Πώς να δείτε τις διαγραμμένες εικόνες Instagram ανθρώπων

Το Instagram έχει αναμφίβολα καταλάβει πολλές άλλες κοινωνικές εφαρμογές λόγω της εξαιρετικής χρήσης πολλαπλών χρήσεων, που είναι επίσης αυτό που αγαπήθηκε περισσότερο. Δεν είναι μόνο ένα μέσο για τη σύνδεση ανθρώπων, αλλά είναι μια πλατφόρμα για τη δημοσίευση φωτογραφιών και βίντεο επίσης. Όπως κάθε άλλη εφαρμογή, για παράδειγμα, το Facebook, μπορείτε να ανεβάσετε, να επεξεργαστείτε και να διαγράψετε τις φωτογραφίες σας. Αν ψάχνετε για συμβουλές για πρόσβαση στο πρόγραμμα προβολής διαγραμμένων φωτογραφιών Instagram, βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Σας φέρνουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα σας διδάξει πώς να βλέπετε τις διαγραμμένες φωτογραφίες των ανθρώπων στο Instagram και πολλά άλλα!

Πώς να δείτε τις διαγραμμένες εικόνες Instagram ανθρώπων

Ένας από τους ασφαλέστερους τρόπους για να δείτε τις διαγραμμένες φωτογραφίες των ανθρώπων στο Instagram είναι να τις αποθηκεύσετε εκ των προτέρων σε οποιαδήποτε από τις συσκευές σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή που αναφέρεται παρακάτω σε αυτό το άρθρο για να τα κατεβάσετε σύμφωνα με τα βήματα που αναφέρονται.

Γιατί κάποιος να διαγράψει τις φωτογραφίες του στο Instagram;

Το Instagram έχει να κάνει με τη δημοσίευση νέων στοιχείων και εικόνων, αλλά υπάρχουν στιγμές που μπορεί να αισθάνεστε ότι έχετε δημοσιεύσει άσχετα μέσα στο προφίλ σας. Και αυτός είναι ο λόγος που μερικοί άνθρωποι προτιμούν να διαγράφουν τις αναρτημένες φωτογραφίες τους στο Instagram. Επίσης, μερικές φορές, οι άνθρωποι τείνουν να διαγράφουν τις προηγούμενες αναμνήσεις που είχαν δημοσιεύσει ως εικόνες για μια νέα αρχή.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τις ζωντανές ειδοποιήσεις Instagram

Γιατί οι διασημότητες διαγράφουν τις αναρτήσεις τους στο Instagram;

Η ζωή των διασήμων δεν είναι όλη η αίγλη όπως μπορεί να φαίνεται στο Instagram. Έχουν δει να διαγράφουν τις φωτογραφίες τους στο Instagram αρκετά συχνά. Μερικές φορές, οι διασημότητες διαγράφουν επίσης ολόκληρη την παρουσία τους στο Instagram. Συνήθως οφείλεται στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις ή στο να ξεκινήσουν καινούργια. Επίσης, οι διάσημοι παίρνουν αυτή την απόφαση για λόγους δημοσίων σχέσεων.

Μπορείτε να δείτε τις διαγραμμένες εικόνες Instagram ανθρώπων;

Όχι, δεν μπορείτε να δείτε τις διαγραμμένες φωτογραφίες Instagram ατόμων στην ίδια την εφαρμογή. Το Instagram δεν το επιτρέπει για λόγους απορρήτου. Ένας από τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να δείτε τις διαγραμμένες φωτογραφίες είναι εάν έχετε τραβήξει ένα στιγμιότυπο οθόνης προτού τις αφαιρέσει ο χρήστης. Ο άλλος τρόπος για να κρατήσετε τις διαγραμμένες φωτογραφίες είναι χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα προβολής διαγραμμένων φωτογραφιών Instagram. Μια εφαρμογή Ιστού όπως το Insta Save είναι ένα τέλειο παράδειγμα για λήψη και προβολή οποιουδήποτε περιεχομένου πολυμέσων προτού καταργηθεί από τον κάτοχο του λογαριασμού.

Υπάρχει τρόπος να δείτε τις διαγραμμένες εικόνες Instagram ανθρώπων;

Όχι, μόλις κάποιος διαγράψει την ανάρτησή του στο Instagram, έχει μόνο την επιλογή να τη δει εάν έχει αποθηκεύσει την εικόνα εκ των προτέρων. Εάν θέλετε να δείτε τη διαγραμμένη ανάρτηση, πρέπει πρώτα να κατεβάσετε και να αποθηκεύσετε τη δημοσίευση χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο. Υπάρχουν πολλές διαγραμμένες εφαρμογές προβολής φωτογραφιών Instagram στο διαδίκτυο που θα σας επιτρέψουν να το κάνετε, συμπεριλαμβανομένων των OnlyFind, Insta Views, Insta Save κ.λπ.

Υπάρχει τρόπος να δείτε μια διαγραμμένη φωτογραφία Instagram από το προφίλ άλλου χρήστη;

Όχι, δεν υπάρχει τρόπος να δείτε μια ήδη διαγραμμένη φωτογραφία από το προφίλ άλλου χρήστη. Ο καλύτερος τρόπος για να προβάλετε φωτογραφίες από το προφίλ κάποιου άλλου προτού διαγραφούν είναι χρησιμοποιώντας εφαρμογές τρίτων όπως το Insta Save, που θα σας βοηθήσουν να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες εκ των προτέρων.

  Πώς να βρείτε το παλιό σας βιογραφικό στο Instagram

Πώς να βρείτε τις διαγραμμένες αναρτήσεις κάποιου στο Instagram; Μάθετε τη μέθοδο βήμα προς βήμα.

Στο Instagram, δεν υπάρχει τέτοια επιλογή για να δείτε τις διαγραμμένες φωτογραφίες Instagram ανθρώπων, αλλά αν ανυπομονείτε να δείτε τυχόν καταργημένες αναρτήσεις, ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι χρησιμοποιώντας εφαρμογές τρίτων. Αυτές οι εφαρμογές θα σας επιτρέψουν να δείτε την καταργημένη ανάρτηση ενός ατόμου. Το παρακάτω πρόγραμμα προβολής διαγραμμένων φωτογραφιών Instagram σάς επιτρέπει να κάνετε λήψη εικόνων από το προφίλ κάποιου στο Insta, ώστε να μπορείτε να τις προβάλετε εάν έχουν διαγραφεί.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Play Store στη συσκευή σας.

2. Αναζητήστε την εφαρμογή Instant Saver και πατήστε στο αποτέλεσμα αναζήτησης.

3. Πατήστε Εγκατάσταση για λήψη της εφαρμογής.

4. Μετά τη λήψη, πατήστε Άνοιγμα για να εκκινήσετε την εφαρμογή.

5. Τώρα, πατήστε στο Insta Post Downloader.

6. Πατήστε στο Να επιτρέπεται στο αναδυόμενο παράθυρο δηλώνοντας: Να επιτρέπεται στο Insta Downloader να έχει πρόσβαση σε φωτογραφίες και πολυμέσα στη συσκευή σας;.

7. Πατήστε στην επιλογή Άνοιγμα Instagram.

8. Τώρα, ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και αναζητήστε τη δημοσίευση βίντεο που θέλετε να αποθηκεύσετε. Πατήστε πάνω του για να δείτε τις διαγραμμένες φωτογραφίες των ανθρώπων στο Instagram.

9. Στη συνέχεια, πατήστε στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες από την επάνω δεξιά γωνία.

10. Πατήστε στο εικονίδιο Σύνδεσμος.

Σημείωση: Θα μπορούσατε να βρείτε αυτήν την επιλογή μόνο εάν η ανάρτηση βρίσκεται στη γραμμή χρόνου σας. Δεν μπορείτε να βρείτε αυτήν την επιλογή στο προφίλ του αντίστοιχου κατόχου.

11. Τώρα, ανοίξτε την εφαρμογή Insta Saver.

12. Πατήστε Επικόλληση για να επικολλήσετε τη διεύθυνση URL της αντιγραμμένης ανάρτησης και, στη συνέχεια, προχωρήστε στην αποθήκευση της ανάρτησης στη συσκευή σας.

Πώς βρίσκετε τις διαγραμμένες φωτογραφίες του Instagram;

Η διαγραφή και η αρχειοθέτηση μιας φωτογραφίας από τον λογαριασμό σας στο Instagram είναι δύο διαφορετικά πράγματα.

  • Εάν έχετε διαγράψει την ανάρτησή σας από το προφίλ σας, δεν μπορεί να ανακτηθεί. Μπορείτε να το δείτε μόνο εάν το έχετε αποθηκεύσει νωρίτερα ή έχετε τραβήξει ένα στιγμιότυπο οθόνης.
  • Οι αρχειοθετημένες φωτογραφίες αφαιρούνται από το προφίλ, αλλά μπορείτε ακόμα να τις προβάλετε από την ενότητα αρχειοθέτησης στο Instagram σας.
  Πώς να περικόψετε, να επιβραδύνετε και να επεξεργαστείτε τα μπούμερανγκ του Instagram

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να δείτε τις αρχειοθετημένες φωτογραφίες των ανθρώπων στο Instagram:

1. Εκκινήστε το Instagram στη συσκευή σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο Προφίλ από την κάτω δεξιά γωνία.

3. Πατήστε στο εικονίδιο Hamburger από την επάνω δεξιά γωνία.

4. Πατήστε στο Αρχείο.

5. Τώρα, πατήστε στην επιλογή αρχείου ιστοριών από την κορυφή.

6. Πατήστε στο Αρχείο Αναρτήσεων. Οι αναρτήσεις που έχετε αρχειοθετήσει από το προφίλ σας θα εμφανίζονται σε αυτήν την ενότητα.

Πώς βλέπετε το Αρχείο κάποιου άλλου στο Instagram;

Αφού μάθετε πώς να βλέπετε τις διαγραμμένες φωτογραφίες Instagram ατόμων, μπορείτε επίσης να μάθετε να προβάλλετε το αρχείο Instagram κάποιου άλλου. Αλλά για αυτό, πρέπει να έχετε τα διαπιστευτήρια σύνδεσής τους για να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό τους στο Instagram. Μόλις το αποκτήσετε, μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να δείτε το αρχείο τους στο Instagram.

Μπορούν άλλοι άνθρωποι να δουν το αρχείο σας;

Ναι, άλλα άτομα μπορούν να δουν το αρχείο σας εάν έχουν πρόσβαση στο προφίλ σας. Εάν έχουν το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας, μπορούν να δουν τα αρχεία σας εύκολα.

Πώς μπορείτε να πείτε ποιος κοιτάζει το αρχείο σας στο Instagram;

Λόγω των αυστηρών πολιτικών και κανόνων του Instagram, κανείς δεν μπορεί να δει τα αρχεία σας στο Instagram μέχρι και αν έχει το όνομα χρήστη ή τον κωδικό πρόσβασης του προφίλ σας. Εάν κάποιος τα έχει, μπορεί εύκολα να έχει πρόσβαση σε οποιαδήποτε αρχειοθετημένη ανάρτηση στο προφίλ σας. Επίσης, ακόμα κι αν κάποιος κοιτάζει τα αρχεία σας, δεν θα ειδοποιηθείτε σχετικά.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς να βλέπετε τις διαγραμμένες φωτογραφίες των ανθρώπων στο Instagram. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Πείτε μας ποιο θέμα θέλετε να μάθετε στο επόμενο άρθρο μας.