Πώς να ξεκλειδώσετε όλα τα αντικείμενα στο Sims 4

Ο βασικός στόχος του Sims 4 είναι να ζήσετε την καλύτερη ζωή σας, που περιλαμβάνει την κατασκευή του σπιτιού των ονείρων σας. Εάν θέλετε να ακολουθήσετε μια ρεαλιστική διαδρομή παιχνιδιού, πρέπει να κερδίσετε χρήματα για κάθε αντικείμενο για το σπίτι σας. Αλλά ένα από τα πράγματα που κάνει τα παιχνίδια λίγο καλύτερα από την πραγματικότητα είναι η ικανότητα να εξαπατάς. Το παιχνίδι σάς επιτρέπει να παραλείψετε τη διαδικασία λείανσης και να μεταβείτε κατευθείαν στην υλοποίηση των ιδεών σας.

Αν αναρωτιέστε πώς να ξεκλειδώσετε όλα τα στοιχεία στο Sims 4 αμέσως, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Σε αυτόν τον οδηγό, θα μοιραστούμε κωδικούς εξαπάτησης για το ξεκλείδωμα όλων των αντικειμένων του παιχνιδιού. Επιπλέον, θα παρέχουμε οδηγίες για το ξεκλείδωμα όλων των κτημάτων και την απόκτηση περισσότερων Simoleons. Στο τέλος, θα εξηγήσουμε τους κανόνες της EA Games σχετικά με την εξαπάτηση.

Πώς να ξεκλειδώσετε όλα τα αντικείμενα στο Sims 4 σε έναν υπολογιστή

Οι κωδικοί εξαπάτησης είναι ένα σημαντικό μέρος του Sims 4 και ο μόνος τρόπος για να ξεκλειδώσετε όλα τα αντικείμενα του παιχνιδιού. Εάν έχετε παίξει το παιχνίδι για λίγο, οι πιθανότητες είναι ότι έχετε ήδη ενεργοποιημένη την κονσόλα εξαπάτησης. Αλλά σε περίπτωση που είστε νέοι στον κόσμο του Sims 4 και των διαδικτυακών cheat, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ενεργοποιήσετε την κονσόλα απάτης:

  Πώς να αποκλείσετε καλλιτέχνες στο Spotify
 • Πατήστε τα πλήκτρα Ctrl + Shift + C ταυτόχρονα για να εμφανιστεί το πλαίσιο εισαγωγής cheat.
 • Πληκτρολογήστε “testingcheats true” και πατήστε το πλήκτρο Enter.
 • Συγχαρητήρια, οι απάτες είναι πλέον ενεργοποιημένες. Δείτε πώς μπορείτε να ξεκλειδώσετε όλα τα στοιχεία του παιχνιδιού:

 • Ενώ βρίσκεστε στο παιχνίδι, χρησιμοποιήστε τη συντόμευση Ctrl + Shift + C για να ανοίξετε την κονσόλα εξαπάτησης.
 • Πληκτρολογήστε “bb.ignoregameplayunlocksentitlement” και πατήστε το πλήκτρο Enter.
 • Εναλλακτικά, πληκτρολογήστε “bb.showliveeditobjects” για να ξεκλειδώσετε όλα τα αντικείμενα στη λειτουργία Build.
 • Πώς να ξεκλειδώσετε όλα τα αντικείμενα στο Sims 4 σε ένα Xbox

  Όπως η έκδοση του Sims 4 για υπολογιστή, το Sims 4 για Xbox επιτρέπει στους παίκτες να χρησιμοποιούν cheat για να χτίσουν το σπίτι των ονείρων τους. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ενεργοποιήσετε τα cheat και να ξεκλειδώσετε όλα τα αντικείμενα στο παιχνίδι:

 • Πατήστε τα κουμπιά R1, R2, L1 και L2 ταυτόχρονα στο χειριστήριό σας για να ανοίξετε την κονσόλα εξαπάτησης. Αυτά είναι τα τέσσερα κουμπιά στο επάνω μέρος του χειριστηρίου σας.
 • Πληκτρολογήστε “testingcheats true” για να ενεργοποιήσετε τα cheat.
 • Πληκτρολογήστε “bb.ignoregameplayunlocksentitlement” για να ξεκλειδώσετε όλα τα αντικείμενα του παιχνιδιού.
 • Πώς να ξεκλειδώσετε όλα τα αντικείμενα στο Sims 4 σε ένα PS4

  Το ξεκλείδωμα όλων των αντικειμένων στο Sims 4 για PlayStation 4 με cheat είναι απλό. Αλλά πρώτα, πρέπει να ενεργοποιήσετε την κονσόλα εξαπάτησης. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό σε ένα PS4:

    Πώς να εγκαταστήσετε το WordPress σε διακομιστή Ubuntu
 • Πατήστε τα κουμπιά RB, RT, LB και LT (τα τέσσερα κουμπιά στο επάνω μέρος του χειριστηρίου σας) ταυτόχρονα για να εμφανιστεί το πλαίσιο εισαγωγής cheat.
 • Πληκτρολογήστε “testingcheats true” για να επιτρέψετε τη χρήση cheat στο παιχνίδι.
 • Εισαγάγετε τα cheat “bb.ignoregameplayunlocksentitlement” στο πλαίσιο εισαγωγής συνομιλίας για να ξεκλειδώσετε όλα τα αντικείμενα στο Sims 4.
 • Sims 4 Πώς να ξεκλειδώσετε όλα τα αντικείμενα στο Build

  Τα αντικείμενα στη λειτουργία Build πρέπει να ξεκλειδώνονται ξεχωριστά από άλλα αντικείμενα του παιχνιδιού. Ευτυχώς, αυτό μπορεί να γίνει με τρία απλά βήματα. Για να ξεκινήσετε, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

 • Μπείτε στη λειτουργία Build και πατήστε τα πλήκτρα Ctrl, Shift και C ταυτόχρονα για να εμφανιστεί η κονσόλα εξαπάτησης. Σε Xbox ή PS4, πατήστε και τα τέσσερα κουμπιά προφυλακτήρα/ώμου και ενεργοποίησης στο χειριστήριό σας ταυτόχρονα.
 • Πληκτρολογήστε “testingcheats true” για να ενεργοποιήσετε τα cheat.
 • Πληκτρολογήστε “bb.showliveeditobjects” για να ξεκλειδώσετε όλα τα αντικείμενα στη λειτουργία Build.
 • Εκτός από την άμεση πρόσβαση σε όλα τα αντικείμενα στον κατάλογο Build, τα cheat σας επιτρέπουν να τα τοποθετήσετε όπως θέλετε. Με την εντολή “bb.moveobjects on”, μπορείτε να τοποθετήσετε αντικείμενα στα πιο περίεργα σημεία, για παράδειγμα, να φτιάξετε έναν καναπέ. Δεν αποτελεί έκπληξη, ότι είναι ένα από τα πιο χρησιμοποιούμενα cheat στη λειτουργία Build, καθώς είναι διασκεδαστικό.

  Πρόσθετες συχνές ερωτήσεις

  Μπορώ να αποκλειστώ από το Sims 4 για εξαπάτηση;

  Οι παίκτες που είναι νέοι στον κόσμο του Sims 4 ανησυχούν συχνά ότι μπορεί να αποκλειστούν επειδή χρησιμοποιούν cheat. Αυτή είναι μια δικαιολογημένη ανησυχία, καθώς οι κανόνες πολλών παιχνιδιών σχετικά με τα cheat είναι αυστηροί. Ωστόσο, αυτό ισχύει κυρίως για διαδικτυακά παιχνίδια όπου η εξαπάτησή σας μπορεί να επηρεάσει την απόδοση άλλων παικτών.

    Κάθε συντόμευση πληκτρολογίου Skype και πώς να τις χρησιμοποιήσετε

  Το Sims 4 δεν είναι διαδικτυακό παιχνίδι. Επιπλέον, ο κύριος στόχος του είναι να χτίσετε τη ζωή των ονείρων σας και αυτό δεν είναι τόσο απλό αν χρησιμοποιείτε μόνο ειλικρινείς τρόπους. Για αυτόν τον λόγο, οι προγραμματιστές παιχνιδιών δεν τους πειράζει να εξαπατήσουν και έχουν ενσωματώσει τη δυνατότητα στο παιχνίδι. Ακόμη και ο επίσημος ιστότοπος της EA Games αναφέρει ρητά ότι είναι ένα μεγάλο μέρος του παιχνιδιού, οπότε εξαπατήστε όσο θέλετε!

  Πώς ξεκλειδώνω όλα τα σπίτια στο Sims 4;

  Η αγορά ενός σπιτιού στο Sims 4 είναι πολύ πιο εύκολη από ό,τι στην πραγματική ζωή, αλλά η απόκτηση αρκετών Simoleons απαιτεί ακόμα χρόνο και αφοσίωση. Αντί να εργάζεστε σκληρά, μπορείτε να κάνετε όλα τα κτήματα στον κόσμο των Sims δωρεάν με τη βοήθεια ενός μόνο cheat. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ξεκινήσετε το κυνήγι στο σπίτι:

  1. Χρησιμοποιήστε τη συντόμευση Ctrl + Shift + C για να ανοίξετε το πλαίσιο εισαγωγής cheat. Εάν παίζετε με χειριστήριο, πατήστε ταυτόχρονα τα επάνω κουμπιά και τα κουμπιά.

  2. Πληκτρολογήστε “FreeRealEstate on” για να ξεκλειδώσετε όλα τα ακίνητα στον κόσμο. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε το cheat “FreeRealEstate true”. Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν οποιοδήποτε σπίτι ονειρεύεστε.

  3. Εάν η δωρεάν περιουσία δεν σας κάνει ευτυχισμένους και προτιμάτε να δουλέψετε για τα όνειρά σας, χρησιμοποιήστε το cheat “FreeRealEstate off” για να απενεργοποιήσετε ξανά τη δυνατότητα.

  Είναι δωρεάν ακίνητη περιουσία

  Τώρα που ελπίζουμε ότι έχετε πρόσβαση σε όλα τα αντικείμενα του παιχνιδιού, μπορείτε να πραγματοποιήσετε όλα τα όνειρά σας. Ο καθένας μας εύχεται να ήταν δυνατή η απάτη στην πραγματική ζωή. Αλλά επειδή δεν είναι, το Sims 4 είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεφύγετε από την πραγματικότητα και να διασκεδάσετε.

  Ποιο είναι το πιο εντυπωσιακό πράγμα που έχετε κάνει στο Sims 4 χρησιμοποιώντας cheat; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.