Πώς να λάβετε πίσω καρφιτσωμένο μήνυμα στο Telegram

Το καρφίτσωμα ενός μηνύματος σε μια ομαδική συνομιλία μπορεί να είναι κάτι περισσότερο από χρήσιμο εάν υπάρχουν πολλά νέα μηνύματα που έρχονται καθημερινά. Αυτό είναι αρκετά συχνό στις συνομιλίες που δημιουργείτε με τους φίλους σας, όπου το μόνο πράγμα που είναι πραγματικά σημαντικό χάνεται στη θάλασσα των αστείων, των αστείων μιμιδίων και των μυστικών στιγμιότυπων οθόνης που μοιράζεστε μεταξύ σας.

Ένα καρφιτσωμένο μήνυμα μπορεί να σας γλιτώσει από την περιττή κύλιση στο νήμα του μηνύματός σας και να χάσετε το χρόνο σας. Τι γίνεται όμως αν ξεκαρφιτσώσετε κατά λάθος μια σημαντική σημείωση; Δείτε πώς μπορείτε να το διορθώσετε.

Ανάκτηση του μη καρφιτσωμένου μηνύματος

Τι συμβαίνει όταν αφαιρείτε το καρφιτσωμένο μήνυμα από την ομαδική συνομιλία; Είναι πολύ περίπλοκη η ανάκτησή του;

Εάν είστε διαχειριστής, μπορείτε απλώς να βρείτε το μήνυμα μέσα στο νήμα του μηνύματος και να το καρφιτσώσετε ξανά. Μπορείτε να το επαναλάβετε όσες φορές θέλετε. Ωστόσο, εάν είστε κανονικό μέλος συνομιλίας, θα πρέπει να ζητήσετε από τον διαχειριστή να το κάνει αυτό για εσάς.

Λάβετε υπόψη ότι, όταν είστε διαχειριστής, μπορείτε να καρφιτσώσετε μηνύματα τόσο σε ιδιωτικές όσο και σε δημόσιες ομάδες. Εάν δεν είστε, μπορείτε να καρφιτσώσετε και να ξεκαρφιτσώσετε μηνύματα μόνο όταν είστε μέλος μιας ιδιωτικής συνομιλίας.

Τύποι Ομάδων Telegram

Στο Telegram, μπορείτε να δημιουργήσετε διαφορετικούς τύπους ομάδων. Μπορεί να είναι μια μικρή ομάδα που αποτελείται από τα αδέρφια και τους γονείς σας, αλλά μπορεί επίσης να είναι μια Super Group μόλις φτάσει τα 200 μέλη.

Οι Super Groups σάς δίνουν περισσότερες επιλογές όταν είστε διαχειριστής. Μπορείτε να προσθέσετε έως και 100.000 μέλη, να τα αναφέρετε στα μηνύματά σας, να απαντήσετε σε ένα συγκεκριμένο μήνυμα, να καρφιτσώσετε και να ξεκαρφιτσώσετε μηνύματα όπως σε μια κανονική ομάδα, αλλά τα μέλη σας θα εξακολουθούν να ειδοποιούνται ακόμα κι αν απενεργοποιήσουν τις ειδοποιήσεις.

  Πώς να βρείτε ένα αναγνωριστικό συνομιλίας στο Telegram

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε αυτόματα ρομπότ στην ομάδα σας, καθώς και να δημιουργήσετε ένα συγκεκριμένο όνομα χρήστη που θα χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για να βρουν και να συμμετάσχουν στην ομάδα σας. Εάν η ομάδα σας έχει πάνω από 100 μέλη, μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα επίσημο πακέτο αυτοκόλλητων. Εάν χρειάζεστε βοήθεια για τη φροντίδα της ομάδας σας, μπορείτε επίσης να προσθέσετε άλλα άτομα ως διαχειριστές και να αναθέσετε διαφορετικές εργασίες σε καθένα από αυτά.

Πώς να καρφιτσώσετε ένα μήνυμα στο Telegram

Εάν είστε διαχειριστής μιας ομάδας ή τακτικό μέλος μιας ιδιωτικής ομάδας και υπάρχει ένα μήνυμα που θέλετε να καρφιτσώσετε, δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε:

 • Εκκινήστε την εφαρμογή Telegram στο τηλέφωνό σας.
 • Ανοίξτε την ομάδα συνομιλίας όπου βρίσκεται το μήνυμα που θέλετε να καρφιτσώσετε.
 • Βρείτε το μήνυμα που θέλετε και πατήστε πάνω του. Σημείωση: Μην πατάτε παρατεταμένα το μήνυμα, ένα απλό πάτημα θα ξεκινήσει το μενού.
 • Θα εμφανιστεί ένα νέο μενού – πατήστε Καρφίτσωμα.
 • Στο αναδυόμενο παράθυρο, επιλέξτε εάν θέλετε να ειδοποιήσετε όλα τα μέλη της ομάδας ότι υπάρχει ένα νέο καρφιτσωμένο μήνυμα επιλέγοντας ή αποεπιλέγοντας το πλαίσιο.
 • Πατήστε OK για να ολοκληρώσετε.
 • Το μήνυμα που μόλις καρφιτσώσατε βρίσκεται τώρα στην κορυφή και θα μπορείτε να το βλέπετε εκεί κάθε φορά που ανοίγετε τη συνομιλία.
 • Πώς να ξεκαρφιτσώσετε ένα μήνυμα στο Telegram

  Όταν δεν χρειάζεται πλέον να καρφιτσωθεί ένα μήνυμα, μπορείτε να το ξεκαρφιτσώσετε με δύο τρόπους.

 • Όταν ανοίξετε τη συνομιλία με το καρφιτσωμένο μήνυμα, θα δείτε ένα Χ στα δεξιά.
 • Όταν το πατήσετε, θα δείτε ένα αναδυόμενο παράθυρο όπου πρέπει να πατήσετε Ξεκαρφίτσωμα.
 • Ή:

 • Βρείτε το καρφιτσωμένο μήνυμα στη συνομιλία.
 • Πατήστε το για να ανοίξετε το μενού μηνυμάτων.
 • Πατήστε Ξεκαρφίτσωμα.
 • Σημειώστε ότι, εάν η συσκευή σας εκτελεί iOS, θα πρέπει να πατήσετε παρατεταμένα για να ανοίξετε το μενού μηνυμάτων. Η υπόλοιπη διαδικασία είναι βασικά η ίδια.

  Πώς να ανακτήσετε μια καρφιτσωμένη συνομιλία

  Δυστυχώς, το Telegram δεν διευκολύνει την επιστροφή ενός καρφιτσωμένου μηνύματος. Για ένα, θα πρέπει να είστε διαχειριστής της ομάδας. Στη συνέχεια, θα πρέπει να εντοπίσετε το σφάλμα σας μέσα σε δευτερόλεπτα για να καρφιτσώσετε ξανά το μήνυμα εύκολα.

    Πώς να βρείτε φίλους στο Telegram

  Εάν ξεκαρφιτσώσετε κατά λάθος ένα μήνυμα σε μια ομαδική συνομιλία στο Telegram, για λίγα δευτερόλεπτα, μπορείτε να το ανακτήσετε γρήγορα πατώντας «Αναίρεση» στο κάτω μέρος της οθόνης.

  Εάν δεν πιάσετε το κουμπί «Αναίρεση» εγκαίρως, δεν είστε εντελώς άτυχοι. Θα χρειαστεί να καρφιτσώσετε ξανά το μήνυμα. Εάν συμμετέχετε σε μια σούπερ συνομιλία ή σε μια συνομιλία με πολλά μηνύματα, μπορεί να μην είναι απλή γεύση να καρφιτσώσετε ένα μήνυμα. Ευτυχώς, υπάρχει μια μικρή συντόμευση που μπορείτε να ακολουθήσετε για να εντοπίσετε το μήνυμα που θέλετε να καρφιτσώσετε.

  Για να εντοπίσετε γρήγορα και να καρφιτσώσετε ξανά ένα μήνυμα, κάντε το εξής:

 • Ανοίξτε την ομαδική συνομιλία και εντοπίστε τις τρεις κάθετες κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία.
 • Πατήστε “Αναζήτηση”.
 • Στο πλαίσιο αναζήτησης, πληκτρολογήστε μια λέξη-κλειδί από την καρφιτσωμένη συνομιλία σας.
 • Χρησιμοποιήστε το πάνω και το κάτω βέλος κάτω δεξιά για να περιηγηθείτε στα μηνύματα μέχρι να εντοπίσετε αυτό που ψάχνετε.
 • Όταν εντοπίσετε το μήνυμα που θέλετε να καρφιτσώσετε ξανά, πατήστε το και μετά πατήστε «Καρφίτσωμα».
 • Εάν είστε μέλος μιας δημόσιας ομάδας, δεν θα μπορείτε να καρφιτσώσετε ένα μήνυμα. Ωστόσο, εάν είστε σε μια ιδιωτική ομάδα, οποιοδήποτε μέλος μπορεί να καρφιτσώσει ένα μήνυμα. Αν υποθέσουμε ότι βρίσκεστε σε μια δημόσια ομάδα και θέλετε να καρφιτσώσετε ένα μήνυμα, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με έναν από τους διαχειριστές για να το κάνετε.

  Πώς να καρφιτσώσετε μια συνομιλία

  Γνωρίζατε ότι μπορείτε επίσης να καρφιτσώσετε σημαντικές συνομιλίες στο Telegram; Εάν διαθέτετε συσκευή Android, αρκεί να:

 • Ανοίξτε το Telegram στη συσκευή σας και βρείτε τη συνομιλία ή το κανάλι που θέλετε να καρφιτσώσετε.
 • Πατήστε παρατεταμένα τη συνομιλία που θέλετε και πατήστε το εικονίδιο Pin που θα εμφανιστεί στην κορυφή.
 • Η συνομιλία θα εμφανίζεται τώρα στο επάνω μέρος της εφαρμογής ως καρφιτσωμένη.
 • Εάν αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να επαναλάβετε τα ίδια βήματα, αλλά επιλέξτε το εικονίδιο Ξεκαρφίτσωμα από τη γραμμή που θα εμφανιστεί αφού πατήσετε παρατεταμένα την επιθυμητή συνομιλία.

  Εάν είστε χρήστης iOS, τα βήματα είναι παρόμοια:

    Πώς να κρύψετε τον αριθμό τηλεφώνου σας στο Telegram
 • Εκκινήστε το Telegram και πραγματοποιήστε κύλιση για να βρείτε τη συνομιλία που θέλετε να καρφιτσώσετε.
 • Σύρετε τη συνομιλία προς τα δεξιά.
 • Πατήστε Καρφίτσωμα και αυτό είναι όλο.
 • Και πάλι, όταν δεν θέλετε πλέον να καρφιτσώνεται αυτή η συνομιλία, απλώς σύρετε ξανά προς τη δεξιά πλευρά και πατήστε Ξεκαρφίτσωμα.

  Συχνές ερωτήσεις

  Οι χρήστες συχνά λένε ότι το Telegram δεν είναι η πιο φιλική προς το χρήστη εφαρμογή συνομιλίας που είναι διαθέσιμη σήμερα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό είναι πολύ αληθινό. Εάν εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις σχετικά με τη δυνατότητα καρφίτσωσης του Telegram, συνεχίστε να διαβάζετε.

  Πρέπει να είμαι διαχειριστής για να καρφιτσώσετε ένα μήνυμα;

  Η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση εξαρτάται από τον τύπο της ομάδας στην οποία ανήκετε. Όταν κάποιος δημιουργεί μια ομάδα, μπορεί να επιλέξει να την κάνει Δημόσια ή Ιδιωτική. Οι δημόσιες ομάδες δεν επιτρέπουν σε όλα τα μέλη να καρφιτσώσουν ένα μήνυμα. Πρέπει να είστε διαχειριστής.

  Εάν είστε μέλος μιας ιδιωτικής ομάδας, μπορείτε να καρφιτσώσετε ένα μήνυμα χρησιμοποιώντας τις παραπάνω οδηγίες.

  Τι μπορώ να κάνω εάν δεν μπορώ να καρφιτσώσω ένα μήνυμα;

  Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το καρφίτσωμα ενός μηνύματος, είναι πιθανό να μην είστε διαχειριστής. Μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα σε έναν από τους διαχειριστές της ομάδας και να τους ζητήσετε είτε να καρφιτσώσουν το μήνυμα είτε να σας προσθέσουν ως διαχειριστή.

  Εάν δεν βλέπετε την επιλογή καρφιτσώματος ενός μηνύματος, φροντίστε να πατήσετε αντί να πατήσετε παρατεταμένα το μήνυμα. Εάν πατήσετε παρατεταμένα το μήνυμα, θα δείτε μόνο τις επιλογές για προώθηση, απάντηση ή διαγραφή του μηνύματος. Αλλά, αν το πατήσετε, θα δείτε το αναδυόμενο μενού με την επιλογή να το καρφιτσώσετε.

  Αποκτήστε τα προνόμιά σας διαχειριστή

  Τα καρφιτσωμένα μηνύματα είναι αρκετά χρήσιμα, αλλά μόνο οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα να τα διαχειρίζονται σε σούπερ ομάδες ή δημόσιες συνομιλίες. Έχετε περισσότερη δύναμη σε ένα ιδιωτικό, αλλά αν είστε μέλος μιας δημόσιας ομάδας όπου θέλετε να αποκτήσετε περισσότερο έλεγχο, δείξτε τους ότι είστε διαχειριστικό υλικό – ίσως η επιθυμία σας πραγματοποιηθεί.

  Είστε διαχειριστής μιας δημόσιας ομάδας; Πόσο συχνά καρφιτσώνετε νέες αναρτήσεις; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων!