Πώς να κρύψετε την ιστορία σας στο Snapchat

Προς μεγάλη απογοήτευση κάθε εφήβου στον πλανήτη, το Snapchat γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στους ενήλικες. Φυσικά, μια εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί για να προβάλλει τις πιο προσωπικές πτυχές της ζωής σας είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσει προβλήματα στους ενήλικες, για παράδειγμα, με αφεντικά, συναδέλφους, πρώην φλόγες και πολλά άλλα. Καθώς οι άνθρωποι ανησυχούν όλο και περισσότερο για τη δημόσια και επαγγελματική τους εικόνα στην εφαρμογή, εναπόκειται στο Snapchat να αρχίσει να αναζητά πιο εκλεπτυσμένους τρόπους προστασίας του απορρήτου τους. Εν τω μεταξύ, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να αποτρέψετε τα ανεπιθύμητα βλέμματα από το να διεισδύσουν στις φωτογραφίες σας.

Πώς να κρύψετε την ιστορία σας στο Snapchat

Η ιστορία σας στο Snapchat είναι ένας χώρος αποθήκευσης φωτογραφιών που θέλετε οι άνθρωποι να μπορούν να δουν στον ελεύθερο χρόνο τους. Τα στιγμιότυπα στο My Story διαρκούν 24 ώρες πριν εξαφανιστούν. Μπορείτε να επεξεργαστείτε ποιος έχει τη δυνατότητα να δει την ιστορία σας. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα από την κάμερα του Snapchat.

  Πώς να αποκλείσετε κάποιον στο Snapchat
  • Πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ σας στην επάνω αριστερή γωνία. Εάν χρησιμοποιείτε bitmoji, θα μοιάζει με το bitmoji σας.
  • Πατήστε το εικονίδιο ρυθμίσεων στην επάνω δεξιά γωνία.
  • Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να δείτε την ιστορία μου στην ενότητα Ποιος μπορεί… και πατήστε το.
  • Επιλέξτε μία από τις 3 διαθέσιμες επιλογές.
  • Μπορείτε να επιτρέψετε σε όλους να δουν την ιστορία σας. Με άλλα λόγια, όποιος επιλέξει να σε ακολουθήσει (είτε τον ξέρεις είτε όχι) θα πάρει μια ματιά.

    Μπορείτε να επιτρέψετε μόνο σε φίλους να δουν την ιστορία σας. Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι πρέπει να σας ακολουθούν ΚΑΙ εσείς πρέπει να τους ακολουθήσετε ξανά πριν μπορέσουν να δουν την ιστορία σας.

    Μπορείτε να προσαρμόσετε ποιος μπορεί και ποιος δεν μπορεί να δει την ιστορία σας από τη λίστα των φίλων σας. Εάν κάνετε αυτήν την επιλογή, πατήστε στα ονόματα των φίλων που ΔΕΝ θέλετε να δουν την ιστορία σας.

    Πώς να αποκρύψετε όλα τα Snaps

    Δεν χρειάζεται πραγματικά να κρύψετε όλα τα στιγμιότυπά σας. Όταν στέλνετε ένα στιγμιότυπο με τον παραδοσιακό τρόπο, μπορείτε να επιλέξετε σε ποιον θα το στείλετε στη λίστα επαφών σας. Αυτή η λίστα θα περιλαμβάνει φίλους και μερικούς ακόλουθους. Οι ακόλουθοι που δεν είναι φίλοι σας και που έχουν ορίσει το απόρρητο των επαφών τους σε “μόνο για φίλους” δεν θα εμφανίζονται σε αυτήν τη λίστα.

      Τι σημαίνουν τα εικονίδια κάτω από τα μηνύματα στο Snapchat;

    Πώς να κρύψετε τα στιγμιότυπα κάποιου άλλου

    Ίσως είστε εδώ επειδή έχετε βαρεθεί να βλέπετε τις συνεχείς ενημερώσεις κάποιου άλλου. Δεν θέλετε να τους κάνετε unfollow γιατί σας αρέσει να ρίχνετε περιστασιακά μια ματιά στην ιστορία τους. Τι κάνεις? Εάν δεν είναι φίλοι σας στην εφαρμογή (με άλλα λόγια, δεν σας ακολουθούν), τότε μπορείτε εύκολα να τους αποτρέψετε από το να σας κολλήσουν χωρίς να τους σταματήσετε να ακολουθείτε.

  • Πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ σας στην επάνω αριστερή γωνία. Εάν χρησιμοποιείτε bitmoji, θα μοιάζει με το bitmoji σας.
  • Πατήστε το εικονίδιο ρυθμίσεων στην επάνω δεξιά γωνία.
  • Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην επιλογή Επικοινωνήστε μαζί μου στην ενότητα Ποιος μπορεί… και πατήστε το.
  • Επιλέξτε τους φίλους μου.
  • Δεν υπάρχει τρόπος να ξεχωρίσουμε συγκεκριμένους χρήστες σε αυτή την περίπτωση.

      Πώς να επεξεργαστείτε το κείμενο του Snapchat μετά τη δημοσίευση

    Ας πούμε ότι δεν θέλετε να το κάνετε αυτό. Έχετε πολλούς followers που δεν ακολουθείτε και απολαμβάνετε να λαμβάνετε το περιστασιακό στιγμιότυπο από αυτούς. Πώς μπορείτε να σταματήσετε αυτόν τον έναν χρήστη από το να σας συλλάβει; Απλός. Τους μπλοκάρεις.

  • Πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ σας στην επάνω αριστερή γωνία. Εάν χρησιμοποιείτε bitmoji, θα μοιάζει με το bitmoji σας.
  • Πατήστε Προσθήκη φίλων.
  • Αναζητήστε το όνομά τους στο Snapchat.
  • Πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ.
  • Πατήστε στο εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.
  • Πατήστε Αποκλεισμός.
  • Voila. Δεν θα ακούτε πλέον από αυτό το άτομο. Παρεμπιπτόντως, δεν θα δουν κανένα από τα στιγμιότυπά σας.

    Μπορούν οι χρήστες να πουν εάν έχουν αποκλειστεί;

    Δεν βγαίνουν ειδοποιήσεις εάν αποκλείσετε κάποιον ή αποκρύψετε την ιστορία σας από αυτόν. Επομένως, δεν θα είναι αμέσως προφανές. Αλλά ένας αποφασισμένος χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει κόλπα για να συμπεράνει ότι έχει αποκλειστεί. Και αν απλώς τους κρύβεις την ιστορία σου; Λοιπόν, δεν θα μπορούν να δουν την ιστορία σας. Οπότε, υποθέτουμε ότι θα σκεφτούν ότι κάτι συμβαίνει. Καλύτερα να αρχίσετε να δίνετε μερικές καλές εξηγήσεις.