τοποθεσία του ατόμου ως επιβεβαίωση. Κάντε κλικ στον συγκεκριμένο σύνδεσμο για πρόσβαση για να μάθετε πώς να παρακολουθείτε κάποιον στους Χάρτες Google χωρίς να το γνωρίζει.

Μέθοδος 2: Ενεργοποιήστε την τοποθεσία στο WhatsApp

Μια άλλη μέθοδος για να βρείτε πώς να βρείτε την τοποθεσία κάποιου στους Χάρτες Google είναι να χρησιμοποιήσετε το WhatsApp. Με την κοινή χρήση της τοποθεσίας στον αριθμό σας, μπορείτε να παρακολουθείτε το άτομο χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Χάρτες Google.

Σημείωση: Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο, πρέπει να έχετε πρόσβαση στο τηλέφωνο και να γνωρίζετε τον κωδικό ασφαλείας του WhatsApp του ατόμου-στόχου.

Βήμα I: Ενεργοποιήστε την τοποθεσία στο τηλέφωνο

Το πρώτο βήμα για να βρείτε πώς να παρακολουθείτε έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου στο Google Map σε αυτήν τη μέθοδο είναι να ενεργοποιήσετε την τοποθεσία στο τηλέφωνό σας όπως εξηγήθηκε προηγουμένως. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εξηγούνται παραπάνω για να ενεργοποιήσετε τη ρύθμιση Τοποθεσία στο τηλέφωνό σας.

Βήμα II: Κοινή χρήση τοποθεσίας στο WhatsApp

Το επόμενο βήμα είναι να κοινοποιήσετε την τοποθεσία του ατόμου στον αριθμό τηλεφώνου σας ως μήνυμα. Πρέπει να επιλέξετε μια συγκεκριμένη περίοδο κατά την οποία θα θέλατε να παρακολουθείτε το άτομο.

Σημείωση 1: Το μήνυμα που στείλατε πρέπει να διαγραφεί από τη συνομιλία του ατόμου, ώστε να μην σας υποψιαστεί.

Σημείωση 2: Η τοποθεσία του ατόμου λήγει μόλις λήξει το χρονικό πλαίσιο που έχει οριστεί στην Τοποθεσία ή εάν το άτομο απενεργοποιήσει τη θέση της συσκευής με μη αυτόματο τρόπο.

1. Ανοίξτε το WhatsApp από το αρχικό μενού.

2. Πατήστε στη συγκεκριμένη επαφή που θέλετε να παρακολουθήσετε.

3. Πατήστε στο εικονίδιο Επισύναψη στη γραμμή μηνυμάτων.

4. Πατήστε στην επιλογή Τοποθεσία στο μενού.

5. Πατήστε στην επιλογή Κοινή χρήση ζωντανής τοποθεσίας.

6. Πατήστε στην επιλογή ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

7. Επιλέξτε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μετά το οποίο θέλετε να παρακολουθήσετε το άτομο και πατήστε το κουμπί Αποστολή.

Μέθοδος 3: Μέσω της εφαρμογής Find My Device

Μια άλλη πιθανή απάντηση για να βρείτε απάντηση στο ερώτημα πώς να παρακολουθείτε κάποιον στους Χάρτες Google χωρίς να το γνωρίζει είναι να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Εύρεση συσκευής. Αυτή η εφαρμογή χρησιμοποιείται συνήθως για να μάθετε τη θέση του τηλεφώνου εάν λείπει ή κλαπεί. Ως εκ τούτου, η άδεια πρόσβασης σε ένα συγκεκριμένο τηλέφωνο πρέπει να χορηγείται και στα δύο τηλέφωνα.

  Διορθώστε το Unable to Get Write Permissions for Fallout 3

Βήμα I: Εγκαταστήστε την εφαρμογή Find My Mobile

Το πρώτο βήμα είναι να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Find My Device από την εφαρμογή Play Store και στις δύο συσκευές, που είναι το τηλέφωνό σας και το τηλέφωνο προορισμού.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Play Store από το κύριο μενού.

2. Πατήστε στη γραμμή αναζήτησης και αναζητήστε την εφαρμογή.

3. Πατήστε στην εφαρμογή Google Find My Device στο αποτέλεσμα.

4. Πατήστε στο κουμπί Εγκατάσταση και περιμένετε μέχρι να εγκατασταθεί η εφαρμογή.

Βήμα II: Ενεργοποιήστε τη ρύθμιση Find My Mobile

Το δεύτερο βήμα για να βρείτε πώς να βρείτε την τοποθεσία κάποιου χρήστη στους Χάρτες Google είναι να ενεργοποιήσετε την ενσωματωμένη ρύθμιση Find My Mobile και στα δύο τηλέφωνα για να επιτρέψετε την επιλογή παρακολούθησης του τηλεφώνου.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις όπως αναφέρθηκε παραπάνω.

2. Πατήστε στην καρτέλα Βιομετρικά και ασφάλεια.

3. Κάντε εναλλαγή στη ρύθμιση Find My Mobile.

Βήμα III: Χρησιμοποιήστε το Find My Device για να παρακολουθείτε το τηλέφωνο

Το τελευταίο βήμα είναι να μάθετε πώς να παρακολουθείτε κάποιον στους Χάρτες Google χωρίς να το γνωρίζει χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Εύρεση συσκευής για να παρακολουθείτε το τηλέφωνο-στόχο στο τηλέφωνό σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ενσωματωμένες επιλογές, όπως να δώσετε ένα κουδούνισμα ή απλώς να παρακολουθήσετε την κίνηση του τηλεφώνου-στόχου στον χάρτη.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Google Find My Device από το κύριο μενού.

2. Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας Google και επιλέξτε το τηλέφωνο-στόχο.

3. Παρακολουθήστε την τοποθεσία στην εφαρμογή Χάρτες Google.

Μέθοδος 4: Χρησιμοποιήστε εφαρμογές παρακολούθησης και ιστότοπους

Ως τελευταία λύση για να βρείτε πώς να παρακολουθείτε έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου στο Google Map, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές και ιστότοπους τρίτων. Ως βασική προϋπόθεση για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή, πρέπει να ενεργοποιήσετε τη θέση της συσκευής ακολουθώντας τις οδηγίες που δόθηκαν προηγουμένως.

Οι περισσότερες από τις εφαρμογές που δίνονται στην ενότητα χρησιμοποιούν τεχνολογία GPS για να εντοπίσουν την ακριβή τοποθεσία του τηλεφώνου-στόχου. Εκτός από την παρακολούθηση της τοποθεσίας του τηλεφώνου, μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τα αρχεία καταγραφής κλήσεων, να αποκτήσετε πρόσβαση στις επαφές ή να δείτε το ιστορικό του προγράμματος περιήγησης ιστού.

Πρέπει να έχετε πρόσβαση στο τηλέφωνο του ατόμου-στόχου για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή παρακολούθησης. Για το σκοπό αυτό, πρέπει να είναι γνωστοί οι κωδικοί πρόσβασης του τηλεφώνου-στόχου.

 • Στην περίπτωση συσκευών iOS, τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού iCloud και η πρόσβαση στο τηλέφωνο απαιτούνται για την παράκαμψη του ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων.
 • Στην περίπτωση συσκευών Android, απαιτείται να έχετε φυσική πρόσβαση στο τηλέφωνο και να γνωρίζετε τον κωδικό πρόσβασης για να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνο.

1. mSpy

Για να βρείτε πώς να παρακολουθείτε κάποιον στους Χάρτες Google χωρίς να το γνωρίζει, μπορείτε να μάθετε για τη λειτουργία τοποθεσίας της εφαρμογής mSpy.

 • Το mSpy είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές που βοηθούν στην παρακολούθηση της τοποθεσίας σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας τη λειτουργία τοποθεσίας.
 • Επιπλέον, παρέχει μια λεπτομερή λίστα με τα μέρη με τις αντίστοιχες συντεταγμένες GPS, την πλησιέστερη διεύθυνση, γεωγραφικό μήκος, γεωγραφικό πλάτος και ώρα που επισκέφτηκε το άτομο.
 • Η τοποθεσία του ατόμου εμφανίζεται μέσω του OpenStreetMap στον πίνακα εργαλείων. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην τοποθεσία του ατόμου, πρέπει απλώς να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο.
 • Οι πληροφορίες για την τοποθεσία είναι κρυπτογραφημένες για την προστασία της και επισημαίνεται η συχνότητα επίσκεψης στις σημειωμένες ζώνες.
 • Για να μάθετε πώς να βρείτε την τοποθεσία κάποιου χρήστη στους Χάρτες Google, μπορείτε να παρακολουθείτε τις δραστηριότητες του ατόμου χρησιμοποιώντας το γράφημα δραστηριότητας στον πίνακα ελέγχου ιστού.
 • Η εφαρμογή προσφέρει υποστήριξη γεωγραφικής περίφραξης, στην οποία μπορείτε να δημιουργήσετε απαγορευμένες ή επιτρεπόμενες ζώνες στον χάρτη γύρω από τις βασικές τοποθεσίες. Εάν το άτομο παρακάμψει τον γεωφράκτη που δημιουργήθηκε, θα ειδοποιηθείτε ανάλογα.

Αλλα χαρακτηριστικά:

 • Χρησιμοποιείται για την αναφορά διαδικτυακής δραστηριότητας, ιστορικού περιήγησης και του δικτύου Wi-Fi που χρησιμοποιεί το άτομο.
 • Βοηθά στην ανάγνωση εισερχόμενων ή εξερχόμενων μηνυμάτων κειμένου, στην παρακολούθηση των δραστηριοτήτων στις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και στη λήψη στιγμιότυπων οθόνης των δραστηριοτήτων.
 • Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε μια ειδοποίηση λέξης-κλειδιού και να αποκλείσετε την πρόσβαση σε συγκεκριμένους ιστότοπους. Επίσης, η λειτουργία διαχείρισης εφαρμογών βοηθά στον αποκλεισμό ακατάλληλων εφαρμογών.
 • Η εφαρμογή υποστηρίζει stealth mode, ώστε να μπορείτε να παραμένετε κρυφοί.
 • Η εφαρμογή συνοδεύεται από δοκιμή για 14 ημέρες με εγγύηση επιστροφής χρημάτων, κατά τη διάρκεια της οποίας μπορείτε να μάθετε πώς να παρακολουθείτε έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου στο Google Map.
 • Η εφαρμογή υποστηρίζεται τόσο σε πλατφόρμες Android όσο και σε iOS.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το mSpy

Η μέθοδος χρήσης της εφαρμογής mSpy για να βρείτε πώς να παρακολουθείτε κάποιον στους Χάρτες Google χωρίς να το γνωρίζει περιγράφεται σε αυτήν την ενότητα.

1. Ανοίξτε το Google Chrome χρησιμοποιώντας τη γραμμή αναζήτησης των Windows στην κάτω αριστερή γωνία του υπολογιστή σας.

2. Ανοίξτε το mSpy ιστοσελίδα, εγγραφείτε στον ιστότοπο και αγοράστε ένα κατάλληλο πρόγραμμα.

3. Συνδεθείτε στον ιστότοπο χρησιμοποιώντας τα παρεχόμενα διαπιστευτήρια σύνδεσης.

4. Επιλέξτε τον τύπο συσκευής, όπως Android, του τηλεφώνου-στόχου.

5. Επιλέξτε τον κατασκευαστή όπως η Samsung και κάντε κλικ στο κουμπί ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

6. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να πραγματοποιήσετε λήψη της εφαρμογής.

7. Ανοίξτε την εφαρμογή mSpy στο τηλέφωνό σας και συνδεθείτε στην εφαρμογή χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια.

8. Κάντε κλικ στην επιλογή Προβολή στο Google σε σχέση με την ώρα που θέλετε να παρακολουθήσετε.

2. uMobix

Χαρακτηριστικό τοποθεσίας:

 • Η εφαρμογή διαθέτει μια προηγμένη εφαρμογή παρακολούθησης κυττάρων με πλήρη πρόσβαση στο τηλέφωνο, συμπεριλαμβανομένων των βασικών ρυθμίσεων.
 • Επιτρέπει σε κάποιον να παρακολουθεί όλες τις δραστηριότητες και να αποκτά πρόσβαση σε τοποθεσία σε πραγματικό χρόνο, να καταγράφει και να έχει πρόσβαση στο ιστορικό τοποθεσίας και στις χρονικές σημάνσεις και στο ιστορικό επισκέψεων.
 • Ο προηγμένος ιχνηλάτης GPS της εφαρμογής βοηθά στον έλεγχο των γεωγραφικών συντεταγμένων με τη διεύθυνση. Αυτό μπορεί να προβληθεί σε ζωντανό ηλεκτρονικό πίνακα ελέγχου στον πίνακα εργαλείων.
  6 Καλύτερη φιλοξενία διακομιστή Arma Reforger για ομαλό παιχνίδι

Αλλα χαρακτηριστικά:

 • Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη συλλογή φωτογραφιών και στις εφαρμογές κοινωνικών μέσων, ειδικά στο Snapchat σε ένα τηλέφωνο Android.
 • Βοηθά στην παρακολούθηση του ιστορικού του προγράμματος περιήγησης, του ιστορικού κλήσεων, της διάρκειας κλήσεων, των ονομάτων επαφών και των μηνυμάτων.
 • Διαθέτει μια λειτουργία Keylogger που βοηθά στην παρακολούθηση της τοποθεσίας σε τηλέφωνα χωρίς root.
 • Παρέχει μια δοκιμή για 14 ημέρες με μια πολιτική επιστροφής χρημάτων, κατά τη διάρκεια της οποίας μπορείτε να μάθετε πώς να βρείτε την τοποθεσία κάποιου στους Χάρτες Google.
 • Υποστηρίζεται σε συσκευές Android και iOS και διαθέτει αξιόπιστη υποστήριξη πελατών.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή uMobix

Για να μάθετε πώς να παρακολουθείτε κάποιον στους Χάρτες Google χωρίς να το γνωρίζει χρησιμοποιώντας την εφαρμογή uMobix, ανατρέξτε στην παρακάτω ενότητα.

1. Ανοίξτε το uMobix ιστοσελίδα, κάντε κλικ στην επιλογή Σύνδεση και εγκαταστήστε την εφαρμογή.

2. Ανοίξτε την εφαρμογή στο τηλέφωνό σας και εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια χρήστη για να συνδεθείτε.

3. Εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου του ατόμου και κάντε κλικ στο κουμπί Αναζήτηση.

4. Κάντε κλικ στο κουμπί Χάρτης για να δείτε την τρέχουσα τοποθεσία.

5. Κάντε κλικ στην τοποθεσία Παρακολούθηση για να παρακολουθήσετε το άτομο σε πραγματικό χρόνο.

3. FamiSafe

Η εφαρμογή FamiSafe είναι μια ισχυρή και αξιόπιστη εφαρμογή γονικού ελέγχου που βοηθά στον αποκλεισμό ορισμένων εφαρμογών και ιστότοπων και στον εντοπισμό ύποπτων κειμένων και πολυμέσων.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή FamiSafe

Η μέθοδος χρήσης της εφαρμογής FamiSafe για να βρείτε πώς να παρακολουθείτε έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου στο Google Map δίνεται παρακάτω.

1. Επισκεφθείτε το FamiSafe ιστοσελίδα και εγγραφείτε χρησιμοποιώντας το email σας.

2. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή.

3. Εκκινήστε την εφαρμογή και επιλέξτε την ταυτότητα ως Για συσκευές γονέα για να μπορείτε να παρακολουθείτε το άτομο.

4. Εκκινήστε την εφαρμογή στο τηλέφωνό σας, μεταβείτε στην καρτέλα Δυνατότητες στο κάτω μέρος και πατήστε στην καρτέλα Τοποθεσία σε πραγματικό χρόνο για να παρακολουθήσετε το άτομο.

4. Σπύλιξ

Η λειτουργία τοποθεσίας που σας βοηθά να μάθετε πώς να παρακολουθείτε κάποιον στους Χάρτες Google χωρίς να το γνωρίζει, εξηγείται εδώ.

 • Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε γρήγορα την τοποθεσία του ατόμου χρησιμοποιώντας τη λειτουργία τοποθεσίας GPS που εμφανίζεται στον πίνακα ελέγχου.
 • Μπορείτε να δείτε την προηγούμενη τοποθεσία μαζί με καταχωρήσεις ώρας και ημερομηνίας ή να χρησιμοποιήσετε τις χρονικές σημάνσεις.
 • Καθώς βασίζεται στους Χάρτες Google, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα γεωγραφικό φράχτη και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν το άτομο το παρακάμπτει.

Αλλα χαρακτηριστικά:

 • Για να έχετε τη μέγιστη απόδοση, η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει την πρόσβαση και να υποστηρίζει συσκευές iOS και Android. Η εφαρμογή έρχεται επίσης σε λογική τιμή.
 • Η λειτουργία stealth εξασφαλίζει αόρατο χαρακτήρα και εγγυάται την ιδιωτικότητά σας.
 • Δεν απαιτείται rooting ή jailbreaking του τηλεφώνου.
 • Μπορείτε να παρακολουθείτε τις δραστηριότητες κοινωνικών μέσων, τα αρχεία καταγραφής κλήσεων, τα μηνύματα και το ιστορικό του προγράμματος περιήγησης.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Spylix

Για να μάθετε πώς να παρακολουθείτε κάποιον στους Χάρτες Google χωρίς να το γνωρίζει χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Spylix, ακολουθήστε τις οδηγίες που δίνονται εδώ.

1. Επισκεφθείτε το Σπύλιξ ιστοσελίδα και κάντε κλικ στο κουμπί Εγγραφή Δωρεάν.

2. Εισαγάγετε τα απαιτούμενα στοιχεία για τη δημιουργία λογαριασμού.

3. Κάντε κλικ στην επιλογή Android ως πλατφόρμα προορισμού και κάντε κλικ στο κουμπί OK.

4. Εκκινήστε την εφαρμογή στη συσκευή σας και συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια.

5. Μπορείτε να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα στην ενότητα Τοποθεσία.

5. Εφαρμογή ClevGuard

Για να βρείτε πώς να βρείτε την τοποθεσία κάποιου ατόμου στους Χάρτες Google, πρέπει να γνωρίζετε τη δυνατότητα Τοποθεσίας της εφαρμογής.

 • Μπορείτε να παρακολουθείτε την τοποθεσία σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας τον χάρτη στον πίνακα εργαλείων.
 • Εκτός από τη ρύθμιση ενός γεωγραφικού φράχτη για τη λήψη ζωντανών ειδοποιήσεων, μπορείτε να ελέγξετε το ιστορικό τοποθεσίας με πλήρεις λεπτομέρειες για τα μέρη που επισκεφτήκατε.

Αλλα χαρακτηριστικά:

 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για πρόσβαση σε μηνύματα κειμένου, προβολή αρχείων καταγραφής κλήσεων, ηχογράφηση τηλεφωνικών συνομιλιών και ακρόαση του περιβάλλοντος του τηλεφώνου, λήψη στιγμιότυπων οθόνης τηλεφώνου, έλεγχος ιστορικού προγράμματος περιήγησης ή παρακολούθηση εφαρμογών κοινωνικών μέσων.
 • Αφού μάθετε την ακριβή απάντηση στην ερώτηση πώς να παρακολουθείτε έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου στο Google Map, μπορείτε να παρακολουθείτε πλήρως το άτομο παραμένοντας σε λειτουργία stealth.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή ClevGuard

Μπορείτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες στην ενότητα για να μάθετε πώς να παρακολουθείτε κάποιον στους Χάρτες Google χωρίς να το γνωρίζει χρησιμοποιώντας την εφαρμογή ClevGuard.

1. Ανοίξτε το ClevGuard Pro και κάντε κλικ στο κατάλληλο σχέδιο.

2. Αγοράστε το πρόγραμμα, εγγραφείτε στον λογαριασμό και εγκαταστήστε την εφαρμογή στο τηλέφωνο.

Σημείωση: Μπορείτε να κλείσετε την εφαρμογή και θα παραμείνει σε λειτουργία stealth στο τηλέφωνο-στόχο.

3. Ανοίξτε την πύλη ιστού ClevGuard στο πρόγραμμα περιήγησης και συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

4. Στον Πίνακα εργαλείων, μπορείτε να δείτε το όνομα του τηλεφώνου και άλλες λεπτομέρειες.

5. Μεταβείτε στην καρτέλα Παρακολούθηση τοποθεσίας, μεταβείτε στην καρτέλα Τοποθεσίες και ελέγξτε την τοποθεσία του ατόμου σε πραγματικό χρόνο στο χάρτη.

6. FLEXISPY

Χαρακτηριστικό τοποθεσίας:

 • ο FLEXISPY Η εφαρμογή προσφέρει αυτόματες απομακρυσμένες ενημερώσεις με το ιστορικό τοποθεσίας του ατόμου.
 • Μπορείτε επίσης να εξαγάγετε συντεταγμένες σε μια εφαρμογή πλοήγησης GPS ή στους Χάρτες Google για να μάθετε τη δραστηριότητα του ατόμου.

Αλλα χαρακτηριστικά:

 • Η εφαρμογή μπορεί να εκτελεστεί σε κρυφή λειτουργία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση διαδικτυακών δραστηριοτήτων.
 • Παρέχει ορισμένους συνδυασμούς πλήκτρων για πρόσβαση στα αρχεία καταγραφής κλήσεων και στα δεδομένα κοινής χρήσης τοποθεσίας.
 • Υποστηρίζεται σε διάφορες συσκευές όπως PC, tablet και τηλέφωνα και όλες τις πλατφόρμες όπως Android, Windows και iOS.
 • Αυτή η εφαρμογή συνοδεύεται από μια ημέρα δωρεάν δοκιμή, μετά την οποία μπορείτε να αγοράσετε τη συνδρομή.

7. Localize.mobi

Η απάντηση στην ερώτηση πώς να παρακολουθείτε κάποιον στους Χάρτες Google χωρίς να γνωρίζει ότι χρησιμοποιεί το Localize.mobi η εφαρμογή δίνεται παρακάτω.

 • Η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση οποιουδήποτε αριθμού τηλεφώνου, ανεξάρτητα από τον τύπο κινητού τηλεφώνου, το δίκτυο SIM ή τον αριθμό των αριθμών τηλεφώνου που προστέθηκαν.
 • Διαθέτει εύχρηστη διεπαφή και σύστημα διαχείρισης μετάφρασης για τον ιστότοπο με τεράστιο αριθμό επιλογών για ενσωματώσεις και προσφέρει εύκολη παγκόσμια κάλυψη.
 • Παρέχει μια δοκιμή 14 ημερών με πολιτική επιστροφής χρημάτων και χρεώνει 1 $ για τις πρώτες 24 ώρες.
 • Η εφαρμογή υποστηρίζεται σε πλατφόρμες Android και iOS.
  Διορθώστε το σφάλμα Xbox One 0x807a1007

8. GEOFinder

Μπορείτε να μάθετε για τη λειτουργία τοποθεσίας για να μάθετε πώς να βρίσκετε την τοποθεσία κάποιου χρήστη στους Χάρτες Google.

 • ο GEOFinder Η εφαρμογή χρησιμοποιεί τους Χάρτες Google ως εφαρμογή GPS και μπορείτε να παρακολουθείτε το άτομο με μια λειτουργία ακριβούς παρακολούθησης τοποθεσίας χρησιμοποιώντας τον αριθμό τηλεφώνου του.
 • Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ζωντανή τοποθεσία και ιστορικό τοποθεσίας και η λειτουργία συγχρονισμού τοποθεσίας βοηθά στον προσδιορισμό της διαφοράς στην απόσταση.

Άλλες λειτουργίες που βοηθούν στην εύρεση του τρόπου παρακολούθησης ενός αριθμού κινητού τηλεφώνου στο Google Map παρατίθενται εδώ.

 • Η εφαρμογή είναι η ταχύτερη, πιο αξιόπιστη και είναι εύκολη στη χρήση.
 • Η εφαρμογή δεν απαιτεί από εσάς να έχετε φυσική πρόσβαση στο τηλέφωνο, πρέπει να στέλνετε ένα μήνυμα κειμένου κάθε τρεις ώρες. Αφού το άτομο κάνει κλικ στον προσβάσιμο σύνδεσμο, μπορείτε να παρακολουθήσετε το άτομο.
 • Η εφαρμογή συνοδεύεται από δοκιμαστική έκδοση για 1,00 $ και είναι προσβάσιμη σε άλλες συσκευές όπως tablet, υπολογιστή και φορητούς υπολογιστές.

9. EyeZy

Η Λειτουργία τοποθεσίας που βοηθά στην εύρεση της απάντησης στην ερώτηση πώς να παρακολουθείτε κάποιον στους Χάρτες Google χωρίς να το γνωρίζει, δίνεται παρακάτω.

 • Αυτό EyeZy Η εφαρμογή διαθέτει ορισμένες προηγμένες λειτουργίες επιτήρησης κινητής τηλεφωνίας, όπως παρακολούθηση GPS, για παρακολούθηση και παρακολούθηση.
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία geofencing για να λαμβάνετε γρήγορες ειδοποιήσεις για τις τοποθεσίες που έχετε επισκεφτεί.

Αλλα χαρακτηριστικά:

 • Η εφαρμογή είναι εύκολη στην εγκατάσταση και τη χρήση και διαθέτει λειτουργία εύρεσης αρχείων για πρόσβαση σε φωτογραφίες και βίντεο.
 • Η λειτουργία λήψης πληκτρολογίου χρησιμοποιείται για την εγγραφή των πλήκτρων στο πληκτρολόγιο του τηλεφώνου.
 • Ο μεγεθυντικός φακός Ιστού διατηρεί αρχείο με τους ιστότοπους που επισκέπτεται και το πρόγραμμα αποκλεισμού σύνδεσης χρησιμοποιείται για τον αποκλεισμό ιστότοπων ή εφαρμογών.
 • Η λειτουργία διακοπής σχεδίων βοηθά στην παρακολούθηση σημειώσεων και ημερολογίων και η λειτουργία Αναλυτής τηλεφώνου χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση τηλεφωνικών κλήσεων.
 • Τα δεδομένα από όλες τις δυνατότητες θα συγχρονιστούν και θα αυτοματοποιηθούν.
 • Τα προγράμματα συνδρομής περιλαμβάνουν μηνιαία, τρίμηνα και ετήσια πακέτα και έχουν υποστήριξη πελατών 24/7.

10. Hoverwatch

ο Hoverwatch είναι μια αξιόπιστη εφαρμογή με ακριβή παρακολούθηση της τοποθεσίας GPS και διαθέτει λειτουργία τοποθεσίας κάρτας SIM.

Αλλα χαρακτηριστικά:

 • Η εφαρμογή δίνει πλήρη αόρατο και μπορείτε να παρακολουθείτε το μήνυμα, τις κλήσεις και τα SMS, καθώς και να λαμβάνετε δεδομένα ή να αποθηκεύετε πληροφορίες σχετικά με ιστότοπους που επισκέπτεται ο στόχος.
 • Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε το ιστορικό του προγράμματος περιήγησης στο Διαδίκτυο, να παρακολουθείτε δραστηριότητες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να κάνετε εγγραφή τραβώντας στιγμιότυπα οθόνης.
 • Η εφαρμογή παρέχει μια δωρεάν δοκιμή τριών ημερών και λειτουργεί σε όλες τις συσκευές όπως iOS, Android, Mac και Windows.

11. Cocospy

Μία από τις απαντήσεις στην ερώτηση πώς να παρακολουθείτε κάποιον στους Χάρτες Google χωρίς να το γνωρίζει είναι η Cocospy εφαρμογή. Το Cocospy βοηθά στην παρακολούθηση δραστηριοτήτων χρησιμοποιώντας τον αριθμό τηλεφώνου και παρέχει τις δυνατότητες γεω-φράχτη και παρακολούθησης GPS,

Αλλα χαρακτηριστικά:

 • Μπορείτε να αποκτήσετε πληροφορίες για τους αριθμούς επαφών, να συλλέξετε πληκτρολογήσεις, να διαβάσετε ομαδικές και μεμονωμένες συνομιλίες ή να δείτε φωτογραφίες και βίντεο που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή σας. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τη διάρκεια, τη συχνότητα και τις χρονικές σημάνσεις κλήσης, ακόμη και να παρακολουθείτε τις δραστηριότητες του iMessage και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
 • Η εφαρμογή παρέχει μια ζωντανή επίδειξη και προσφέρει μια δοκιμή για 60 ημέρες με μια πολιτική επιστροφής χρημάτων κατά τη διάρκεια της οποίας μπορείτε να μάθετε πώς να βρείτε την τοποθεσία κάποιου χρήστη στους Χάρτες Google.
 • Υποστηρίζει όλα τα είδη συσκευών όπως tablet και smartphone.

12. pcTattletale

Για να βρείτε πώς να παρακολουθείτε έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου στο Google Map χρησιμοποιώντας την εφαρμογή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία εντοπισμού τοποθεσίας που βοηθά στον προσδιορισμό της τρέχουσας τοποθεσίας του ατόμου.

Αλλα χαρακτηριστικά:

 • ο pcTattletale Η εφαρμογή είναι ενσωματωμένη με μια λειτουργία ζωντανής προβολής στην οποία μπορείτε να έχετε απευθείας πρόσβαση στο τηλέφωνο και να παρακολουθείτε και να καταγράφετε δραστηριότητες.
 • Η αναφορά δείχνει τον συνολικό αριθμό των πατημάτων που έκανε το άτομο ανά ώρα.
 • Μπορείτε να προσθέσετε έως και τρεις συσκευές ταυτόχρονα στην εφαρμογή και μπορείτε να καταγράψετε και να αποθηκεύσετε τη δραστηριότητα του ατόμου, ακόμα κι αν είστε εκτός σύνδεσης. Ωστόσο, η ζωντανή ηχογράφηση δεν λειτουργεί σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης.
 • Η εφαρμογή παρέχει μια δωρεάν δοκιμή μετά την οποία μπορείτε να εγγραφείτε σε οποιοδήποτε από τα τρία διαθέσιμα προγράμματα τιμολόγησης.

13. FamiGuard Pro

Χαρακτηριστικό τοποθεσίας:

 • ο FamiGuard Pro Η εφαρμογή διαθέτει ενσωματωμένο GPS tracker που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την τοποθεσία και το ιστορικό τοποθεσίας σε πραγματικό χρόνο.
 • Συγχρονίζει επίσης τη θέση του τηλεφώνου-στόχου αμέσως και παρέχει τις πιο ακριβείς πληροφορίες.
 • Για να βρείτε πώς να παρακολουθείτε κάποιον στους Χάρτες Google χωρίς να γνωρίζει ότι χρησιμοποιεί αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία γεωφράκτη, χρησιμοποιώντας τις ειδοποιήσεις που θα σας δίνονται.

Αλλα χαρακτηριστικά:

 • Ο πίνακας εργαλείων της εφαρμογής είναι προσβάσιμος από οποιαδήποτε άλλη απομακρυσμένη συσκευή, ωστόσο, απαιτείται κωδικός πρόσβασης για πρόσβαση στην εφαρμογή στο τηλέφωνο-στόχο.
 • Η εφαρμογή δεν υποστηρίζει την ανίχνευση σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης.

14. τηλεφωνητής

 • Η τελευταία γνωστή τοποθεσία του ατόμου είναι προσβάσιμη στο τηλεφωνητής ταμπλό, στον οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση από οποιαδήποτε απομακρυσμένη συσκευή.
 • Μπορείτε επίσης να διαβάσετε μηνύματα κειμένου και να παρακολουθήσετε περισσότερους από 39 τύπους δεδομένων στο τηλέφωνο-στόχο χρησιμοποιώντας την εφαρμογή.

Επαγγελματική συμβουλή: Πώς να ενεργοποιήσετε την τοποθεσία στον υπολογιστή

Η μέθοδος για να ενεργοποιήσετε τη θέση στον υπολογιστή σας για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στον υπολογιστή σας με Windows εξηγείται σε αυτήν την ενότητα.

1. Πατήστε τα πλήκτρα Windows + I ταυτόχρονα για να ανοίξετε την εφαρμογή Ρυθμίσεις.

2. Κάντε κλικ στην επιλογή Απόρρητο στο μενού.

3. Μεταβείτε στην καρτέλα Τοποθεσία στην ενότητα Δικαιώματα εφαρμογής στο αριστερό παράθυρο και κάντε κλικ στο κουμπί Αλλαγή στην ενότητα Να επιτρέπεται η πρόσβαση στην τοποθεσία σε αυτήν τη συσκευή.

4. Ενεργοποιήστε τη ρύθμιση Πρόσβαση τοποθεσίας για αυτήν τη συσκευή για να ενεργοποιήσετε την τοποθεσία.

***

Το άρθρο εξηγεί την απάντηση στην ερώτηση πώς να παρακολουθείτε κάποιον στους Χάρτες Google χωρίς να το γνωρίζει. Αφιερώστε λίγα λεπτά για να μας ενημερώσετε για τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας στην ενότητα σχολίων. Επίσης, μοιραστείτε ποιες από αυτές τις μεθόδους βοήθησαν στην απάντηση στην ερώτηση πώς να παρακολουθείτε έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου στο Google Map.