Πώς να λάβετε επαλήθευση στα νήματα

Η νέα εναλλακτική λύση Twitter του Instagram, Threads, ανεβαίνει ήδη με εκατομμύρια χρήστες να έχουν ήδη εγγραφεί στην υπηρεσία. Η εφαρμογή, η οποία χρησιμοποιεί το Instagram για να συνδεθείτε, κερδίζει μεγάλη έλξη και το πιθανότερο είναι ότι έχετε ήδη συνδεθεί. Λοιπόν, αν αναρωτιέστε πώς μπορείτε να ξεχωρίσετε από τα εκατομμύρια άλλων χρηστών, δείτε πώς μπορείτε να επαληθεύεστε στα Threads.

Λάβετε επαλήθευση στα νήματα χρησιμοποιώντας την επαλήθευση παλαιού τύπου του Instagram

Σημείωση: Εάν έχετε επαληθευμένο λογαριασμό στο Instagram, θα επαληθευτείτε αυτόματα και στα Threads.

Μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να θέλετε να επαληθευτείτε. Εάν είστε δημόσια προσωπικότητα και θέλετε να διασφαλίσετε ότι οι άνθρωποι δεν θα ξεκινήσουν ψεύτικους λογαριασμούς που προσποιούνται ότι είστε εσείς, μπορείτε να προσπαθήσετε να κάνετε το Instagram να σας επαληθεύσει χρησιμοποιώντας τη διαδικασία επαλήθευσης παλαιού τύπου. Εδώ είναι πώς λειτουργεί.

  • Στην εφαρμογή Instagram, πατήστε το εικονίδιο του προφίλ σας και, στη συνέχεια, πατήστε το μενού χάμπουργκερ επάνω δεξιά
  5 σύνολα δεδομένων που μπορούν να αξιοποιήσουν οι νεοσύστατες εταιρείες για καλύτερα αποτελέσματα

  • Πατήστε «Ρυθμίσεις και απόρρητο» και, στη συνέχεια, αναζητήστε «Αίτημα επαλήθευσης» στη γραμμή αναζήτησης.

  • Πατήστε στο αποτέλεσμα «Αίτημα επαλήθευσης» και συμπληρώστε τη φόρμα που εμφανίζεται. Μόλις τελειώσετε, πατήστε “Υποβολή”

Λάβετε υπόψη ότι το Instagram επαληθεύει λογαριασμούς που θεωρεί αξιόλογους και προς το δημόσιο συμφέρον. Επομένως, η επαλήθευση δεν είναι εγγυημένη με αυτήν τη μέθοδο. Το Instagram θα σας ενημερώσει όταν εξετάσει την αίτησή σας μαζί με την απόφασή του να επαληθεύσει (ή να μην επαληθεύσει) τον λογαριασμό σας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Meta Verified για να επαληθευτείτε στα Threads. Το Meta Verified είναι μια υπηρεσία όπου πληρώνετε στη Meta μια χρέωση για να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας. Η υπηρεσία είναι παρόμοια με το Twitter Blue και είναι διαθέσιμη μόνο σε ορισμένες περιοχές. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Meta Verified για την επαλήθευση του λογαριασμού σας στο Threads.

  • Πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ σας στην εφαρμογή Instagram και, στη συνέχεια, πατήστε στο μενού χάμπουργκερ
  10 τρόποι για να διορθώσετε την τυχαία αποσύνδεση του ελεγκτή Xbox One

  • Θα δείτε μια επιλογή “Meta Verified” στο αναδυόμενο παράθυρο, πατήστε πάνω της. Πατήστε “Εγγραφή”

  • Επιλέξτε τον λογαριασμό σας στο Instagram που σχετίζεται με Threads και πατήστε “Εγγραφή”

  • Το Instagram θα σας ενημερώσει για την τιμή της συνδρομής (είναι 699 Rs. ανά μήνα στην Ινδία). Πατήστε «Πληρωμή τώρα» για να πραγματοποιήσετε την πληρωμή.

Μόλις πραγματοποιήσετε την πληρωμή, η Meta θα επικοινωνήσει μαζί σας για επιβεβαίωση ταυτότητας εντός 48 ωρών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κρατικό αναγνωριστικό για να επιβεβαιώσετε την ταυτότητά σας με το Meta. Όταν επαληθευτεί η ταυτότητά σας, θα δείτε ένα μπλε τικ στο προφίλ σας στο Instagram και θα επαληθευτείτε επίσης στο Threads.

  10 καλύτερα εργαλεία και πρότυπα ημερολογίου μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Συχνές Ερωτήσεις

Χρειάζεστε 1000 ακόλουθους για να επαληθευτείτε;

Το Instagram δεν έχει κανένα κατώτερο όριο για τον αριθμό των οπαδών που πρέπει να έχετε για να μπορέσετε να υποβάλετε αίτηση για επαλήθευση.

Υπάρχει κάποιο κόλπο για επαλήθευση στα Threads;

Δεν υπάρχει κανένα κόλπο που να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να λάβετε επαλήθευση στα Threads. Πρέπει είτε να αποδείξετε στη Meta ότι είστε άτομο (ή επωνυμία) δημόσιου ενδιαφέροντος ή μπορείτε να εγγραφείτε στο Meta Verified για να λάβετε ένα μπλε σημάδι στα νήματα.