Πώς να κάνετε το Spotify Top Ten n-gen Art

Αυτές τις μέρες, υπάρχουν πολλές μέθοδοι και εφαρμογές τρίτων που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να μετατρέψουμε τα δεδομένα του Spotify σε υπέροχα έργα τέχνης. Αν θυμάστε, μπορούσαμε να εξετάσουμε μόνο τα στατιστικά μας στο Spotify στο παρελθόν. Και τώρα, πολλές εφαρμογές όπως το Receiptify και το Spotify Iceberg μας έχουν δώσει τη δυνατότητα να βιώσουμε τις μουσικές μας αρεσκείες, τα 10 κορυφαία κομμάτια και είδη και πιο όμορφα. Πρόσφατα, μια νέα τάση εμφανίστηκε και μας επιτρέπει να παράγουμε αισθητική και καλλιτεχνική τέχνη χρησιμοποιώντας τα δεδομένα μας στο Spotify. Έτσι, αν αναρωτιέστε πώς να κάνετε μαγευτική τέχνη από τις προτιμήσεις σας στο Spotify, σας καλούμε. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς να δημιουργήσετε το Spotify top 10 art χρησιμοποιώντας το n-gen Art.

Τι είναι η πλατφόρμα τέχνης n-gen;

Χρησιμοποιώντας τα δεδομένα μουσικής ή ακόμα και φυσικής κατάστασης, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ποικιλία έργων τέχνης στη δυναμική πλατφόρμα τέχνης που ονομάζεται n-Gen. Εδώ, μπορείτε επίσης να εμφανίσετε το έργο τέχνης σας και να εμπλακείτε σε κοινωνική αλληλεπίδραση με άλλους. Λόγω της ικανότητάς του να ενσωματώνει τα δεδομένα μας στο Spotify και να τα μετατρέπει σε όμορφα έργα τέχνης, αυτός ο ιστότοπος έχει γνωρίσει μεγάλη δημοτικότητα πρόσφατα.

  Το 7 καλύτερο λογισμικό διαχείρισης αξιώσεων για όλα τα μεγέθη επιχειρήσεων

Δεδομένου ότι αυτό το εργαλείο μπορεί να δημιουργεί και να μετατρέπει συνεχώς νέα συναρπαστικά έργα τέχνης ανάλογα με τις τροποποιήσεις και τις προσθήκες στη συλλογή δεδομένων μας, όλα τα έργα που δημιουργούνται αναφέρονται ως δυναμική τέχνη.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το n-gen για να δημιουργήσετε το Spotify Top 10 Art

Μόλις συνδέσετε τον λογαριασμό σας Spotify στην πλατφόρμα τέχνης n-gen, μπορείτε να δημιουργήσετε ζωντανή τέχνη από όλα τα διάφορα πρότυπα που είναι διαθέσιμα εδώ. Έτσι, χωρίς καμία άλλη καθυστέρηση, ας μάθουμε πώς να δημιουργήσουμε το Spotify κορυφαία 10 έργα τέχνης από την n-gen:

  • Το πρώτο βήμα είναι να κατευθυνθείτε προς ιστοσελίδα n-gen και κάντε κλικ στο κουμπί Δημιουργία με Spotify.

  • Τώρα, θα σας ζητηθεί να συνδέσετε τον λογαριασμό σας στο Spotify, ώστε να μπορείτε να μετατρέψετε τη συλλογή δεδομένων σας σε όμορφη τέχνη. Συνδέστε λοιπόν τον λογαριασμό σας κάνοντας είσοδο με τα απαραίτητα στοιχεία.

  • Αφού συνδεθείτε, το n-gen-art θα απαιτήσει άδεια πρόσβασης στα δεδομένα του λογαριασμού σας Spotify. Πατήστε το κουμπί Συμφωνώ παρακάτω και προχωρήστε στο επόμενο βήμα.

  • Τώρα θα συνδεθείτε ως επισκέπτης και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη δημιουργία νέου λογαριασμού στο n-gen. Μπορείτε να το κάνετε εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια συλλογή από τα δεδομένα σας. Διαφορετικά, κάντε κλικ στο κουμπί Δημιουργία τώρα κάτω από τα στοιχεία του λογαριασμού σας στο Spotify.
  8 Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα ενός συστήματος ενιαίας ψηφιακής ταυτότητας

  • Τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε να δημιουργείτε τη δική σας τέχνη n-gen χρησιμοποιώντας τα 10 κορυφαία τραγούδια και είδη του spotify. Για να ξεκινήσετε τη δημιουργία, πρέπει να επιλέξετε ένα από τα τέσσερα διαφορετικά πρότυπα. Επιλέξτε οποιοδήποτε από τα πρότυπα που σας αρέσει (μόνο δύο πρότυπα που βασίζονται σε τέχνη είναι διαθέσιμα προς το παρόν).

  • Μετά την επιλογή του προτύπου, θα δημιουργηθούν αμέσως τα μοναδικά κορυφαία 10 έργα σας. Για αυτό το demo, επέλεξα το στυλ bloom και κοιτάξω την υπέροχη τέχνη των λουλουδιών Zinnia που γεννήθηκε από τα δεδομένα μου στο Spotify παρακάτω.

  • Κάτω από την τέχνη, θα δείτε τις επιλογές για να ονομάσετε τα λουλούδια σας, να αποθηκεύσετε τα δέκα κορυφαία έργα n-gen του Spotify, να μοιραστείτε την τέχνη σας και πολλά άλλα.

Πώς να προσαρμόσετε το Spotify Top Ten n-gen Art

  • Μπορείτε να προσαρμόσετε τη μοναδικά δημιουργημένη τέχνη του Spotify top 10 με βάση το γούστο σας χρησιμοποιώντας τα εργαλεία στον ιστότοπο.
  • Για παράδειγμα, στο στυλ άνθισης, μπορείτε να αλλάξετε την προβολή, το χρώμα του φόντου κ.λπ. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε διαφορετικά έργα τέχνης χρησιμοποιώντας διαφορετικά σύνολα δεδομένων που μπορείτε να επιλέξετε εύκολα. Με ένα μόνο κλικ, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό σύνολο έργων τέχνης χρησιμοποιώντας το n-gen.
  Τι είναι το Harmony OS; Επεξήγηση του νέου λειτουργικού συστήματος της Huawei

  • Αν είστε περίεργοι να μάθετε πώς δημιουργήθηκε αυτή η τέχνη, μπορείτε να το ελέγξετε. Τα στοιχεία του είναι διαθέσιμα παρακάτω και κάνοντας λίγη κύλιση, μπορείτε να τα δείτε όλα. Αυτά τα γεγονότα είναι τόσο εκπληκτικά για να ρίξετε μια ματιά πραγματικά.

Και έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε τα δέκα κορυφαία έργα τέχνης από τα δεδομένα σας στο Spotify χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα τέχνης n-gen. Αυτή είναι μια ολοκαίνουργια πλατφόρμα που φαίνεται αρκετά υποσχόμενη για να μας εκπλήξει με την πολύχρωμη τέχνη της. Αυτή είναι μόνο η αρχή και πολύ σύντομα θα έχουμε πολλά πρότυπα για διαφορετικά είδη τέχνης. Μέχρι τότε, πείτε μας τις σκέψεις σας για αυτήν την πλατφόρμα στα παρακάτω σχόλια.

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς μπορώ να γνωρίζω τους 10 κορυφαίους καλλιτέχνες μου στο Spotify;

Μπορείτε να δείτε πώς μπορείτε να δείτε το άρθρο στατιστικών του Spotify για να μάθετε τους 10 κορυφαίους καλλιτέχνες που ακούτε.

Πώς μπορώ να συγκεντρώσω τα στατιστικά του Spotify;

Το Spotify Wrapped είναι διαθέσιμο στο τέλος κάθε έτους στην εφαρμογή Spotify. Σε περίπτωση που το χάσατε, μπορείτε πάντα να τα ελέγξετε στον ιστότοπο του Spotify Wrapped.