Πώς να εγγράψετε οθόνη στο iPhone σας (με ήχο)

Βασικά Takeaways

  • Ενεργοποιήστε το ενσωματωμένο εργαλείο εγγραφής οθόνης στο Κέντρο Ελέγχου του iPhone σας για να ξεκινήσετε και να σταματήσετε εύκολα τις εγγραφές.
  • Δυστυχώς, δεν μπορείτε να εγγράψετε ήχο ενώ η οθόνη εγγράφει μια κλήση FaceTime.
  • Ρίξτε μια ματιά σε εφαρμογές τρίτων, όπως το Record It! και V Recorder για περισσότερες δυνατότητες εγγραφής οθόνης.

Θέλετε να εγγράψετε την οθόνη του iPhone σας για ένα σύντομο βίντεο εκμάθησης ή σχολιασμού; Το ενσωματωμένο εργαλείο εγγραφής οθόνης του iPhone σας το καθιστά εύκολο. Θα σας δείξουμε πώς να το χρησιμοποιήσετε, θα συζητήσουμε τους περιορισμούς του κατά την εγγραφή κλήσεων FaceTime στην οθόνη και θα αναφέρουμε μερικές εναλλακτικές λύσεις.

Πριν ξεκινήσετε την εγγραφή οθόνης στο iPhone σας

Για να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο εγγραφής οθόνης στο iOS, θα πρέπει πρώτα να το ενεργοποιήσετε στο Κέντρο Ελέγχου. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Κέντρο ελέγχου και κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα Περισσότερα στοιχεία ελέγχου. Στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο συν (+) δίπλα στην Εγγραφή οθόνης.

Τώρα, όταν ανοίγετε το Κέντρο Ελέγχου του iPhone σας, θα βρείτε το εικονίδιο Εγγραφής οθόνης (κύκλος με μια τελεία στη μέση) μαζί με τις υπόλοιπες εναλλαγές και ρυθμιστικά.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Undo στο Vim

Πώς να κάνετε εγγραφή οθόνης στο iPhone σας

Τώρα που έχετε ενεργοποιημένη τη λειτουργία, ας δούμε πώς να ξεκινήσετε και να σταματήσετε μια εγγραφή οθόνης στο iPhone σας.

Ξεκινήστε την εγγραφή στην οθόνη σας

Για να ξεκινήσετε την εγγραφή της οθόνης του iPhone σας, ανοίξτε το Κέντρο Ελέγχου και πατήστε το εικονίδιο Εγγραφή οθόνης.

Θα δείτε μια αντίστροφη μέτρηση τριών δευτερολέπτων πριν ξεκινήσει η εγγραφή του τηλεφώνου σας. Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φορά για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Μην ενοχλείτε στο iPhone σας για να αποτρέψετε την παρεμβολή των ειδοποιήσεων στην εγγραφή της οθόνης σας.

Κατά την εγγραφή, το ρολόι στη γραμμή κατάστασης του iPhone σας θα γίνει κόκκινο.

Σταματήστε την εγγραφή της οθόνης σας

Για να σταματήσετε την εγγραφή της οθόνης του iPhone σας, πατήστε το κόκκινο ρολόι στη γραμμή κατάστασης και επιλέξτε Διακοπή. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Κέντρο Ελέγχου και να πατήσετε ξανά την εναλλαγή Εγγραφής οθόνης.

Θα εμφανιστεί μια ειδοποίηση για να σας ενημερώσει ότι η εγγραφή οθόνης έχει αποθηκευτεί στην εφαρμογή Φωτογραφίες σας.

Σημειώστε ότι τα παραπάνω βήματα θα καταγράψουν μόνο τον ήχο του συστήματος του iPhone σας μαζί με την οθόνη. Εάν θέλετε να τραβήξετε εξωτερικό ήχο κατά την εγγραφή της οθόνης σας για φωνητικά, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί Εγγραφή οθόνης, πατήστε το εικονίδιο Μικρόφωνο για να το ενεργοποιήσετε και, στη συνέχεια, πατήστε Έναρξη εγγραφής.

  6 τρόποι με τους οποίους οι υπηρεσίες ροής μουσικής άλλαξαν θετικά τη μουσική βιομηχανία

Μπορείτε να καταγράψετε τις κλήσεις FaceTime;

Προς το παρόν, είναι αδύνατο να καταγράψετε μια κλήση FaceTime σε ένα iPhone με τον ήχο ενεργοποιημένο.

Το καλύτερο που μπορεί να κάνει η ενσωματωμένη συσκευή εγγραφής οθόνης του iPhone (ή οποιαδήποτε εφαρμογή εγγραφής οθόνης τρίτου κατασκευαστή) είναι η εγγραφή της οθόνης σας χωρίς ήχο, κάτι που ούτως ή άλλως ακυρώνει τον σκοπό της εγγραφής μιας κλήσης.

Δεν είναι μόνο το FaceTime. Για παράδειγμα, μπορείτε να ηχογραφήσετε μια κλήση Google Meet μόνο με ήχο στο πρόγραμμα-πελάτη ιστού του. Δεν μπορείτε να κάνετε το ίδιο στο iPhone σας.

Εάν χρειάζεται πραγματικά να καταγράψετε βιντεοκλήσεις στο iPhone σας, μπορείτε να σκεφτείτε μια εναλλακτική εφαρμογή που ονομάζεται όχθη ποταμού. Σύμφωνα με όχθη ποταμούοι χρήστες μπορούν εύκολα να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή για τη διεξαγωγή και την εγγραφή βιντεοκλήσεων με ήχο χωρίς λύσεις.

Χρησιμοποιήστε εφαρμογές τρίτων για εγγραφή οθόνης στο iPhone σας

Ενώ το ενσωματωμένο εργαλείο εγγραφής οθόνης στο iOS λειτουργεί αρκετά καλά, ίσως θελήσετε να δοκιμάσετε μια εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή που προσφέρει πρόσθετες λειτουργίες. Εδώ είναι μερικές από τις συστάσεις μας.

Κατέγραψε το! Εγγραφή οθόνης

Κατέγραψε το! είναι μια εφαρμογή εγγραφής οθόνης που σας βοηθά να εγγράψετε βίντεο αντιδράσεων και σχολίων. Μπορείτε να παίξετε ένα υπάρχον βίντεο στο iPhone σας ή να ανεβάσετε μια διεύθυνση URL βίντεο YouTube στην εφαρμογή. Στη συνέχεια, θα καταγράψει το περιεχόμενο στην οθόνη σας ενώ χρησιμοποιεί την μπροστινή κάμερα του iPhone σας για να καταγράψει την αντίδρασή σας σε αυτό.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το VLOOKUP με πολλαπλά κριτήρια

Η εφαρμογή προσφέρει επίσης ένα απλό πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο εάν θέλετε να περικόψετε την εγγραφή σας, να αλλάξετε το μέγεθος του καμβά, να προσθέσετε χρώμα φόντου και πολλά άλλα.

Κατεβάστε:Κατέγραψε το!(Δωρεάν, premium έκδοση διαθέσιμη)

V Recorder

Μια άλλη εφαρμογή εγγραφής οθόνης iPhone για έλεγχο είναι το V Recorder. Εκτός από τη δυνατότητα εγγραφής βίντεο αντιδράσεων, μία από τις δωρεάν δυνατότητες της εφαρμογής είναι ο τηλεπρομηθευτής, εάν προτιμάτε να προετοιμάσετε ένα σενάριο εκ των προτέρων για τα βίντεό σας.

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μια αλλαγή φωνής και μια αυτόματη δημιουργία υποτίτλων. Αν και θα χρειαστεί να πληρώσετε για μια συνδρομή για να χρησιμοποιήσετε αυτές τις δυνατότητες επανειλημμένα, μπορείτε να τις δοκιμάσετε δωρεάν μία φορά στην εφαρμογή.

Κατεβάστε:V Recorder (Δωρεάν, συνδρομή διαθέσιμη)

Το ενσωματωμένο εργαλείο εγγραφής οθόνης του iPhone είναι ο καλύτερος τρόπος εγγραφής της οθόνης του iPhone σας, αλλά για εγγραφές υψηλότερης ποιότητας, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο εγγραφής οθόνης του iPhone σας χρησιμοποιώντας Mac.

Εάν θέλετε να καταγράψετε το iPhone σας με οθόνη και να τραβήξετε πλάνα από την μπροστινή κάμερα ταυτόχρονα, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές τρίτων, όπως το Record it! και V Recorder.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ενσωματωμένη συσκευή εγγραφής οθόνης σάς επιτρέπει να καταγράφετε ήχο εσωτερικού και εξωτερικού μικροφώνου. Η εξαίρεση είναι όταν χρησιμοποιείτε εφαρμογές βιντεοκλήσεων όπως το FaceTime, όπου μπορείτε να τραβήξετε την οθόνη μόνο χωρίς ήχο.