Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Snapchat

Το Snapchat κατατάσσεται επί του παρόντος στις πιο δημοφιλείς εφαρμογές κοινωνικών μέσων. Η εταιρεία μόλις μπήκε στο χρηματιστήριο, αν και η δημόσια εγγραφή της ήταν υποτονική. Αυτό φυσικά δεν αποτελεί ένδειξη της δημοτικότητας της εφαρμογής. Το Snapchat είναι μια υπολογίσιμη δύναμη για άλλες εφαρμογές κοινωνικών μέσων. είναι πρωτότυπο και το Facebook αντιγράφει ένα χαρακτηριστικό από αυτό σχεδόν κάθε δύο μήνες. Τούτου λεχθέντος, το Snapchat δεν είναι για όλους. Η μορφή για κοινή χρήση οτιδήποτε στο Snapchat είναι σχεδόν αποκλειστικά εικόνες. Η επιλογή κοινής χρήσης μηνυμάτων κειμένου υπάρχει, αλλά το Snapchat είναι, όπως το Instagram, ένα δίκτυο με κέντρο εικόνας. Εάν έχετε αποφασίσει ότι αυτή είναι μια μόδα που μπορείτε να χαλαρώσετε, ίσως θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Snapchat. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε ακριβώς αυτό.

Από την επιφάνεια εργασίας σας

Επισκεφτείτε το Snapchat (σύνδεσμος στο τέλος) και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

Κάντε κλικ στο κουμπί “Διαγραφή του λογαριασμού μου” στο κάτω μέρος της οθόνης “Διαχείριση του λογαριασμού μου”.

Επιβεβαιώστε ότι θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Snapchat εισάγοντας τον κωδικό πρόσβασής σας άλλη μια φορά και τελειώσατε.

Στο τηλέφωνό σας

Ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat στο τηλέφωνό σας. Πατήστε το εικονίδιο με το μικρό φάντασμα επάνω αριστερά για να μεταβείτε στην οθόνη του προφίλ σας. Πατήστε το κουμπί του οδοντωτού τροχού στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης του προφίλ σας για να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις. Στην οθόνη Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα “Περισσότερες πληροφορίες” και πατήστε “Υποστήριξη”.

  Πώς να προβάλετε τον χάρτη στο SnapChat

Η σελίδα Υποστήριξη χωρίζεται σε πολλές, κάπως διφορούμενες, ενότητες. Επιλέξτε Οι λογαριασμοί και οι ρυθμίσεις μου. Η ενότητα θα επεκταθεί για να αποκαλύψει πρόσθετες επιλογές ρύθμισης. Πατήστε «Στοιχεία λογαριασμού».

Στην οθόνη Πληροφορίες λογαριασμού, πατήστε την επιλογή «Διαγραφή του λογαριασμού μου». Θα μεταβείτε στην οθόνη «Διαγραφή του λογαριασμού μου». Πατήστε τη συνδεδεμένη σελίδα σε αυτήν την οθόνη και εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας όταν σας ζητηθεί, για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Snapchat.

Ανάκτηση διαγραμμένου λογαριασμού Snapchat

Μπορείτε να ανακτήσετε έναν διαγραμμένο λογαριασμό Snapchat εντός 30 ημερών από τη διαγραφή του. Για να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας, απλώς συνδεθείτε στο Snapchat στο τηλέφωνό σας ή στον Ιστό.

  Πώς να μάθετε αν κάποιος σας πρόσθεσε στο Snapchat

Όταν διαγράφετε τον λογαριασμό σας στο Snapchat, τίθεται σε κατάσταση αναστολής για τριάντα ημέρες. Κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου, οι φίλοι σας δεν μπορούν να σας στείλουν στιγμιότυπα. Αυτή η περίοδος είναι περίοδος χάριτος σε περίπτωση που αποφασίσετε να αλλάξετε γνώμη σχετικά με την αποχώρηση από την εφαρμογή. Το Snapchat διατηρεί τα πάντα στον λογαριασμό σας για τριάντα ημέρες. Δεν μπορείτε να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας αφού περάσουν οι τριάντα ημέρες.

Εάν αποφασίσετε να εγγραφείτε ξανά στο Snapchat, θα πρέπει να επιλέξετε ένα νέο όνομα χρήστη και δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι το παλιό σας θα είναι ακόμα διαθέσιμο.

Προβολή λογαριασμού Snapchat