Πώς να κατεβάσετε μουσική από το YouTube

Το YouTube είναι το δεύτερο πιο δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης στον κόσμο μετά το Google. Ενώ εκατομμύρια άνθρωποι απολαμβάνουν να παρακολουθούν βίντεο και να ακούν μουσική στην πλατφόρμα, άλλοι προτιμούν να το μεταφέρουν στο επόμενο επίπεδο και να κάνουν λήψη της μουσικής για απόλαυση εκτός σύνδεσης. Αν ανήκετε στη δεύτερη κατηγορία και αναρωτιέστε πώς μπορείτε να το κάνετε, ήρθατε στο σωστό μέρος.

Παρακάτω, θα καλύψουμε αρκετούς δωρεάν ιστότοπους για τη μετατροπή βίντεο YouTube σε MP3. Θα συζητήσουμε επίσης μια premium επιλογή, η οποία είναι η επίσημη εφαρμογή YouTube Music. Οι δωρεάν επιλογές μπορεί να λειτουργήσουν καλύτερα για όσους θέλουν να κατεβάσουν μόνο ένα τραγούδι ή σκοπεύουν να το κάνουν περιστασιακά. Από την άλλη πλευρά, όλοι όσοι αναζητούν τρόπους να κατεβάζουν μουσική από το YouTube τακτικά θα πρέπει να εξετάσουν την επιλογή premium.

Ας πηδήξουμε αμέσως.

Λήψη μουσικής από το YouTube χρησιμοποιώντας το ByClick Downloader

Θα ξεκινήσουμε με μία από τις ευκολότερες, πιο εύχρηστες επιλογές που είναι διαθέσιμες για χρήστες υπολογιστών σήμερα. Το πρόγραμμα λήψης ByClick. Χρειάζονται μόνο μερικά κλικ για να κατεβάσετε μουσική από οποιοδήποτε βίντεο YouTube χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα λήψης ByClick και η δυνατότητα αυτόματης ανίχνευσης καθιστά απίστευτα εύκολη την εργασία με πολλά βίντεο ταυτόχρονα.

Δείτε πώς μπορείτε να κατεβάσετε μουσική χρησιμοποιώντας το ByClick Downloader:

 • Εγκαταστήστε το λογισμικό χρησιμοποιώντας αυτόν τον σύνδεσμο.
 • Κάντε κλικ στις επιλογές μορφοποίησης και στο πού θέλετε να αποθηκεύσετε το βίντεό σας.
 • Κάντε κλικ στο Auto Detect.
 • Πατήστε τα πλαίσια δίπλα στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού που χρησιμοποιείτε για να ανακτήσετε τη μουσική σας στο YouTube. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση.
 • Αποκτήστε πρόσβαση σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού και ξεκινήστε την αναπαραγωγή της μουσικής που θέλετε να κατεβάσετε. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Λήψη MP3.
 • Το MP3 σας θα αποθηκευτεί τώρα στη θέση που ορίσατε στο βήμα 2.

  Λήψη μουσικής από το YouTube χρησιμοποιώντας το VideoProc – Downloader

  Το VideoProc είναι το καλύτερο εργαλείο για τη λήψη ήχου και βίντεο από γνωστούς ιστότοπους όπως το YouTube, το Facebook, το TikTok, το Vevo, το Bilibili κ.λπ. Είναι ελαφρύ αλλά αρκετά ισχυρό για μαζική λήψη πολυμέσων. Επιπλέον, η φιλική διεπαφή χρήστη είναι εύκολα κατανοητή και τα χειριστήρια κάνουν τη μετατροπή υλικού τόσο απλή που οι χρήστες δεν χρειάζεται να γνωρίζουν τίποτα για τους ρυθμούς καρέ ή την ανάλυση, κάτι που ωφελεί τους λιγότερο γνώστες της τεχνολογίας.

    Πώς να αποθηκεύσετε βίντεο YouTube σε Linux με το YouTube-DL

  Είναι πλήρως επιτάχυνση υλικού, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να αξιοποιήσει τον επεξεργαστή, την κάρτα γραφικών και άλλα εξαρτήματα της συσκευής για να επιταχύνει τις μετατροπές. Περιλαμβάνει ακόμη και ορισμένες βασικές δυνατότητες επεξεργασίας βίντεο για την πραγματοποίηση αλλαγών σε βίντεο πριν από τη μετατροπή τους.

  Δείτε πώς μπορείτε να κατεβάσετε μουσική από το VideoProc:

 • Επισκεφτείτε το videoproc.com και κάντε κλικ στο “Λήψη μετατροπέα VideoProc”
 • Στην κύρια οθόνη του VideoProc Converter, κάντε κλικ στο εικονίδιο “Λήψη”.
 • Για να κατεβάσετε ήχους, κάντε κλικ στην επιλογή “Προσθήκη μουσικής”.
 • Αντιγράψτε τη διεύθυνση URL βίντεο/μουσικής και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή «Επικόλληση διεύθυνσης URL και αξιολόγηση» και το VideoProc Converter θα αναλύσει τη διεύθυνση URL και θα σας δώσει μια λίστα με downsrc=”https://wilku.top/wp-content/uploads/2022/04/ 1649945231_262_How-to-Download-Music-From-YouTube.png” data-recalc-dims=”1″/>
 • Κάντε κλικ στο «Λήψη επιλεγμένων βίντεο» αφού επιλέξετε τη μορφή/ανάλυση εξόδου που έχετε επιλέξει από τη λίστα.
 • Τέλος, κάντε κλικ στο “Λήψη τώρα” για να ξεκινήσετε downsrc=”https://wilku.top/wp-content/uploads/2022/04/1649945232_698_How-to-Download-Music-From-YouTube.png” data-recalc-dims= “1”/>
 • Λήψη μουσικής από το YouTube χρησιμοποιώντας MP3Skull

  Το MP3Skull είναι ένας δωρεάν διαδικτυακός μετατροπέας και πρόγραμμα λήψης βίντεο από το YouTube. Ο ιστότοπος έχει γρήγορες μετατροπές χωρίς ουρές και σας επιτρέπει να κατεβάζετε βίντεο διάρκειας έως και δύο ωρών. Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε ή να κατεβάσετε το λογισμικό τους και επίσης δεν θα βλέπετε διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα κατά την περιήγησή σας. Ένα ωραίο χαρακτηριστικό είναι ότι μπορείτε να μετατρέψετε βίντεο που δεν είναι διαθέσιμα ή αποκλεισμένα στη χώρα σας.

  Εκτός από το όριο των δύο ωρών, ο ιστότοπος απαιτεί τα βίντεο να μην έχουν περιορισμό ηλικίας, να είναι διαθέσιμα στο YouTube και να μην διαγράφονται και να μην αποτελούν ζωντανή ροή. Σε περίπτωση που η μετατροπή κολλήσει, προτείνουν να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησής σας και να ξεκινήσετε από την αρχή.

  Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να κατεβάσετε μουσική από το YouTube χρησιμοποιώντας το MP3Skull.

 • Αναζητήστε το βίντεο YouTube που θέλετε να κατεβάσετε.
 • Αντιγράψτε το URL του από τη γραμμή διευθύνσεων.
 • Επικολλήστε το στον μετατροπέα MP3Skull σε αυτήν τη σελίδα.
 • Κάντε κλικ στο κουμπί Μετατροπή για να ξεκινήσει η μετατροπή.
 • Περιμένετε να μετατραπεί το αρχείο και μετά κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη για να ολοκληρωθεί.
 • Ανοίξτε το αρχείο με το αγαπημένο σας πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής. Τώρα μπορείτε να απολαύσετε τα τραγούδια στον υπολογιστή σας ή να τα μεταφέρετε σε άλλες συσκευές.
 • Λήψη μουσικής από το YouTube χρησιμοποιώντας το YouTube σε MP3

  Το YouTube σε MP3 είναι μια από τις πιο βολικές λύσεις για τη λήψη μεμονωμένων συνδέσμων από το YouTube. Το λογισμικό είναι εντελώς δωρεάν στη χρήση και δεν απαιτείται εγγραφή ή εγκατάσταση. Σε αντίθεση με το λογισμικό 4K Video Downloader, σας παρέχει επίσης απεριόριστες λήψεις.

  Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να μετατρέψετε και να κατεβάσετε ένα βίντεο YouTube από αυτόν τον ιστότοπο:

 • Ανοίξτε αυτόν τον σύνδεσμο χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας.
 • Επικολλήστε τη διεύθυνση URL του βίντεο YouTube που θέλετε να κατεβάσετε στο πλαίσιο που εμφανίζεται στην κύρια σελίδα.
 • Κάντε κλικ στο κουμπί Μετάβαση.
 • Επιλέξτε την επιλογή MP3 για τον τύπο αρχείου και επιλέξτε την ποιότητα. Μπορείτε να επιλέξετε από 64 kbps έως 320 kbps. Όσο μικρότερο είναι το επίπεδο συμπίεσης, τόσο μικρότερο θα είναι το αρχείο, σε βάρος της ποιότητας. Φυσικά θέλετε να αναζητήσετε υψηλότερη ποιότητα (και επομένως αριθμό) εκτός και αν εξοικονομείτε χώρο.
 • Κάντε κλικ στο Μετατροπή.
 • Περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία μετατροπής.
 • Κατεβάστε το αρχείο κάνοντας κλικ στο κουμπί Λήψη.
 • Το αρχείο βρίσκεται πλέον στον υπολογιστή σας και μπορείτε να το παίξετε στην αγαπημένη σας συσκευή αναπαραγωγής μουσικής ή να το μεταφέρετε σε άλλες συσκευές.
 •   Πώς να ρυθμίσετε την ταχύτητα αναπαραγωγής στην εφαρμογή YouTube

  Συμβουλή: Οι χρήστες με χαμηλό αποθηκευτικό χώρο στους υπολογιστές τους μπορεί να εκτιμήσουν την επιλογή “Αποθήκευση στο Dropbox” που τους επιτρέπει να αποθηκεύουν το τραγούδι χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό τους στο Dropbox και τον ηλεκτρονικό χώρο αποθήκευσης.

  Λήψη εφαρμογής YouTube Music για εκτός σύνδεσης

  Έχουμε υπέροχα νέα για όλους όσους περνούν ένα μεγάλο μέρος της ημέρας τους ακούγοντας μουσική στο YouTube. Μια ειδική εφαρμογή που ονομάζεται Μουσική YouTube σάς επιτρέπει να κατεβάζετε MP3 από τα αγαπημένα σας βίντεο.

  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή στον υπολογιστή σας (Windows 10, Mac, Linux) ή στο smartphone Android και iOS. Το λογισμικό σάς επιτρέπει να αναζητήσετε καλλιτέχνες, άλμπουμ και είδη. Όταν επιλέγετε το αγαπημένο σας τραγούδι ή καλλιτέχνη, η εφαρμογή θα εμφανίσει μια λίστα αναπαραγωγής με προτεινόμενα κανάλια. Επίσης, παρακολουθεί τη μουσική σας και σας επιτρέπει να έχετε γρήγορη πρόσβαση σε αυτήν όταν επιστρέψετε στην εφαρμογή.

  Με την εγγραφή σας στη συνδρομή YouTube Music Premium, μπορείτε να ακούτε αυτά τα τραγούδια εκτός σύνδεσης. Εάν είστε φοιτητής, θα λατρέψετε το 50% φοιτητικό τους ποσοστό, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να πληρώνετε μόνο 4,99 $ το μήνα για την υπηρεσία.

  Υπάρχουν πολλά προνόμια από τη χρήση της premium έκδοσης, όπως:

  • Δεν υπάρχουν διαφημίσεις κατά την αναπαραγωγή τραγουδιών ή βίντεο
  • Αναπαραγωγή μουσικής στο παρασκήνιο της συσκευής σας
  • Λήψη μουσικής για ακρόαση εκτός σύνδεσης

  Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να κατεβάσετε μουσική από το YouTube χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή:

 • Κατεβάστε την εφαρμογή Μουσική YouTube από το Google Play ή το App Store. Για να λάβετε την έκδοση του Desktop Player, κάντε κλικ εδώ.
 • Εάν δεν το έχετε κάνει ήδη, εγγραφείτε για τον premium λογαριασμό. Μπορείτε να το κάνετε μέσω του προγράμματος περιήγησής σας, πραγματοποιώντας είσοδο στον λογαριασμό σας στο YouTube και μεταβαίνοντας στη σελίδα Premium.
 • Ανοίξτε την εφαρμογή YT Music στον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας.
 • Αναζητήστε τα τραγούδια ή τις λίστες αναπαραγωγής βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε εκτός σύνδεσης.
 • Παίξτε το τραγούδι ή τη λίστα αναπαραγωγής.
 • Πατήστε στο Μενού (τρεις κάθετες κουκκίδες στο πάνω χέρι της οθόνης) και πατήστε Λήψη.
 • Τώρα μπορείτε να βρείτε το τραγούδι όταν μεταβείτε στη Βιβλιοθήκη σας και μετά στις Λήψεις.
 •   Πώς να προσθέσετε σελιδοδείκτες σε ένα βίντεο YouTube [Chrome]

  Σημείωση για τη Νομιμότητα

  Είναι σημαντικό να πούμε λίγα λόγια για τη νομιμότητα των λήψεων μουσικής. Στην ουσία, αυτό εξαρτάται από την πολιτική ιδιοκτησίας βίντεο.

  Σίγουρα μπορείτε να κατεβάσετε βίντεο που είναι ιδιοκτησία σας ή τα προσωπικά σας βίντεο στο YouTube. Επιτρέπεται επίσης η λήψη μη κρυπτογραφημένων βίντεο δημόσιου τομέα. Μπορείτε πάντα να αναζητήσετε βίντεο αυτού του είδους πληκτρολογώντας βίντεο “δημόσιου τομέα” ή “μη κρυπτογραφημένα”.

  Ωστόσο, δεν πρέπει να κατεβάζετε βίντεο με πνευματικά δικαιώματα χωρίς την άδεια του κατόχου. Οι περισσότεροι ιστότοποι που αναφέρονται αναφέρουν στους όρους και τις υπηρεσίες τους ότι δεν πρέπει να κατεβάζετε ή να διαθέτετε υλικό που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα, υλικό που προστατεύεται από τη νομοθεσία περί εμπορικών σημάτων ή υπόκειται σε δικαιώματα ιδιοκτησίας τρίτων χωρίς την άδεια του νόμιμου κατόχου.

  Η Google επιτρέπεται να λάβει μέτρα εναντίον οποιουδήποτε κατεβάζει ένα βίντεο YouTube χρησιμοποιώντας εργαλεία ή υπηρεσίες που παραβιάζουν την άδεια χωρίς την άδεια του κατόχου.

  Πρόσθετες συχνές ερωτήσεις

  Ακολουθούν μερικές ακόμη απαντήσεις που θα σας βοηθήσουν να κατεβάσετε μουσική από το YouTube.

  Μπορώ να κατεβάσω το Youtube στο iPhone ή το Android μου;

  Ναι, μπορείτε να κατεβάσετε τραγούδια YouTube στην κινητή συσκευή σας. Υπάρχουν επίσης διάφοροι τρόποι για να γίνει αυτό. Τα περισσότερα από τα προγράμματα που παραθέσαμε στον οδηγό είναι προσβάσιμα από κινητές συσκευές. Ωστόσο, το YouTube σε MP3 λέει ότι μόνο οι χρήστες Android μπορούν να μετατρέψουν βίντεο με τα smartphone τους.

  Συνολικά, το πιο βολικό (και ασφαλέστερο) για λήψη τραγουδιών YouTube σε κινητές συσκευές είναι μέσω της εφαρμογής YouTube Music. Αυτή είναι μια premium εφαρμογή, αλλά αξίζει τον κόπο για όλους όσους απολαμβάνουν τη μουσική καθημερινά και δεν τους πειράζει να ξοδεύουν 9,99 $ το μήνα.

  Θα λάβω κακόβουλο λογισμικό χρησιμοποιώντας ιστότοπους λήψης τρίτων στο YouTube;

  Ένας σημαντικός αριθμός μολύνσεων από κακόβουλο λογισμικό είναι αποτέλεσμα λήψεων από αναξιόπιστες πηγές. Πολλοί ιστότοποι έχουν κατασκευαστεί κυρίως για να μολύνουν υπολογιστές προσφέροντας «νόμιμες» υπηρεσίες για λήψη. Εν ολίγοις: ναι, μπορείτε να λάβετε κακόβουλο λογισμικό χρησιμοποιώντας ιστότοπους λήψης τρίτων. Δεν είναι κάθε ιστότοπος μολυσματικός, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν τον επισκέπτεστε και να βεβαιωθείτε ότι κάνετε κλικ στα σωστά κουμπιά.

  Συνιστούμε να ενημερώσετε το λογισμικό προστασίας από ιούς (ή να αποκτήσετε ένα αν δεν το χρησιμοποιείτε ήδη) πριν προχωρήσετε σε ιστότοπους αυτού του είδους. Για να αποφύγετε την απάτη, χρησιμοποιήστε τους ιστότοπους που προτείνουμε σε αυτόν τον οδηγό.

  Φέρτε μουσική μαζί σας όπου κι αν πάτε

  Η λήψη μουσικής από το YouTube μπορεί να είναι βολική όταν βγαίνετε στο δρόμο, τρέχετε ή απλώς αποθηκεύετε δεδομένα σύνδεσης. Δεν υπάρχει λόγος να μείνετε χωρίς τα αγαπημένα σας beat ανά πάσα στιγμή. Αρκετοί ιστότοποι μπορούν να σας βοηθήσουν να φέρετε τη μουσική στην τσέπη όλων, ανεξάρτητα από τη σύνδεση στο διαδίκτυο.

  Θα πρέπει τώρα να μπορείτε να κατεβάζετε τραγούδια και λίστες αναπαραγωγής YouTube δωρεάν ή να εγγραφείτε στο YouTube Music Premium για απεριόριστες λήψεις μουσικής. Τέλος, όταν επιλέγετε δωρεάν υπηρεσίες ιστοτόπου μετατροπέων, να είστε προσεκτικοί σχετικά με τη νομιμότητα και να μην κάνετε λήψη περιεχομένου που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα, εκτός εάν έχετε τη συγκατάθεση του κατόχου.

  Ποιος ιστότοπος μετατροπής βίντεο σας άρεσε περισσότερο; Σκέφτεστε να εγγραφείτε στο YouTube Premium; Μοιραστείτε τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.