Πώς να εκτελέσετε την ανάκτηση μηνυμάτων Instagram

Με την άνοδο του Instagram στους κύκλους των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, έπρεπε να προσαρμόσει και να εισαγάγει χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στην συνεχώς αυξανόμενη βάση χρηστών του. Οι χρήστες ήθελαν να κάνουν περισσότερα από το να μοιράζονται απλώς φωτογραφίες και το Instagram απάντησε σε αυτό εισάγοντας τη δυνατότητα ανταλλαγής μηνυμάτων. Επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν απευθείας μηνύματα σε άλλους χρήστες και να συνομιλούν σε ομάδες. Ωστόσο, η ανταλλαγή μηνυμάτων στο Instagram είναι διαφορετική, καθώς δεν έχει τη λειτουργικότητα άλλων εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων. Για παράδειγμα, αν θέλετε να ανακτήσετε τα διαγραμμένα μηνύματα Instagram, τότε δεν έχετε τύχη. Δεν υπάρχει επίσημο εργαλείο ανάκτησης μηνυμάτων Instagram που καθιστά πιο δύσκολο να μάθετε πώς να αναιρέσετε τη διαγραφή μηνυμάτων Instagram. Εάν θέλετε να ανακτήσετε τα μηνύματα Instagram, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Σας φέρνουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα σας διδάξει πώς να ανακτήσετε τα μηνύματα Instagram.

Πώς να εκτελέσετε την ανάκτηση μηνυμάτων Instagram

Καθώς το Instagram δεν αναπτύχθηκε με τη δυνατότητα ανταλλαγής μηνυμάτων, δεν υπάρχει επιλογή εφεδρικού μηνύματος, αλλά υπάρχουν τρόποι για να κατανοήσετε πώς να αναιρέσετε τη διαγραφή μηνυμάτων Instagram. Μπορείτε να ανακτήσετε τα διαγραμμένα μηνύματα Instagram χωρίς κανένα εργαλείο ανάκτησης μηνυμάτων Instagram κατεβάζοντας τα δεδομένα λογαριασμού Instagram. Μπορείτε να το κάνετε αυτό και να ξεκινήσετε την ανάκτηση μηνυμάτων Instagram ακολουθώντας αυτά τα βήματα.

  Πώς να δημιουργήσετε μια λίστα στενών φίλων στο Instagram

1. Μεταβείτε στη σελίδα σύνδεσης Instagram στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας και κάντε κλικ στο Σύνδεση.

3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Προφίλ και επιλέξτε Προφίλ.

4. Μόλις μπείτε στο προφίλ, κάντε κλικ στο κουμπί Επεξεργασία προφίλ. Θα ανοίξει ένα αναδυόμενο μενού στην αριστερή πλευρά της οθόνης.

5. Επιλέξτε την επιλογή Απόρρητο και ασφάλεια.

6. Στο μενού Απόρρητο και ασφάλεια, βρείτε την ενότητα Λήψη δεδομένων και κάντε κλικ στην επιλογή Αίτημα λήψης.

7. Θα ανοίξει τη σελίδα Λήψη αντιγράφου των πληροφοριών σας, πληκτρολογήστε τη διεύθυνση email σας στο πλαίσιο κειμένου Email.

8. Επιλέξτε HTML ή JSON σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας στην ενότητα Μορφή πληροφοριών.

9. Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο. Θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας για επαλήθευση στην επόμενη σελίδα.

10. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο πλαίσιο κειμένου Password και κάντε κλικ στο κουμπί Request Download.

11. Στη συνέχεια θα δείτε τη σελίδα Ζητήθηκε λήψη που θα αναφέρει ότι το Instagram θα σας στείλει μήνυμα εντός 48 ωρών σχετικά με την ανάκτηση μηνυμάτων Instagram.

  Πώς να ελέγξετε ποιος μπορεί να σχολιάσει τις αναρτήσεις σας στο Instagram

Σημείωση: Περιμένετε να εμφανιστεί η αλληλογραφία Instagram στο email που παρείχατε.

12. Συνδεθείτε στο email που παρείχατε στο Βήμα 7.

13. Ανοίξτε την αλληλογραφία που σας αποστέλλεται από το Instagram. Θα φέρει τον τίτλο Οι πληροφορίες σας στο Instagram.

14. Μέσα στην αλληλογραφία, βρείτε το κουμπί Λήψη πληροφοριών και κάντε κλικ σε αυτό.

15. Θα κατευθυνθείτε στη σελίδα σύνδεσης Instagram. Εισαγάγετε τα διαπιστευτήριά σας και κάντε κλικ στο κουμπί Είσοδος.

16. Αφού συνδεθείτε, θα ανοίξει η σελίδα Πληροφορίες Instagram σας.

17. Κάντε κλικ στην επιλογή Λήψη πληροφοριών που υπάρχει στο κάτω μέρος της σελίδας. Θα ξεκινήσει η λήψη ενός αρχείου zip.

18. Αποσυμπιέστε το ληφθέν αρχείο χρησιμοποιώντας 7-zip ή WinRAR στην τοποθεσία που προτιμάτε.

19. Ανοίξτε τον φάκελο που έχει εξαχθεί και μεταβείτε στην παρακάτω διαδρομή.

Messagesinboxyouraccountfolder

Σημείωση: το όνομα του φακέλου του λογαριασμού σας θα ποικίλλει ανάλογα με το όνομα χρήστη σας.

20. Τώρα θα δείτε είτε αρχείο HTML είτε αρχείο JSON με βάση την επιλογή σας στο Βήμα 8. Θα ονομαστεί μηνύματα ή κάτι παρόμοιο.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τα likes στο Instagram

21. Εάν το αρχείο μηνύματος είναι σε μορφή HTML, απλώς κάντε διπλό κλικ πάνω του και θα ανοίξει στο προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησής σας. Μπορείτε να δείτε τα μηνύματά σας στο Instagram.

22. Εάν το αρχείο μηνύματος είναι σε μορφή JSON, κάντε δεξί κλικ πάνω του και επιλέξτε Άνοιγμα με και επιλέξτε το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Τώρα γνωρίζετε ολόκληρη τη διαδικασία ανάκτησης μηνυμάτων Instagram και πώς να ανακτήσετε τα μηνύματα Instagram.

Συχνές Ερωτήσεις (Συχνές Ερωτήσεις)

Q1. Πώς να διαγράψετε μηνύματα στο Instagram μετά την αποστολή τους;

Απ. Μπορείτε να διαγράψετε ένα μήνυμα στην εφαρμογή Instagram πατώντας απλώς το μήνυμα και κρατώντας το πατημένο. Στη συνέχεια, πατήστε στην επιλογή Unsend. Θα αφαιρέσει το μήνυμα για εσάς και το άτομο στο οποίο το στέλνετε.

Ε2. Ποιο είναι το όριο χαρακτήρων των μηνυμάτων στο Instagram;

Απ. Στο Instagram, μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα εντός 1000 χαρακτήρων. Περιλαμβάνει χώρους. Οποιοδήποτε μήνυμα που υπερβαίνει τους 1000 χαρακτήρες δεν θα περάσει στο Instagram.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και ότι μπορέσατε να πραγματοποιήσετε ανάκτηση μηνυμάτων Instagram. Εάν έχετε απορίες ή προτάσεις, μην διστάσετε να τις αφήσετε στην ενότητα σχολίων.