Πώς να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων για μια διαδρομή Uber χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Reserve της Uber

Βασικά Takeaways

 • Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Uber’s Reserve για να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων και να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο γνωρίζοντας ότι η διαδρομή σας είναι ασφαλής για μια συγκεκριμένη ώρα και τοποθεσία.
 • Η λειτουργία είναι διαθέσιμη και στις εκδόσεις iOS και Android της εφαρμογής Uber και τα βήματα για να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων είναι τα ίδια.
 • Η κράτηση μιας διαδρομής Uber εκ των προτέρων εξαλείφει το άγχος της μη εύρεσης μιας διαδρομής όταν τη χρειάζεστε, σας επιτρέπει να προγραμματίζετε ταξίδια έως και 90 ημέρες πριν και προσφέρει ειδικές δυνατότητες για παραλαβές και αποβίβαση από το αεροδρόμιο.

Θέλατε ποτέ να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων για να αποφύγετε το άγχος ότι δεν μπορείτε να βρείτε μια διαδρομή όταν την χρειάζεστε πραγματικά; Η λειτουργία Reserve της Uber σάς επιτρέπει να κάνετε ακριβώς αυτό μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Η χρήση της Uber για κράτηση ενός ταξιδιού σημαίνει ότι θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο γνωρίζοντας ότι η διαδρομή σας έχει κλείσει για μια συγκεκριμένη τοποθεσία σε μια συγκεκριμένη ώρα. Εδώ, θα σας δείξουμε πώς να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εύχρηστη λειτουργία στην εφαρμογή Uber.

  Πώς να επιστρέψετε περαιτέρω στο ιστορικό κλήσεων στο iPhone

Πώς να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων στην εφαρμογή Uber

Η δυνατότητα Uber’s Reserve είναι σωτήρια όταν ανησυχείτε ότι ο οδηγός της Uber δεν θα φτάσει στην ώρα σας για μια σημαντική συνάντηση ή δεν θα είναι εκεί όταν η πτήση σας καθυστερήσει. Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι ίδια τόσο με την έκδοση iOS όσο και με την έκδοση Android της εφαρμογής Uber.

Λήψη: Uber για Android | iOS (Ελεύθερος)

Ακολουθήστε αυτές τις απλές οδηγίες για να κλείσετε εκ των προτέρων μια διαδρομή Uber:

 • Ανοίξτε την εφαρμογή Uber, μεταβείτε στις Υπηρεσίες από το κάτω μενού και πατήστε Κράτηση > Κράτηση διαδρομής. Εναλλακτικά, μπορείτε να πατήσετε Τώρα στην αρχική καρτέλα για να κάνετε κράτηση.
 • Πληκτρολογήστε τα στοιχεία του ταξιδιού σας, συμπεριλαμβανομένης της τοποθεσίας παραλαβής, του προορισμού, της ημερομηνίας και της ώρας. Μπορείτε είτε να πληκτρολογήσετε τη διεύθυνση είτε να ορίσετε την τοποθεσία στο χάρτη. Επίσης, μπορείτε να προσαρμόσετε τον χρόνο παραλαβής σας με βάση την ώρα που θέλετε να παραδοθείτε.
 • Πατήστε Επόμενο για να κλείσετε τη διαδρομή σας με το Uber όπως θα κάνατε συνήθως. Θα λάβετε μια προβολή χάρτη που δείχνει την επιλεγμένη διαδρομή μαζί με όλους τους διαφορετικούς τύπους και επιλογές διαδρομής Uber.
 • Το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να πατήσετε το Reserve Uber.
 •   Πώς να διαγράψετε Broken Mods από τον φάκελο Sims 4 Mods

  Τι γίνεται αν κάνετε κράτηση εκ των προτέρων για παραλαβή ή αποβίβαση από το αεροδρόμιο της Uber;

  Για να βεβαιωθείτε ότι έχετε μια ομαλή εμπειρία αεροδρομίου, η Uber προσφέρει μερικές εξαιρετικές δυνατότητες εάν κάνετε κράτηση για μια διαδρομή από ή προς το αεροδρόμιο.

  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πληκτρολογήσετε ποια αεροπορική εταιρεία πετάτε εάν σας αποβιβάσουν ή να εισαγάγετε τον αριθμό της πτήσης σας εάν σας παραλάβουν από το αεροδρόμιο.

  Η Uber χρησιμοποιεί τον αριθμό της πτήσης σας για να παρακολουθεί και να παρακολουθεί την πτήση σας, επομένως η εφαρμογή θα προσαρμόσει την ώρα παραλαβής εάν η πτήση σας καθυστερήσει ή αν φτάσει νωρίς. Επιπλέον, ο οδηγός σας θα σας περιμένει έως και μία ώρα μόλις προσγειωθείτε στο αεροδρόμιο.

  Τα οφέλη από την εκ των προτέρων κράτηση ενός Uber Ride

  Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να ζητήσετε μια βόλτα με το Uber και να λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα αυτοκίνητα. Αυτό είναι ιδιαίτερα φρικτό όταν βιάζεστε ή περιμένετε στο αεροδρόμιο. Έτσι, ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της κράτησης μιας διαδρομής Uber είναι ότι δεν χρειάζεται ποτέ να ανησυχείτε για την έγκαιρη παραλαβή σας ή εάν υπάρχουν διαθέσιμοι οδηγοί στην περιοχή.

    8 εφαρμογές σαρωτή για να ψηφιοποιήσετε τις παλιές σας φωτογραφίες

  Μια άλλη πτυχή που διασφαλίζει ότι δεν θα αγχώνεστε για μια βόλτα με το Uber είναι ότι μπορείτε να προγραμματίσετε άνετα το ταξίδι σας έως και 90 ημέρες νωρίτερα. Μπορείτε ακόμη και να ακυρώσετε την κράτηση έως και μία ώρα πριν από τη διαδρομή σε περίπτωση που συμβεί κάτι ξαφνικά.

  Ίσως το ξεχωριστό πλεονέκτημα της χρήσης της Uber για την έγκαιρη κράτηση μιας διαδρομής είναι το πόσο χωρίς άγχος κάνει τα ταξίδια από και προς το αεροδρόμιο. Τώρα, δεν χρειάζεται πλέον να εγκαταλείψετε την πτήση σας και ελπίζετε να έχετε μια αξιόπιστη και οικονομικά προσιτή διαδρομή σε ένα άγνωστο μέρος. Ανεξάρτητα από αυτό, να θυμάστε πάντα να χρησιμοποιείτε συγκεκριμένες στρατηγικές για να παραμείνετε ασφαλείς κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας με το Uber.

  Βεβαιωθείτε ότι το Uber Ride σας είναι έτοιμο όταν είστε

  Εάν θέλετε να διασφαλίσετε ότι η μέρα σας είναι όσο το δυνατόν πιο απαλλαγμένη από χάος, θα πρέπει να επωφεληθείτε από τη λειτουργία Reserve της Uber. Ένας οδηγός Uber θα σας περιμένει πάντα και δεν θα χρειαστεί να ζητήσετε μια βόλτα την τελευταία στιγμή. Το μόνο που χρειάζεται είναι μερικά απλά βήματα για να κάνετε κράτηση, να επιβεβαιώσετε και να απολαύσετε τη βόλτα σας.

  Έτσι, είτε χρειάζεται να κάνετε κράτηση για το επόμενο επαγγελματικό σας ταξίδι είτε απλά θέλετε να προγραμματίσετε εκ των προτέρων για μια σημαντική συνάντηση με φίλους, η λειτουργία Reserve της Uber είναι σωτήρια.