Πώς να εξαργυρώσετε ψηφιακές άμεσες προσφορές στο Xbox Series X|S

Όταν κυκλοφορήσει οποιαδήποτε νέα κονσόλα, είναι αναπόφευκτο να κυκλοφορήσει ένας τόνος διαφορετικών πακέτα προσφορών για κάθε έκδοση της κονσόλας, καθεμία με τη δική της συλλογή παιχνιδιών ή αξεσουάρ για να σας δελεάσει.

Τα παραδοσιακά παιχνίδια ή οι ανταμοιβές που συνοδεύουν την κονσόλα σας θα έρχονται φυσικά στο κουτί ή τουλάχιστον μέσω ψηφιακού κωδικού, αλλά τα παιχνίδια Xbox Series X|S συνδέονται με την ίδια την κονσόλα σας. Αλλά αν συμβαίνει αυτό, πώς θα εξαργυρώσετε το παιχνίδι σας; Ας ανακαλύψουμε.

Τι είναι η προσφορά Digital Direct Xbox;

Εν ολίγοις, οι φυσικοί ή ψηφιακοί κωδικοί παιχνιδιών για τα ομαδικά παιχνίδια ή τις συνδρομές σας έχουν αντικατασταθεί από προσφορές Digital Direct που συνδέονται με την κονσόλα Xbox σας. Αντί να επικυρώνετε έναν ψηφιακό κωδικό, θα πρέπει να μπορείτε να εξαργυρώσετε το μοναδικό παιχνίδι σας απευθείας από την κονσόλα σας.

Έτσι, οι προσφορές Digital Direct αντιπροσωπεύουν ένα ψηφιακό δωρεάν παιχνίδι μοναδικό για το Xbox σας κατά την αγορά. Ωστόσο, ενώ αυτή η αλλαγή μπορεί να φαίνεται διαισθητική και να καταργεί κάθε ανάγκη εισαγωγής κώδικα, το σύστημα δεν είναι χωρίς προβλήματα.

Πίστωση εικόνας: Xbox

Με αυτόν τον τρόπο, οι προσφορές Digital Direct στο Xbox Series X|S μπορεί να είναι δύσκολο να εντοπιστούν και να εξαργυρωθούν, επομένως υπάρχουν μερικές πτυχές της δυνατότητας που πρέπει να γνωρίζετε:

  • Οι προσφορές Digital Direct ενδέχεται να συσχετίζονται με την κονσόλα σας, αλλά αφού διεκδικήσετε ότι αφορούν συγκεκριμένο λογαριασμό και μπορούν να αναπαραχθούν μόνο στον λογαριασμό από τον οποίο εξαργυρώθηκαν.
  • Ωστόσο, οι προσφορές Digital Direct μπορούν να εξαργυρωθούν από οποιονδήποτε λογαριασμό Xbox, ώστε να μπορείτε να μοιραστείτε το παιχνίδι με άλλα άτομα εάν δεν σας ενδιαφέρει.
  • Επίσης, οι προσφορές Digital Direct δεν χρειάζεται να διεκδικηθούν αμέσως και θα παραμείνουν στο Xbox μέχρι να διεκδικήσετε την προσφορά για έναν συγκεκριμένο λογαριασμό Xbox.
  Πώς να αντιστρέψετε την αναζήτηση εικόνων σε iPhone ή iPad

Αν και τα παραπάνω σημεία μπορεί να φαίνονται ασήμαντα, η διαδικασία για την εξαργύρωση της προσφοράς Digital Direct μπορεί να γίνει αρκετά συγκεχυμένη, ειδικά αν θέλετε να αποθηκεύσετε την προσφορά σας για αργότερα. Ευτυχώς, αν θέλετε απλώς να διεκδικήσετε την προσφορά αμέσως, η διαδικασία είναι απλή.

Πώς να ενεργοποιήσετε τις ψηφιακές άμεσες προσφορές σας από το Xbox σας

Τώρα ξέρετε με ποια μορφή παρέχεται το δωρεάν παιχνίδι ή η προσφορά σας μετά την αγορά ενός νέου πακέτου Xbox Series X|S, είστε έτοιμοι να το ενεργοποιήσετε και να το εξαργυρώσετε. Και εφόσον δεν έχετε ήδη ρυθμίσει τη νέα σας κονσόλα, η διαδικασία είναι εύκολη.

Μόλις ενεργοποιήσετε για πρώτη φορά το νέο σας Xbox, ακολουθήστε τον οδηγό εγκατάστασης και τελικά θα δείτε ένα Αυτό το Xbox συνοδεύεται από ειδοποίηση που δείχνει την προσφορά σας Digital Direct. Από εδώ, μπορείτε να επιλέξετε Αξίωση, Αποφασίστε αργότερα ή Εξαργύρωση για άλλο λογαριασμό. Για να εξαργυρώσετε την προσφορά σας αμέσως για τον λογαριασμό Xbox στον οποίο είστε συνδεδεμένοι, επιλέξτε Αξίωση.

Πίστωση εικόνας: Xbox

Αν θέλετε να αποθηκεύσετε την προσφορά σας για αργότερα, επιλέξτε Αποφασίστε αργότερα. Ωστόσο, εάν πρέπει να μεταβιβάσετε την ιδιοκτησία της προσφοράς σας σε άλλο λογαριασμό Xbox, θα πρέπει να επιλέξετε Εξαργύρωση για άλλο λογαριασμό και να ακολουθήσετε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να προσθέσετε έναν νέο λογαριασμό Xbox στην κονσόλα σας.

  Απλοποιήστε την ιεράρχηση των απαιτήσεων με τη μέθοδο MoSCoW

Αλλά με επιλεγμένο το Claim it, η προσφορά Digital Direct θα ξεκλειδωθεί και θα είναι διαθέσιμη στο My Games & Apps στην κονσόλα σας. Δυστυχώς, εάν θέλετε να τροποποιήσετε την προσφορά σας ή εάν επιλέξατε Αποφασίστε αργότερα ή Εξαργύρωση για άλλο λογαριασμό, η διαδικασία είναι πιο περίπλοκη και πιο παρόμοια με τη διαχείριση των συνδρομών σας Xbox από την κονσόλα σας.

Τι να κάνετε εάν απορρίψατε την ψηφιακή σας απευθείας προσφορά

Εάν δεν διεκδικήσατε αμέσως την προσφορά Digital Direct, μπορεί να μπερδευτείτε ελαφρώς σχετικά με το πού πήγε η προσφορά και πώς να την εξαργυρώσετε. Ακόμη χειρότερα, δεν υπάρχει καμία ειδοποίηση που να σας ενημερώνει πού να εξαργυρώσετε την προσφορά σας σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Ευτυχώς, υπάρχει ένα ειδικό μέρος για να εξαργυρώσετε προσφορές Digital Direct στο Xbox σας, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως χάσετε ποτέ τη συμφωνία σας. Εάν δεν καταφέρατε να εξαργυρώσετε ή αρνηθήκατε να εξαργυρώσετε την προσφορά Direct Digital για το νέο σας Xbox, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  • Πατήστε το κουμπί Xbox στο χειριστήριό σας για να ανοίξετε το μενού οδηγών στο Xbox Series X|S.
  • Επισημάνετε την καρτέλα για το Προφίλ & σύστημα και επιλέξτε Ρυθμίσεις.

  • Κάτω από τις επιλογές για λογαριασμός, επιλέξτε Περιλαμβάνεται με αυτό το Xbox.

Πίστωση εικόνας: Xbox

  • Μόλις εμφανιστεί ξανά το μήνυμα Αυτό το Xbox συνοδεύεται, βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στον λογαριασμό Xbox για τον οποίο θέλετε να εξαργυρώσετε την προσφορά σας και επιλέξτε Αξίωση.

Στη συνέχεια, η προσφορά Digital Direct θα εξαργυρωθεί και θα είναι διαθέσιμη, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, στη βιβλιοθήκη Τα παιχνίδια και οι εφαρμογές μου στην κονσόλα σας.

Ενώ η εξαργύρωση της προσφοράς σας Digital Direct θα πρέπει να είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνετε με το Xbox Series X|S σας, υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να θέλετε να περιμένετε για να εξαργυρώσετε την προσφορά σας, συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς της σε άλλο λογαριασμό. Και παρόλο που είναι κρυφή, η επιλογή Συμπεριλαμβάνεται με αυτό το Xbox εγγυάται ότι έχετε πρόσβαση στην προσφορά σας.

  9 API αναζήτησης UPC για ακριβείς πληροφορίες μαζικών προϊόντων

Μην χάσετε ποτέ παιχνίδια ή προσφορές Xbox με το Xbox Series X|S

Ενώ η διαδικασία μπορεί να γίνει μεγαλύτερο πρόβλημα από ό,τι χρειάζεται, το σύστημα Digital Direct λήψης δωρεάν πακέτα παιχνιδιών με κονσόλες Xbox έχει τουλάχιστον τρόπους να εγγυηθεί ότι θα έχετε πάντα πρόσβαση στις προσφορές σας—ακόμα κι αν είναι κρυμμένες στις ρυθμίσεις.

Και με τις τιμές των παιχνιδιών να αυξάνονται συνεχώς σε κάθε γενιά, η εγγυημένη εξαργύρωση παιχνιδιών σε πακέτο μπορεί να βοηθήσει στη μείωση ορισμένων από τις αυξήσεις τιμών για την πλατφόρμα Xbox στο σύνολό της.

FAQ

Ε: Πώς εξαργυρώνετε έναν ψηφιακό κωδικό στο Xbox Series X|S;

Για να εξαργυρώσετε έναν κωδικό και να ξεκλειδώσετε περιεχόμενο στο Xbox Series X|S, φορτώστε το Store από την κονσόλα σας. Μόλις φορτωθεί το Store, χρησιμοποιήστε τις καρτέλες στην αριστερή πλευρά για να μετακινηθείτε προς τα κάτω και να βρείτε το Redeem. Εάν επιλέξετε Εξαργύρωση, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τον ψηφιακό σας κωδικό 25 χαρακτήρων. Κατά την εισαγωγή του κωδικού, επιλέξτε Έλεγχος κωδικού για να εξαργυρώσετε το περιεχόμενό σας.

Ε: Πώς διεκδικείτε τους πόντους ανταμοιβής σας στο Xbox Series X|S;

Για να εξαργυρώσετε τους πόντους επιβράβευσης της Microsoft στο Xbox Series X|S, ανοίξτε την εφαρμογή Microsoft Rewards στο Xbox από τα παιχνίδια και οι εφαρμογές μου. Με τη φόρτωση της εφαρμογής, ανοίξτε την καρτέλα Εξαργύρωση και επιλέξτε την ανταμοιβή που θέλετε να ανταλλάξετε τους πόντους επιβράβευσης της Microsoft. Επιλέξτε Εξαργύρωση ανταμοιβής για να διεκδικήσετε το επιλεγμένο όφελος.

Ε: Λήγουν οι προσφορές και οι κωδικοί του Xbox Digital Direct;

Τυχόν προσφορές Digital Direct που συνδέονται με την κονσόλα Xbox θα παραμείνουν στην κονσόλα σας μέχρι να εξαργυρωθούν για λογαριασμό Xbox. Ωστόσο, οι ψηφιακοί κωδικοί Xbox που χρησιμοποιούνται για την εξαργύρωση περιεχομένου για τον λογαριασμό σας Xbox στο διαδίκτυο μπορεί να λήξουν, επομένως θα πρέπει πάντα να προσπαθείτε να εξαργυρώνετε τυπικούς ψηφιακούς κωδικούς Xbox το συντομότερο δυνατό.