Πώς να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων για αγορές Digital Xbox Series X|S

Δεν ανταποκρίνεται κάθε παιχνίδι στις προσδοκίες σας ή ακόμη και δεν λειτουργεί όπως θα περιμένατε κατά την κυκλοφορία, και καθώς τα φυσικά αντίγραφα παιχνιδιών γίνονται λιγότερο συνηθισμένα, η επιστροφή χρημάτων για ένα ανεπιθύμητο παιχνίδι μπορεί να μην είναι τόσο απλή όσο η επιστροφή του δίσκου.

Για αγορές ψηφιακών Xbox, ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολιτικές και συστήματα επιστροφής χρημάτων για να κάνετε την επιστροφή του ψηφιακού παιχνιδιού σας όσο το δυνατόν πιο απλή. Πώς, όμως, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις πολιτικές ψηφιακής επιστροφής χρημάτων του Xbox και τι συνιστά επιλέξιμη ψηφιακή επιστροφή χρημάτων για τα παιχνίδια σας Xbox; Ας ανακαλύψουμε.

Απαιτήσεις επιστροφής χρημάτων για αγορές Xbox Digital

Προτού επιχειρήσετε να επιστρέψετε χρήματα για μια αγορά ψηφιακού Xbox που κάνατε μέσω του λογαριασμού σας Xbox ή του Xbox Series X|S, υπάρχουν ορισμένες προϋποθέσεις που θα πρέπει να πληροίτε για να διασφαλίσετε ότι μπορείτε να επιστρέψετε με επιτυχία μια αγορά. Το Xbox ορίζει τις απαιτήσεις για μια επιτυχημένη ψηφιακή επιστροφή χρημάτων ως εξής:

  • Τα αιτήματα επιστροφής χρημάτων για ψηφιακά παιχνίδια πρέπει να υποβάλλονται εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.
  • Τα αιτήματα επιστροφής χρημάτων θα είναι επιτυχή μόνο εάν γίνονται για παιχνίδια στα οποία δεν έχετε συγκεντρώσει σημαντικό χρόνο παιχνιδιού.
  • Οι αγορές που πραγματοποιούνται για περιεχόμενο μιας χρήσης, όπως μικροσυναλλαγές και νόμισμα εντός παιχνιδιού, μπορούν να επιστραφούν μόνο εάν δεν έχετε εξαργυρώσει ή δεν έχετε χρησιμοποιήσει το περιεχόμενο.
  Εισαγωγή στο YAML για αρχάριους

Αυτά τα τρία βασικά σημεία αντιπροσωπεύουν τις πιο σημαντικές απαιτήσεις για την επιστροφή χρημάτων για αγορά ψηφιακού Xbox, αλλά μπορείτε να βρείτε μια πλήρη λίστα απαιτήσεων και ρητρών μέσω Xbox.

Και με τις ψηφιακές κονσόλες που είναι πλέον διαθέσιμες, οι απαιτήσεις ψηφιακής επιστροφής χρημάτων γίνονται βασικό στοιχείο των πραγμάτων που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αγοράζετε μια κονσόλα μόνο ψηφιακής. Εξάλλου, αν αγοράσετε ένα Xbox Series S, η διαδικασία επιστροφής χρημάτων του Xbox για ψηφιακές αγορές είναι ο κύριος τρόπος επιστροφής παιχνιδιών.

Πώς να ελέγξετε εάν μπορείτε να επιστρέψετε τα χρήματα για μια αγορά Xbox

Τώρα γνωρίζετε τις γενικές απαιτήσεις που πρέπει να πληροί μια αγορά για επιστροφή χρημάτων, μπορείτε να αρχίσετε να ελέγχετε τις πρόσφατες αγορές σας σε ψηφιακό Xbox για να δείτε εάν είναι διαθέσιμες για επιστροφή χρημάτων.

Ευτυχώς, το Xbox έχει απλοποιήσει αυτή τη διαδικασία για να διασφαλίσει ότι δεν μπορούν να υποβληθούν περιττά αιτήματα επιστροφής χρημάτων. Για να ελέγξετε τον λογαριασμό σας Xbox για ψηφιακές αγορές κατάλληλες για επιστροφή χρημάτων, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  Πρέπει να χρησιμοποιείτε HDMI, DisplayPort ή USB-C για οθόνη 4K;

  • Στη συνέχεια, η σελίδα Συνδρομή και χρέωση θα εξυπηρετηθεί στον λογαριασμό σας στο Xbox και τυχόν αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις για επιστροφή χρημάτων θα εμφανίζονται στην οθόνη στην ενότητα Αίτημα διαθεσιμότητας.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η διαθεσιμότητα του αιτήματος θα παραμείνει κενή εάν καμία από τις πρόσφατες ψηφιακές αγορές σας δεν είναι επιλέξιμη για επιστροφή χρημάτων. Και, ακόμα κι αν εμφανιστούν ορισμένες αγορές, πρέπει να πληρούν τις προαναφερθείσες απαιτήσεις που περιγράφονται από το Xbox για να πραγματοποιηθούν ως επιτυχής επιστροφή χρημάτων.

Τρόπος επιστροφής χρημάτων για αγορές ψηφιακού Xbox

Με τις απαιτήσεις επιστροφής χρημάτων για μια ψηφιακή αγορά Xbox καθορισμένες και με πρόσβαση στην ενότητα Αίτημα διαθεσιμότητας της Συνδρομής και χρέωσης, είστε έτοιμοι να υποβάλετε το αίτημα επιστροφής χρημάτων.

Για να το κάνετε αυτό, βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί στη σελίδα Συνδρομή και χρέωση μέσω την επίσημη ιστοσελίδα του Xbox και ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

  • Από τις διαθέσιμες αγορές που αναφέρονται στην ενότητα Αίτημα διαθεσιμότητας, επισημάνετε την αγορά που θέλετε να επιστρέψετε τα χρήματα.
  • Επιλέξτε Αίτημα επιστροφής χρημάτων.

  • Από εδώ, θα πρέπει να προσδιορίσετε τους λόγους για τους οποίους ζητάτε επιστροφή χρημάτων μέσω της Αιτίας αιτήματος και Τι συνέβη; κουτιά που εμφανίζονται στην οθόνη.
  • Έχοντας ορίσει το σκεπτικό σας, ελέγξτε ότι η εμφανιζόμενη διεύθυνση email ταιριάζει με αυτή του λογαριασμού σας και επιλέξτε Επόμενο.
  • Επιβεβαιώστε τις λεπτομέρειες που εμφανίζονται στην οθόνη και οριστικοποιήστε το αίτημα επιστροφής χρημάτων επιλέγοντας Υποβολή.
  Διορθώστε ζητήματα που απέτυχαν στον έλεγχο ταυτότητας Archeage

Στη συνέχεια, το αίτημα επιστροφής χρημάτων σας θα εξεταστεί εντός 72 ωρών. Στο μεταξύ, μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση της επιστροφής χρημάτων σας χρησιμοποιώντας την καρτέλα Κατάσταση επιστροφής χρημάτων στη σελίδα Συνδρομές και χρέωση.

Αλλά με αυτό, ζητήσατε επιτυχώς επιστροφή χρημάτων για μια αγορά ψηφιακού Xbox. Και, καθώς εισερχόμαστε σε μια πρωταρχικά ψηφιακή εποχή των παιχνιδιών κονσόλας, όσον αφορά την εξοικονόμηση χρημάτων στο Xbox Series X|S σας, η διαχείριση των ψηφιακών αγορών σας είναι κάτι στο οποίο όλοι πρέπει να συνηθίσουν.

Αποφύγετε ανεπιθύμητες αγορές και παιχνίδια με ψηφιακές επιστροφές χρημάτων για Xbox

Ακόμα κι αν αντιμετωπίζετε μια ανεπιθύμητη ή οικτρά απογοητευτική αγορά διαδικτυακών παιχνιδιών, εάν κάνατε την αγορά μέσω του λογαριασμού σας Xbox, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι θα λάβετε τα χρήματά σας πίσω. Και εφόσον πληροίτε τις απαιτήσεις που ορίζονται από το Xbox, η διαδικασία είναι απλή και μπορείτε να δείτε τα χρήματά σας να επιστραφούν εντός 72 ωρών ή λιγότερο.

Σε έναν κλάδο που φαίνεται να κυκλοφορεί όλο και περισσότερα ημιτελή παιχνίδια ή τίτλους που εξαρτώνται από άλλες αγορές, η ύπαρξη ενός εύκολου τρόπου επιστροφής ενός ψηφιακού παιχνιδιού είναι απαραίτητη για κάθε πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών, ειδικά για αυτές που διαθέτουν αποκλειστικά ψηφιακές κονσόλες.