Πώς να εμφανίσετε FPS ενώ παίζετε σε υπολογιστή

Η δημοτικότητα των βιντεοπαιχνιδιών αυξάνεται σταθερά εδώ και πολύ καιρό. Το gaming είναι επί του παρόντος μια πιο σημαντική βιομηχανία από ό,τι οι ταινίες και τα αθλήματα ενοποιημένα.

Επιπλέον, με τα άτομα να αναζητούν καλύτερες προσεγγίσεις για να συναναστραφούν και να παραμείνουν αφοσιωμένοι κατά τη διάρκεια της πανδημίας, η βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών μόλις επιτάχυνε τον ρυθμό της στον τομέα της ψυχαγωγίας.

Σύμφωνα με Αναφορές SuperData, το εισόδημα για τυχερά παιχνίδια αυξήθηκε 12% το 2020, στα 139,9 δισεκατομμύρια δολάρια από 120,1 δισεκατομμύρια δολάρια το 2019. Επίσης, σε ένα σημείο, τέσσερα στα πέντε άτομα στις ΗΠΑ είχαν παίξει ένα παιχνίδι υπολογιστή τους προηγούμενους έξι μήνες. Το gaming PC είχε μια ταραχώδη ιστορία. Απέκτησε δημοτικότητα μετά την αποτυχία του βιντεοπαιχνιδιού το 1983.

Τα βιντεοπαιχνίδια έχουν χάσει τη δημοτικότητά τους λόγω των παιχνιδιών χαμηλής ποιότητας και χαμηλών γραφικών. Ένας άλλος λόγος που τα βιντεοπαιχνίδια έχασαν τη δημοτικότητά τους στα τέλη της δεκαετίας του ’90 είναι λόγω της εισαγωγής των παιχνιδιών κονσόλας στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών, όπως το Sony PlayStation και το Nintendo 64. Το gaming υπολογιστή έχει ουσιαστικά ανακτήσει μια σταθερή θέση στην παγκόσμια αγορά που είναι αναμένεται να συνεχίσει την τόσο τεράστια ανάπτυξη.

Από αυτό, μπορείτε να καταλάβετε τη σημασία της ποιότητας του παιχνιδιού στο μυαλό κάθε παίκτη. Η ποιότητα αυξανόταν τρομερά χρόνο με το χρόνο.

Επιπλέον, καθώς η τεχνολογία μεγάλωνε, διαφορετικοί κατασκευαστές προσωπικών υπολογιστών έβγαλαν υψηλότερη μνήμη RAM και γραφικά κάθε χρόνο για να προσελκύσουν την πελατεία τους για παίκτες. Το cherry on the cake είναι εταιρείες τυχερών παιχνιδιών όπως η Sony, η Microsoft, η Tencent, και σχεδόν όλες έχουν αναπτύξει παιχνίδια που μπορούν να συναρπάσουν οποιονδήποτε.

Ωστόσο, για να απολαύσετε αυτά τα παιχνίδια όσο το δυνατόν καλύτερα, το FPS έχει τη μεγαλύτερη σημασία. Αφού διαβάσετε αυτό το άρθρο, θα σας διαφωτίσει με όλες τις γνώσεις του FPS και τη διαδικασία ενεργοποίησης της οθόνης του κατά το gaming.

Τι σημαίνει FPS;

Το πιο σημαντικό, θα πρέπει να εξηγήσουμε τη βασική έννοια του FPS που είναι νέος στο gaming. Το FPS είναι μια συντομογραφία που αντιπροσωπεύει τα καρέ ανά δευτερόλεπτο (FPS). Βασικά, αντιμετωπίζει τον αριθμό των καρέ που μπορεί να προσφέρει η GPU σας κάθε δευτερόλεπτο.

Για παράδειγμα, εάν ένα παιχνίδι τρέχει σε ένα καρέ κάθε δευτερόλεπτο, θα βλέπετε απλώς μια εικόνα σταθερά. Αυτό μοιάζει περισσότερο με μια παρουσίαση παρουσίασης παρά με μια συνεχή αναπαραγωγή ενός παιχνιδιού. Επιπλέον, οποιοδήποτε παιχνίδι δεν θα μπορούσε να παιχτεί σε 1 FPS. Έτσι, όσο περισσότερα καρέ παραδίδονται και εμφανίζονται κάθε δευτερόλεπτο, τόσο πιο ομαλή και πιο ανταποκρινόμενη θα είναι για εσάς η συνεχής εμπειρία αλληλεπίδρασης.

Διαφορετικές αγκύλες FPS που πρέπει να γνωρίζετε

Οι παρακάτω πληροφορίες θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τι FPS μπορείτε να προβλέψετε από διάφορα gadget και οθόνες και πώς αποδίδουν με διαφορετικά παιχνίδια.

 • 30 FPS – Αυτό είναι ένα επίπεδο απόδοσης που συνήθως επικεντρώνεται από διάφορα βιβλία εργασίας σειρών επιχειρήσεων και υπολογιστές παιχνιδιών με σχέδιο προϋπολογισμού. Θυμηθείτε, ωστόσο, ότι ο κρίσιμος τραυλισμός είναι πραγματικά παρατηρήσιμος σε λιγότερο από 20 FPS, έτσι ώστε να μπορείτε να σκεφτείτε οτιδήποτε άνω των 20 FPS ως δυνατότητα αναπαραγωγής.
 • 60 FPS – Αυτός είναι ο στόχος για τους περισσότερους υπολογιστές gaming. Μόνο τα καλύτερα βελτιωμένα παιχνίδια μπορούν να αντιμετωπίσουν σταθερά 60 FPS στις κονσόλες. Όπως και να έχει, το πιο πρόσφατο PS5 και το Xbox Series X εστιάζουν σε αυτό το βραχίονα για πολλά παιχνίδια.
 • 120 FPS – Αυτό είναι το είδος του ρυθμού καρέ που πρέπει να εμφανίζεται σε οθόνες οθόνης με ρυθμούς ανανέωσης 120-165 Hz. Γενικά, μόνο ισχυροί και άριστης ποιότητας υπολογιστές παιχνιδιών μπορούν να εκτελούν παιχνίδια που ζητούν με αυτόν τον βαθμό εκτέλεσης χωρίς πρακτικά καμία πτώση καρέ.
 • 240 FPS – Αυτό το FPS διατηρείται για τις πιο γρήγορες οθόνες 240 Hz. Τα 240 FPS είναι ουσιαστικά τόσο υψηλά όσο το υποστηρίζουν οι τελευταίες οθόνες quad HD. Οι κορυφαίοι παίκτες esports χρειάζονται πρωτίστως αυτό το είδος FPS.
  Τι σημαίνει Share Focus Status στο iPhone;

Να θυμάστε ότι η παρακολούθηση με τριψήφιο ρυθμό ανανέωσης συμβάλλει στην ενίσχυση του FPS πιο γρήγορα από ό,τι συνήθως. Λόγω αυτού, αναμένεται ότι οι περισσότεροι παίκτες και οι διοργανωτές τουρνουά esports χρησιμοποιούν αυτού του είδους τις οθόνες.

Επιπλέον, θα πρέπει να σημειώσουμε μερικές σταθερές απώλειες που πρέπει να ληφθούν υπόψη όταν πρόκειται για FPS. Συγκεκριμένα, ενώ δεν είναι δύσκολο να ανιχνεύσετε την αντίθεση μεταξύ 30 FPS και 60 FPS παιχνιδιών, η διαφορά μεταξύ 120 FPS και 240 FPS είναι πολύ πιο δύσκολο να παρατηρηθεί.

Γιατί είναι σημαντικό το FPS στο ομαλό παιχνίδι;

Οι Cutthroat gamers και τα αστέρια των esports επικεντρώνονται στην πιο ανεβασμένη ρύθμιση gaming FPS για να τους δώσουν το πάνω χέρι έναντι των ανταγωνιστών τους. Θα ήταν καλύτερο να έχετε τις πιο ομαλές κινήσεις και τον ελάχιστο χρόνο καθυστέρησης για να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα στο παιχνίδι σας. Οι υψηλοί ρυθμοί καρέ που παρέχονται από τις πιο πρόσφατες GPU δίνουν σε αυτούς τους παίκτες ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι άλλων.

Η παραπάνω ερώτηση για το γιατί το FPS είναι τόσο ζωτικής σημασίας στο ομαλό παιχνίδι για τους παίκτες μπορεί να απαντηθεί γρήγορα με ένα απλό παράδειγμα.

Φανταστείτε ότι είστε παίκτης και παίζετε ένα παιχνίδι με σταθερά 60 FPS, που σημαίνει ότι μπορείτε να δείτε 60 καρέ σε κάθε δευτερόλεπτο και να ενεργήσετε σύμφωνα με αυτό. Ταυτόχρονα, ο αντίπαλός σας έχει 30 FPS ενώ παίζει εναντίον σας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να δει μόνο 30 καρέ κάθε δευτερόλεπτο και μπορεί να αντιδράσει σε αυτό. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι το παιχνίδι σας είναι δύο φορές πιο ομαλό από τους αντιπάλους σας.

Γιατί είναι σημαντική η εμφάνιση του FPS;

Τα καρέ ανά δευτερόλεπτο, ή μπορούμε να πούμε ότι το FPS δεν είναι η στατική μέτρηση. Αλλάζει κάθε δευτερόλεπτο με βάση τη δράση ή άλλα πράγματα που κάνετε στο παιχνίδι σας. Επομένως, είναι πολύ σημαντικό να εμφανίζετε τον αριθμό FPS στην οθόνη της οθόνης μας ενώ παίζετε.

Μπορεί να είναι πολύ ωφέλιμο για εσάς, καθώς μπορείτε να το παρακολουθείτε, και επίσης, σε περίπτωση νωθρότητας, μπορείτε να διαπιστώσετε ότι οφείλεται σε πρόβλημα FPS ή λόγω προβλημάτων δικτύου. Κυρίως πτώσεις FPS συμβαίνουν λόγω της αύξησης της θερμοκρασίας της GPU. Έτσι, με τη βοήθεια μιας οθόνης FPS, μπορείτε επίσης να είστε σίγουροι για την κατάσταση της θερμοκρασίας της GPU σας.

Ας δούμε τώρα τις μεθόδους για να ενεργοποιήσετε την οθόνη FPS στον υπολογιστή σας.

Επικάλυψη In-Game του Steam

Η Valve, η εταιρεία προγραμματιστών του Steam, πρόσθεσε πρόσφατα έναν μετρητή FPS στην επικάλυψη εντός παιχνιδιού του Steam. Στο Steam (ενώ δεν εκτελούνται παιχνίδια), απλώς μεταβείτε στο Steam > Ρυθμίσεις > In-Game και στη συνέχεια επιλέξτε μια τοποθεσία από το αναπτυσσόμενο μενού «Μετρητής FPS στο παιχνίδι» για την οθόνη σας.

Ρίξτε μια ματιά στην πλευρά της οθόνης που επιλέξατε ενώ παίζετε ένα παιχνίδι και θα δείτε τον μετρητή FPS. Εμφανίζεται γενικά πάνω από το πραγματικό παιχνίδι, αλλά είναι εντελώς μικροσκοπικό και λεπτό για να το δείτε ενώ παίζετε οποιοδήποτε παιχνίδι.

Μπορεί να έχετε την επιλογή να χρησιμοποιήσετε αυτήν την οθόνη FPS για παιχνίδια εκτός Steam. Για να προσθέσετε ένα παιχνίδι στη βιβλιοθήκη σας στο Steam, μεταβείτε στο μενού “Παιχνίδια” και επιλέξτε “Προσθήκη ενός παιχνιδιού εκτός Steam στη βιβλιοθήκη μου”. Αφού το κάνετε αυτό, ξεκινήστε το παιχνίδι μέσω του Steam και η επικάλυψη μπορεί να λειτουργήσει με αυτό, ανάλογα με το παιχνίδι.

Windows/Xbox 10 Game Bar

Ίσως χρειαστεί να κάνετε μερικά βήματα για να χρησιμοποιήσετε τον μετρητή FPS στο παιχνίδι σας. Θα χρειαστείτε το Xbox Game Bar έκδοση 3.34.11002.0 ή νεότερη για να χρησιμοποιήσετε τον μετρητή FPS.

 • Πατήστε το πλήκτρο με το λογότυπο των Windows + G για να ανοίξετε τη γραμμή παιχνιδιού, επιλέξτε το μενού Επικάλυψη και, στη συνέχεια, την καρτέλα Απόδοση.
 • Επιλέξτε την καρτέλα FPS στην καρτέλα Performance και μετά κάντε κλικ στο κουμπί Request Access.
 • Ακολουθήστε τις οδηγίες και, στη συνέχεια, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας για να τεθούν σε ισχύ οι αλλαγές.
 • Ο μετρητής FPS θα είναι έτοιμος για χρήση και θα περιμένει στη γραμμή παιχνιδιών Xbox όταν ξεκινάτε ένα παιχνίδι.
  Τι είναι το Microsoft 365;

Χρησιμοποιώντας τον ενσωματωμένο μετρητή FPS του παιχνιδιού

Πολλά παιχνίδια έχουν ενσωματωμένους μετρητές FPS που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εμφανίσετε FPS. Ανάλογα με το παιχνίδι που παίζετε, αυτή η επιλογή μπορεί να είναι δύσκολο να την βρείτε μια στο τόσο. Μπορεί να είναι πιο απλό να το κοιτάξετε στο Google για την κατάσταση και να πληκτρολογήσετε “show FPS” για οποιοδήποτε συγκεκριμένο παιχνίδι για να δείτε εάν ένα παιχνίδι έχει μια σιωπηρή επιλογή FPS ή όχι, και εάν έχει, μπορείτε να δείτε πώς να το μετατρέψετε επί. Για διαφορετικά παιχνίδια, έχετε διάφορες επιλογές, αλλά μερικοί από τους τρόπους για να το ενεργοποιήσετε δίνονται παρακάτω:

 • Επιλογή βίντεο ή γραφικών: Μπορεί να υπάρχει μια επιλογή “Εμφάνιση FPS” στην οθόνη ρυθμίσεων βίντεο ή σχεδίων του παιχνιδιού. Αυτή η επιλογή μπορεί να είναι ορατή πίσω από ένα υπομενού “Για προχωρημένους” στις ρυθμίσεις.
 • Συντόμευση πληκτρολογίου: Σε μερικά παιχνίδια μπορεί να υπάρχει αυτή η επιλογή κρυμμένη πίσω από οποιαδήποτε συντόμευση πληκτρολογίου. Για παράδειγμα, στο Minecraft, μπορείτε να πατήσετε F3 για να ανοίξετε την οθόνη αντιμετώπισης προβλημάτων. Αυτή η οθόνη θα δείξει τα FPS σας και επίσης διάφορες λεπτές αποχρώσεις του παιχνιδιού.
 • Εντολές κονσόλας: Πολλά παιχνίδια έχουν ένα εγγενές κέντρο ελέγχου όπου μπορείτε να πληκτρολογήσετε παραγγελίες. Μερικές φορές, μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε μια επιλογή εκκίνησης για να ενεργοποιήσετε το κέντρο ελέγχου προτού ανοίξει. Για παράδειγμα, υποθέτοντας ότι παίζετε DOTA 2, μπορείτε να τραβήξετε προς τα πάνω την κονσόλα προγραμματιστή (θα πρέπει πρώτα να την ενεργοποιήσετε) και στη συνέχεια να εκτελέσετε την εντολή ‘cl_showfps 1’ για να ενεργοποιήσετε έναν μετρητή FPS στην οθόνη.
 • Επιλογές εκκίνησης: Μερικά παιχνίδια ενδέχεται να απαιτούν μια επιπλέον επιλογή εκκίνησης που θα πρέπει να ενεργοποιήσετε κατά το άνοιγμα του παιχνιδιού. Μπορείτε να το κάνετε αυτό αλλάζοντας τη συντόμευση του παιχνιδιού στην επιφάνεια εργασίας ή στο μενού Έναρξη. Σε λογισμικό όπως το Steam ή το Origin, μπορείτε επίσης να μεταβείτε στις ιδιότητες ενός παιχνιδιού και να αλλάξετε τις επιλογές του από εκείνο το σημείο. Στο Steam, κάντε δεξί κλικ σε ένα παιχνίδι, επιλέξτε Ιδιότητες, κάντε κλικ στην επιλογή Ορισμός επιλογών εκκίνησης στην καρτέλα Γενικά και εισαγάγετε τις επιλογές που απαιτούνται.
 • Αρχεία διαμόρφωσης: Μερικά παιχνίδια ενδέχεται να απαιτούν από εσάς να ενεργοποιήσετε μια κρυφή επιλογή που καλύπτεται σε κάποιο είδος εγγράφου στο φάκελο του παιχνιδιού. Ανεξάρτητα από το αν ένα παιχνίδι απαιτεί κάτι τέτοιο, μπορεί να έχετε την επιλογή να επωφεληθείτε από αυτό. Για παράδειγμα, οι παίκτες DOTA 2 που γενικά πρέπει να δουν το FPS τους θα μπορούσαν να αλλάξουν το έγγραφο autoexec.cfg του παιχνιδιού για να εκτελούν το ‘cl_showfps 1’ κάθε φορά που ξεκινά το παιχνίδι.

Χρήση λογισμικού τρίτων

Εάν κάποια από τις παραπάνω μεθόδους δεν λειτούργησε για εσάς, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη βοήθεια οποιουδήποτε λογισμικού τρίτων κατασκευαστών. Μερικά από αυτά τα λογισμικά παρατίθενται παρακάτω. Μπορείτε να τους ρίξετε μια ματιά και να αποφασίσετε ποιο λογισμικό μπορεί να λειτουργήσει τέλεια για εσάς.

Οθόνη FPS

Οθόνη FPS είναι το απόλυτο πρώτο εξαιρετικό λογισμικό υποστήριξης παιχνιδιών που εμφανίζει έναν μετρητή FPS καθώς και δείχνει έναν τόνο διαφορετικών παραμέτρων υλικού κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αυτό δίνει μια αναμφισβήτητη περιγραφή της απόδοσης του εξοπλισμού σας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Επιπλέον, το πρόγραμμα θα δείξει πού τα βάρη είναι υπερβολικά υψηλά στο παιχνίδι σας – CPU ή GPU. Ή από την άλλη πλευρά, ίσως το σημείο συμφόρησης βρίσκεται στον σκληρό σας δίσκο ή το πρόβλημα είναι μια σύνδεση δικτύου. Μπορεί να εντοπίσει όλες τις παραμέτρους και να σας τις εμφανίσει ενώ παίζετε.

AMD Radeon ReLive

Πατήστε SHIFT+CTRL+O για να ενεργοποιήσετε την επιλογή επικάλυψης μετά την εγκατάσταση και τη ρύθμιση του λογισμικού ReLive. Εάν δεν λειτουργεί, πρέπει να το διαμορφώσετε πατώντας ALT+R και, στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε SHIFT+CTRL+O δίπλα στην επιλογή επικάλυψης. Αφού το ενεργοποιήσετε, μπορείτε εύκολα να δείτε το FPS και άλλες παραμέτρους ενώ παίζετε οποιοδήποτε παιχνίδι.

  7 Λογισμικό επεξεργασίας Podcast για να κυκλοφορήσετε άψογα επεισόδια

AMD Radeon ReLive επιτρέπει στους παίκτες να καταγράφουν και να μεταδίδουν το παιχνίδι τους στο διαδίκτυο στο Youtube, στο Twitch ή σε άλλες πλατφόρμες. Προσφέρει επίσης συναρπαστικές στιγμές, ηχογραφήσεις και λήψη οθόνης του παιχνιδιού σας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ανεβάσετε οποιοδήποτε βίντεο μοντάζ.

Nvidia Geforce Experience

Οι χρήστες μπορούν να εγκαταστήσουν το Nvidia Geforce Experience σε οποιοδήποτε φορητό υπολογιστή ή υπολογιστή με εγκατεστημένη τη GPU της Nvidia. Υποθέτοντας ότι έχετε την πιο πρόσφατη GPU γραφικών NVIDIA που υποστηρίζει το ShadowPlay, μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε έναν μετρητή FPS εντός του παιχνιδιού μέσω του NVIDIA GeForce Experience. Στην εφαρμογή, κάντε κλικ στο κουμπί “Ρυθμίσεις”.

Στη συνέχεια, μεταβείτε στην ενότητα κοινής χρήσης, ενεργοποιήστε αυτό το κουμπί εναλλαγής και κάντε κλικ στο κουμπί ρυθμίσεων. Εκεί μπορείτε να βρείτε την επιλογή επικάλυψης. Κάντε κλικ σε αυτό. Στο παράθυρο “Επικαλύψεις”, επιλέξτε την καρτέλα “Μετρητής FPS” και, στη συνέχεια, κάντε κλικ σε ένα από τα τέσσερα τεταρτημόρια που δίνονται σε αυτό το πλαίσιο για να επιλέξετε πού θέλετε τον μετρητή FPS.

Με την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε το GeForce Experience, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα προφίλ παιχνιδιών της NVIDIA για να επιλέξετε κατά συνέπεια τις συνιστώμενες ρυθμίσεις της NVIDIA για διάφορα παιχνίδια ώστε να εκτελούνται καλύτερα στην κάρτα γραφικών σας. Η NVIDIA θεωρεί ότι αυτή είναι μια μέθοδος για τη βελτίωση των παιχνιδιών και τα κάνει να φαίνονται αισθητά πιο ελκυστικά χωρίς να σας ζητήσει να αλλάξετε και να δοκιμάσετε τις επιλογές γραφικών ενός παιχνιδιού, όπως γινόταν στις παλιές καλές μέρες.

Fraps

Fraps είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή Windows που χρησιμοποιείται με παιχνίδια που χρησιμοποιούν την καινοτομία γραφικών DirectX ή OpenGL. Στην τρέχουσα έκδοσή του, το Fraps εκτελεί πολλές εργασίες, όπως Καταγραφή οθόνης, Λήψη βίντεο σε πραγματικό χρόνο, επικάλυψη ρυθμού καρέ και πολλές άλλες τέτοιες λειτουργίες.

Επιπλέον, μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα για να ενεργοποιήσετε την επιλογή επικάλυψης FPS.

Ανοίξτε το Fraps. Επιλέξτε την καρτέλα “FPS” στο υψηλότερο σημείο του παραθύρου Fraps (αναζητήστε ένα κίτρινο “99”). Εδώ, θα δείτε επιλογές για τις λειτουργίες συγκριτικής αξιολόγησης και επικάλυψης ποσοστού περιγράμματος του Fraps. Αφού το κάνετε αυτό, μπορείτε να ορίσετε πλήκτρα πρόσβασης για τις δυνατότητες επικάλυψης συγκριτικής αξιολόγησης και περιγράμματος. Για την επικάλυψη FPS, επιλέξτε ένα άκρο της οθόνης σας όπου δεν θα σκοτεινιάζει την όρασή σας ή θα κρύβει απαραίτητα δεδομένα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Τώρα, μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε τα Fraps και να ξεκινήσετε το παιχνίδι σας και ο μετρητής FPS θα είναι ορατός.

Razer Cortex

Με τη βοήθεια του Razer Cortex, μπορείτε συνεπώς να εξομαλύνετε την απόδοση και τα γραφικά του υπολογιστή σας για όλα τα υποστηριζόμενα παιχνίδια. Μπορείτε να ορίσετε πού θέλετε να βλέπετε τον μετρητή FPS μέσω του Razer Cortex για να γνωρίζετε κάθε φορά που το παιχνίδι σας καθυστερεί ή καθυστερεί. Χρησιμοποιεί έναν μηχανισμό Τεχνητής Νοημοσύνης υψηλού επιπέδου μαζί με έναν υπολογισμό του αλγόριθμου Machine Learning που υπολογίζει τις καλύτερες ρυθμίσεις που υποστηρίζουν τις προτιμήσεις του παιχνιδιού σας.

Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άψογα το Razer Cortex ως επικάλυψη εντός του παιχνιδιού για επιπλέον βαθμό υποστήριξης στον υπολογιστή σας Windows 10 με το πρόσθετο Xbox Game Bar.

ExKode Dxtory

ExKode Dxtory είναι κυρίως ένα λογισμικό λήψης βίντεο και ισχυρίζεται ότι είναι το ταχύτερο από όλα. Μπορεί να λειτουργήσει κυρίως με εφαρμογές OpenGL και DirectX. Υποστηρίζει επίσης την επικάλυψη μετρητή FPS κατά την αναπαραγωγή του παιχνιδιού ως πρόσθετη δυνατότητα.

Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε άλλες παραμέτρους, όπως εγγραφή αρχείου FPS και κατάστασης βίντεο μαζί με τον μετρητή FPS. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το χρώμα του μετρητή FPS με βάση δύο παραμέτρους: μία κατά την εγγραφή και μία άλλη κατά την εγγραφή. Από προεπιλογή, το κίτρινο είναι επιλεγμένο για την εγγραφή ενός και το πράσινο είναι το προεπιλεγμένο χρώμα για τη μη εγγραφή.

συμπέρασμα

Η βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών ανθίζει σαν ενεργό ηφαίστειο για τη νέα γενιά παιδιών και νέων. Οι μετρητές ρυθμού καρέ είναι προοδευτικά γνωστοί μεταξύ των παικτών που προσπαθούν να παραμείνουν ενημερωμένοι με τις ικανότητες του υπολογιστή τους. Ως αποτέλεσμα, η χρήση αυτού για τη βελτίωση του παιχνιδιού σας είναι ζωτικής σημασίας εάν είστε παθιασμένος παίκτης που στοχεύει να ταρακουνήσει τη βιομηχανία των esports.

Δείτε το καλύτερο ποντίκι παιχνιδιού για να βελτιώσετε την ακρίβεια του παιχνιδιού σας.