Πώς να κόψετε ένα NFT στο Cardano (ADA)

Η δημιουργία μιας συλλογής NFT δεν αποτελεί πλέον αποκλειστικότητα των τεχνικών του blockchain. Σήμερα, χάρη σε πολλές εύχρηστες πλατφόρμες, ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει μια συλλογή NFT, να την καταθέσει σε αγορές και να κερδίσει χρήματα από τις πωλήσεις και τα δικαιώματα.

Τα Cardano NFT είναι τα τέλεια NFT για αρχάριους δημιουργούς. Χρησιμοποιεί ένα φθηνότερο, ταχύτερο και πιο αποτελεσματικό blockchain από το Ethereum, το πιο δημοφιλές blockchain κοπής NFT. Έτσι, χωρίς καθυστέρηση, ας κόψουμε ένα Cardano NFT.

Προετοιμασία για το Mint Cardano NFT

Για να κόψετε ένα Cardano NFT, χρειάζεστε ένα πορτοφόλι Cardano που να χρηματοδοτείται με κάποια ADA. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από τα κορυφαία πορτοφόλια Cardano στην αγορά, αλλά σε αυτήν την περίπτωση, θα χρησιμοποιήσουμε το Typhon, ένα ελαφρύ πορτοφόλι, για λόγους απεικόνισης.

 • Επισκέψου το Σελίδα λήψης του Typhon Wallet και κατεβάστε την επέκταση για το πρόγραμμα περιήγησης που προτιμάτε.
 • Εγκαταστήστε την επέκταση και δημιουργήστε ένα νέο πορτοφόλι.
 • Στείλτε τουλάχιστον 5 ADA στην παρεχόμενη Διεύθυνση Παραλαβής.
 • Παρακάτω είναι το Typhon Wallet μας που χρηματοδοτείται με 5 ADA.

  Σε αυτό το σημείο, είστε έτοιμοι να κόψετε Cardano NFT και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από τις πλατφόρμες κοπής NFT που θα εξετάσουμε.

  Πώς να κόψετε το Cardano NFTS στο NMKR Studio

  Το NMKR Studio, στο παρελθόν NFT-Maker, είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα κοπής Cardano NFT. Προσφέρει μια εξαιρετική διεπαφή για την κοπή NFT.

 • Επίσκεψη NMKR Studio, δημιουργήστε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε. Μπορείτε πρώτα να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας εάν θέλετε να κερδίσετε από την πώληση της συλλογής σας NFT. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να το κάνετε αν κόβετε για διασκέδαση.
 • Ενώ βρίσκεστε στον πίνακα εργαλείων, κάντε κλικ στην καρτέλα Πορτοφόλια κάτω από τις ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, επιλέξτε Εισαγωγή νέας διεύθυνσης πορτοφολιού.
 • Αντιγράψτε τη διεύθυνση λήψης Typhon και επικολλήστε την ως διεύθυνση πορτοφολιού στο NMKR Studio. Υποβάλετε το νέο σας πορτοφόλι.
 • Κάντε κλικ στην καρτέλα NFT Minting και επιλέξτε Δημιουργία νέου έργου. Συμπληρώστε τη φόρμα πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος έργου, της διεύθυνσης URL, της περιγραφής, του προθέματος του διακριτικού ονόματος και της λαβής Twitter. Οι περισσότερες από αυτές τις λεπτομέρειες είναι προαιρετικές. Επίσης, ανεβάστε την εικόνα του έργου σας, η οποία θα χρησιμοποιηθεί ως banner για το έργο σας. Κάντε κλικ στο Επόμενο.
 • Στη σελίδα Φόρμα πολιτικής, μπορείτε να αλλάξετε την ημερομηνία κλειδώματος πολιτικής σε αυτή που προτιμάτε. Εάν κόβετε πολλά NFT στη συλλογή σας, επιλέξτε μια ημερομηνία κλειδώματος πολιτικής που σας επιτρέπει να ολοκληρώσετε upsrc=”https://wilku.top/wp-content/uploads/2023/07/1690779248_955_How-to-Mint-an -NFT-on-Cardano-ADA.jpg”/> Μια πολιτική είναι ένα μοναδικό αναγνωριστικό που καθορίζει τον αρχικό κάτοχο της συλλογής. Διαβεβαιώνει επίσης τους αγοραστές σας ότι δεν θα αλλάξετε τίποτα αφού κλειδωθεί. Όταν το σενάριο πολιτικής κλειδώνει, δεν μπορείτε να υποβάλετε νέα NFT, να εγγράψετε διακριτικά ή να κάνετε αλλαγές στη συλλογή. Κάντε κλικ στο Επόμενο.
 • Ελέγξτε τα μεταδεδομένα σας. Δεν χρειάζονται αλλαγές στη σελίδα μεταδεδομένων. Κάντε κλικ στο Επόμενο.
 • Στη σελίδα σύνοψης, επιβεβαιώστε ότι τα στοιχεία σας είναι εντάξει και κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση έργου.
 • Για να κόψετε το πρώτο σας κουπόνι δικαιωμάτων, χρειάζεστε πιστώσεις νομισματοκοπείου. Μεταβείτε στο εικονίδιο του προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Αγορά νομισματοκοπείων. Ορίστε την ποσότητα των νομισματοκοπείων που χρειάζεστε ανάλογα με τον αριθμό NFT που θα κόψετε και κάντε κλικ στο Αγορά κουπονιών νομισματοκοπείου.
 • Το NMKR θα εντοπίσει αυτόματα το Typhon Wallet σας εάν είναι ενεργοποιημένο στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Για να συνεχίσετε, κάντε κλικ στην επιλογή Υπογραφή για επιβεβαίωση πληρωμής. Εάν χρησιμοποιείτε διαφορετικό πορτοφόλι Cardano, στείλτε το προβλεπόμενο ποσό ADA στην παρεχόμενη διεύθυνση. Μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή, περιμένετε λίγα λεπτά για να καταγραφεί η συναλλαγή στο blockchain. Το πορτοφόλι σας NMKR θα πρέπει να διαβάζει τη νέα ποσότητα νομισματοκοπείων που αποκτήσατε.
 • Επιστρέψτε στον πίνακα ελέγχου του έργου NFT και κάντε κλικ στην επιλογή Διαχείριση διακριτικών στη στήλη Ενέργειες.
 • Κάντε κλικ στο Upload & Pin New NFT.
 • Συμπληρώστε τη φόρμα περιγραφής και μετά κάντε κλικ στο Επόμενο. Στη σελίδα Αρχεία, μεταφορτώστε την εικόνα NFT. Το αρχείο θα προστεθεί αυτόματα στο δίκτυο IPFS και θα εκχωρηθεί μια διεύθυνση. Κάντε κλικ στο Επόμενο και μετά στο Save NFT. Το NFT σας θα προστεθεί στη συλλογή. Ωστόσο, θα οριστεί ως δωρεάν NFT. Εάν θέλετε να κάνετε το NFT διαθέσιμο για αγορά, προχωρήστε στο επόμενο βήμα.
 • Κάντε κλικ στο NFT Minting για να ανοίξετε τον πίνακα ελέγχου του έργου σας. Κάντε κλικ στο Manage Project από τη στήλη Actions και επιλέξτε Set NFT Prices.
 • Κάντε κλικ στην επιλογή Δημιουργία νέας τιμής και συμπληρώστε τη φόρμα τιμής, δηλαδή τον αριθμό των NFT που θα πωληθούν, την τιμή και το νόμισμα (ADA). Ενεργοποιήστε την τιμή Activated και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Save. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη διεύθυνση πληρωμής εισόδου, όπου οι αγοραστές θα στέλνουν πληρωμές όταν αγοράζουν το NFT σας. Άλλες ενσωματώσεις πληρωμών περιλαμβάνουν: Πορτοφόλι Multi-Sig, Fiat/Eth/Sol και NMKR Pay. Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής που σας βολεύει.
 • Για να ελέγξετε το κομμένο NFT, ανοίξτε τη διεπαφή διακριτικού NFT, κάντε κλικ στο Μεταδεδομένα από την καρτέλα Ενέργειες και επιλέξτε Εμφάνιση μεταδεδομένων. Κάντε κλικ στο Εμφάνιση στο Pool.pm. Αντιγράψτε και επικολλήστε τα μεταδεδομένα σας στη διεπαφή κώδικα του Pool και θα εμφανιστεί το NFT σας.
 •   Διορθώστε το Roll20 Advanced Fog of War που δεν λειτουργεί

  Αφού κόψατε με επιτυχία το NFT σας, μπορείτε να το στείλετε στο πορτοφόλι Cardano ή να το καταχωρήσετε στις αγορές Cardano.

  Εναλλακτικές πλατφόρμες κοπής Cardano NFT

  Το NMKR, ενώ παρέχει μια εξαιρετική πλατφόρμα για την κοπή Cardano NFT, δεν είναι ο μοναδικός ιστότοπος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Άλλες πλατφόρμες προσφέρουν τις ίδιες υπηρεσίες εν μέσω της αυξημένης δημοτικότητας των Cardano NFT. Αυτή η ποικιλομορφία στις πλατφόρμες επιτρέπει σε δημιουργούς και συλλέκτες να κάνουν επιλογές.

 • Κατάστημα JPG: Εκτός από την κορυφαία αγορά Cardano NFT, προσφέρει μια απλή διεπαφή για κοπή. Για να κόψετε, επισκεφθείτε το Σελίδα κοπής καταστήματος JPG, συνδέστε το πορτοφόλι σας, κάντε κλικ στο Start Express Minting και ακολουθήστε την καλά σχεδιασμένη διαδικασία. Συγκεκριμένα, η διαδικασία κοπής του JPG Store είναι πιο απλή από αυτή του NMKR.
 • Cardahub: Αυτή η πλατφόρμα διακρίνεται μέσω της φιλικής προς τον χρήστη διεπαφής και της υποστηρικτικής της κοινότητας. Η διαδικασία κοπής είναι επίσης απλή. Επισκέψου το Σελίδα κοπής Cardahub, συμπληρώστε τα στοιχεία NFT και ανεβάστε την εικόνα. Θα χρειαστεί να συνδέσετε το πορτοφόλι σας και να πληρώσετε στο νομισματοκοπείο. Η Cardahub προς το παρόν υποστηρίζει μόνο πορτοφόλια Nami, Gero, Flint και Yoroi.
 • Κύβος Cardano. Αυτή είναι μια άλλη εξαιρετική πλατφόρμα που προσφέρει ένα οικοσύστημα για την κατασκευή έργων Cardano. Έχει μια πιο περιοριστική διαδικασία κοπής όπου πρέπει πρώτα να υποβάλετε το έργο σας για μη αυτόματο έλεγχο. Εάν πληροί τα απαιτούμενα πρότυπα υψηλής ποιότητας, καταχωρείται στην αγορά. Για να κόψετε, επισκεφθείτε το Σελίδα υποβολής έργου Cardano Cube και συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα.
 •   Τι κανάλι είναι το FOX στο DIRECTV;

  Κάθε μία από αυτές τις πλατφόρμες προσφέρει μοναδικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα. Χρησιμοποιήστε αυτό που προτιμάτε. Άλλες αξιοσημείωτες αναφορές περιλαμβάνουν το Buffy Bot και το Tango Crypto.

  Η κοπή Cardano NFT είναι εύκολη και προσιτή

  Οι χαμηλές χρεώσεις συναλλαγών και η φιλικότητα προς το περιβάλλον, που απορρέουν από τον ενεργειακά αποδοτικό αλγόριθμο συναίνεσης απόδειξης στοιχήματος της Cardano, επιφέρουν πολλά οφέλη από τη κοπή NFT σε σύγκριση με το πιο ακριβό και ενεργοβόρο μοντέλο απόδειξης εργασίας του Ethereum.

  Ως δημιουργός ή καλλιτέχνης, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να μεταβείτε από το μηδέν στο να έχετε μια ολόκληρη συλλογή NFT στη λίστα των κορυφαίων αγορών χωρίς να σκάβετε βαθιά στις τσέπες σας. Γιατί λοιπόν να μην το δοκιμάσετε;

    Κατεβάστε τα αρχεία απευθείας στο iPhone σας και δείτε τα σε μια βιβλιοθήκη [Paid]