Πώς να διορθώσετε το σφάλμα TikTok “Είστε πολύ συχνά επισκέπτεστε” – Προτεινόμενες λύσεις

Το TikTok είναι μια από τις μεγαλύτερες και πιο δημοφιλείς πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης σήμερα. Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο δημιουργούν διασκεδαστικό και συναρπαστικό περιεχόμενο καθημερινά, και μερικοί μάλιστα βγάζουν τα προς το ζην κάνοντας TikTok.

Γι’ αυτό μπορεί να είναι απογοητευτικό ή ακόμα και σοκαριστικό να λαμβάνετε το μήνυμα “Επισκέπτεστε την υπηρεσία μας πολύ συχνά” από το TikTok. Το σφάλμα θα εμφανιστεί κατά τη διαδικασία σύνδεσης και θα εμποδίσει τους χρήστες να εισέλθουν στους λογαριασμούς τους.

Ουσιαστικά, το TikTok αποκλείει μια συγκεκριμένη διεύθυνση IP από το να αποκτήσει πρόσβαση, επομένως δεν έχει σημασία αν προσπαθήσετε να συνδεθείτε με διαφορετικό λογαριασμό. Για να βοηθήσουμε, θα εξηγήσουμε γιατί συμβαίνει αυτό και πώς να το διορθώσετε.

Τι σημαίνει το σφάλμα «Πολύ συχνή επίσκεψη» στο TikTok

Ενώ διάφορες ενέργειες μπορεί να ενεργοποιήσουν το TikTok να εμφανίσει αυτό το μήνυμα στην οθόνη, ο λόγος για τον οποίο συμβαίνει αυτό – αποτροπή ανεπιθύμητων μηνυμάτων – είναι πάντα ο ίδιος.

Συγκεκριμένη δραστηριότητα μπορεί να ενεργοποιήσει τα πρωτόκολλα κατά της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας εντός της εφαρμογής και να εμποδίζει τους χρήστες να συνδεθούν στους λογαριασμούς τους. Είναι ο τρόπος του TikTok να μειώνει τους ανεπιθύμητους λογαριασμούς, τα σχόλια και τα likes.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι το TikTok δεν είναι πάντα σωστό σε αυτό το ζήτημα και ορισμένοι χρήστες θεωρούν ότι η αδυναμία σύνδεσης τους εφαρμόζεται άδικα. Ωστόσο, προτού μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να διορθώσετε αυτό το ζήτημα και ακόμη και να το αποτρέψετε από το να συμβεί, ας δούμε τι προτρέπει αυτό το σφάλμα αρχικά.

Συνδεθείτε πολύ γρήγορα

Ας υποθέσουμε ότι έπρεπε να συνδεθείτε και να αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας στο TikTok 20 συνεχόμενες φορές. Αυτό πιθανότατα θα είχε ως αποτέλεσμα τη λήψη του μηνύματος “Επισκέπτεστε την υπηρεσία μας πολύ συχνά” στην οθόνη.

  Τι είναι το TikTok και γιατί οι έφηβοι έχουν εμμονή με αυτό;

Το σύστημα προστασίας από ανεπιθύμητα μηνύματα TikTok θα το καταγράψει ως ασυνήθιστη δραστηριότητα και θα το επισημάνει. Μόλις δείτε αυτό το σφάλμα στη σελίδα σύνδεσης, δεν υπάρχει τρόπος να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας.

Επίσης, πριν από την προσπάθεια σύνδεσης, θα είχατε το δικαίωμα να παρακολουθείτε τυχαία βίντεο TikTok, αλλά τώρα δεν έχετε πρόσβαση ούτε σε αυτήν τη δυνατότητα.

Έχετε δημιουργήσει πάρα πολλούς λογαριασμούς

Μια άλλη ανεπιθύμητη δραστηριότητα, σύμφωνα με το TikTok, είναι η δημιουργία πάρα πολλών λογαριασμών σε μία μόνο συσκευή. Βασικά, η πρόσβαση σε περισσότερους από έναν λογαριασμούς την ημέρα πιθανότατα θα είχε ως αποτέλεσμα την απαγόρευση της σύνδεσης.

Μπορεί ακόμη και να δείτε αυτό το μήνυμα αμέσως εάν δημιουργείτε έναν λογαριασμό σε δημόσια διεύθυνση IP. Η ύπαρξη πάρα πολλών λογαριασμών ή η δημιουργία λογαριασμών σε μη ασφαλή δίκτυα πιθανότατα θα ζητήσει από το TikTok να αποκλείσει τη διεύθυνση IP.

Χρησιμοποιείτε έναν εξομοιωτή

Εάν χρησιμοποιείτε έναν εξομοιωτή Android για υπολογιστή (όπως το BlueStacks) για να συνδεθείτε στο TikTok, αυτό δεν θα πάει καλά. Αυτοί οι τύποι εξομοιωτών είναι ασφαλείς στη χρήση και βολικοί όταν πρόκειται για παιχνίδια, αλλά το TikTok θα το καταχωρήσει ως εφαρμογή τρίτου μέρους και θα σας μπερδέψει με ένα bot. Έτσι, δυστυχώς, η προσπάθεια σύνδεσης στο TikTok μέσω εξομοιωτή μπορεί να σας οδηγήσει σε ζεστό νερό στην πλατφόρμα για λίγο.

Προτεινόμενες λύσεις για τη διόρθωση του σφάλματος «Πολύ συχνή επίσκεψη».

Όταν το TikTok σας παρουσιάζει αυτό το τρομακτικό μήνυμα, μπορεί να φαίνεται ότι είναι το τέλος του κόσμου. Δεν μπορείτε να εισέλθετε στον ιστότοπο και συνεχίζετε να βρίσκεστε στην ίδια οθόνη σύνδεσης με το ανεπιθύμητο μήνυμα με κόκκινη γραμματοσειρά, για να σας υπενθυμίσει τη σημασία του. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές λύσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Χρησιμοποιήστε μια διαφορετική συσκευή

Αυτό μπορεί να φαίνεται σαν μια προφανής πρώτη λύση που πρέπει να δοκιμάσετε, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο επειδή είναι. Εάν έχετε ένα δεύτερο τηλέφωνο ή εάν μπορείτε να δανειστείτε ένα διαφορετικό τηλέφωνο, χρησιμοποιήστε το για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο TikTok.

  Πώς να επαναφέρετε τον λογαριασμό σας TikTok

Δεν είναι μια μόνιμη λύση, αλλά μπορεί να κάνει το κόλπο αν βιάζεστε να αποκτήσετε πρόσβαση στο TikTok σας και ο χρόνος είναι σημαντικός.

Αλλάξτε τα δίκτυα

Ένας άλλος πολύ εύκολος τρόπος για να ξεπεράσετε το μπλοκ TikTok είναι να μεταβείτε από το Wi-Fi στο Διαδίκτυο για κινητά ή το αντίστροφο. Θυμηθείτε ότι το TikTok έχει αποκλείσει τη διεύθυνση IP σας και πρέπει να χρησιμοποιήσετε διαφορετική για να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας.

Αυτή η προσέγγιση λειτουργεί επειδή η διεύθυνση IP που έχει εκχωρηθεί στη συσκευή σας μέσω σύνδεσης Wi-Fi είναι διαφορετική από τη διεύθυνση IP που σας παρέχει συνδεσιμότητα κινητής τηλεφωνίας.

Επομένως, εάν αντιμετωπίσατε το σφάλμα κατά τη σύνδεση στο Wi-Fi, φροντίστε να το απενεργοποιήσετε. Οι περισσότερες συσκευές διαθέτουν καθορισμένο διακόπτη ενεργοποίησης/απενεργοποίησης Wi-Fi στην αρχική οθόνη.

Το ίδιο ισχύει αν δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο TikTok με σύνδεση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας. Φροντίστε να βρείτε μια αξιόπιστη πηγή Wi-Fi και δοκιμάστε ξανά.

Χρησιμοποιήστε μια υπηρεσία VPN

Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να κρύψετε τη διεύθυνση IP σας είναι να χρησιμοποιήσετε ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN.) Αυτό θα μπορούσε να είναι διπλά χρήσιμο για ορισμένους χρήστες, ειδικά εάν ταξιδεύουν σε χώρες όπου το TikTok έχει απαγορευτεί ή λογοκριθεί.

Ωστόσο, μια δωρεάν υπηρεσία VPN πιθανότατα δεν θα το κάνει και θα είναι καλύτερα να εγγραφείτε σε ένα αξιόπιστο VPN. Μόλις το κάνετε, φροντίστε να κατεβάσετε την εφαρμογή VPN στο τηλέφωνό σας και να αποκτήσετε πρόσβαση στο TikTok από μια εντελώς διαφορετική IP.

Κάντε επανεκκίνηση του δρομολογητή σας

Εάν δεν θέλετε να πληρώσετε για ένα VPN, δεν έχετε πρόσβαση σε άλλη συσκευή ή επιμένετε να χρησιμοποιείτε το TikTok μέσω σύνδεσης Wi-Fi, υπάρχει μια άλλη λύση που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Εάν ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου (ISP) σας προσφέρει δυναμική IP, η επανεκκίνηση του δρομολογητή σας θα σας δώσει μια νέα IP. Ορισμένοι ISP παρέχουν στατικές IP, που σημαίνει ότι είναι πάντα οι ίδιες, αλλά άλλοι σας επιτρέπουν να αλλάξετε.

Ο πιο σίγουρος τρόπος για να μάθετε ποιος τύπος IP έχει ο πάροχος υπηρεσιών Διαδικτύου σας είναι να επικοινωνήσετε και να ρωτήσετε. Ίσως έχετε ακόμη και την επιλογή να ζητήσετε μια δυναμική IP για το Διαδίκτυο του σπιτιού σας.

  Πώς να αναδημοσιεύσετε το βίντεο TikTok κάποιου άλλου

Επομένως, εάν έχετε δυναμική IP, φροντίστε να επανεκκινήσετε σωστά το δρομολογητή και το μόντεμ πριν συνδεθείτε ξανά στο TikTok. Δείτε πώς να το κάνετε:

  • Αποσυνδέστε το ρούτερ και το μόντεμ σας.
  • Περιμένετε περίπου 30-60 δευτερόλεπτα.
  • Συνδέστε το μόντεμ.
  • Περιμένετε τουλάχιστον ένα λεπτό.
  • Συνδέστε το ρούτερ τώρα.
  • Περιμένετε μεταξύ 60-120 δευτερολέπτων.

Τώρα, δοκιμάστε να συνδεθείτε στο TikTok και ελπίζουμε ότι το πρόβλημα έχει επιλυθεί.

Στείλτε έκκληση στο TikTok

Εάν πιστεύετε ότι το TikTok έκανε λάθος ισχυριζόμενος ότι το επισκέπτεστε πολύ συχνά, μπορείτε να κάνετε κάτι γι’ αυτό. Δείτε πώς:

  • Από την οθόνη σύνδεσης, πατήστε το κουμπί ερωτηματικού στην επάνω δεξιά γωνία.
  • Από τη λίστα επιλογών, επιλέξτε “Άλλο” στο κάτω μέρος.
  • Θα δείτε το “Έχετε ακόμα πρόβλημα;” μήνυμα. Γράψτε στο τεύχος σας και επισυνάψτε τυχόν στιγμιότυπα οθόνης που μπορεί να έχετε.

Το TikTok θα εξετάσει την ένστασή σας και θα αποφασίσει εάν η IP σας αποκλείστηκε άδικα.

Ή μπορείτε να περιμένετε

Έχετε επίσης την επιλογή να μην κάνετε τίποτα. Εάν το TikTok εντοπίσει δραστηριότητες που μοιάζουν με ανεπιθύμητα μηνύματα στο άκρο σας, μπορείτε να κάνετε ένα διάλειμμα από τον ιστότοπο και να περιμένετε να δείτε εάν θα επαναφέρουν την πρόσβαση.

Δεν υπάρχουν καθορισμένα χρονοδιαγράμματα για το χρονικό διάστημα που θα χάσετε την πρόσβαση στον λογαριασμό σας TikTok από τη συσκευή σας, αλλά μπορεί να είναι από μία ημέρα έως δύο εβδομάδες.

Χρήση του TikTok σαν επαγγελματίας

Το TikTok είχε το μερίδιο του σε διαμάχες και είναι πιο αυστηρό όσον αφορά τη συμπεριφορά των χρηστών από ορισμένες άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Το σύστημα anti-spam θα δει ορισμένες δραστηριότητες ως προβληματικές, παρόλο που μπορεί να μην είναι πρόθεσή σας.

Πάρα πολλοί λογαριασμοί στην ίδια συσκευή και συχνή σύνδεση και έξοδος θα τραβήξουν την αρνητική προσοχή από το TikTok. Επίσης, η πλατφόρμα συνοφρυώνεται με τη χρήση εξομοιωτών, οπότε φροντίστε να το αποφύγετε.

Οι χρήστες που λαμβάνουν το σφάλμα “Επισκέπτεστε την υπηρεσία μας πολύ συχνά” μπορούν να επανεκκινήσουν τους δρομολογητές τους, να αλλάξουν δίκτυα, να χρησιμοποιήσουν διαφορετικές συσκευές και ακόμη και να αποκτήσουν ένα αξιόπιστο VPN. Υπάρχουν πολλές επιλογές – όλα εξαρτώνται από το τι λειτουργεί για εσάς.

Είδατε ποτέ αυτό το σφάλμα στη σελίδα σύνδεσης του TikTok; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.