Πώς να εξαγάγετε αρχείο APK από τηλέφωνο Android – 2023

Θέλετε να εξαγάγετε το Apk από το Android; Οι συσκευές Android είναι δημοφιλείς επειδή παρέχουν εκπληκτικές δυνατότητες σε φθηνή τιμή σε σύγκριση με το IOS ή άλλες ακριβές συσκευές. Το λειτουργικό σύστημα Android είναι μάλλον ανεξάρτητο από το υλικό και έχει τον δικό του κώδικα που βασίζεται σε Linux.

Οι συσκευές Android είναι πολύ ευέλικτες, επομένως μπορούμε να εγκαταστήσουμε το δικό μας UI εγκαθιστώντας προσαρμοσμένες Roms. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε Τα καλύτερα Android Rom αλλά για να αναβοσβήνουμε όλα αυτά τα προσαρμοσμένα χαρακτηριστικά χρειαζόμαστε Root τηλέφωνο Android. Το Android έχει μια τεράστια αγορά όπως το Google Play Store.

Εκεί μπορούμε εύκολα να βρούμε εφαρμογές και παιχνίδια Android. Αλλά όταν βρίσκουμε νέες εφαρμογές από το Play Store, υπάρχει μόνο μια επιλογή για εγκατάσταση τώρα εκεί, επειδή το αρχείο Apk είναι απευθείας εγκατεστημένο στη συσκευή μας. Το αρχείο Apk είναι μάλλον ένα αρχείο εγκατάστασης για το λειτουργικό σύστημα Android όπως και τα αρχεία .exe για Windows.

Μετά την εγκατάσταση, αυτά τα αρχεία δεν είναι κανονικά διαθέσιμα σε κανέναν άλλο για κοινή χρήση και εγκατάσταση σε άλλη συσκευή σε αντίθεση με τη ρύθμιση λογισμικού των Windows. Έτσι, άλλες συσκευές πρέπει να κατεβάσουν ξανά αυτές τις εφαρμογές και παιχνίδια στη συσκευή τους Android.

Ενώ έχουμε ήδη, οι συσκευές Android είναι ευέλικτες και ένας τεράστιος αριθμός προηγμένων εφαρμογών έχει αναπτυχθεί για πρόσβαση σε πολλές χρήσιμες λειτουργίες. Όπως επίσης έχουμε παραθέσει το δικό μας καλύτερες εφαρμογές root. Υπάρχουν ακόμα ορισμένες εφαρμογές που μας παρέχουν τόσο εκπληκτικές δυνατότητες που δεν παρέχονται από κατασκευαστές.

  Διαχειριστής αιωρούμενου προχείρου που αποθηκεύει πολλά αποσπάσματα [Android]

Επομένως, για να καταργήσετε ένα τέτοιο πρόβλημα κοινής χρήσης αρχείων apk. Εδώ θα σας παρέχουμε μερικές καλύτερες μεθόδους για την εξαγωγή αρχείων apk από εγκατεστημένες εφαρμογές Android και την εύκολη κοινή χρήση τους καθώς και την εγκατάσταση τους σε άλλη συσκευή.

Πώς να εξαγάγετε αρχεία APK από το τηλέφωνο Android. ?

Μέθοδος 1η: – Εξαγωγή Apk με χρήση του APK Extractor.

Το Apk Extractor εξακολουθεί να είναι μια από τις πιο δημοφιλείς Εφαρμογές Android που διατίθεται δωρεάν στο Google Play Store. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να εξαγάγετε αρχεία apk από εγκατεστημένες εφαρμογές σε οποιαδήποτε συσκευή Android.

Σας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε αντίγραφο ασφαλείας οποιασδήποτε εφαρμογής και να τη μετακινήσετε σε μια κάρτα SD ή σε άλλη συσκευή, όπως υπολογιστή και φορητό υπολογιστή. Αυτό σας επιτρέπει επίσης να ανεβάσετε την εφαρμογή στο Google Drive.

Περίπου 5 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εγκαταστήσει αυτήν την εφαρμογή. Έτσι, αφού λάβετε το αρχείο apk, μπορείτε να το μοιραστείτε με άλλους. Είναι εύκολη στη χρήση αλλά γρήγορη εφαρμογή. Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

  Πώς να μοιράζεστε αρχεία από Mac σε Android
 • Εξαγάγετε όλες τις περισσότερες εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένης της ενσωματωμένης εφαρμογής συστήματος.
 • ΔΕΝ απαιτείται rooting συσκευής του Android.
 • Παρέχει επιλογές αναζήτησης για αναζήτηση διαφορετικών εφαρμογών.
 • Μπορεί να εξαγάγει πολλαπλά αρχεία εφαρμογής μαζί.
 • Συμβατό με Android έκδοση 2.2 έως 5.0.
 • Βήματα για την εξαγωγή του APC με το APK Extractor.

  1. Εγκαταστήστε το Apk Extractor στη συσκευή σας Android χρησιμοποιώντας το κουμπί που δίνεται παρακάτω.

  2. Ανοίξτε την εφαρμογή εξαγωγής Apk στη συσκευή σας.
  3. Μετά την εκκίνηση της εφαρμογής, θα δείτε μια λίστα με εγκατεστημένες εφαρμογές στη συσκευή σας Android.

  4. Επιλέξτε την εφαρμογή της οποίας το αρχείο apk θέλετε να λάβετε.

  5. Μπορείτε επίσης να κάνετε κοινή χρήση του αρχείου apk πατώντας και επιλέγοντας την επιλογή κοινής χρήσης.

  6. Μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη του διαχειριστή αρχείων για να βρείτε το αρχείο apk μετά την εξαγωγή του αρχείου. Από προεπιλογή, τα αρχεία αποθηκεύονται σε /sdcard/ExtractedApks/.

  7. Πατήστε το κουμπί μενού-> και μετά ρυθμίστε για να αλλάξετε τη διαδρομή όπου θέλετε να αποθηκεύσετε το αρχείο apk.

  Μέθοδος 2η: – Εξαγωγή Apk με χρήση του ES File Explorer.

  Το Es file explorer είναι μάλλον ένας από τους διάσημους διαχειριστές αρχείων που διατίθενται δωρεάν στο Google play store. Όχι μόνο διαχειρίζεται τα αρχεία, αλλά εκτελεί επίσης διάφορες εργασίες όπως διαχείριση λήψεων, δολοφόνος εργασιών, πελάτης αποθήκευσης cloud, κοινή χρήση αρχείων κ.λπ.

    Δεν μπορείτε να λάβετε μηνύματα μετά την εναλλαγή από το iPhone σε Android; Τώρα υπάρχει μια επίσημη επιδιόρθωση από την Apple

  Διατίθεται επίσης σε 30 διαφορετικές γλώσσες. Το ES File Explorer είναι συμβατό με όλες τις εκδόσεις Android. Παρέχει επίσης ενσωματωμένη υποστήριξη για αρχεία κειμένου, εικόνων, ήχου, βίντεο, Rar και Zip.

  Το ES File Explorer μπορεί να λειτουργήσει ως διαχειριστής αρχείων, διαχείρισης εφαρμογών, διαχείρισης εργασιών, περιήγησης και κοινής χρήσης αρχείων Bluetooth, επεξεργασίας κειμένου και φωτογραφιών.

  Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του είναι η εξαγωγή αρχείων apk από εγκατεστημένες εφαρμογές και η παροχή μιας δυνατότητας δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και κοινής χρήσης επίσης. Περίπου 300 εκατομμύρια χρήστες έχουν εγκαταστήσει αυτήν την εφαρμογή. Παρέχει εύχρηστα εργαλεία και μια ελκυστική διεπαφή.

  Βήματα για την εξαγωγή αρχείου apk με χρήση του ES File Explorer.

  1. Εγκαταστήστε και Κατεβάστε το αρχείο Es Explorer στη συσκευή σας κάνοντας κλικ στο παρακάτω κουμπί.
  2. Ανοίξτε και ξεκινήστε την εφαρμογή στη συσκευή σας Android.
  3. Μετά την εκκίνηση της εφαρμογής, μεταβείτε στο μενού εργαλείων.
  4. Στο μενού εργαλείων επιλέξτε τον διαχειριστή εφαρμογών.

  5. Στη διαχείριση εφαρμογών θα δείτε μια λίστα με τις εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στη συσκευή σας.
  6. Επιλέξτε την εφαρμογή της οποίας το αρχείο apk θέλετε να λάβετε.
  7. κάντε κλικ στο Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και το αρχείο apk θα αρχίσει να εξάγεται.
  8. Περιηγηθείτε στη διαδρομή όπου θέλετε να αποθηκεύσετε το αρχείο.

  Αυτοί είναι μερικοί καλύτεροι τρόποι εξαγωγής αρχείων apk σε τηλέφωνο Android. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες μέθοδοι και εφαρμογές για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και την εξαγωγή apk από το android για να μπορούν να κοινοποιηθούν. Για οποιαδήποτε βοήθεια ή πρόταση, γράψτε μας στα σχόλια παρακάτω.