Πώς να κάνετε κράτηση για ομαδική διαδρομή χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Uber

Βασικά Takeaways

 • Κλείστε μια ομαδική διαδρομή με έως και τρεις φίλους στο Uber για να εξοικονομήσετε χρήματα και να μοιράσετε τον ναύλο. Όλοι οι επιβάτες πρέπει να ταξιδέψουν στον ίδιο προορισμό.
 • Για να κλείσετε μια ομαδική διαδρομή, ανοίξτε την εφαρμογή Uber, μεταβείτε στην καρτέλα Υπηρεσίες, επιλέξτε Ομαδική διαδρομή, προσθέστε τοποθεσίες παραλαβής και παράδοσης, προσκαλέστε φίλους και επιβεβαιώστε τη διαδρομή.
 • Ως διοργανωτής της ομαδικής διαδρομής, έχετε τον έλεγχο της διαδρομής, των επιβατών και του τύπου του οχήματος. Οι ομαδικές διαδρομές είναι οικονομικά αποδοτικές και συμβάλλουν στη μείωση της κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Ενώ πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν την Uber ως μια κοινή υπηρεσία μεταφοράς για βόλτες μόνοι σας, γνωρίζατε ότι μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την Uber για να κλείσετε μια ομαδική διαδρομή με έως και τρεις φίλους σας;

Είναι αλήθεια; μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Uber ως υπηρεσία συνεπιβατισμού και στη συνέχεια να μοιράσετε τον ναύλο με άλλους επιβάτες. Τούτου λεχθέντος, οι ομαδικές διαδρομές της Uber λειτουργούν μόνο εάν εσείς και όλοι οι άλλοι επιβάτες σκοπεύετε να ταξιδέψετε στον ίδιο προορισμό. Μπορείτε να μάθετε τα πάντα για αυτήν τη δυνατότητα παρακάτω.

  Πώς να προγραμματίσετε μια συνάντηση ζουμ

Πώς να κλείσετε ένα ομαδικό ταξίδι με την Uber

Υπάρχουν πολλά σενάρια όπου ένα ομαδικό ταξίδι μπορεί να είναι ευεργετικό. Ίσως θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα για βενζίνη, να κανονίσετε ένα ομαδικό ταξίδι για ψώνια με φίλους ή να φτάσετε σε μια εκδήλωση εργασίας μαζί με τους συναδέλφους σας. Όποια και αν είναι η κατάσταση, διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς να κάνετε κράτηση για μια ομαδική διαδρομή χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Uber.

 • Ανοίξτε την εφαρμογή Uber στο smartphone σας και μεταβείτε στην καρτέλα Υπηρεσίες από το κάτω μενού.
 • Επιλέξτε Group Ride και πατήστε Ξεκινήστε στην ακόλουθη οθόνη.
 • Αρχικά, πρέπει να προσθέσετε την τοποθεσία παραλαβής σας. Μπορείτε να το κάνετε ορίζοντας την τοποθεσία στον χάρτη ή χρησιμοποιώντας την τρέχουσα τοποθεσία σας ή τα Αποθηκευμένα μέρη.
 • Στη συνέχεια, προσθέστε τον τελικό προορισμό ή την τοποθεσία παράδοσης.
 • Τέλος, πατήστε Πρόσκληση ατόμων για να λάβετε έναν σύνδεσμο που μπορείτε να μοιραστείτε με τους φίλους σας για να συμμετάσχετε στην ομαδική διαδρομή. Να θυμάστε ότι θα πρέπει να προσκαλέσετε μόνο τρία άλλα άτομα.
 • Βεβαιωθείτε ότι κάθε επιβάτης προσθέτει την τοποθεσία παραλαβής ή τη διεύθυνσή του στη διαδρομή.
 • Μόλις συμμετάσχουν όλοι στην ομαδική διαδρομή, εσείς και οι άλλοι επιβάτες θα μπορείτε να δείτε μια επισκόπηση της διαδρομής.
 • Από εκεί, πατήστε Επιβεβαίωση διαδρομής για να δείτε τον χάρτη, να επαληθεύσετε τη συνολική διαδρομή και να προβάλετε τους διαφορετικούς τύπους και επιλογές διαδρομής της Uber.
 •   8 λόγοι για τους οποίους δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε το Apple Pay

  Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το άτομο που διοργάνωσε το ομαδικό ταξίδι έχει την εξουσία να προσαρμόσει την ομαδική διαδρομή με διάφορους τρόπους που δεν μπορούν οι άλλοι επιβάτες.

  Για παράδειγμα, εάν είστε ο διοργανωτής, μπορείτε να προσαρμόσετε ολόκληρη τη σειρά διαδρομής, να προσθέσετε και να αφαιρέσετε επιβάτες από το ταξίδι και να αλλάξετε τις τοποθεσίες παραλαβής τους. Οι άλλοι επιβάτες θα έχουν μόνο μια επισκόπηση της ομαδικής διαδρομής και τη δυνατότητα να απομακρύνονται. Επιπλέον, ως διοργανωτής ομαδικής βόλτας, μπορείτε να αποφασίσετε για τον τύπο του οχήματος και να ξεκινήσετε το ταξίδι στην εφαρμογή Uber.

  Τα πλεονεκτήματα του Uber Group Rides

  Οι ομαδικές βόλτες της Uber έχουν αρκετά εντυπωσιακά οφέλη. Πρώτον, το να ταξιδεύετε ομαδικά σημαίνει ότι μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα μοιράζοντας τον ναύλο, καθιστώντας τον την πιο προσιτή επιλογή. Επιπλέον, είναι οικονομικό σε σύγκριση με το να παίρνετε το δικό σας όχημα και να οδηγείτε μόνοι σας.

    Πώς να ορίσετε τον προεπιλεγμένο φάκελο στην Εξερεύνηση αρχείων

  Η κράτηση μιας ομαδικής διαδρομής Uber είναι επίσης η πιο πράσινη επιλογή. Μειώνετε αποτελεσματικά τα οχήματα στο δρόμο, κάτι που μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της κυκλοφοριακής συμφόρησης και στη βελτίωση της ροής της κυκλοφορίας.

  Επιπλέον, η Uber είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές για διακοπές χωρίς άγχος. Ουσιαστικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ομαδικά ταξίδια της Uber για να οδηγήσετε και να συναντηθείτε με ντόπιους φίλους στην περιοχή αντί να ταξιδεύετε μόνοι.

  Ταξιδέψτε με φίλους χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Uber

  Λόγω της εφαρμογής Uber και των εντυπωσιακών χαρακτηριστικών της, είναι πλέον πιο εύκολο από ποτέ να κατευθυνθείτε σε έναν κοινό προορισμό με μια ομάδα φίλων και να φτάσετε μαζί. Και αυτό σημαίνει εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων.

  Εκτός όμως από τα προφανή οικονομικά οφέλη, η κράτηση μιας ομαδικής διαδρομής Uber είναι βέβαιο ότι θα κάνει τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη και βολική. Το μόνο που χρειάζεται είναι μερικά απλά βήματα και θα εκπλαγείτε με το πόσο απλό είναι να κάνετε κράτηση για μια ομαδική βόλτα.