Πώς να επαναφέρετε τον λογαριασμό σας TikTok

Τελικά, μπορεί να κουραστείτε να σαρώνετε ακατάπαυστα μέσα από ακροβατικά, σπιτικά μουσικά βίντεο και προκλήσεις. Αυτό σηματοδοτεί ότι είναι καιρός να επαναφέρετε τον λογαριασμό σας – και δεν πρέπει να το σκεφτείτε δύο φορές. Μπορείτε πάντα να εγγραφείτε για να ενημερωθείτε για τις τελευταίες τάσεις του TikTok.

Αλλά πριν ξεκινήσετε, υπάρχει ένα πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε. Πρέπει πρώτα να διαγράψετε τον λογαριασμό σας, πριν τον επαναφέρετε.

Διαγραφή λογαριασμού TikTok

Μπορείτε να αφαιρέσετε τον λογαριασμό σας από ένα smartphone ή ένα tablet και τα ίδια βήματα ισχύουν για συσκευές Android και iOS. Εδώ είναι τα απαραίτητα βήματα.

  • Πατήστε το εικονίδιο Me στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης για να εμφανίσετε το προφίλ σας.
  • Αποκτήστε πρόσβαση στο μενού Περισσότερα πατώντας τις τρεις οριζόντιες κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία.
  • Επιλέξτε Διαχείριση λογαριασμού και μετά πατήστε Διαγραφή λογαριασμού.
  • Ολοκληρώστε τη διαδικασία επαλήθευσης και πατήστε Διαγραφή.
  • Παρεμπιπτόντως, το TikTok εμφανίζει μια μικροσκοπική ειδοποίηση ότι η ενέργεια ήταν επιτυχής και ότι έχετε επιστρέψει στη ροή βίντεο του TikTok. Εάν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός έχει χαθεί, πατήστε το εικονίδιο “Εγώ” και θα σας χαιρετήσει με ένα κουμπί Εγγραφή.

      Πώς να θολώσετε το φόντο σας για βίντεο TikTok

    Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

    Η διαγραφή ενός λογαριασμού TikTok σάς εμποδίζει να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο. Και όσοι έκαναν αγορές μέσω της εφαρμογής, δεν θα μπορούν να λάβουν επιστροφή χρημάτων. Αλλά υπάρχει μια ασημένια επένδυση.

    Το TikTok ουσιαστικά απενεργοποιεί τον λογαριασμό σας για τριάντα ημέρες και, στη συνέχεια, το κοινωνικό δίκτυο διαγράφει οριστικά όλα τα δεδομένα. Όσοι συνδέονται ξανά κατά τη διάρκεια της χρονικής περιόδου θα πρέπει να μπορούν να ανακτήσουν τα δεδομένα. Φυσικά, πρέπει να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού που διαγράψατε.

    Μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό TikTok μέσω του Web Client;

    Η γρήγορη απάντηση είναι όχι, δεν μπορείς. Το TikTok σάς επιτρέπει να συνδεθείτε και να περιηγηθείτε στο κοινωνικό δίκτυο μέσω ενός προγράμματος περιήγησης. Και μπορείτε να ανεβάσετε, να κάνετε like και να σχολιάσετε τα βίντεο. Αλλά οι επιλογές διαχείρισης λογαριασμού είναι περιορισμένες.

    Μπορείτε σχεδόν να συνδεθείτε και να αποσυνδεθείτε, χωρίς ρυθμίσεις που υπάρχουν στην εφαρμογή για κινητά. Δεδομένης της κινητής φύσης αυτού του κοινωνικού δικτύου, αυτό δεν αποτελεί έκπληξη.

    Επιστροφή του λογαριασμού σας

    Αν υποθέσουμε ότι η επαναφορά περιλαμβάνει την επιστροφή του λογαριασμού στο σημείο που ξεκινήσατε, προχωρήστε στην εκ νέου είσοδο. Μπορείτε να το κάνετε ανά πάσα στιγμή, εφόσον είναι εντός της περιόδου των τριάντα ημερών. Αλλά αν θέλετε ένα καθαρό, κάντε ένα διάλειμμα για ένα μήνα και μετά προχωρήστε.

      Πώς να καταλάβετε εάν κάποιος είδε το προφίλ σας στο TikTok και να το ελέγξετε
  • Επιλέξτε Σύνδεση και ακολουθήστε τα βήματα που θα ακολουθούσατε για να συνδεθείτε κανονικά στον αρχικό σας λογαριασμό.
  • Μόλις το κάνετε αυτό, θα δείτε το παράθυρο “Επανενεργοποίηση του λογαριασμού μου”. Πατήστε το κουμπί “Επανενεργοποίηση” και θα μεταφερθείτε πίσω στο Tik Tok και το προφίλ σας θα αποκατασταθεί.
  • Το υπέροχο είναι ότι το TikTok θα αποθηκεύσει όλα τα δεδομένα σας, συμπεριλαμβανομένων των πρόχειρων βίντεο που δεν έχετε δημοσιεύσει ακόμα.

    Αυτό σημαίνει πραγματικά ότι έχετε επαναφέρει τον λογαριασμό σας;

    Δυστυχώς, όχι, όχι πραγματικά. Η επαναφορά από μόνη της σημαίνει ότι επιστρέφετε στην αρχική ρύθμιση και περιεχόμενο. Δηλαδή, ο λογαριασμός σας θα πρέπει να καθαριστεί από όλο το περιεχόμενο, τις επαφές και οτιδήποτε άλλο.

    Η επανασύνδεση κατά τη διάρκεια της περιόδου των τριάντα ημερών στην πραγματικότητα επαναφέρει τον λογαριασμό σας αντί να τον επαναφέρει. Και αν θέλετε να ολοκληρώσετε πραγματικά την επαναφορά, είναι καλύτερο να περιμένετε για τριάντα ημέρες. Υπάρχει όμως άλλος τρόπος να γίνει;

    Και πάλι, η απάντηση είναι αρνητική. Μπορείτε να αφαιρέσετε με μη αυτόματο τρόπο όλο το περιεχόμενο και τις επαφές, αλλά αυτό δεν είναι ακριβώς το ίδιο με την εκ νέου αποστολή. Στη συνέχεια, υπάρχει η επιλογή “Εναλλαγή λογαριασμών” όταν συνδέεστε ξανά.

      Πώς να αλλάξετε τοποθεσία ή περιοχή στο TikTok

    Μπορείτε να επιλέξετε αυτό και να επιλέξετε μια διαφορετική μέθοδο εγγραφής. Χρησιμοποιήστε το λογαριασμό σας στο Facebook αντί για Google ή email, για παράδειγμα. Στη συνέχεια, όμως, ουσιαστικά δημιουργείτε έναν νέο λογαριασμό από την αρχή, χωρίς να επαναφέρετε τον παλιό.

    Όχι ότι αυτό είναι κάτι για το οποίο πρέπει να τονίσετε. Τα περισσότερα κοινωνικά δίκτυα δεν έχουν επιλογή εκκαθάρισης του λογαριασμού σας και, στη συνέχεια, επαναφοράς του. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι χρήστες συχνά θέλουν να διατηρούν όλα τα δεδομένα τους, ακόμη και όταν δεν βρίσκονται στο δίκτυο.

    Τικ Τοκ, Τικ Τοκ, Τικ Τοκ

    Θα ήταν πολύ ωραίο αν το TikTok σας επέτρεπε να επαναφέρετε τα πάντα και να ξεκινήσετε από την αρχή με τα ίδια διαπιστευτήρια. Αλλά δεν υπάρχει τέτοια επιλογή και δεν μπορείτε να επιλέξετε να αποθηκεύονται τα δεδομένα σας για λιγότερο από τριάντα ημέρες.

    Γιατί θα θέλατε να επαναφέρετε το TikTok; Σκεφτήκατε να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό; Δώστε μας τα δύο σεντ σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.