Πώς να διορθώσετε την προειδοποίηση χαμηλής μνήμης Roblox στο iPhone σας

Τίποτα δεν είναι πιο απογοητευτικό από το να αντιμετωπίζετε προβλήματα ενώ παίζετε το αγαπημένο σας παιχνίδι Roblox. Ένα τέτοιο ζήτημα είναι η επίφοβη προειδοποίηση χαμηλής μνήμης που επηρεάζει ορισμένους χρήστες iPhone. Αλλά τι ακριβώς είναι αυτό το σφάλμα και πώς μπορείτε να το διορθώσετε; Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Τι είναι η προειδοποίηση χαμηλής μνήμης Roblox;

Το Roblox εκπέμπει μια προειδοποίηση χαμηλής μνήμης όταν το iPhone σας εξαντλείται η μνήμη. Όταν εμφανιστεί αυτή η προειδοποίηση, θα δείτε το ακόλουθο μήνυμα στην οθόνη:

Η μνήμη της συσκευής σας είναι χαμηλή. Αν φύγετε τώρα θα διατηρήσετε την κατάστασή σας και θα αποτρέψετε τη συντριβή του Roblox. (Κωδικός σφάλματος:292)

  Πώς να αναζητήσετε τον δείκτη ποιότητας αέρα για μια πόλη μέσω της Αναζήτησης Google

Οι προγραμματιστές της Roblox συνιστούν να εγκαταλείψετε το παιχνίδι αμέσως όταν εμφανιστεί αυτό το σφάλμα. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζετε ότι η κατάστασή σας θα αποθηκευτεί και το avatar του Roblox βρίσκεται στη θέση της επιλογής σας πριν φύγετε από το παιχνίδι. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να συνεχίσετε να παίζετε το παιχνίδι, αλλά είναι πολύ μεγάλη η πιθανότητα το παιχνίδι να διακοπεί αυτόματα μετά από μερικά δευτερόλεπτα.

Αντιμετώπιση προβλημάτων της προειδοποίησης iPhone χαμηλής μνήμης Roblox

Η προειδοποίηση χαμηλής μνήμης του Roblox εμφανίζεται συνήθως ως προσωρινό σφάλμα και μπορεί εύκολα να διορθωθεί με επανεκκίνηση του παιχνιδιού. Ωστόσο, εάν αντιμετωπίζετε αυτό το ζήτημα συχνά, μπορείτε να δοκιμάσετε μερικά από τα βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων που περιγράφουμε παρακάτω.

1. Ελέγξτε τη Συμβατότητα συσκευής

Θα αντιμετωπίζετε τακτικά την προειδοποίηση χαμηλής μνήμης στο Roblox εάν η συσκευή σας δεν είναι πλήρως συμβατή με το παιχνίδι. Απαιτείται iPhone 5s, iPad Air, iPad mini 2 ή μεταγενέστερη έκδοση για να παίξετε Roblox.

  8 Μετατροπείς εικόνας σε HTML για εξοικονόμηση χρόνου και προσπάθειας [2023]

Επιπλέον, αξίζει να ενημερώσετε το iPhone σας εάν δεν το έχετε κάνει ήδη για να αποφύγετε σφάλματα που σχετίζονται με το iOS να προκαλέσουν την προειδοποίηση χαμηλής μνήμης.

2. Κλείστε τις περιττές εφαρμογές παρασκηνίου

Ένας άλλος τρόπος για να διορθώσετε την προειδοποίηση χαμηλής μνήμης του Roblox είναι να κλείσετε τυχόν περιττές εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο. Οι εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο μπορούν να χρησιμοποιούν συνεχώς τη μνήμη της συσκευής, αφήνοντας εφαρμογές στο προσκήνιο όπως το Roblox με περιορισμένη μνήμη. Αυτό συμβαίνει ιδιαίτερα σε παλαιότερα iPhone, όπως το iPhone 5s, το iPhone 6 και το iPhone 6 Plus, τα οποία διαθέτουν μόνο 1 GB μνήμης RAM.

  Μια ασφαλής λύση απομακρυσμένης πρόσβασης για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Επομένως, κλείστε όλες τις περιττές εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο και δείτε εάν αυτό επιλύει το πρόβλημα χαμηλής μνήμης του Roblox.

3. Μειώστε τα γραφικά εντός του παιχνιδιού

Εάν το κλείσιμο περιττών εφαρμογών στο παρασκήνιο δεν βοηθά, μπορείτε να μειώσετε την ποιότητα των γραφικών του παιχνιδιού για να επιλύσετε το πρόβλημα χαμηλής μνήμης του Roblox.

Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε το παιχνίδι Roblox που προκαλεί το πρόβλημα και πατήστε το εικονίδιο Roblox στην επάνω αριστερή γωνία.

Στη συνέχεια, μεταβείτε στην καρτέλα Ρυθμίσεις, αλλάξτε τη λειτουργία γραφικών σε Μη αυτόματη και πατήστε το εικονίδιο μείον (-) δίπλα στην επιλογή Ποιότητα γραφικών για να μειώσετε την οπτική πιστότητα.

Μετά από αυτό, πατήστε το εικονίδιο X στην επάνω αριστερή γωνία και επανεκκινήστε το παιχνίδι.

Απολαύστε το αγαπημένο σας παιχνίδι Roblox χωρίς διακοπές

Ας ελπίσουμε ότι καταφέρατε να παίξετε μερικά παιχνίδια Roblox χωρίς να εμφανίζεται η προειδοποίηση χαμηλής μνήμης στην οθόνη. Ωστόσο, εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε αυτό το ζήτημα, παρόλο που ακολουθείτε όλα αυτά τα βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων, ίσως είναι καιρός να αναβαθμίσετε το iPhone σας, καθώς η RAM του μπορεί να είναι ο περιοριστικός παράγοντας.