Πώς να καταργήσετε την αποστολή μηνυμάτων στο Instagram

Το Instagram είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές για συσκευές Android ή iOS. Οι άνθρωποι το χρησιμοποιούν για να μοιράζονται τα βίντεο και τις φωτογραφίες τους και να μεταδίδουν ζωντανά για να αλληλεπιδράσουν με τους ακόλουθούς τους σε αυτήν την πλατφόρμα. Το Instagram έχει επίσης ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά, που ονομάζεται Reels. Οι χρήστες IG αγαπούν να περνούν χρόνο παρακολουθώντας τροχούς. Σας δίνει διασκεδαστικά βίντεο. Επίσης, οι χρήστες μπορούν να ανεβάσουν πολλές φωτογραφίες και βίντεο και να τις μοιραστούν με τους φίλους και την οικογένειά τους. Μπορούν επίσης να δουν σχόλια και likes στην ανάρτηση που μοιράζονται στο προφίλ τους. Και ένα από τα πιο χρησιμοποιούμενα χαρακτηριστικά στο IG είναι το Direct Messaging. Οποιοσδήποτε χρήστης Insta μπορεί να στείλει DM σε άλλους χρήστες με ευκολία. Αλλά μερικές φορές, οι χρήστες μπορεί να θέλουν να διαγράψουν ή να μη στείλουν μηνύματα στο Instagram για κάποιους λόγους. Έτσι, με τη βοήθεια αυτού του άρθρου, θα μάθετε πώς να διαγράφετε όλα τα μηνύματα στο Instagram και από τις δύο πλευρές και να διαγράφετε μαζικά τα μηνύματα Instagram.

Πώς να καταργήσετε την αποστολή μηνυμάτων στο Instagram

Θα μάθετε πώς να καταργείτε την αποστολή μηνυμάτων στο Instagram και να διαγράφετε όλα τα μηνύματα στο Instagram και από τις δύο πλευρές περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

  Πώς να προσθέσετε λεζάντες στις ιστορίες Instagram

Υπάρχει τρόπος να δείτε όλα τα DM Instagram;

Ναι, μπορείτε να δείτε όλα τα DM Instagram πατώντας στο εικονίδιο του Messenger από την καρτέλα Home της εφαρμογής Instagram.

Ξέρει ο άλλος πότε διαγράφετε μια συνομιλία στο Instagram;

Όχι, ο άλλος δεν θα ξέρει ότι έχετε διαγράψει τη συνομιλία στο Instagram. Συνήθως, κάθε φορά που διαγράφετε μια συνομιλία στο Instagram, η ενέργεια πραγματοποιείται μόνο από εσάς. Το Instagram δεν δείχνει στο άλλο άτομο ότι διαγράψατε το μήνυμα. Σε άλλες εφαρμογές, όπως το WhatsApp, το άλλο άτομο μαθαίνει ότι διαγράψατε ένα μήνυμα. Αλλά στο Instagram, το διαγραμμένο μήνυμα εξαφανίζεται από τη συνομιλία χωρίς να αφήνει κανένα ίχνος.

Ο αποκλεισμός κάποιου στο Instagram διαγράφει μηνύματα;

Όχι, ο αποκλεισμός κάποιου στο Instagram δεν διαγράφει το μήνυμα. Εάν αποκλείσετε κάποιον, το Instagram δεν θα διαγράψει το μήνυμα. τα μηνύματα θα εξακολουθούν να υπάρχουν στο πλαίσιο συνομιλίας. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, εάν εσείς και το άτομο που αποκλείσατε είστε στην κοινή ομάδα, θα ειδοποιηθείτε εάν θέλετε να παραμείνετε σε μια ομάδα ή όχι. Εάν επιλέξετε να παραμείνετε στην ομάδα, και οι δύο θα δείτε το μήνυμα του άλλου μόνο σε αυτήν την ομάδα. Το Instagram είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές που συνοδεύεται από εξαιρετικές πολιτικές απορρήτου. Όταν αποκλείετε κάποιον, μπορεί να δει το παλαιότερο μήνυμά σας αλλά όχι το νέο που στέλνετε. Και όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το Instagram δεν διαγράφει το μήνυμα όταν αποκλείετε κάποιον στο Instagram.

Πώς να καταργήσετε την αποστολή μηνυμάτων στο Instagram;

Ας δούμε τα βήματα για την κατάργηση αποστολής μηνυμάτων στο IG.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο δικό σας Android ή iOS συσκευές.

2. Πατήστε στο εικονίδιο Messenger από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

3. Πατήστε στην επιθυμητή συνομιλία από τη λίστα.

4. Πατήστε παρατεταμένα το μήνυμα που θέλετε.

5. Πατήστε Unsend για να καταργήσετε την αποστολή του μηνύματός σας στο Instagram.

Πώς να καταργήσετε την αποστολή όλων των μηνυμάτων στο Instagram;

Μπορείτε να αναιρέσετε την αποστολή όλων των μηνυμάτων ένα προς ένα σε ένα παράθυρο συνομιλίας IG με τη βοήθεια των βημάτων που αναφέρονται παραπάνω.

  Πώς να δείτε τη δραστηριότητα του ακόλουθου σας στο Instagram

Πώς καταργείτε την αποστολή DM στο Instagram ταυτόχρονα;

Δεν υπάρχει δυνατότητα για να αναιρέσετε την αποστολή όλων των DM Instagram ταυτόχρονα. Το Instagram έχει εξαιρετικές πολιτικές απορρήτου, αλλά δεν έχει τη δυνατότητα να διαγράφει όλα τα DM Instagram ταυτόχρονα. Αλλά μπορείτε να αποστείλετε τα μηνύματα ένα προς ένα.

Πώς διαγράφετε όλα τα μηνύματα στο Instagram;

Για να διαγράψετε όλα τα μηνύματά σας στο Instagram, πρέπει πρώτα να αλλάξετε τον λογαριασμό σας σε έναν επαγγελματικό λογαριασμό. Μετά από αυτό, θα έχετε την επιλογή να διαγράψετε όλα τα μηνύματα ταυτόχρονα.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Instagram και πατήστε την καρτέλα Προφίλ από την κάτω δεξιά γωνία.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του χάμπουργκερ > Επιλογή Ρυθμίσεις.

3. Μετά από αυτό, πατήστε στην επιλογή Λογαριασμός.

4. Πατήστε Μετάβαση σε επαγγελματικό λογαριασμό.

5. Θα σας γίνουν μερικές ερωτήσεις αφού επιλεγούν για το τι θα προσθέσετε στον επαγγελματικό σας λογαριασμό. Επιλέγοντας Συνέχεια, θα ολοκληρώσετε τελικά τη μεταφορά του λογαριασμού σας.

6. Επισκεφτείτε την καρτέλα Αρχική σελίδα αφού μεταβείτε σε έναν επαγγελματικό λογαριασμό και πατήστε το εικονίδιο Messenger.

7. Στη συνέχεια, πατήστε στο εικονίδιο πολλαπλών επιλογών, όπως φαίνεται παρακάτω.

8. Στη συνέχεια, πατήστε στις συνομιλίες που θέλετε να διαγράψετε.

9. Πατήστε Διαγραφή.

Έτσι διαγράφετε όλα τα μηνύματά σας στο Instagram ταυτόχρονα. Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να μάθετε πώς να αναιρείτε την αποστολή μηνυμάτων στο Instagram.

Πώς διαγράφετε μαζικά τα μηνύματα Instagram;

Δεν υπάρχει τρόπος να διαγράψετε όλα τα μηνύματα ταυτόχρονα στους προσωπικούς λογαριασμούς Instagram. Αλλά μπορείτε να το κάνετε αυτό με τη βοήθεια ενός επαγγελματικού λογαριασμού Instagram. Διαβάστε και ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να διαγράψετε μαζικά τα μηνύματα Instagram.

Πώς διαγράφετε μια ολόκληρη συνομιλία στο Instagram και στις δύο πλευρές; Πώς να διαγράψετε όλα τα μηνύματα στο Instagram και από τις δύο πλευρές;

Ας δούμε τα βήματα για τη διαγραφή όλων των IG DM και από τις δύο πλευρές.

Σημείωση 1: Για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία εξαφάνισης για μια συνομιλία, εσείς και το άτομο πρέπει να ακολουθείτε ο ένας τον άλλον στο Instagram.

  Πώς να προσθέσετε τοποθεσία στο Instagram Bio

Σημείωση 2: Ο παραλήπτης χρήστης IG θα λάβει ειδοποίηση ότι η λειτουργία Vanish είναι ενεργοποιημένη.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και πατήστε το εικονίδιο του Messenger από την επάνω δεξιά γωνία.

2. Πατήστε στο εικονίδιο συν από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

3. Πατήστε στην επιθυμητή συνομιλία > όνομα χρήστη από το επάνω μέρος της συνομιλίας.

4. Ενεργοποιήστε το διακόπτη για τη λειτουργία Vanish. Καθώς η λειτουργία εξαφάνισης είναι ενεργοποιημένη, το άλλο άτομο που συμμετέχει στη συνομιλία θα ειδοποιηθεί.

Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να μάθετε πώς να αναιρείτε την αποστολή μηνυμάτων στο Instagram.

Πώς να διαγράψετε όλα τα μηνύματα Instagram ταυτόχρονα στο iPhone σας;

Ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να διαγράψετε όλα τα IG Direct Messages ταυτόχρονα στην εφαρμογή IG iOS. Αλλά να γνωρίζετε ότι ο παραλήπτης θα λάβει ειδοποίηση ότι ενεργοποιήσατε τη λειτουργία Vanish. Εάν θέλετε να διαγράψετε μηνύματα χωρίς να το γνωρίζουν, διαβάστε την παρακάτω μέθοδο.

Πώς διαγράφετε τα μηνύματα Instagram και στις δύο πλευρές χωρίς να το γνωρίζουν;

Ακολουθούν τα βήματα για τη διαγραφή μηνυμάτων IG και στις δύο πλευρές χωρίς να το γνωρίζει ο παραλήπτης.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Instagram στο τηλέφωνό σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο Messenger > επιθυμητή συνομιλία.

3. Πατήστε παρατεταμένα το μήνυμα που θέλετε και πατήστε Unsend.

4. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία για πολλά μηνύματα για να τα διαγράψετε όλα χωρίς να το γνωρίζει ο χρήστης IG.

Αυτό θα διαγράψει μηνύματα και από τις δύο πλευρές και το άλλο άτομο δεν θα μπορεί να δει το μήνυμα.

Πώς να διαγράψετε μηνύματα στο Instagram από το άλλο άτομο;

Δυστυχώς, δεν μπορείτε να διαγράψετε μηνύματα στο Instagram από το άλλο άτομο. Είτε μπορείτε να διαγράψετε ολόκληρη τη συνομιλία είτε μόνο τα μηνύματα που στείλατε.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς να αναιρείτε την αποστολή μηνυμάτων στο Instagram και να διαγράφετε μαζικά μηνύματα Instagram. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.