Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε στοίβες στο Apple Fitness+

Βασικά Takeaways

 • Οι στοίβες στο Apple Fitness+ σάς επιτρέπουν να βάλετε σε ουρά πολλές προπονήσεις πίσω με πλάτη για μια απρόσκοπτη μετάβαση χωρίς να χρειάζεται να περιηγηθείτε στον κατάλογο μετά από κάθε δραστηριότητα.
 • Οι στοίβες είναι σαν λίστες αναπαραγωγής για τον κατάλογό σας Fitness+. Μπορείτε να δημιουργήσετε και να αποθηκεύσετε μια στοίβα στη βιβλιοθήκη σας.
 • Μπορείτε να προσθέσετε τις δραστηριότητες που επιθυμείτε σε μια στοίβα, να τις αναδιατάξετε σύμφωνα με τη ρουτίνα σας ή να τις διαγράψετε όπως απαιτείται.

Ένα από τα καινοτόμα χαρακτηριστικά που εισήγαγε η Apple στο Apple Fitness+ μαζί με το iOS 17 είναι το Stacks, το οποίο σας επιτρέπει να βάζετε τις προπονήσεις σας σε μια ουρά, ώστε να μπορείτε να προχωρήσετε στην επόμενη άσκηση χωρίς προβλήματα.

Εδώ, θα εξετάσουμε εν συντομία αυτήν τη δυνατότητα Apple Fitness+ και θα σας μάθουμε πώς να δημιουργείτε και να χρησιμοποιείτε την πρώτη σας στοίβα.

  Η Capital One θα αφαιρέσει τη χρέωση;

Τι είναι οι στοίβες στο Apple Fitness+;

Μια στοίβα αποτελείται από μια σειρά πολλαπλών προπονήσεων, διαλογισμών και προσεγμένων χαλαρώσεων που μπορείτε να κάνετε back-to-back. Το πλεονέκτημα της χρήσης Stacks είναι ότι μπορείτε να μεταβείτε απρόσκοπτα από τη μια προπόνηση στην άλλη χωρίς να σταματήσετε και να περιηγηθείτε στον τεράστιο κατάλογο Apple Fitness+ στη μέση της άσκησής σας.

Σκεφτείτε τις στοίβες ως λίστες αναπαραγωγής για τον κατάλογό σας Fitness+. Μπορείτε να τα δημιουργήσετε και να τα αποθηκεύσετε στη βιβλιοθήκη σας Apple Fitness+, όπως μπορείτε να δημιουργήσετε και να αποθηκεύσετε λίστες αναπαραγωγής στο Apple Music.

Πώς να δημιουργήσετε μια στοίβα στο Apple Fitness+

Προτού δημιουργήσετε μια στοίβα, θα χρειαστεί να περιηγηθείτε στον κατάλογο Apple Fitness+ για να βρείτε αρκετές δραστηριότητες για τη ρουτίνα σας. Επομένως, επιλέξτε οποιονδήποτε από τους 12 τύπους προπόνησης που εμφανίζονται στην κορυφή της σελίδας Fitness+. Στη συνέχεια, επιλέξτε μια σειρά τύπων δραστηριότητας για να διασφαλίσετε ότι η στοίβα άσκησής σας είναι καλά ισορροπημένη.

Όταν έχετε αρκετό περιεχόμενο για τη στοίβα σας, ακολουθήστε αυτά τα βήματα στην εφαρμογή Fitness στο iPhone σας:

  Πώς να προσθέσετε μια νέα επαφή στο iPhone
 • Επιλέξτε την καρτέλα Fitness+ στο κάτω μέρος της οθόνης σας.
 • Επιλέξτε μια δραστηριότητα και, στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο έλλειψης (…) στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.
 • Στις επιλογές που εμφανίζονται, πατήστε Προσθήκη στη στοίβα.
 • Μπορείτε επίσης να αγγίξετε παρατεταμένα μια δραστηριότητα μέχρι να εμφανιστεί ένα αναδυόμενο μενού και, στη συνέχεια, πατήστε Προσθήκη στη στοίβα. Η στοίβα εμφανίζεται ως ένα χρωματιστό τετράγωνο στην κορυφή του μενού σας, με έναν αριθμό δίπλα της που υποδηλώνει πόσες δραστηριότητες υπάρχουν σε αυτήν τη στοίβα.

  Ό,τι κι αν επιλέξετε να συμπεριλάβετε στη στοίβα σας, να θυμάστε πάντα να συμπεριλάβετε ένα από τα φανταστικά Mindful Cooldowns στο Apple Fitness+ στο τέλος.

  Πώς να τακτοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε στοίβες στο Apple Fitness+

  Όταν ολοκληρώσετε τη δημιουργία και την προσθήκη δραστηριοτήτων στη στοίβα σας, μπορείτε να τη δείτε πατώντας το έγχρωμο τετράγωνο στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας και επιλέγοντας από τις επιλογές που εμφανίζονται. Μπορείτε απλά να πατήσετε το κουμπί Let’s Go για να ξεκινήσετε τη στοίβα σας.

  Εάν δεν είστε έτοιμοι να ασκηθείτε αυτήν τη στιγμή, πατήστε το κουμπί έλλειψης (…) στην επάνω δεξιά γωνία για να εμφανιστεί το κουμπί Προσθήκη στοίβας στη βιβλιοθήκη. Αυτό θα σώσει τη στοίβα ασκήσεων μέχρι να έρθει η ώρα της προπόνησης.

    7 καλύτερα συστήματα SIEM ανοιχτού κώδικα για να βελτιώσετε την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο σας

  Είναι επίσης εύκολο να επεξεργαστείτε και να αλλάξετε τη στοίβα σας. Εάν θέλετε να αναδιατάξετε τη σειρά των ασκήσεων στη στοίβα σας, χρησιμοποιήστε τις τρεις οριζόντιες γραμμές στη δεξιά άκρη κάθε δραστηριότητας για να τη σύρετε προς τα πάνω ή προς τα κάτω και να την τοποθετήσετε όπου θέλετε.

  Εάν θέλετε να διαγράψετε μια δραστηριότητα στη στοίβα σας, σύρετε προς τα αριστερά πάνω της και πατήστε Διαγραφή. Και τέλος, για να καθαρίσετε ολόκληρη τη στοίβα και να ξεκινήσετε ξανά, απλώς πατήστε το εικονίδιο έλλειψης (…) στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Εκκαθάριση στοίβας.

  Εξατομικεύστε τη ρουτίνα προπόνησής σας με στοίβες στο Apple Fitness+

  Τώρα που μπορείτε να οργανώσετε τις προπονήσεις σας σε στοίβες στο Apple Fitness+, έχετε περισσότερο έλεγχο στον τρόπο οργάνωσης και χρήσης του πολύτιμου χρόνου άσκησής σας από ποτέ.

  Μπορείτε να περιηγηθείτε στον κατάλογο Apple Fitness+ με τον ελεύθερο χρόνο σας και να συμπεριλάβετε όσους τύπους δραστηριότητας θέλετε. Στη συνέχεια, όταν έρθει η ώρα να κλείσετε αυτά τα Activity Rings, η εφαρμογή Fitness+ σας μπορεί να λειτουργήσει ως προσωπικός γυμναστής, οδηγώντας σας απρόσκοπτα σε όλες τις δραστηριότητες που επιλέξατε με τη σειρά που αποφασίσατε.