Πώς να ενσωματώσετε ένα βίντεο στο Google Slides

Η προσθήκη βίντεο στις παρουσιάσεις των Παρουσιάσεων Google είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κρατήσετε το κοινό σας αφοσιωμένο. Είτε θέλετε να προσθέσετε ένα βίντεο YouTube είτε να ανεβάσετε ένα βίντεο από τον λογαριασμό σας στο Google Drive, η εισαγωγή ενός βίντεο στις Παρουσιάσεις Google είναι αρκετά απλή. Διαβάστε μαζί για να μάθετε πώς να το κάνετε.

Πώς να ενσωματώσετε ένα βίντεο YouTube στο Google Slides

Αν θέλετε να προσθέσετε ένα βίντεο στο YouTube για να κάνετε την παρουσίασή σας πιο ελκυστική ή να εξηγήσετε ένα περίπλοκο θέμα χρησιμοποιώντας οπτικά, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

 • Ανοίξτε το YouTube και βρείτε το βίντεο που θέλετε να εισαγάγετε στην παρουσίασή σας.
 • Κάντε κλικ στη διεύθυνση URL του βίντεο στη γραμμή διευθύνσεων και πατήστε Ctrl + C για να το αντιγράψετε.
 • Ανοίξτε την παρουσίασή σας στις Παρουσιάσεις Google.
 • Κάντε κλικ στην Εισαγωγή και επιλέξτε Βίντεο από το μενού που εμφανίζεται.
 • Στην καρτέλα YouTube, επικολλήστε το αντιγραμμένο URL στο πεδίο URL και κάντε κλικ στο Enter.
 • Επιλέξτε το βίντεο από τα αποτελέσματα και κάντε κλικ στην Εισαγωγή.
 •   Διορθώστε το σφάλμα Δοκιμάστε ξανά στο Microsoft Store

  Και αυτό είναι όλο. Το βίντεο YouTube είναι πλέον ενσωματωμένο στην παρουσίασή σας.

  Πώς να εισαγάγετε ένα βίντεο στις διαφάνειες Google

  Δεν υπάρχει άμεσος τρόπος για να εισαγάγετε ένα βίντεο εκτός YouTube στις Παρουσιάσεις Google. Πρέπει πρώτα να ανεβάσετε το βίντεο στο Google Drive και μετά να το εισαγάγετε στην παρουσίασή σας στις Παρουσιάσεις Google. Δείτε πώς να το κάνετε:

 • Ανοίξτε το Google Drive και κάντε κλικ στο κουμπί Νέο στην επάνω αριστερή γωνία. Επιλέξτε Αποστολή αρχείου από το μενού.
 • Επιλέξτε το βίντεο που θέλετε να εισαγάγετε στην παρουσίασή σας στις Παρουσιάσεις Google και κάντε κλικ στο Άνοιγμα.
 • Ανοίξτε την παρουσίαση των Παρουσιάσεων Google και μεταβείτε στη διαφάνεια όπου θέλετε να εισαγάγετε το βίντεο.
 • Κάντε κλικ στην Εισαγωγή στην επάνω γραμμή και επιλέξτε Βίντεο.
 • Μεταβείτε στην καρτέλα Google Drive.
 • Επιλέξτε το βίντεο και κάντε κλικ στο κουμπί Εισαγωγή.
 • Το βίντεο θα εισαχθεί στην παρουσίασή σας.

  Πώς να ενσωματώσετε ένα βίντεο Vimeo στις Παρουσιάσεις Google

  Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε βίντεο του Vimeo στις Παρουσιάσεις Google, αλλά πρέπει πρώτα να κάνετε λήψη των βίντεο στον υπολογιστή σας, να τα ανεβάσετε στο Google Drive και, στη συνέχεια, να τα ενσωματώσετε στην παρουσίασή σας.

    Είναι το Splashtop μια βιώσιμη εναλλακτική λύση για την απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας της Microsoft;

  Για να κάνετε λήψη ενός βίντεο Vimeo, ανοίξτε το βίντεο και κάντε κλικ στο εικονίδιο Κοινή χρήση. Στη συνέχεια, αντιγράψτε τη διεύθυνση URL του βίντεο από το πεδίο Σύνδεσμος.

  Τώρα, επισκεφθείτε Savevideo, επικολλήστε την αντιγραμμένη διεύθυνση στο πεδίο URL και κάντε κλικ στην επιλογή Λήψη. Εάν το Savevideo δεν λειτουργεί, ανατρέξτε στον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο λήψης βίντεο από το Διαδίκτυο για να μάθετε για άλλες πλατφόρμες λήψης βίντεο Vimeo.

  Αφού κατεβάσετε το βίντεο, ανεβάστε το στο Google Drive. Στη συνέχεια, ανοίξτε την παρουσίασή σας στις Παρουσιάσεις Google και κάντε κλικ στην Εισαγωγή > Βίντεο > Google Drive. Επιλέξτε το βίντεο και κάντε κλικ στην Εισαγωγή.

  Πώς να επεξεργαστείτε ένα ενσωματωμένο βίντεο στις Παρουσιάσεις Google

  Όταν ενσωματώνετε ένα βίντεο στις Παρουσιάσεις Google, ξεκινά η αναπαραγωγή του από την αρχή. Ωστόσο, μπορεί να θέλετε να προσαρμόσετε την αναπαραγωγή βίντεο ορίζοντας μια συγκεκριμένη ώρα έναρξης και λήξης, σίγαση του ήχου ή προσθέτοντας ένα εφέ σκιάς.

  Ευτυχώς, οι Παρουσιάσεις Google προσφέρουν διάφορες επιλογές επεξεργασίας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσαρμόσετε την αναπαραγωγή βίντεο για να καλύψετε τις ανάγκες σας. Ακολουθούν όλες οι επιλογές προσαρμογής που μπορείτε να κάνετε στο βίντεο:

  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Αναπαραγωγή βίντεο για να διαμορφώσετε την ώρα έναρξης και λήξης του βίντεο, να θέσετε σε σίγαση τον ήχο και να επιλέξετε εάν θα αναπαράγεται αυτόματα το βίντεο όταν εμφανίζεται η διαφάνειά του ή μη αυτόματα κάνοντας κλικ σε αυτό.
  • Οι επιλογές Μέγεθος & Περιστροφή σάς επιτρέπουν να αλλάξετε το πλάτος και το ύψος του βίντεο. Μπορείτε επίσης απλώς να σύρετε το βίντεο από οποιαδήποτε γωνία για να αυξήσετε ή να μειώσετε το μέγεθός του, αλλά η χρήση των επιλογών Μέγεθος & Περιστροφή μπορεί να είναι χρήσιμη εάν θέλετε το βίντεο σε μια συγκεκριμένη διάσταση.
  • Η επιλογή Θέση σάς επιτρέπει να αλλάξετε τη θέση του βίντεο. Μπορείτε να επιλέξετε μια θέση μεταξύ του κέντρου και της επάνω αριστερής γωνίας της διαφάνειας.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Drop shadow για να κάνετε το βίντεο πιο ελκυστικό οπτικά. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε το πλαίσιο Drop shadow μετά την προσαρμογή των ρυθμίσεων, διαφορετικά η επιλογή δεν θα λειτουργήσει.
    7 καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας διακομιστών αμερικανικού προσομοιωτή φορτηγών [2023]

  Αφού κάνετε τις αλλαγές σας, μπορείτε να μοιραστείτε την παρουσίασή σας ή να εξερευνήσετε άλλους τρόπους για να την κάνετε πιο διαδραστική χρησιμοποιώντας την προβολή παρουσιαστή.

  Κάντε την παρουσίασή σας πιο ελκυστική με βίντεο

  Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να βλέπεις το κοινό σου να χάνει το ενδιαφέρον του για την παρουσίασή σου. Αν και υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να κάνετε την παρουσίασή σας διασκεδαστική και ελκυστική, η προσθήκη ενός βίντεο είναι συχνά η πιο προτεινόμενη επιλογή. Μπορείτε να προσθέσετε γρήγορα ένα βίντεο YouTube ή μη YouTube στην παρουσίασή σας στις Παρουσιάσεις Google ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα.