Πώς να καταλάβετε εάν κάποιος διέγραψε τον λογαριασμό του στο Snapchat

Το Snapchat είναι μια καταπληκτική εφαρμογή όπου εσείς και οι φίλοι σας μπορείτε να παραμένετε συνδεδεμένοι με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Ωστόσο, ξαφνικά, τώρα ο φίλος σου σταμάτησε να συνδέεται μαζί σου. Δεν φαίνεται να μπορείτε να βρείτε την παρουσία του στο Snapchat. Πολλά μπορούν να συμβούν όταν σκεφτόμαστε ποιος θα μπορούσε να είναι ο λόγος. Μπορεί να υπάρχουν διάφορες περιστάσεις που το εξηγούν. Λοιπόν, είστε εδώ με την ερώτηση πώς να καταλάβετε εάν κάποιος διέγραψε τον λογαριασμό του στο Snapchat, σωστά; Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε τα αναλυτικά βήματα σχετικά με αυτό. Επίσης, παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο προσωρινής απενεργοποίησης του Snapchat. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα και θα φροντίσουμε να μην σας απογοητεύσουμε.

Πώς να καταλάβετε εάν κάποιος διέγραψε τον λογαριασμό του στο Snapchat

Μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι κάποιος έχει πραγματικά διαγράψει τον λογαριασμό του στο Snapchat ελέγχοντας το Snap Score, το Snap που έχει στείλει και το Snap Map. Συνεχίστε να διαβάζετε για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν το ίδιο λεπτομερώς αργότερα σε αυτό το άρθρο.

Μπορώ να απενεργοποιήσω προσωρινά τον λογαριασμό μου στο Snapchat;

Ναι, μπορείτε να απενεργοποιήσετε προσωρινά τον λογαριασμό Snapchat ανά πάσα στιγμή. Συνήθως, οι άνθρωποι απενεργοποιούν τους λογαριασμούς τους για να κάνουν ένα διάλειμμα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μπορείτε, όμως, να το ενεργοποιήσετε εκ νέου αν συνδεθείτε στον λογαριασμό από την εφαρμογή ή τον ιστότοπο στο πρόγραμμα περιήγησης εντός 30 ημερών από την περίοδο απενεργοποίησης.

  Πώς να αλλάξετε όταν λήγουν τα μηνύματα στο Snapchat

Μπορεί κάποιος να διαγράψει τον λογαριασμό του στο Snapchat;

Ναι, οποιοσδήποτε μπορεί να διαγράψει τον λογαριασμό Snapchat. Αφού διαγραφεί ο λογαριασμός σας, οι φίλοι σας δεν θα μπορούν να δουν ή να επικοινωνήσουν μαζί σας στο Snapchat. Και μετά από 30 ημέρες, θα διαγραφεί οριστικά.

Πώς να καταλάβετε εάν ένας λογαριασμός Snapchat είναι ενεργός;

Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη λειτουργία που να δείχνει εάν ένας λογαριασμός είναι ενεργός ή αν ήταν πρόσφατα ενεργός στο Snapchat. Υπάρχουν κάποιες μέθοδοι με τις οποίες μπορείτε να αναγνωρίσετε. Τρεις από αυτούς αναφέρονται παρακάτω:

Μέθοδος 1: Ελέγξτε τη βαθμολογία Snap του λογαριασμού στόχου

Εάν η βαθμολογία του snap αυξάνεται, αυτό σημαίνει ότι ο φίλος είναι ενεργός ή πρόσφατα ενεργός. Για να ελέγξετε το snap score, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat.

2. Πατήστε στο εικονίδιο Bitmoji από την επάνω αριστερή γωνία.

3. Τώρα, πατήστε στην επιλογή Οι φίλοι μου.

4. Από τη λίστα φίλων, πατήστε στο προφίλ που θέλετε.

5. Ελέγξτε το Snap Score κάτω από το όνομα του προφίλ.

Μέθοδος 2: Ελέγξτε το Snap Map

Εάν ο φίλος σας έχει επιλέξει να μοιραστεί την τοποθεσία του μαζί σας, το Bitmoji του θα εμφανιστεί στον snap χάρτη. Εάν ο λογαριασμός είναι αυτήν τη στιγμή ανενεργός, το Bitmoji δεν θα εμφανιστεί στον χάρτη. Μπορείτε να δείτε το στιγμιότυπο χάρτη αφού πατήσετε στην καρτέλα Χάρτης από την κάτω γραμμή, όπως φαίνεται παρακάτω.

Μέθοδος 3: Ελέγξτε την κατάσταση του Sent Snap

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε την κατάσταση του απεσταλμένου snap στον επιθυμητό λογαριασμό Snapchat με τη βοήθεια των παρακάτω βημάτων.

  Πώς να επεξεργαστείτε το κείμενο του Snapchat μετά τη δημοσίευση

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat στο τηλέφωνό σας.

2. Πατήστε στην καρτέλα Chat από την κάτω γραμμή, όπως φαίνεται παρακάτω.

3. Πατήστε στο εικονίδιο Κάμερα από την επιθυμητή συνομιλία.

4. Τώρα, τραβήξτε ένα στιγμιότυπο από την ανοιχτή Κάμερα και πατήστε Αποστολή για να το παραδώσετε στην επιλεγμένη συνομιλία.

5. Μόλις σταλεί, θα εμφανιστεί η κατάσταση Παράδοσης, όπως φαίνεται παρακάτω.

6Α. Όταν θα δείτε την κατάσταση Ανοιχτό για το απεσταλμένο στιγμιότυπο στην επιθυμητή συνομιλία, όπως φαίνεται παρακάτω, ο λογαριασμός προορισμού είναι ενεργός.

6Β. Εάν συνεχίσετε να βλέπετε την κατάσταση Παράδοσης για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορείτε να επιβεβαιώσετε ότι ο λογαριασμός-στόχος είναι ανενεργός.

Πώς να μάθετε εάν κάποιος διέγραψε το Snapchat; Πώς να καταλάβετε εάν κάποιος διέγραψε τον λογαριασμό του στο Snapchat;

Όλα τα άτομα με τα οποία είστε φίλοι στο Snapchat θα εμφανίζονται στη λίστα φίλων. Εάν κάποιος από τους φίλους σας δεν εμφανίζεται στη λίστα, το άτομο μπορεί να έχει διαγράψει τον λογαριασμό του. Για να το διευκρινίσετε, μπορείτε να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat.

2. Πατήστε στο εικονίδιο Αναζήτηση από την κορυφή, όπως φαίνεται παρακάτω.

3. Εισαγάγετε το όνομα χρήστη ή το πραγματικό όνομα του προφίλ προορισμού.

Εάν το προφίλ δεν είναι ορατό, τότε μπορείτε να καταφύγετε στο συμπέρασμα ότι ο στοχευόμενος λογαριασμός Snapchat έχει διαγραφεί.

Τι θα συμβεί αν κάποιος διαγράψει το Snapchat του;

Όταν κάποιος διαγράφει ή απενεργοποιεί τον λογαριασμό Snapchat:

  • Πρώτον, ο λογαριασμός απενεργοποιείται, πράγμα που σημαίνει ότι οι φίλοι τους δεν θα μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί τους.
  • Υπάρχει μια διάρκεια 30 ημερών για την επανενεργοποίηση του λογαριασμού με απλή σύνδεση. Μετά από 30 ημέρες, ο λογαριασμός θα διαγραφεί οριστικά, συμπεριλαμβανομένων όλων των δεδομένων που σχετίζονται με τον λογαριασμό.
  • Ο λογαριασμός δεν θα εμφανίζεται σε καμία από τις λίστες φίλων τους. Και αν το αναζητήσετε, το προφίλ δεν θα είναι ορατό καθώς θα διαγραφεί οριστικά.
  • Ο λογαριασμός Snapchat, αφού διαγραφεί, δεν μπορεί να αποκατασταθεί.
  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Shazam Inside Snapchat για να βρείτε και να ακούσετε τραγούδια

Εάν κάποιος διέγραψε το Snapchat, εξαφανίζεται το όνομά του;

Ναι, το όνομα του διαγραμμένου λογαριασμού εξαφανίζεται. Επίσης, τα δεδομένα που σχετίζονται με τον λογαριασμό διαγράφονται οριστικά. Ακόμα κι αν κάποιος το αναζητήσει στη λίστα φίλων, το προφίλ προορισμού δεν θα εμφανιστεί. Και ακόμα κι αν προσπαθήσετε να κάνετε αναζήτηση με όνομα χρήστη ή πραγματικό όνομα, το προφίλ δεν θα είναι πλέον ορατό.

Πώς ξέρετε εάν κάποιος σας διέγραψε στο Snapchat ή διέγραψε τον λογαριασμό του;

Δεν είναι δύσκολο, αλλά είναι λίγο δύσκολο να καταλάβεις αν κάποιος σε διέγραψε στο Snapchat. Εάν έχετε αμφιβολίες ότι ο φίλος σας σας έχει αφαιρέσει από τη λίστα φίλων, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να μάθετε την αλήθεια:

1. Από την αρχική σελίδα του Snapchat, πατήστε στο εικονίδιο Προφίλ.

2. Πατήστε στο My Friends για να δείτε τη λίστα των φίλων σας, όπως φαίνεται παρακάτω.

3. Εάν το επιθυμητό προφίλ δεν είναι ορατό, μεταβείτε στην αρχική σελίδα και πατήστε το εικονίδιο Αναζήτηση.

4. Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη ή το πραγματικό όνομα στη γραμμή αναζήτησης και αναζητήστε το επιθυμητό προφίλ Snapchat.

5. Εάν βρήκατε το προφίλ προορισμού, αυτό σημαίνει ότι έχετε αφαιρεθεί ως φίλος από τη λίστα τους.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς μπορείτε να καταλάβετε εάν κάποιος διέγραψε τον λογαριασμό του στο Snapchat. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις ή τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Ενημερώστε μας για το θέμα που θέλετε να μάθετε στο επόμενο άρθρο μας.