Πώς να ομαδοποιήσετε τον έλεγχο αποστολής των Windows κατά εφαρμογές στο Mac σας

Η διατήρηση μιας οργανωμένης επιφάνειας εργασίας μπορεί να βελτιώσει τη ροή εργασίας σας εξοικονομώντας χρόνο, καθώς θα γνωρίζετε πού βρίσκονται τα πάντα. Παρόλο που υπάρχουν πολλοί τρόποι για να οργανώσετε την επιφάνεια εργασίας σας, ένας απλός τρόπος για να παραμείνετε στην κορυφή όλων είναι να έχετε το Mission Control να ομαδοποιεί αυτόματα τα παράθυρα ανά εφαρμογή.

Παρακάτω, θα σας διδάξουμε πώς να ομαδοποιείτε τα παράθυρά σας ανά εφαρμογή στο macOS και θα εξηγήσουμε γιατί πρέπει να το κάνετε.

Πώς να ομαδοποιήσετε τα Windows κατά εφαρμογές στο Mac σας

Η ενεργοποίηση αυτής της ρύθμισης για τον Έλεγχο αποστολής είναι μια εύκολη διαδικασία. Μπορείτε να το κάνετε αυτό μέσω των ρυθμίσεων συστήματος. Για να επιτρέψετε την ομαδοποίηση παραθύρων ανά εφαρμογή στο Mission Control, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  Διορθώστε το Steam Stuck κατά την προετοιμασία για εκκίνηση στα Windows 10
 • Μεταβείτε στο μενού Apple > Ρυθμίσεις συστήματος από τη γραμμή μενού.
 • Στη συνέχεια, επιλέξτε Desktop & Dock στην πλαϊνή γραμμή.
 • Κάντε κύλιση προς τα κάτω και εναλλάξτε τα παράθυρα ομάδας κατά εφαρμογή στην ενότητα Έλεγχος αποστολής.
 • Αυτό είναι το μόνο που έχετε να κάνετε. Μόλις ενεργοποιήσετε αυτήν τη ρύθμιση, τα παράθυρά σας θα ομαδοποιηθούν σύμφωνα με τις αντίστοιχες εφαρμογές τους την επόμενη φορά που θα χρησιμοποιήσετε το Mission Control.

  Γιατί πρέπει να ομαδοποιείτε την αποστολή ελέγχου των Windows

  Το Mission Control είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείτε όλες τις ανοιχτές εφαρμογές σας σε μια απλή προβολή. Μπορείτε επίσης να προβάλετε και να χρησιμοποιήσετε πολλούς επιτραπέζιους υπολογιστές στο Mission Control για να σας βοηθήσουν να διαχωρίσετε τις εφαρμογές στον δικό τους χώρο. Εάν χρειάζεται να μεταπηδάτε συχνά μεταξύ συγκεκριμένων παραθύρων εφαρμογών ή έχετε δεκάδες παράθυρα ανοιχτά, η οργάνωσή τους μπορεί να επιταχύνει τη διαδικασία και να απλοποιήσει τα πράγματα, καθώς μπορείτε να δείτε το εικονίδιο της εφαρμογής με την ομάδα.

    Αποκτήστε μια παρακολούθηση εύρους ζώνης και ταχύτητας δικτύου στο δίσκο συστήματος των Windows

  Αξίζει σίγουρα να εξετάσετε εάν το μεγαλύτερο μέρος της χρήσης Mac σας περιλαμβάνει πολλά παράθυρα εφαρμογών. Ωστόσο, εάν θέλετε να αξιοποιήσετε μια άλλη δυνατότητα για τη διαχείριση της ροής εργασιών σας στο Mac σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Stage Manager, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται τα παράθυρα εφαρμογών σε Mac ή iPad, τοποθετώντας τα στο πλάι για γρήγορη πρόσβαση, ενώ σας επιτρέπει να εστιάσετε σε τι είναι σημαντικό στην επιφάνεια εργασίας σας.

  Ένας απλός τρόπος για να παραμείνετε οργανωμένοι στον έλεγχο της αποστολής

  Το να διατηρείτε το Mac σας οργανωμένο είναι έξυπνο για να παραμένετε αποτελεσματικοί, ειδικά αν το χρησιμοποιείτε για εργασία. Το Mission Control είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που σας βοηθά να τακτοποιήσετε τους εικονικούς επιτραπέζιους υπολογιστές σας και να κάνετε εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών εύκολα. Αλλά με αυτήν την απλή αλλαγή στο Mission Control, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε καλύτερα για να διατηρήσετε τα παράθυρά σας ενωμένα.

    Πώς να διορθώσετε το Wi-Fi συνεχίζει να αποσυνδέεται στα Windows 10

  Αξίζει επίσης να εξερευνήσετε άλλους τρόπους οργάνωσης του Mac σας, ώστε να μπορείτε να έχετε τα πάντα ακριβώς όπως τα θέλετε και να γνωρίζετε πού βρίσκονται τα πράγματα.