Πώς να ελέγξετε εξ αποστάσεως το Android από υπολογιστή (Vise Versa) – 2023

Στη σημερινή σύγχρονη εποχή, τα κινητά Android έχουν γίνει σύντροφοί μας. Αυτά είναι δημοφιλή στους νέους λόγω της λογικής τιμής τους και των πιο πρόσφατων χαρακτηριστικών, όπως οι κάμερες υψηλής ποιότητας, η μεγάλη χωρητικότητα RAM, οι επεξεργαστές υψηλής ταχύτητας, το μεγάλο μέγεθος αποθήκευσης και πολλά άλλα.

Μερικές φορές βρισκόμαστε σε διαφορετικό μέρος και πρέπει να έχουμε πρόσβαση στον υπολογιστή μας για να προβάλουμε ορισμένα σημαντικά αρχεία ή ενέργειες ελέγχου. Επίσης, πρέπει να καθοδηγήσουμε έναν φίλο ή συγγενή σχετικά με ορισμένα βήματα μιας συγκεκριμένης εφαρμογής.

Πρέπει λοιπόν να έχουμε πρόσβαση στον υπολογιστή τους. Χρειαζόμαστε έναν υπολογιστή για πρόσβαση στον υπολογιστή τους, αλλά μερικές φορές αυτή τη στιγμή δεν έχουμε υπολογιστή. Άρα εξαρτόμαστε από το τηλέφωνο Android. Τα τηλέφωνα Android χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο του Υπολογιστή.

Εάν δεν ξέρετε πώς να ελέγχετε τον υπολογιστή από μια συσκευή Android, αυτό το άρθρο είναι πραγματικά για εσάς. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε μια διαδικασία βήμα προς βήμα για την πρόσβαση ή τη διαχείριση ενός υπολογιστή από μια συσκευή Android.

Πώς να ελέγξετε τον υπολογιστή από το τηλέφωνο Android.

Ακολουθήστε τα βήματα που δίνονται παρακάτω για να ρυθμίσετε τον υπολογιστή και το τηλέφωνό σας για τον έλεγχο του υπολογιστή σας από το τηλέφωνό σας Android.

  Το HabitBull σας βοηθά να κόψετε μια κακή συνήθεια ή να αναπτύξετε μια καλή [Android]

Βήματα προετοιμασίας για υπολογιστή:

Βήμα 1. Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να Κατεβάστε το Team Viewer στον υπολογιστή στον οποίο θέλετε να έχετε πρόσβαση εξ αποστάσεως.

Βήμα 2. Εκκινήστε το πρόγραμμα στην επιφάνεια εργασίας σας κάνοντας διπλό κλικ στο αρχείο TeamViewerQS-en.exe.

Βήμα 3. Μετά την εκκίνηση του προγράμματος, θα δείτε ένα παράθυρο στο αριθμητικό αναγνωριστικό αυτού του συστήματος και θα δοθεί ένας κωδικός πρόσβασης για πρόσβαση σε αυτόν τον υπολογιστή. Σημειώστε ότι το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης προορίζονται για μελλοντική χρήση.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Teamviewer για να αποκτήσετε πρόσβαση χωρίς επίβλεψη και απεριόριστη υποστήριξη πρόσβασης στα αρχεία.

  14 καλύτερες εφαρμογές Android για δωρεάν λήψη εφαρμογών επί πληρωμή

Ελέγξτε επίσης: – Εναλλακτικές λύσεις Teamviewer

Βήματα προετοιμασίας για συσκευή Android :

Κατεβάστε το TeamViewer.

Το TeamViewer είναι μια από τις δημοφιλείς εφαρμογές Android για απομακρυσμένη πρόσβαση σε υπολογιστές από συσκευές Android. Διατίθεται δωρεάν στο Google Play Store. Παρέχει εύκολη πρόσβαση στον απομακρυσμένο υπολογιστή σας χωρίς διακοπή του τείχους προστασίας.

Μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στον υπολογιστή μας στο σπίτι για να αποκτήσουμε τις απαραίτητες πληροφορίες. Σας παρέχει την πλήρη λειτουργικότητα του ποντικιού και του πληκτρολογίου και σας επιτρέπει να μεταφέρετε το αρχείο και προς τις δύο κατευθύνσεις. Περίπου 50 εκατομμύρια άνθρωποι κατεβάζουν αυτήν την εφαρμογή.

  Λήψη APK εφαρμογών Android από το Google Play Store σε υπολογιστή

Βήμα 1. Κατεβάστε και εγκαταστήστε το Team Viewer από το Κουμπί λήψης.

Βήμα 2. Εκκινήστε το Team Viewer στο τηλέφωνό σας Android. Μετά την εκκίνηση, θα δείτε δύο πλαίσια, ένα για όνομα χρήστη και ένα για κωδικό πρόσβασης.

Βήμα 3. Τώρα εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης του Team Viewer του υπολογιστή στον οποίο θέλετε να συνδεθείτε. Μετά από αυτό, πατήστε το κουμπί Σύνδεση σε συνεργάτη.

Βήμα 4. Μετά τη σύνδεση, θα δείτε τις οδηγίες ελέγχου. Ελαχιστοποιήστε τα για να δείτε την οθόνη της επιφάνειας εργασίας σας.

Σημείωση: Εάν είναι ενεργοποιημένο στον υπολογιστή σας, μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε στο σύστημα αρχείων του υπολογιστή σας και να μεταφέρετε οποιοδήποτε αρχείο θέλετε εάν η δυνατότητα είναι ενεργοποιημένη στον υπολογιστή.

Συμπερασματικά, αυτή η μέθοδος είναι επωφελής εάν θέλετε να ελέγξετε τον υπολογιστή από ένα τηλέφωνο Android από απόσταση. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο για να αποκτήσετε απομακρυσμένη πρόσβαση σε έναν υπολογιστή από άλλο υπολογιστή. Εάν χρειάζεστε βοήθεια, μην διστάσετε να σχολιάσετε παρακάτω.