Πώς να εγγραφείτε και να χρησιμοποιήσετε το EA Play στο PS5

Ένας από τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να εξοικονομήσετε κόστος για παιχνίδια σε Xbox ή PS5 είναι να αποκτήσετε μια συνδρομή. Η Sony προσφέρει συνδρομές στο PlayStation Store εκτός από το PlayStation Plus, και το EA Play συγκαταλέγεται μεταξύ των καλύτερων από άποψη σχέσης ποιότητας/τιμής.

Η EA έχει δημοσιεύσει και έχει αναπτύξει πολλούς οικιακούς τίτλους και franchise, συμπεριλαμβανομένων των Need for Speed, the Sims, FIFA, UFC, Star Wars και πολλών άλλων. Το EA Play προσφέρει έναν τρόπο να αξιοποιήσετε τα παιχνίδια PS4 και PS5 της EA χωρίς να τα αγοράσετε όλα μεμονωμένα.

Τι είναι το EA Play;

Ουσιαστικά, το EA Play (κάποτε γνωστό ως EA Access) είναι μια συνδρομητική υπηρεσία για PlayStation και Xbox που προσφέρει επιλεγμένους τίτλους EA προς ενοικίαση ενώ η συνδρομή σας είναι ενεργοποιημένη. Σας προσφέρει επίσης έκπτωση 10% σε ορισμένους μη δωρεάν τίτλους, κάρτες σεζόν, πακέτα πόντων και DLC. Τέλος, η συνδρομή στο EA Play θα σας προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή πρώιμης πρόσβασης 10 ωρών σε ορισμένα παιχνίδια EA και η πρόοδός σας θα συγχρονιστεί εάν επιλέξετε να αγοράσετε το παιχνίδι.

  8 POS για να επιλέξετε για το εστιατόριο/μπιστρό σας

Το EA Play στο PS5 κοστίζει 4,99 $/μήνα ή 29,99 $/έτος και θα σας δώσει πρόσβαση σε περισσότερα από 50 παιχνίδια. Αυτό το καθιστά πολύ φθηνότερο από οποιοδήποτε από τα επίπεδα συνδρομής PlayStation Plus. Κρίνοντας αποκλειστικά από τον αριθμό των διαθέσιμων παιχνιδιών, το EA Play θα σας δώσει μεγαλύτερη αξία από το PlayStation Plus Essential (9,99$/μήνα).

Παρεμπιπτόντως, το EA Play είναι ένας από τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αποκτήσετε το The Sim 4 δωρεάν.

Πώς να εγγραφείτε στο EA Play στο PS5

Η προσπάθεια πλοήγησης στο PS5 για να πληρώσετε για το EA Play μπορεί να είναι λίγο δύσκολη. Πριν ξεκινήσετε, πρέπει να προσθέσετε μια κάρτα ως τρόπο πληρωμής στο PS5 σας (η EA Play επιμένει ότι έχετε μια κάρτα παρόλο που θα χρεώσει το πορτοφόλι σας). Έτσι, έχουμε αναλυτικά όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να εγγραφείτε επιτυχώς σε αυτό:

 • Πλοηγηθείτε και επιλέξτε PlayStation Store από το σπίτι του PS5 σας.
 • Πατήστε R1 μέχρι να φτάσετε στην καρτέλα Συνδρομές.
 • Κάντε κύλιση προς τα κάτω μέχρι να δείτε το banner του EA Play και επιλέξτε Μάθετε περισσότερα.
 • Επιλέξτε 4,99 $ και επιλέξτε Παραγγελία και πληρωμή.
 •   Πώς να επανεκκινήσετε έναν δρομολογητή με τον σωστό τρόπο

  Στην παραπάνω εικόνα, θα δείτε ότι το EA Play κοστίζει 0,99 $. Αυτή είναι μια περιορισμένη προσφορά και δεν αντικατοπτρίζει την κανονική τιμή.

  Εάν έχετε χρήματα στο πορτοφόλι σας, η EA Play θα χρεώσει το πορτοφόλι πριν από οποιονδήποτε άλλο τρόπο πληρωμής, ακόμη και σε επόμενες ανανεώσεις.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε μια συνδρομή EA Play στο PS5

  Δεν θα βρείτε αυτόματα παιχνίδια EA Play στη βιβλιοθήκη σας. πρέπει να μεταβείτε στη Λίστα αναπαραγωγής για να βρείτε και να κατεβάσετε τα παιχνίδια. Δείτε πώς μπορείτε να τα βρείτε:

 • Μεταβείτε στο PlayStation Store > Συνδρομές και κάντε κύλιση προς τα κάτω στο banner του EA Play.
 • Επιλέξτε Προβολή παιχνιδιών και θα βρεθείτε στη λίστα αναπαραγωγής EA Play.
 • Μεταβείτε στο παιχνίδι που θέλετε να κατεβάσετε, επιλέξτε το εξώφυλλο και επιλέξτε Λήψη ή το κουμπί τιμής παιχνιδιού με έκπτωση.
 • Από εκεί θα γίνει λήψη και εγκατάσταση του παιχνιδιού στη συσκευή σας. Εάν λάβατε το παιχνίδι δωρεάν, δεν θα έχετε πλέον πρόσβαση όταν λήξει η συνδρομή σας στο EA Play. Ωστόσο, αν το αγοράσατε με την έκπτωση 10%, θα έχετε το παιχνίδι για πάντα.

    12 εφαρμογές κολάζ φωτογραφιών για να επεξεργαστείτε και να συρράψετε τις καλύτερες φωτογραφίες σας μαζί

  Μπορείτε να πείτε ποια παιχνίδια στη βιβλιοθήκη σας είναι παιχνίδια EA Play. Απλώς αναζητήστε το μικροσκοπικό κόκκινο κυκλικό λογότυπο EA όταν επισημαίνετε το παιχνίδι.

  Πώς να ακυρώσετε μια συνδρομή EA Play στο PS5

  Μπορεί να μην θέλετε πλέον το EA Play αφού πληρώσετε για τον πρώτο μήνα. Και αυτό μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος δράσης εάν προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε τη συνδρομή μόνο για να λάβετε εκπτώσεις. Σε αυτήν την περίπτωση, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Λογαριασμός > Πληρωμή και συνδρομές > Συνδρομές > EA Play > Ακύρωση συνδρομής.

  Η συνδρομή σας θα συνεχιστεί μετά την ακύρωση, αλλά δεν θα ανανεωθεί. Μπορείτε να επιστρέψετε σε αυτήν τη σελίδα στις ρυθμίσεις για να ανανεώσετε τη συνδρομή επιλέγοντας το κουμπί Εγγραφή.

  Το EA Play σας εξοικονομεί χρήματα

  Το EA Play είναι μία από τις υποτιμημένες τεχνικές εξοικονόμησης χρημάτων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μειώσετε το κόστος του παιχνιδιού κονσόλας. Αποτελεί έναν από τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αγοράσετε εκπτώσεις, να λάβετε παιχνίδια δωρεάν και να καταλάβετε γρήγορα αν θα απολαύσετε τίτλους αντί να ξοδεύετε πρώτα δεκάδες δολάρια για αυτούς.

  Ωστόσο, είναι μόνο ένας από τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα. Υπάρχουν ακόμα διάφοροι τρόποι για να κάνετε τα παιχνίδια PS4 ή PS5 φθηνότερα.