Πώς να μάθετε ποιο μοντέλο Kindle έχετε: 4 τρόποι

Τα τελευταία χρόνια, η Amazon κυκλοφόρησε πολλά μοντέλα Kindle και ενώ το καθένα έρχεται με νέα χαρακτηριστικά και προόδους, η παρακολούθηση κάθε μοντέλου μπορεί να γίνει αρκετά μπερδεμένη.

Η αναγνώριση του μοντέλου Kindle σας είναι σημαντική για πολλούς λόγους, όπως η αντιμετώπιση προβλημάτων και η πρόσβαση στην υποστήριξη πελατών, η αγορά αξεσουάρ όπως θήκες και μανίκια και η κατανόηση των χαρακτηριστικών και των δυνατοτήτων των συσκευών σας. Αλλά με τόσα πολλά Kindle διαθέσιμα, μπορεί να μην θυμάστε ποιο έχετε. Μην ανησυχείς. υπάρχουν πολλοί τρόποι για να μάθετε.

1. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις Kindle σας

Ο ευκολότερος και πιο απλός τρόπος για να προσδιορίσετε το μοντέλο Kindle σας είναι να ελέγξετε τις πληροφορίες της συσκευής σας στις ρυθμίσεις του Kindle. Δείτε πώς να το κάνετε:

 • Στην αρχική οθόνη του Kindle, πατήστε το κουμπί με τις τρεις κουκκίδες επάνω δεξιά.
 • Πατήστε Ρυθμίσεις από το αναπτυσσόμενο μενού
 • Επιλέξτε Επιλογές συσκευής και, στη συνέχεια, πατήστε Πληροφορίες συσκευής.
 •   Είναι το JungleScout η καλύτερη διαθέσιμη λύση διαφήμισης της Amazon;

  Θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο όπου μπορείτε να βρείτε το μοντέλο Kindle, τη γενιά, τον σειριακό αριθμό και την τρέχουσα έκδοση υλικολογισμικού.

  2. Μάθετε το μοντέλο Kindle σας στον ιστότοπο της Amazon

  Εάν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση ή να χρησιμοποιήσετε το Kindle σας, ένας άλλος τρόπος για να μάθετε το μοντέλο Kindle σας είναι μέσω του ιστότοπου της Amazon. Εάν το Kindle σας είναι εγγεγραμμένο στον λογαριασμό σας στο Amazon, μπορείτε να διαχειριστείτε τις συσκευές Kindle σας και οποιοδήποτε περιεχόμενο αποκτήσατε από την Amazon με αυτό. Απλώς ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

 • Μεταβείτε στο Amazon και συνδεθείτε στον λογαριασμό που είναι συνδεδεμένος με το Kindle σας
 • Τοποθετήστε το ποντίκι σας πάνω από την επιλογή Λογαριασμός και Λίστες και επιλέξτε Περιεχόμενο και Συσκευές.
 • Μεταβείτε στην καρτέλα Συσκευές.
 • Στην ενότητα συσκευές Amazon, κάντε κλικ στο Kindle για να βρείτε μια λίστα με τυχόν καταχωρημένες συσκευές Kindle.
 • Μπορείτε να κάνετε κλικ σε οποιαδήποτε από τις εγγεγραμμένες συσκευές για να δείτε τα ονόματά τους, τα μοντέλα και την ημερομηνία εγγραφής της συσκευής στο λογαριασμό σας.

    Πώς να δείτε κρυφές χρεώσεις και φόρους στο Airbnb

  Για να δείτε τον σειριακό αριθμό του Kindle σας, απλώς κάντε κλικ στο όνομα της συσκευής σας. Αυτό θα σας οδηγήσει σε μια σελίδα πληροφοριών συσκευής για να δείτε τον σειριακό αριθμό σας και να διαχειριστείτε το Kindle σας.

  Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένα διακριτικά χαρακτηριστικά για να σας βοηθήσουν να αναγνωρίσετε το Kindle σας χρησιμοποιώντας το μοντέλο Kindle της Amazon και τον οδηγό χαρακτηριστικών που μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να αποφασίσετε ποια συσκευή Kindle θα αγοράσετε εάν χρειάζεστε καινούργια.

  3. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για κινητά της Amazon για να αναγνωρίσετε το Kindle σας

  Αν και δεν μπορείτε πλέον να αγοράζετε βιβλία Kindle στην εφαρμογή για κινητά της Amazon, μπορείτε ακόμα να αναγνωρίσετε το μοντέλο Kindle σας. Δείτε πώς:

 • Στην εφαρμογή Amazon, κατευθυνθείτε στην καρτέλα προφίλ στη γραμμή εργαλείων και πατήστε Ο λογαριασμός σας.
 • Κάντε κύλιση προς τα κάτω στις Ρυθμίσεις λογαριασμού και πατήστε Περιεχόμενο και Συσκευές.
 • Μεταβείτε στην καρτέλα Συσκευές. Στην ενότητα συσκευές Amazon, πατήστε Kindle.
 • Θα δείτε μια παρόμοια λίστα συσκευών Kindle και για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Kindle σας, όπως τον σειριακό αριθμό, απλώς πατήστε το όνομα Kindle για να μεταβείτε στη σελίδα σύνοψης της συσκευής.

    Πώς να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε τη ρουτίνα εργάσιμης ημέρας του Βοηθού Google

  4. Προσδιορίστε το Kindle σας με τον σειριακό αριθμό

  Μπορείτε επίσης να βρείτε το μοντέλο Kindle σας χρησιμοποιώντας τον σειριακό αριθμό του Kindle σας. Μπορείτε να βρείτε τον σειριακό αριθμό Kindle στη συσκευή σας μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις > Επιλογές συσκευής > Πληροφορίες συσκευής.

  Ωστόσο, εάν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Kindle σας ή εάν η συσκευή σας δεν λειτουργεί, μπορείτε επίσης να βρείτε τον σειριακό αριθμό σας στον ιστότοπο ή την εφαρμογή για κινητά της Amazon μέσω του λογαριασμού που είναι εγγεγραμμένος στο Kindle σας, ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα.

  Μόλις αποκτήσετε τον σειριακό αριθμό σας, μπορείτε να αναγνωρίσετε το μοντέλο Kindle σας χρησιμοποιώντας το πρόθεμα σειριακού αριθμού, συγκρίνοντάς το με αυτό λίστα με όλα τα μοντέλα Kindle και σειριακούς αριθμούς.

  Παρακολουθήστε το μοντέλο Kindle σας

  Το να μπορείτε να προσδιορίσετε το μοντέλο Kindle σας είναι σημαντικό, καθώς σας βοηθά να εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατότητες που έχετε στη διάθεσή σας, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε μια εμπειρία ανάγνωσης που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

  Εάν έχετε διαβάσει αυτόν τον οδηγό και εξακολουθείτε να μην μπορείτε να προσδιορίσετε το μοντέλο Kindle σας, θυμηθείτε ότι μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών της Amazon για περαιτέρω βοήθεια.