Πώς να κατεβάσετε τα τραγούδια του Spotify για να τα ακούσετε εκτός σύνδεσης

Βασικά Takeaways

 • Η λήψη μουσικής στο Spotify είναι εκπληκτικά απλή και σας επιτρέπει να ακούτε περιεχόμενο εκτός σύνδεσης για να αποθηκεύσετε τα δεδομένα του κινητού σας τηλεφώνου.
 • Οι χρήστες του Spotify Premium μπορούν να κατεβάσουν μουσική (ή/και podcast) τόσο στις εφαρμογές για κινητά όσο και σε επιτραπέζιους υπολογιστές, αλλά όχι στο web player.
 • Οι χρήστες Premium μπορούν να κατεβάσουν έως και 10.000 τραγούδια σε πέντε διαφορετικές συσκευές, ενώ οι δωρεάν χρήστες μπορούν να κατεβάσουν μόνο podcast και να μην ενεργοποιήσουν τη λειτουργία εκτός σύνδεσης.

Δεν είναι μόνο δυνατό, αλλά εκπληκτικά απλό, να κατεβάσετε τραγούδια του Spotify για να τα ακούσετε εκτός σύνδεσης. Και η Λειτουργία εκτός σύνδεσης του Spotify σημαίνει ότι μπορείτε να διασφαλίσετε ότι έχετε πρόσβαση μόνο σε περιεχόμενο που έχετε λάβει, αποτρέποντάς σας από τη σπατάλη των δεδομένων κινητής τηλεφωνίας σας.

Πώς να κατεβάσετε τα τραγούδια του Spotify για να τα ακούσετε εκτός σύνδεσης

Μπορείτε να κατεβάσετε μουσική (και podcast) από το Spotify τόσο στις εφαρμογές για κινητά όσο και σε επιτραπέζιους υπολογιστές (αλλά όχι σε αυτήν Spotify Web Player). Δείτε πώς…

Πώς να κατεβάσετε μουσική στο Spotify στο κινητό σας

Ανοίξτε την εφαρμογή Spotify στο τηλέφωνό σας και βρείτε το τραγούδι, το άλμπουμ ή τη λίστα αναπαραγωγής που θέλετε να κατεβάσετε για ακρόαση εκτός σύνδεσης.

Για να κατεβάσετε ένα μεμονωμένο τραγούδι, θα πρέπει πρώτα να το προσθέσετε σε μια λίστα αναπαραγωγής. Ο απλούστερος τρόπος είναι να το προσθέσετε στα τραγούδια που σας αρέσουν κάνοντας κλικ
το σύμβολο +
ενώ έπαιζε ένα τραγούδι. Ή μπορείτε να δημιουργήσετε μια λίστα αναπαραγωγής Spotify και να προσθέσετε τραγούδια σε αυτήν με μη αυτόματο τρόπο.

  11 καλύτερα πληκτρολόγια παιχνιδιού για ρευστό και αποκριτικό παιχνίδι

Για να κατεβάσετε ένα άλμπουμ ή μια λίστα αναπαραγωγής, αναζητήστε το άλμπουμ ή τη λίστα αναπαραγωγής που θέλετε να ακούσετε εκτός σύνδεσης, κάντε κλικ σε αυτό και, στη συνέχεια, αναζητήστε το κουμπί Λήψη (ένα βέλος προς τα κάτω σε έναν κύκλο). Αυτό βρίσκεται πάνω από τις λίστες τραγουδιών, στα αριστερά του κουμπιού Αναπαραγωγή.

Απλώς πατήστε αυτό το κουμπί και το άλμπουμ ή η λίστα αναπαραγωγής θα γίνει λήψη στη συσκευή σας για να μπορείτε να το ακούσετε εκτός σύνδεσης.

Πώς να κατεβάσετε μουσική στο Spotify στην επιφάνεια εργασίας σας

 • Ανοίξτε την εφαρμογή Spotify στον υπολογιστή σας και βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι.
 • Μεταβείτε στο άλμπουμ ή στη λίστα αναπαραγωγής που θέλετε να κατεβάσετε και κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη (το κάτω βέλος που βρίσκεται στην ίδια γραμμή με το κουμπί Αναπαραγωγή).
 • Σε αντίθεση με τα τραγούδια, μπορείτε να κάνετε λήψη μεμονωμένων podcast για ακρόαση εκτός σύνδεσης. Έτσι, αναζητήστε το podcast που θέλετε να ακούσετε και επιλέξτε το για να εμφανιστεί η λίστα των επεισοδίων. Θα δεις το
  Κατεβάστε
  κουμπί στην κάτω αριστερή γωνία κάθε επεισοδίου. Απλώς κάντε κλικ σε αυτό για να κατεβάσετε αυτό το επεισόδιο και
  ακούστε το αγαπημένο σας podcast
  .

  Πώς να βρείτε όλα όσα έχετε κατεβάσει στο Spotify

  Αφού κατεβάσετε κάποιο περιεχόμενο, πρέπει να ξέρετε πού να το βρείτε. Δείτε πώς…

 • Ανοίξτε την εφαρμογή Spotify στη συσκευή σας και κάντε κλικ στη βιβλιοθήκη σας.
 • Κάντε κύλιση στις επιλογές μέχρι να βρείτε Λήψη.
 • Κάντε κλικ σε αυτό για να αποκαλύψετε μια πλήρη λίστα με όλα όσα έχετε κατεβάσει στο Spotify.
 • Εάν έχετε κατεβάσει πολύ περιεχόμενο, μπορείτε να ταξινομήσετε το περιεχόμενο που έχετε λάβει με διάφορους τρόπους για να σας βοηθήσουν να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

    Πώς λειτουργεί η ακύρωση πρόσβασης EA;

  Από προεπιλογή, το περιεχόμενο που κατεβάσατε ταξινομείται με βάση την πιο πρόσφατη πρόσβαση. Αλλά αν κάνετε κλικ στην επιλογή Πρόσφατα, μπορείτε να ταξινομήσετε κατά Πρόσφατα Προστέθηκαν, Αλφαβητικά ή Δημιουργός.

  Ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείτε, το άλμπουμ, η λίστα αναπαραγωγής ή το podcast που έχετε κατεβάσει θα είναι πλέον διαθέσιμα για ακρόαση εκτός σύνδεσης. Είτε επιλέξετε να βγείτε εκτός σύνδεσης είτε είστε αναγκαστικά εκτός σύνδεσης.

  Γιατί πρέπει να κατεβάζετε μουσική στο Spotify

  Τώρα ξέρετε πώς να κατεβάζετε μουσική στο Spotify, ας εξετάσουμε γιατί πρέπει να το κάνετε.

  Με λίγα λόγια, η λήψη περιεχομένου σημαίνει ότι θα είναι διαθέσιμο για ακρόαση εκτός σύνδεσης. Επομένως, είτε θέλετε να αποσυνδεθείτε σκόπιμα από το Διαδίκτυο (για να αποθηκεύσετε τα δεδομένα του κινητού σας τηλεφώνου) είτε είστε αναγκασμένοι εκτός σύνδεσης (λόγω έλλειψης κάλυψης ή διακοπής λειτουργίας) να έχετε κάποιο περιεχόμενο λήψης (μουσική και/ή podcast) για ακρόαση είναι λογικό. ιδέα.

  Εξάλλου, εκτός κι αν βρίσκεστε στο δωρεάν πρόγραμμα του Spotify και επομένως έχετε περιορισμένες επιλογές αναπαραγωγής ούτως ή άλλως, πληρώνετε για την υπηρεσία. Επομένως, είναι σημαντικό να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο που θέλετε να ακούσετε, ανεξάρτητα από το αν είστε συνδεδεμένοι ή όχι.

  Πώς (και γιατί) να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία εκτός σύνδεσης του Spotify

  Αφού κατεβάσετε κάποιο περιεχόμενο για ακρόαση εκτός σύνδεσης, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη Λειτουργία εκτός σύνδεσης του Spotify. Η ενεργοποίηση της λειτουργίας εκτός σύνδεσης σημαίνει ότι όταν είστε εκτός σύνδεσης, θα μπορείτε να αναπαράγετε μόνο τη μουσική ή/και τα podcast που έχετε κατεβάσει. Αυτή είναι μια άλλη επιλογή που είναι διαθέσιμη μόνο σε συνδρομητές Spotify Premium.

  Για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία εκτός σύνδεσης του Spotify:

 • Ανοίξτε την εφαρμογή Spotify στην κινητή συσκευή σας και συνδεθείτε.
 • Κάντε κλικ στο προφίλ σας στην επάνω αριστερή γωνία και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις και Απόρρητο.
 • Κάντε κύλιση προς τα κάτω μέχρι να δείτε τη Λειτουργία εκτός σύνδεσης κάτω από την επικεφαλίδα Αναπαραγωγή.
 • Κάντε κλικ στο διακόπτη στα δεξιά για να τον ενεργοποιήσετε ή να τον απενεργοποιήσετε (ανάλογα με την τρέχουσα θέση του).
 •   Πώς να συνδέσετε ακουστικά Bluetooth στο Xbox One: Οδηγός βήμα προς βήμα

  Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η λειτουργία εκτός σύνδεσης του Spotify σάς περιορίζει στην ακρόαση του περιεχομένου που έχετε κατεβάσει. Αυτό διασφαλίζει ότι δεν χρησιμοποιείτε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας ή ακόμα και το Wi-Fi σας για να κάνετε ροή οτιδήποτε όταν δεν θέλετε να το κάνετε. Κάτι που είναι σημαντικό εάν βρίσκεστε σε πρόγραμμα περιορισμένων δεδομένων ή εάν έχετε άλλον λόγο για τον οποίο δεν θέλετε να έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο για κάποιο χρονικό διάστημα.

  Τι πρέπει να γνωρίζετε για την ακρόαση του Spotify εκτός σύνδεσης

  Οι χρήστες του Spotify Premium όπως εγώ μπορούν να κατεβάσουν έως και 10.000 τραγούδια ο καθένας σε πέντε διαφορετικές συσκευές, για συνολικά 50.000 τραγούδια. Το οποίο, με εκτίμηση τριών λεπτών/τραγούδι (το οποίο είναι πιθανό να είναι χαμηλό), θα σας έδινε 2500 ώρες μουσικής για να ακούσετε εκτός σύνδεσης.

  Για το περιβάλλον, αυτό είναι κάτι περισσότερο από 104 ημέρες αδιάκοπης ακρόασης. Και αν δεν έχετε σύνδεση στο Διαδίκτυο για τόσο καιρό, έχετε μεγαλύτερα προβλήματα να αντιμετωπίσετε από τη συλλογή τραγουδιών σας.

  Οποιοσδήποτε χρησιμοποιεί το δωρεάν πρόγραμμα του Spotify ΜΠΟΡΕΙ να κατεβάσει podcast για ακρόαση εκτός σύνδεσης, αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να κατεβάσει μουσική. Οι δωρεάν χρήστες δεν μπορούν επίσης να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία εκτός σύνδεσης. Αν και δεν είναι απαραίτητα πρόβλημα, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πιθανότητα κατά λάθος ροής περιεχομένου που δεν έχετε κατεβάσει.

  Η εφαρμογή Spotify πρέπει να συνδέεται στο διαδίκτυο τουλάχιστον μία φορά κάθε 30 ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να παραμείνετε σε λειτουργία εκτός σύνδεσης και να ακούτε μόνο τις λήψεις σας στο διηνεκές. Έτσι, αν ποτέ ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Spotify Premium και μεταβείτε στη χρήση της υπηρεσίας ροής δωρεάν, θα χάσετε τελικά την πρόσβαση στις λήψεις σας.

  Το Spotify είναι μια φανταστική υπηρεσία ροής και η δυνατότητα για τους χρήστες Premium να κατεβάζουν περιεχόμενο για να το ακούσουν εκτός σύνδεσης είναι θεϊκό δώρο. Και δεδομένου του πόσο εύκολο είναι να κατεβάσετε άλμπουμ, λίστες αναπαραγωγής και μεμονωμένα επεισόδια podcast, δεν υπάρχει πραγματικά κανένας λόγος να μην το κάνετε.