Πώς να ενημερώσετε το Apple TV σας

Με μια πληθώρα διαθέσιμων εφαρμογών, γρήγορη απόδοση και εκτεταμένη ενσωμάτωση με συσκευές iOS, το Apple TV είναι απλώς το καλύτερο κουτί ροής για τους χρήστες της Apple. Για να διατηρήσετε την απόδοση του αποκωδικοποιητή της Apple στην κορύφωσή του και για να απολαύσετε τις πιο πρόσφατες δυνατότητες, θα πρέπει να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις λογισμικού.

Θα σας δείξουμε πόσο εύκολο είναι να διατηρείτε ενημερωμένο το Apple TV σας.

Γιατί πρέπει να ενημερώσετε το Apple TV σας

Πίστωση εικόνας: μήλο

  6 πλατφόρμες ευφυΐας κοινού που πρέπει να δοκιμάσετε ως έμπορος

Όπως συμβαίνει με τα τηλέφωνα, τα tablet και τους υπολογιστές μας, η παρακολούθηση των ενημερώσεων λογισμικού είναι απαραίτητη για τη διασφάλιση της βέλτιστης απόδοσης και ασφάλειας. Ομοίως, ο έλεγχος για ενημερώσεις είναι συνήθως το πρώτο βήμα κατά την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων που αντιμετωπίζετε.

Φυσικά, θα θελήσετε επίσης να ελέγξετε για ενημερώσεις για να λάβετε τις πιο πρόσφατες δυνατότητες του tvOS.

Ορισμένες ενημερώσεις εισάγουν ρυθμίσεις που βελτιώνουν την εμπειρία προβολής σας. Για παράδειγμα, το tvOS 14 επέτρεψε τη δυνατότητα χρήσης ενός iPhone για τη βαθμονόμηση των χρωμάτων της Apple TV και μια προηγούμενη έκδοση επέτρεπε στους χρήστες να κάνουν το HomePod το προεπιλεγμένο ηχείο για το Apple TV.

  Κατανόηση Single Tenant εναντίον Multi-Tenant στο Cloud Computing

Πώς να ενημερώσετε το Apple TV σας

Ο έλεγχος για ενημερώσεις στο Apple TV σας είναι γρήγορος και εύκολος—το μόνο που χρειάζεστε είναι το τηλεχειριστήριο Siri. Χάσατε το τηλεχειριστήριό σας; Μην ανησυχείτε—υπάρχουν πολλές διαθέσιμες εναλλακτικές λύσεις Siri Remote που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ελέγξετε το Apple TV σας.

 • Κάντε κλικ στο εικονίδιο Ρυθμίσεις με το τηλεχειριστήριο Siri.
 • Κάντε κύλιση προς τα κάτω και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Σύστημα.
 • Κάντε κλικ στην επιλογή Ενημερώσεις λογισμικού.
 • Κάντε κλικ στην Ενημέρωση λογισμικού.
 • Κάντε κλικ στην επιλογή Λήψη και εγκατάσταση για να εφαρμόσετε αμέσως την πιο πρόσφατη διαθέσιμη ενημέρωση λογισμικού ή κάντε κλικ στην επιλογή Ενημέρωση αργότερα για να εγκατασταθεί αυτόματα ενώ δεν χρησιμοποιείται.
 •   Οι καλύτερες τηλεοράσεις 8K

  Αυτό είναι. Μετά τη λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης λογισμικού, το Apple TV σας θα επανεκκινήσει αυτόματα και θα ξεκινήσει η εγκατάσταση. Προσέξτε να μην αποσυνδέσετε το Apple TV από την πρίζα κατά την ενημέρωση, καθώς μπορεί να αποτύχει η διαδικασία ή ακόμα και να προκληθεί βλάβη στον αποκωδικοποιητή σας.

  Διατηρήστε την Apple TV σας ενημερωμένη με λίγα μόνο κλικ

  Με λίγα μόνο κλικ του τηλεχειριστηρίου Siri, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι το Apple TV σας έχει πάντα τις πιο πρόσφατες δυνατότητες, επιδιορθώσεις ασφαλείας και την καλύτερη απόδοση. Για μια ακόμη πιο βελτιστοποιημένη εμπειρία, φροντίστε να ενεργοποιήσετε τις Αυτόματες ενημερώσεις για τις εφαρμογές σας, τις οποίες θα βρείτε επίσης στην εφαρμογή Ρυθμίσεις στο Apple TV σας.