Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Upwork

Το Upwork είναι μια πλατφόρμα απασχόλησης που εστιάζει περισσότερο στην κουλτούρα των ελεύθερων επαγγελματιών παρά στις παραδοσιακές θέσεις εργασίας. Ο ελεύθερος επαγγελματίας επιτρέπει μεγαλύτερη ελευθερία όσον αφορά τις ώρες εργασίας και την επιλογή εργασίας. Ωστόσο, μπορεί σύντομα να γίνει εξουθενωτικό το να κάνεις πολλές συναυλίες και η αβεβαιότητα για την εργασία και το εισόδημα, μαζί με άλλες ανησυχίες, όπως το να μην έχεις χώρο εργασίας χωρίς περισπασμούς, προβλήματα εστίασης, πίεση προθεσμίας κ.λπ. Επίσης, η Upwork παίρνει προμήθεια έως και 20% στα κέρδη σας, κάτι που δεν είναι καλή προσφορά για τους περισσότερους ανθρώπους. Αν αναρωτιέστε πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Upwork, βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Σας προσφέρουμε έναν τέλειο οδηγό που θα σας βοηθήσει με το πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Upwork.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Upwork

Το Upwork είναι μια από τις καλύτερες πλατφόρμες για να βρείτε μια ποικιλία εργασιών ελεύθερου επαγγελματία τόσο μικρή όσο μια ώρα εργασίας ή μεγάλα συνεχή έργα. Αλλά το κύριο μειονέκτημα του Upwork είναι ότι χρεώνει συνεχώς προμήθεια από τα χρήματα που κερδίζετε. Επομένως, μπορείτε να επιλέξετε να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας στο Upwork και να επιδιώξετε άλλες ευκαιρίες ελεύθερου επαγγελματία μέσω διαφορετικών πλατφορμών ανεξάρτητων επαγγελματιών. Οι άνθρωποι συνειδητοποιούν περισσότερο την προστασία των δεδομένων τους και το διαδικτυακό ψηφιακό τους αποτύπωμα. Ο λογαριασμός σας Upwork είναι συνδεδεμένος με πολλά προσωπικά δεδομένα, όπως οι προτιμήσεις εργασίας, το βιογραφικό και τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Θα πρέπει να διαγράψετε τον λογαριασμό σας εάν δεν χρησιμοποιείτε πλέον τις υπηρεσίες τους για να απαλλαγείτε από όλες τις προσωπικές σας πληροφορίες από τον διακομιστή τους.

  • Η διαδικασία διαγραφής λογαριασμού είναι εξαιρετικά γρήγορη και εύκολη. Απλώς βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν εκκρεμείς ή ανοιχτές δραστηριότητες/συμβάσεις, διαφορετικά δεν θα μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό. Επίσης, ακυρώστε όλες τις προτάσεις, εάν υπάρχουν.
  • Ωστόσο, δεν χρειάζεται να διαγράψετε τον λογαριασμό σας εάν θέλετε να αλλάξετε τη διαθεσιμότητα του λογαριασμού σας Upwork ή να κάνετε το προφίλ σας ιδιωτικό. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό, κάντε κύλιση προς τα κάτω και παραλείψτε τη διαδικασία οριστικής διαγραφής του λογαριασμού Upwork.
  Adblock εναντίον Adblock Plus – Ποιο έχει καλύτερη απόδοση;

Σημείωση: Προτού διαγράψετε τον λογαριασμό σας, φροντίστε να αποσύρετε όλα τα χρήματα που έχετε κερδίσει με κόπο σε μια ασφαλή τράπεζα και να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας όλων των σημαντικών πληροφοριών και δεδομένων σας. Θα χάσετε την πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες και τη βάση δεδομένων σας μόλις διαγράψετε τον λογαριασμό.

Ακολουθούν τα βήματα για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Upwork.

1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Upwork.

2. Στην επάνω δεξιά γωνία, κάντε κλικ στην εικόνα του προφίλ σας.

3. Στη συνέχεια, επιλέξτε Ρυθμίσεις.

4. Μεταβείτε στην ενότητα Πληροφορίες επικοινωνίας.

5. Επιλέξτε Κλείσιμο του λογαριασμού μου.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τη συνάρτηση YEAR στο Microsoft Excel

6. Επιλέξτε έναν λόγο για να ξεκινήσετε τη διαδικασία διαγραφής λογαριασμού.

7. Τέλος, κάντε κλικ στο κουμπί Κλείσιμο λογαριασμού.

Έτσι, αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορώ να διαγράψω οριστικά τον λογαριασμό μου Upwork.

Πώς να απενεργοποιήσετε τη διαθεσιμότητα του λογαριασμού Upwork

Εάν θέλετε να αλλάξετε τη διαθεσιμότητα του λογαριασμού σας, τότε δεν χρειάζεται να εκτελέσετε την παραπάνω μέθοδο για το πώς να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό Upwork. Διατηρώντας τη Διαθεσιμότητα ορατή, θα εμφανίζεστε στη λίστα πελατών/προσλήψεων και στη μηχανή αναζήτησης της Upwork, καθώς και στην αγορά. Εάν έχετε ήδη αρκετή δουλειά και θέλετε να σταματήσετε να κάνετε πρόσθετη εργασία, τότε είναι καλύτερη ιδέα να απενεργοποιήσετε την ορατότητά σας. Δείτε πώς να το κάνετε αυτό:

1. Κάντε κλικ στην εικόνα του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία.

2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις.

3. Κάντε κλικ στο Το προφίλ μου.

4. Δίπλα στην ένδειξη Διαθέσιμο τώρα, κάντε κλικ στο εικονίδιο με το μολύβι.

5. Κάντε κλικ στο Απενεργοποίηση.

6. Δώστε έναν λόγο και κάντε κλικ στο Απενεργοποίηση.

Πώς να ρυθμίσετε το προφίλ Upwork σε Ιδιωτικό

Εάν το προφίλ σας έχει οριστεί ως δημόσιο, τότε είναι διαθέσιμο στο ευρύ κοινό, στην αγορά της Upwork, καθώς και στο Google και σε άλλες μηχανές αναζήτησης, εν ολίγοις, σε όλο τον ιστό. Καθιστώντας το ιδιωτικό, μόνο οι προηγούμενοι πελάτες με τους οποίους έχετε συνεργαστεί και στους οποίους έχετε υποβάλει πρόταση θα μπορούν να δουν το προφίλ σας. Εάν δεν θέλετε να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό μου Upwork, μπορείτε να αλλάξετε το προφίλ σας σε ιδιωτικό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  3 λειτουργίες του LinkedIn που σας βοηθούν να δικτυωθείτε καλύτερα

1. Κάντε κλικ στην εικόνα του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία.

2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις.

3. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις προφίλ.

4. Στο αναπτυσσόμενο μενού Ορατότητα, επιλέξτε Ιδιωτικό.

Σημείωση: Οποιεσδήποτε αλλαγές σχετικά με τη διαθεσιμότητα ή από δημόσιες σε ιδιωτικές διαδικασίες ενδέχεται να χρειαστούν έως και μία εβδομάδα για να τροποποιηθούν πλήρως οι ρυθμίσεις.

Εκτός από τους δημόσιους και ιδιωτικούς τύπους προφίλ, υπάρχει μια τρίτη επιλογή που ονομάζεται Only Upwork Users. Αυτός ο τύπος επιτρέπει μόνο σε όσους έχουν συνδεθεί να βλέπουν το προφίλ σας και το κρύβει από τις μηχανές αναζήτησης.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος για να καταλάβετε πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Upwork. Ενημερώστε μας ποια μέθοδος λειτούργησε καλύτερα για εσάς. Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή προτάσεις, τότε μη διστάσετε να τις αφήσετε στην παρακάτω ενότητα σχολίων.