Πώς να μεταφέρετε το Crypto σας από το Robinhood σε ένα ασφαλές πορτοφόλι

Η Robinhood προσφέρει μια καταπληκτική πλατφόρμα για να ξεκινήσετε να επενδύετε σε μετοχές και κρυπτογράφηση, αλλά δεν προσφέρει τα ίδια πλεονεκτήματα με πολλά άλλα πορτοφόλια κρυπτογράφησης. Ευτυχώς, η μεταφορά της κρυπτογράφησης σας από το Robinhood σε ένα ασφαλές εξωτερικό πορτοφόλι κρυπτογράφησης είναι μια απλή διαδικασία.

Πώς να μεταφέρετε το Crypto από το Robinhood σε ένα ασφαλές πορτοφόλι

Για να μπορέσετε να μεταφέρετε την κρυπτογράφηση από το Robinhood σε άλλο κρυπτογραφικό πορτοφόλι, θα πρέπει να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας, να προσθέσετε 2FA (έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων) στον λογαριασμό σας Robinhood και να προσδιορίσετε τη διεύθυνση του πορτοφολιού-στόχου σας.

1. Επαληθεύστε την ταυτότητά σας και προσθέστε 2FA

Το Robinhood απαιτεί από τους χρήστες να επαληθεύσουν την ταυτότητά τους και να προσθέσουν 2FA στον λογαριασμό τους πριν μεταφέρουν κρυπτογράφηση σε εξωτερικό πορτοφόλι. Αυτές οι απαιτήσεις υπάρχουν για ορισμένους λόγους. Κυρίως, διασφαλίζουν ότι η κρυπτογράφηση σας δεν μεταφέρεται και κλαπεί με δόλια. Μπορείτε να προσπελάσετε το μήνυμα για να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας μεταβαίνοντας στην καρτέλα Crypto, επιλέγοντας το κρυπτονόμισμα σας, κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του αναπτυσσόμενου βέλους στην πιο δεξιά πλευρά της σελίδας και επιλέγοντας Αποστολή & λήψη.

  Μετατρέψτε το MKV σε MP4 με αυτά τα 11 διαδικτυακά εργαλεία

Για επαλήθευση, η Robinhood ζητά να ανεβάσετε μια φωτογραφία από κάθε πλευρά της ταυτότητάς σας που έχει εκδοθεί από την κυβέρνηση (όπως το διαβατήριό σας ή την άδεια οδήγησης). Δυστυχώς, αυτό το βήμα μπορεί να καθυστερήσει σε πολλά τηλέφωνα—ίσως χρειαστεί να το δοκιμάσετε μερικές προτού λάβετε μια καλή εικόνα. Η επαλήθευση είναι συνήθως σχεδόν στιγμιαία, αλλά μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε έως και πέντε εργάσιμες ημέρες.

Το 2FA είναι πολύ πιο εύκολο να το προσθέσετε στον λογαριασμό σας Robinhood. Μπορείτε να προσθέσετε 2FA μεταβαίνοντας στο Λογαριασμός > Ρυθμίσεις > Ασφάλεια και απόρρητο > Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων. Τουλάχιστον, θα χρειαστείτε έλεγχο ταυτότητας SMS (αλλά υπάρχουν πολλοί άλλοι τύποι 2FA). Πέρα από αυτό, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε εγκρίσεις συσκευής (ειδοποιήσεις push) και μια εφαρμογή Authenticator ως δευτερεύουσα μέθοδο 2FA.

Εάν χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή ελέγχου ταυτότητας, αποθηκεύστε τον εφεδρικό κωδικό έκτακτης ανάγκης σε πολλά σημεία—αν χάσετε τον εφεδρικό κωδικό έκτακτης ανάγκης και τον έλεγχο ταυτότητας, ενδέχεται να μην μπορείτε να τον παρακάμψετε!

  Πώς να διαγράψετε εφαρμογές στο iPhone

2. Προσδιορίστε τη διεύθυνση του πορτοφολιού σας

Στη συνέχεια, θα πρέπει να βρείτε τη διεύθυνση του κρυπτογραφικού πορτοφολιού που λαμβάνετε (το ασφαλές πορτοφόλι στο οποίο θέλετε να στείλετε την κρυπτογράφηση). Μπορείτε συνήθως να βρείτε τη διεύθυνση του πορτοφολιού σας σε μια ενότητα με τίτλο Λήψη χρημάτων, αν και η ακριβής τοποθεσία μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την εφαρμογή πορτοφολιού. Εάν διαθέτετε πορτοφόλι υλικού, θα πρέπει να το συνδέσετε και να αποκτήσετε πρόσβαση στη διεπαφή για να βρείτε τη διεύθυνση.

3. Μεταφέρετε το Crypto From Robinhood

Τώρα που προσθέσατε προστασία στον λογαριασμό σας και προσδιορίσατε τη διεύθυνση του πορτοφολιού σας, είστε έτοιμοι να μεταφέρετε την κρυπτογράφηση σας. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Robinhood και κάντε κλικ στην καρτέλα Crypto. Στη συνέχεια, επιλέξτε το κρυπτονόμισμα που θέλετε να μεταφέρετε. Επιλέξτε το εικονίδιο του αναπτυσσόμενου βέλους στη δεξιά πλευρά της σελίδας και, στη συνέχεια, επιλέξτε Αποστολή & λήψη.

Θα εμφανιστούν πολλά μηνύματα. Επιλέξτε το νόμισμα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για να καθορίσετε το ποσό μεταφοράς (USD ή μονάδες κρυπτογράφησης) και εισαγάγετε το ποσό που θέλετε να στείλετε. Στη συνέχεια, επικολλήστε τη διεύθυνση του εξωτερικού πορτοφολιού σας στο πλαίσιο Αποστολή σε. Τέλος, ελέγξτε τη μεταφορά και επιβεβαιώστε ότι θέλετε να στείλετε την κρυπτογράφηση σας. Θα πρέπει να δείτε το crypto να εμφανίζεται στο εξωτερικό σας πορτοφόλι μέσα σε λίγα μόνο λεπτά.

  Πώς να εκτυπώσετε ένα εξώφυλλο CD

Κατανοήστε τα όρια κρυπτογράφησης Robinhood

Το Robinhood εφαρμόζει μερικά όρια στον κρυπτο λογαριασμό σας. Μπορείτε να μεταφέρετε κρυπτογράφηση αξίας έως και 5.000 $ μόνο σε ένα 24ωρο, με όριο έως και δέκα συνολικά μεταφορές. Εάν χρησιμοποιήσατε το Instant Purchase για να αγοράσετε την κρυπτογράφηση σας, ίσως χρειαστεί να περιμένετε να διευθετηθεί η συναλλαγή για να μπορέσετε να τη μεταφέρετε.

Όσον αφορά τις χρεώσεις, η Robinhood δεν χρεώνει επί του παρόντος καμία χρέωση για τη μεταφορά των διακριτικών σας. Ίσως χρειαστεί να πληρώσετε μικρές χρεώσεις για την επεξεργασία των συναλλαγών blockchain. Ωστόσο, αυτές οι χρεώσεις αναφέρονται ως τέλη δικτύου. Τυχόν χρεώσεις που αφαιρούνται θα είναι ένα ονομαστικό μέρος του συνολικού υπολοίπου σας.

Αποθηκεύστε το Crypto σας με ασφάλεια

Σε σύγκριση με το Robinhood, τα ασφαλή πορτοφόλια προσφέρουν αρκετά πλεονεκτήματα. Είναι γεμάτα με βολικά χαρακτηριστικά, είναι εύκολα προσβάσιμα και παρέχουν εντυπωσιακά χαρακτηριστικά ασφαλείας. Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε τις επενδύσεις σας με ασφάλεια, τα πορτοφόλια λογισμικού ή υλικού είναι τέλεια — και θα χρειαστούν μόνο λίγα λεπτά για να τα φορτώσετε με κρυπτογράφηση χρησιμοποιώντας το Robinhood.