Πώς να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Ghost στο Snapchat

Το Snapchat έκανε πάντα κάτι μοναδικό με την τοποθεσία. Χρησιμοποιεί την τοποθεσία σας για να σας προσφέρει εξαιρετικά φίλτρα για τις ιστορίες σας. Το Snapchat έχει πλέον προσθέσει μια νέα δυνατότητα που σας επιτρέπει να βλέπετε τις ιστορίες των φίλων σας ανά τοποθεσία. Από προεπιλογή, όλες οι ιστορίες σας έχουν γεωγραφική ετικέτα. Εάν μια ιστορία είναι δημοφιλής, θα εμφανιστεί σε έναν χάρτη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον χάρτη για να βρείτε δημοφιλείς ιστορίες γύρω σας και να τις προβάλετε. Φυσικά, υπόκειται στις ρυθμίσεις απορρήτου σας. Το καλό είναι ότι το Snapchat σάς έδωσε μια εικόνα αυτής της δυνατότητας. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Ghost στο Snapchat και να διατηρήσετε την τρέχουσα τοποθεσία εκτός χάρτη.

Προβολή χάρτη

Ανοίξτε το Snapchat και σύρετε προς τα αριστερά για να μεταβείτε στην οθόνη Ιστορίες. Πιέστε προς τα μέσα σε αυτήν την οθόνη και προσέξτε να μην πατήσετε κατά λάθος μια ιστορία ή προτεινόμενο λογαριασμό. Θα μεταφερθείτε στην οθόνη Χάρτης.

Θα δείτε μπλε δείκτες στον χάρτη για δημοφιλείς κοντινές ιστορίες, αν και δεν θα μπορείτε να τις προβάλετε εκτός και αν είστε φίλοι με όποιον δημοσίευσε. Αυτό υπόκειται στις ρυθμίσεις απορρήτου του ατόμου που μοιράζεται στιγμιότυπα.

Ενεργοποιήστε τη λειτουργία Ghost στο Snapchat

Στην οθόνη του χάρτη, πατήστε το εικονίδιο με το γρανάζι στο επάνω μέρος. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Ghost στο Snapchat από την οθόνη ρυθμίσεων που ανοίγει. Όταν έχετε ενεργοποιημένη τη λειτουργία Ghost, η τοποθεσία σας είναι κρυμμένη ενώ χρησιμοποιείτε το Snapchat.

  Πώς να δημιουργήσετε και να εισαγάγετε ένα Avatar Bitmoji στο Snapchat

Εναλλακτικά, μπορείτε να πατήσετε το bitmoji avatar σας στον χάρτη. Ένα μικρό banner εμφανίζεται στο κάτω μέρος της οθόνης που σας δείχνει την πρόσφατη φωτογραφία που δημοσιεύσατε με την τρέχουσα τοποθεσία σας. Πατήστε αυτό το banner και θα μεταφερθείτε στην ίδια οθόνη ρυθμίσεων.

Όταν ενεργοποιείτε τη λειτουργία Ghost, το πρόσωπο του avatar σας εξαφανίζεται. Αντίθετα, έχει αντικατασταθεί με μια μπλε έκδοση του λογότυπου Snapchat που σημαίνει ότι δεν μοιράζεστε την τρέχουσα τοποθεσία σας.

Όταν βρίσκεστε σε λειτουργία φαντασμάτων, το εικονίδιο του οδοντωτού τροχού στο επάνω μέρος της οθόνης του χάρτη λαμβάνει επίσης ένα μικρό σήμα φάντασμα.

  Πώς να αποκτήσετε το αυτοκόλλητο χρόνου στο Snapchat

Δημοσίευση στο χάρτη

Θα παρατηρήσετε ότι η οθόνη του χάρτη έχει ένα κουμπί λήψης στο κάτω μέρος. Όταν το πατήσετε, μεταβαίνετε στη λειτουργία κάμερας όπου μπορείτε να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο, να το επεξεργαστείτε κ.λπ. Όταν το μοιράζεστε, αν και η φωτογραφία σας εμφανίζεται στον χάρτη, με την προϋπόθεση ότι έχετε απενεργοποιήσει τη λειτουργία Ghost. Μπορείτε να επιλέξετε να δημοσιεύσετε το στιγμιότυπο στην ιστορία σας, αλλά μπορείτε πάντα να το μοιραστείτε με έναν συγκεκριμένο φίλο αντί για όλους τους φίλους σας.

Όσον αφορά την τοποθεσία, το Snapchat την ενσωματώνει αρκετά καλά στην εφαρμογή. Στην πραγματικότητα, κάνει ένα νόημα να δημιουργήσει χαρακτηριστικά γύρω από αυτό, τα οποία, υποθέτουμε, το Facebook θα αντιγράψει σε έναν ή δύο μήνες.