Πώς να μάθετε αν κάποιος σας πρόσθεσε στο Snapchat

Το Snapchat είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές που βασίζονται σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης που είναι διαθέσιμες σήμερα. Πολλοί χρήστες απολαμβάνουν το εξαιρετικό απόρρητο της εφαρμογής. Από τα Snaps που διαγράφονται αυτόματα μέχρι την αποστολή χαριτωμένων και αστείων βίντεο στους στενούς σας φίλους, η κουλτούρα αυτής της εφαρμογής είναι αρκετά διαφορετική από άλλες πλατφόρμες.

Με επιλογές όπως η κοινή χρήση προσαρμοσμένων ιστοριών με μικρότερες ομάδες και η προσαρμογή των ατόμων που μπορούν να δουν σοβαρά τις ιστορίες σας στο Snap, το Snapchat ωθεί τους χρήστες να κρατούν τα πράγματα ιδιωτικά. Δεν σας λέει πόσους ακολούθους έχετε, δεν αναφέρει τους φίλους σας και δεν παρέχει πλήθος like ή κάτι από αυτά. Αντίθετα, σας κάνει να συγκεντρώνεστε στην κοινωνική πλευρά—δημιουργώντας, μοιράζεστε και σχολιάζετε, χωρίς να ανησυχείτε για πολλά άλλα.

Είναι εύκολο να γνωρίζετε εάν έχετε προστεθεί από κάποιον στο Snapchat, εάν βυθιστείτε στην καθημερινή χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, εάν μετακινείστε από το Facebook ή το Twitter, η αυξημένη εστίαση σε μικρότερους κύκλους μπορεί να χρειαστεί λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί. Τούτου λεχθέντος, είναι πάντα ωραίο να γνωρίζεις αν κάποιος που ακολουθείς σε έχει προσθέσει ξανά. Δείτε πώς να το κάνετε.

Ελέγξτε τους φίλους που έχετε προσθέσει

Ένα από τα πρώτα μέρη που μπορείτε να δείτε στο Snapchat είναι η οθόνη Προσθήκη φίλων. Αυτή η μέθοδος, αν και η απλούστερη από αυτές που θα αναφέρουμε παρακάτω, δεν θα δείχνει φίλους που έχετε ήδη προσθέσει. Ωστόσο, θα δείξει αυτούς που σας έχουν προσθέσει. Δείτε πώς μπορείτε να βρείτε αυτήν τη λίστα και να εντοπίσετε τους νέους υποψήφιους φίλους σας:

 • Ανοίξτε το Snapchat και πατήστε στο εικονίδιο ατόμου με το σύμβολο + δίπλα του στην επάνω δεξιά γωνία.
 • Ελέγξτε τη λίστα για τους χρήστες Snapchat που σας έχουν προσθέσει. Πατήστε Δείτε περισσότερα για την πλήρη λίστα.
 • Εάν θέλετε να προσθέσετε ξανά τον χρήστη, απλώς πατήστε Αποδοχή. Ωστόσο, εάν προτιμάτε να μην έχετε τον χρήστη στη λίστα των φίλων σας, πατήστε το εικονίδιο X στα δεξιά.

    Πώς να προσθέσετε πληροφορίες τοποθεσίας ή φίλτρα σε μια ανάρτηση Snapchat

  Προσδιορίστε ποιος σας προσθέτει ξανά στο Snapchat χρησιμοποιώντας τη λίστα φίλων

  Δεν υπάρχουν πολλοί άμεσοι τρόποι για να μάθετε αν κάποιος σας πρόσθεσε ξανά στο Snapchat, αλλά μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε τη λίστα “Φίλων” σας. Να πώς.

 • Πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ σας στην επάνω αριστερή γωνία της εφαρμογής Snapchat.
 • Κάντε κύλιση προς τα κάτω στη σελίδα και πατήστε Οι φίλοι μου.
 • Τώρα, μπορείτε να κάνετε κύλιση στη λίστα αναζητώντας τον φίλο σας ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή αναζήτησης για να πληκτρολογήσετε το όνομά του. Εάν εμφανιστεί το προφίλ του, ο χρήστης σας έχει προσθέσει ξανά στο Snapchat.
 • Φυσικά, λαμβάνετε μια ειδοποίηση όταν κάποιος σας προσθέτει και περιμένει να τον προσθέσετε ξανά. Όμως, όπως δεν θα λαμβάνετε ειδοποίηση ότι γίνατε αποδεκτός, έτσι και το άλλο άτομο δεν θα λάβει ειδοποίηση όταν το προσθέσετε.

  Προσδιορίστε ποιος σας προσθέτει ξανά στο Snapchat χρησιμοποιώντας το Snap Score τους

  Αν και θα λάβετε μια ειδοποίηση εάν κάποιος σας προσθέσει στην πλατφόρμα Snapchat λαμβάνοντας ένα αίτημα για προσθήκη του σε αντάλλαγμα, δεν θα ειδοποιηθείτε όταν το κάνει. Τούτου λεχθέντος, είναι σχετικά εύκολο να καταλάβετε εάν κάποιος σας έχει προσθέσει ξανά ή όχι. Ενώ οποιοσδήποτε προσθέτετε με ένα δημόσιο Snapchat εμφανίζεται στη ροή Snap σας, θα βλέπετε επίσης το Snap Score του φίλου σας εάν σας έχει προσθέσει ξανά.

 • Ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat και σύρετε προς τα αριστερά για τη διεπαφή συνομιλίας. Μπορείτε επίσης να πατήσετε το εικονίδιο του προφίλ σας στην επάνω αριστερή γωνία και μετά να επιλέξετε τον φίλο που θέλετε να προβάλετε από τη λίστα.
 • Πατήστε στο Bitmoji τους ή στη σιλουέτα (για όσους δεν έχουν Bitmoji) για να ανοίξετε την οθόνη του προφίλ τους.
 • Στο επάνω μέρος αυτής της σελίδας, δίπλα στο όνομα χρήστη του επιλεγμένου φίλου σας, μπορείτε να δείτε τη βαθμολογία του Snap.
 • Εάν το Snap Score δεν εμφανίζεται στη λίστα, δεν σας έχουν προσθέσει ακόμα. Μόνο οι φίλοι μπορούν να δουν ο ένας το Snap Score του άλλου.
 • Είναι αρκετά ενδιαφέρον ότι δεν υπάρχει τρόπος κρύψτε το σκορ σας στο Snapchat. Όποιος είναι φίλος σας στην εφαρμογή μπορεί να δει αυτές τις πληροφορίες. Επομένως, είναι σίγουρο ότι θα είστε φίλοι αν δείτε το Snapchat Score.

  Προσδιορίστε ποιος σας προσθέτει ξανά στο Snapchat χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις απορρήτου

  Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ορισμένοι χρήστες εκτιμούν την πλατφόρμα Snapchat για την κουλτούρα απορρήτου της. Είτε δέχονται μόνο στενούς φίλους είτε αυτούς που εμπιστεύονται περισσότερο, το να προστεθούν στο Snapchat είναι πολύ ιερό για ορισμένους χρήστες.

    Πώς να αποθηκεύσετε αυτόματα τις ιστορίες Snapchat

  Οι χρήστες που έχουν τον λογαριασμό τους “κλειδωμένο” (για παράδειγμα, το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης αντικατοπτρίζει κάποιον που λαμβάνει μηνύματα μόνο από άτομα που γνωρίζουν) μπορούν πάντα να προσπαθήσουν να στείλουν ένα μήνυμα και να δουν αν λαμβάνουν απάντηση.

  Θα γνωρίζουν εάν τα προσθέσατε ξανά ή όχι με βάση το εάν λάβουν απάντηση από εσάς, επειδή μπορούν να στέλνουν μηνύματα αλλά να λαμβάνουν απαντήσεις μόνο από στενούς φίλους, σύμφωνα με τις ρυθμίσεις απορρήτου τους.

  Από την άλλη πλευρά, εάν δεν σας έχουν προσθέσει ακόμη, δεν μπορείτε να λάβετε καμία απάντηση επειδή δεν έλαβαν ποτέ το μήνυμα λόγω αυτών των ρυθμίσεων απορρήτου. Αυτό το σενάριο είναι ένας άλλος τρόπος για να μάθετε αν έχετε προστεθεί ή όχι, αλλά λειτουργεί μόνο με λογαριασμούς με προσαρμοσμένες ρυθμίσεις απορρήτου. Αντί να ψάχνετε για επιβεβαίωση, αναζητάτε την έλλειψη απάντησης, η οποία σας λέει αν σας πρόσθεσαν ή όχι.

  Εάν κάποιος σας αποφύγει, πιθανότατα δεν θα απαντήσει σε ένα μήνυμα, ακόμα κι αν δεν έχει κλειδώσει τον λογαριασμό του για προστασία του απορρήτου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα έχετε την απάντησή σας για το εάν κάποιος επιθυμεί ή όχι μια σύνδεση.

  Εάν συνειδητοποιήσετε ότι ένα άτομο δεν σας έχει προσθέσει στη λίστα φίλων του Snapchat, σκεφτείτε μερικά πράγματα:

  • Δεν χρησιμοποιούν πλέον την εφαρμογή—η ακύρωση ενός λογαριασμού Snapchat μπορεί να φαίνεται περιττή, ενώ το εν λόγω άτομο δεν τη χρησιμοποιεί πλέον. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να στείλετε προσκλήσεις, αλλά δεν θα ανταποκριθούν επειδή δεν έχουν την εφαρμογή ή οι ειδοποιήσεις είναι απενεργοποιημένες.
  • Έκαναν ένα σύντομο διάλειμμα—όπως αναφέρθηκε παραπάνω, αυτά τα αιτήματα φιλίας λήγουν μετά από 24 ώρες. Εάν δεν έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή, δεν θα λάβουν το αίτημά σας.

  Σε γενικές γραμμές, εάν κάποιος δεν αποδεχτεί αμέσως το αίτημά σας στο Snapchat, μπορείτε πάντα να του στείλετε ένα μήνυμα μέσω άλλης πρίζας, όπως μήνυμα κειμένου ή άλλου λογαριασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτή η ενέργεια μπορεί να ξεκαθαρίσει τυχόν κακή επικοινωνία σχετικά με τη σχέση σας στην πραγματική ζωή.

  Είμαστε φίλοι, αλλά δεν μπορώ να δω τη βαθμολογία τους στο Snapchat

  Πολλοί χρήστες δηλώνουν ότι γνωρίζουν ότι είναι φίλοι με έναν άλλο χρήστη, αλλά ακόμα δεν μπορούν να δουν τη βαθμολογία τους στο Snapchat. Αυτή η κατάσταση φαίνεται να είναι ένα κοινό σφάλμα. Εάν είστε βέβαιοι ότι εσείς και ένα άλλο άτομο είστε φίλοι, αποσυνδεθείτε από την εφαρμογή και, στη συνέχεια, συνδεθείτε ξανά. Αυτή η ενέργεια συνήθως διορθώνει το μικρό σφάλμα.

    Πώς να επεξεργαστείτε τις διαθέσεις Bitmoji στο Snapchat

  Μπορείτε επίσης να βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή σας ενημερώνεται μέσω του App Store ή του Google Play store. Είτε πληκτρολογήστε Snapchat στη γραμμή αναζήτησης είτε κάντε κλικ στην επιλογή “Ενημερώσεις” σε οποιοδήποτε από τα δύο. Πατήστε «Ενημέρωση» και δείτε εάν το πρόβλημα διορθώνεται από μόνο του.

  Εάν το άτομο που επιχειρήσατε να προσθέσετε δεν εμφανίζει την κατάσταση “Σε εκκρεμότητα”, ενδέχεται να έχει αποδεχτεί το αίτημά σας να το προσθέσετε ξανά. Δοκιμάστε να αποσυνδεθείτε από την εφαρμογή και να εισέλθετε ξανά για να δείτε αν η βαθμολογία τους ενημερώνεται πριν τους στείλετε ένα μήνυμα ή αναστατωθείτε.

  Συχνές Ερωτήσεις

  Είτε είστε νέος στο Snapchat, είτε εξακολουθείτε να καταλαβαίνετε τα πράγματα, έχουμε συμπεριλάβει αυτήν την ενότητα για να απαντήσουμε σε μερικές ακόμη ερωτήσεις που μπορεί να έχετε.

  Μπορείτε να πείτε αν κάποιος σας έχει απορρίψει στο Snapchat;

  Όπως και να προστεθεί, μπορείτε να δείτε εάν κάποιος απέρριψε την προσφορά σας, αλλά μόνο έμμεσα. Υπάρχουν τέσσερα σημάδια ότι κάποιος δεν έχει αποδεχτεί το αίτημά σας να γίνετε φίλοι:

  1) Δεν μπορείτε να τους προσθέσετε ως φίλους όταν τους επιλέγετε στην αναζήτηση.

  2) Εάν επιλέξετε το άτομο από την οθόνη του μενού του Snapchat αλλά πατώντας το εικονίδιο Προσθήκη δεν κάνει τίποτα.

  3) Το άτομο σας έχει αποκλείσει ενεργά.

  4) Το Snapchat δεν θα σας επιτρέψει να στείλετε αίτημα φιλίας ή μήνυμα.

  Είμαστε φίλοι, αλλά γιατί δεν μπορώ να δω τη βαθμολογία τους στο Snapchat;

  Πολλοί χρήστες δηλώνουν ότι γνωρίζουν ότι είναι φίλοι με έναν άλλο χρήστη, αλλά ακόμα δεν μπορούν να δουν τη βαθμολογία τους στο Snapchat. Αυτό το σενάριο φαίνεται να είναι ένα κοινό σφάλμα. Εάν είστε βέβαιοι ότι εσείς και ένα άλλο άτομο είστε φίλοι, αποσυνδεθείτε από την εφαρμογή και, στη συνέχεια, συνδεθείτε ξανά. Αυτή η ενέργεια συνήθως διορθώνει το μικρό σφάλμα. Ίσως είναι καλύτερο να διαγράψετε πρώτα την προσωρινή μνήμη.

  Μπορείτε επίσης να βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή σας ενημερώνεται μέσω του App Store ή του Google Play store. Πληκτρολογήστε Snapchat στη γραμμή αναζήτησης ή κάντε κλικ στην επιλογή “Ενημερώσεις” σε οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα (OS.) Επιλέξτε να ενημερώσετε την εφαρμογή και να δείτε εάν το πρόβλημα διορθώνεται από μόνο του.

  Εάν το άτομο που επιχειρήσατε να προσθέσετε δεν εμφανίζει την κατάσταση “Σε εκκρεμότητα”, ενδέχεται να έχει αποδεχτεί το αίτημά σας να το προσθέσετε ξανά. Δοκιμάστε να αποσυνδεθείτε από την εφαρμογή και να εισέλθετε ξανά για να δείτε αν η βαθμολογία τους ενημερώνεται πριν τους στείλετε ένα μήνυμα ή αναστατωθείτε.