Πώς να διεκδικήσετε τη σελίδα καλλιτέχνη στο Apple Music

Ένα από τα τελευταία βήματα για την κυκλοφορία μουσικής ως νέος καλλιτέχνης είναι η διεκδίκηση των προφίλ καλλιτεχνών σας σε μεγάλες πλατφόρμες ροής όπως η Apple Music. Αυτό θα σας επιτρέψει να εξατομικεύσετε και να γυαλίσετε το προφίλ καλλιτέχνη σας, καθώς και να προβάλετε και να διαχειριστείτε μια ποικιλία λειτουργιών.

Για να αποφύγετε τις εικόνες προφίλ που δημιουργούνται τυχαία και την απουσία πληροφοριών που μπορεί να θέλουν οι θαυμαστές σας, διεκδικήστε τη σελίδα καλλιτέχνη Apple Music το συντομότερο δυνατό.

Πώς να αποκτήσετε τη μουσική σας στο Apple Music

Ίσως αναρωτιέστε πώς ακριβώς ανεβάζετε κομμάτια στην Apple Music ως καλλιτέχνης αρχικά. Η απάντηση είναι η κυκλοφορία της μουσικής σας μέσω μιας εταιρείας διανομής. Υπάρχει πληθώρα εταιρειών διανομής που προσφέρουν ξεχωριστά χαρακτηριστικά και μοντέλα τιμολόγησης που θα θελήσετε να εξετάσετε πριν κυκλοφορήσετε τη μουσική σας.

Ορισμένα, όπως το LANDR, προσφέρουν ακόμη και εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης για τη βελτίωση της μουσικής σας. Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τις καλύτερες εταιρείες διανομής μουσικής, εξετάστε πώς να μεταφέρετε τη μουσική σας στο Apple Music ως καλλιτέχνης. Όταν ανεβάζετε και κυκλοφορείτε ένα κομμάτι μέσω της εταιρείας διανομής σας, θα εμφανίζεται συνήθως στο Apple Music (και σε πολλές άλλες πλατφόρμες) περίπου 14 εργάσιμες ημέρες αργότερα.

  Ξεκλειδώστε και διαγράψτε τα μη διαγράψιμα αρχεία αμέσως με το IObit Unlocker

Πώς να διεκδικήσετε τη σελίδα καλλιτέχνη της Apple Music

Αφού περιμένετε πέντε εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της κυκλοφορίας της μουσικής σας, μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία διεκδίκησης της σελίδας καλλιτέχνη Apple Music.

Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 • Χρήση αυτόν τον σύνδεσμο Apple Music for Artists για να ζητήσετε πρόσβαση στη σελίδα καλλιτέχνη σας. Αυτό θα σας ζητήσει μια οθόνη σύνδεσης.
 • Εισαγάγετε το email και τον κωδικό πρόσβασής σας στο Apple ID. αν δεν έχετε, θα χρειαστεί να δημιουργήσετε. Μπορεί να ερωτηθείτε εάν εμπιστεύεστε το πρόγραμμα περιήγησής σας στην παρακάτω οθόνη. επιλέξτε την επιλογή Trust Browser για να συνεχίσετε. Τώρα, θα πρέπει να βρίσκεστε στην οθόνη Εύρεση καλλιτέχνη.
 • Εισαγάγετε το όνομα του καλλιτέχνη ή εισάγετε τη διεύθυνση URL iTunes ή Apple Music ενός από τα κομμάτια, τα άλμπουμ ή τη σελίδα καλλιτέχνη. Μπορείτε να βρείτε αυτήν τη διεύθυνση URL μέσω του ιστότοπου της Apple Music, της εφαρμογής ή του ιστότοπου iTunes, ακόμη και του ιστότοπου της εταιρείας διανομής σας.
 • Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στις τρεις τελείες δίπλα στο κομμάτι, το άλμπουμ ή το όνομα καλλιτέχνη και να επιλέξετε Κοινή χρήση για να αντιγράψετε τη διεύθυνση URL στο πρόχειρό σας. Στη συνέχεια, επικολλήστε το στη γραμμή αναζήτησης. Αυτό θα πρέπει να σας συνδέσει με το σωστό προφίλ καλλιτέχνη και το όνομα θα εμφανίζεται στην κορυφή.
 • Εισαγάγετε όλες τις πληροφορίες καλλιτέχνη που έχετε στη διάθεσή σας, ώστε η Apple Music να μπορεί να επαληθεύσει ότι είστε στην πραγματικότητα ο καλλιτέχνης ή μέρος της ομάδας της. Οι σχετικές πληροφορίες περιλαμβάνουν προσωπικές πληροφορίες, πρόσβαση στους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την εταιρεία διανομής που χρησιμοποιήσατε και πληροφορίες ετικέτας και διαχείρισης, εάν υπάρχουν.
 • Πατήστε Υποβολή κάτω δεξιά μόλις ολοκληρώσετε για να υποβάλετε το αίτημά σας για πρόσβαση.
 •   Πώς να προσαρμόσετε την επιφάνεια εργασίας LXQt

  Διεκδίκηση της σελίδας καλλιτέχνη Apple Music στο τηλέφωνό σας

  Ένας άλλος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να διεκδικήσετε τη σελίδα καλλιτέχνη Apple Music είναι μέσω του Εφαρμογή Apple Music for Artists στο τηλέφωνό σας. Αφού κατεβάσετε την εφαρμογή και συνδεθείτε με το Apple ID σας, πατήστε το κουμπί Αίτημα πρόσβασης καλλιτέχνη. Στη συνέχεια, βρείτε τη διεύθυνση URL σας, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και υποβάλετε το αίτημά σας όπως περιγράφεται παραπάνω.

  Το αίτημά σας θα υποβληθεί σε έλεγχο για μερικές εργάσιμες ημέρες. Εάν όλα πάνε καλά, τότε θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες λειτουργίες στο Apple Music for Artists.

    Βελτιστοποιήστε τις εξερχόμενες κλήσεις με λογισμικό πρόβλεψης και αυτοματοποιημένης κλήσης

  Προσαρμογή του προφίλ καλλιτέχνη Apple Music

  Αφού διεκδικήσετε το προφίλ καλλιτέχνη σας, μπορείτε να επεξεργαστείτε την εικόνα του προφίλ σας και τις πληροφορίες καλλιτέχνη και να αποκτήσετε πρόσβαση σε άλλες μοναδικές λειτουργίες.

  Αυτά περιλαμβάνουν:

  • Analytics για τη μουσική σας
  • Η επιλογή να ανεβάσετε στίχους
  • Προσαρμόσιμα διαφημιστικά στοιχεία (όπως βίντεο ή ορόσημα)
  • Διαχείριση λογαριασμού (διαχείριση αιτημάτων πρόσβασης λογαριασμού για την ομάδα σας)

  Αξιοποιήστε στο έπακρο την εξατομίκευση της σελίδας καλλιτέχνη και χρησιμοποιώντας τα άλλα εργαλεία που προσφέρονται για να ενισχύσετε, να βελτιώσετε και να υποστηρίξετε περαιτέρω το καλλιτεχνικό σας ταξίδι.

  Διεκδικήστε το προφίλ καλλιτέχνη σας σήμερα

  Αφού κυκλοφορήσετε τη μουσική σας στο Apple Music μέσω μιας εταιρείας διανομής, χρησιμοποιήστε τον ιστότοπο ή την εφαρμογή Apple Music for Artists για να διεκδικήσετε το προφίλ καλλιτέχνη σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια διεύθυνση URL της δουλειάς σας και σχετικές πληροφορίες καλλιτέχνη για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία επαλήθευσης.

  Μόλις γίνει αποδεκτή η κριτική σας, αλλάξτε την εικόνα του προφίλ σας, τις πληροφορίες καλλιτέχνη και πολλά άλλα, ώστε να μπορείτε να εκφράσετε το καλλιτεχνικό σας όραμα και να συνδεθείτε με τους θαυμαστές σας στο Apple Music.